Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα Μαριτακι....!!!εμεις το αναβαλλαμε για την Nova Λογω οικονομιας αλλα πλεον επιβαλλεται οπως λεμε κ οι 2...εμεις το παιδι το πιασαμε μαλλον την μερα που κερδισε ο ολυμπιακος στον ημιτελικο για τον ευρωπαικο..οπως τα υπολογισαμε.....το γλεντησαμε εκεινη την μερα...αχαχα!:P:p;)

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αγχωθηκα χτες, που ειδα τη χρουσαλα... ειμαστε κοντα και το φορεματακι που φοραγε, οχι τωρα, αλλα ουτε και πριν δεν θα μου εμπαινε!!! θα πεσει πεινα μετα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και ευτυχως θα χουμε αρκετο καιρο μεχρι το καλοκαιρι...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

behappy καλημερααααα....μια χαρα εισαι εσυ...η καλυτερη.....χωρις καθολου κιλα τελεια...!:D:D

impatient παιζει ολυμπιακος -σαλκε champions league...πηγαινε κ παιξτο ανετη στον αντρα σου κ πες του ''τ θα γινει θα νικησει η ομαδαρα σημερα?''κ θα μεινει παγωτο αφου δεν ασχολεισαι...ααχαχαχχα!εγω αγαπαω το ποδοσφαιρο πραγματικα...παρακολουθω ανελλειπως κ πολλες φορες συζηταμε με το αμορε κ μου λεει πως νιωθει τυχερος που βρηκε γυναικα που να τα εχει ολα οσα θελει κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ κ μπαλα...αχαχαχα!!:D

η βλακεια ειναι οτι ερχεται και μια κοπελα, και απο ευγενεια πρεπει να ειμαι κι εγω στο σαλονι, αλλιως δεν ειχα κανενα θεμα να κλειστω στο γραφειο και να απασχολουμαι στο λαπ τοπ. εσυ εισαι το ονειρο καθε αντρα! και δε γκρινιαζεις, και εχεις και κατι ενδιαφερον να σχολιασεις κατα τη διαρκεια του αγωνα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ααααα εμας ευτυχως οι πιο πολλοι του φιλοι ειναι Παναθηναικοι..κ ειναι κ προληπτικος γενικως στα αθλητικα οποτε επειδη με τον ξαδερφο μου κ την κοπελα του κ τον αδερφο μου οποτε εχουμε δει ματς μας παει καλα παντα κανονιζουμε με τα ιδια ατομα...ας πουμε με τους κουμπαρους δεν κανονιζουμε ποτε γιατι οποτε εχουμε δει παιχνιδι μαζι χανουμε κ το θεωρει γρουσουζια...οποτε η μονοι μας ΒΛΕΠΟΥΜΕ η με τα ατομα που αναφερα παραπανω.....!οποτε μια χαρα....!!!:D:D

Jr39p2.png

εγω αγχωθηκα χτες, που ειδα τη χρουσαλα... ειμαστε κοντα και το φορεματακι που φοραγε, οχι τωρα, αλλα ουτε και πριν δεν θα μου εμπαινε!!! θα πεσει πεινα μετα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και ευτυχως θα χουμε αρκετο καιρο μεχρι το καλοκαιρι...:tongue::tongue::tongue:

την ειδα κ εγω εχτες φαινεται η χρουσαλα οτι σε 2 εβδομαδες μπαινει στον μηνα της??αν ειναι δυνατονν!!!βεβαια ειναι κ ψηλη αλλα οσο να πεις επρεπε κατι παραπανω να φαινοταν...προσεχε λεει κ διαβαζε πολυ!!!!!!!!!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

την ειδα κ εγω εχτες φαινεται η χρουσαλα οτι σε 2 εβδομαδες μπαινει στον μηνα της??αν ειναι δυνατονν!!!βεβαια ειναι κ ψηλη αλλα οσο να πεις επρεπε κατι παραπανω να φαινοταν...προσεχε λεει κ διαβαζε πολυ!!!!!!!!!!

:P:p:p:p θα το ριξω στο διαβασμα κι εγω... να χασω κανα κιλο!!! ;););););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

:P:p:p:p θα το ριξω στο διαβασμα κι εγω... να χασω κανα κιλο!!! ;););););)

χααχαχχαχα!!!βρε λες???εγω σκεφτομαι να ξεκινησω να διαβαζω κανενα βιβλιο του Μαμαλακη ή της Μπαρμπαρηγου...θα πιασει λες???

κ ακουσες τι ειπε ε??εχει κ μεγαλο μωρο αλλα δεν θελει να το πει για να μην της το ματιασουνε!!!!:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

Z29ap2.png

καλημερα σε ολες κοριτσια!!!τι ειναι κ αυτο με τα κιλα....να δω τι θα μου πει κ εμενα που μου εχει πει μεχρι 10 κ εγω εχω παρει κιολας 4 ...πωπωπωπωπ δυσκολο θεμα κ εγω παρολο που εχω κανει διαιτες τρελες τωρα δεν μπορω πειναωωωω!!!!:oops::oops:

φαε κοριτσακι μου οσο προλαβαινεις , που ξερεις μπορει μετα να στα κοψει ο γιατρος!

εγω τρωω απ'ολα(και υγιεινα και βλακειουλες) μεχρι να μου την πει ο γιατρος!:D:D:D:D:D:D:D

εγω κοτοπουλο (επεισα τη μανα μου να το μαριναρει σε μειγμα μουσταρδας και να το ψησει) με σαλατα ντοματα-αγγουρι και τυρακι!

κοτοπουλο χωρις μουσταρδα= μακαρονια χωρις τυρι!:D

εντιτ! εχω μια συνταγη με κοτοπουλο με μουσταρδα που το ετρωγα στην τριων ναυαρχων στην πατρα!

να γλυφεις τα δακτυλα σου!!!!!!!!

UzVGp2.png

φαε κοριτσακι μου οσο προλαβαινεις , που ξερεις μπορει μετα να στα κοψει ο γιατρος!

εγω τρωω απ'ολα(και υγιεινα και βλακειουλες) μεχρι να μου την πει ο γιατρος!:D:D:D:D:D:D:D

κοτοπουλο χωρις μουσταρδα= μακαρονια χωρις τυρι!:D

αυτο περιμενω σημερα που θα παω!!!!!περιμενω αν πρωτα ο ΘΕΟΣ ειναι ολα καλα να τα ακουσω τα μαντατα!!!τα ατιμα ομως μπαινουν πολυ ευκολα!!!

συμφωνω με την ισοτιμια που εγραψες!!!!δεν τρωγεται το ενα χωρις το αλλο με τιποτα!!!

Z29ap2.png

χααχαχχαχα!!!βρε λες???εγω σκεφτομαι να ξεκινησω να διαβαζω κανενα βιβλιο του Μαμαλακη ή της Μπαρμπαρηγου...θα πιασει λες???

κ ακουσες τι ειπε ε??εχει κ μεγαλο μωρο αλλα δεν θελει να το πει για να μην της το ματιασουνε!!!!:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

καλα να ναι το μπεμπακι της και η κοπελα, αλλα αυτα αμα τα ακους σε πιανουν λιγο τα νευρα σου! οκ, και μεις διαβαζουμε, αλλα τι σημαινει αυτο? θα κατσει η γνωση στο στομαχι? τα συγκεκριμενα που λες δεν στα προτεινω... θα ψαχνεις τα ντουλαπια και το ψυγειο να δεις τι εχεις να φας!!! οσο για το ματι... να πω την αληθεια, ουτε κι εγω θα μιλαγα ετσι σε ολους!!!;););) ειπαμε, διαφημιση, αλλα και η προκαταληψη δεν κανει κακο... :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

μμμμ μπαμιες εχω να φαω καιροοοο....αλλα ειναι απο τα μοναδικα φαγητα που δεν τρωει οποτε τρωω σπανια η στην πεθερα η στην μαμα....σημερα εχει ψαροσουπα απο χθες...κ μετα στον γιατρο για τον αμορε κ μετα σε καφετερια γιατι εχει αγωνα η ομαδα....!ειμαι κ φανατικη βλεπετε οποτε μαλλον τωρα με το μπεμπακι θα βαλουμε nova μαζι με τα παιδικα για να εχει μεγαλωνοντας το πριγκηπακι.....!!το ειχα ταξει στο αμορε..οτι οταν μεινω εγκυος θα βαλουμε νοβα....!!παρτα τωρα!!:D:D:D:D:D

κι εμενα δεν τρελενεται για μπαμιες

οποτε επειδη προτιμαει το φαι της μαμας του θα τις φαω μονη μου σημερα:rolleyes:

εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα ποδοσφαιρικα (εδω αδερφουλα διαφωνουμε:|)

ολη μερα στο σουπερ σπορ ειναι ο ντιντος! και στο αυτοκινητο ολο ερα σπορ ακουμε

ελεος!!! λυπηθειτε με!!!!

ποιοι παιζουν σημερα? εμεις ειμαστε γαυρακια , αλλα και αλλες ομαδες να παιζουν τις "βλεπουμε" για να "παιρνουμε" τηλ τους φιλους μας και να τους κοροιδευουμε

UzVGp2.png

Καλημερα! Κατι για καουρες διαβασα, εχω κι εγω εδω και 4-5 βράδια. Νομιζα οτι οι καουρες μας πιανουν στο τριτο τριμηνο, απο τι να προκαλουνται αραγε τωρα?

ναι κι εγω ειχα ακουσει οτι οι καουρες εμφανιζονατι στον 6ο μηνα

αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σας στον 6ο μπαινω :tongue::tongue::tongue:

λενε οτι το μωρο βγαζει μαλλακια!

UzVGp2.png

:confused:την ειδα κ εγω την Χρουσαλα κοριτσια...!!κορμαρα.....!!

κοριτσια εγω τωρα που βγηκα διαλειμμα διαπιστωσα οτι ποναω ακομη ειδικα αριστερα....εκτος αν ειναι παλι που δεν εχω παει τουαλετα...θα παω σπιτι κ θα χαλαρωσω λιγο ξαπλα..κ αν δεν μου περασει θα παρω τον γιατρο..:(

Jr39p2.png

καλα να ναι το μπεμπακι της και η κοπελα, αλλα αυτα αμα τα ακους σε πιανουν λιγο τα νευρα σου! οκ, και μεις διαβαζουμε, αλλα τι σημαινει αυτο? θα κατσει η γνωση στο στομαχι? τα συγκεκριμενα που λες δεν στα προτεινω... θα ψαχνεις τα ντουλαπια και το ψυγειο να δεις τι εχεις να φας!!! οσο για το ματι... να πω την αληθεια, ουτε κι εγω θα μιλαγα ετσι σε ολους!!!;););) ειπαμε, διαφημιση, αλλα και η προκαταληψη δεν κανει κακο... :tongue::tongue::tongue:

συμφωνω κ με τοσα που ακουμε καθε μερα οπως κ αν το κανεις μια φοβεια σε πιανει....κ εγω νομιζω οτι θα το πω σε ολων τον κοσμο οταν γεννηθει!!!για την ωρα μου αρκουν οσοι το ξερουν...εδω καμια φορα ανθρωποι δικοι μας κ βγαζουν κατι ετσι καταλαβαινεις ποσο περισσοτερο ενας ξενος που το ακουει...οχι με κακια απλα για να εχουμε κατι να πουμε!!!

Z29ap2.png

Ομοιοπαθουσα... περιμενουμε κοσμο αποψε για να δουμε τον αγωνα (ποιον αγωνα ιδεα δεν εχω) και πιστεψτε με συμβαινει συχνα αυτο... Και μισω το ποδοσφαιρο, απλα το μισω

μαζι σου!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...