Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα σε ολες κοριτσια!!!τι ειναι κ αυτο με τα κιλα....να δω τι θα μου πει κ εμενα που μου εχει πει μεχρι 10 κ εγω εχω παρει κιολας 4 ...πωπωπωπωπ δυσκολο θεμα κ εγω παρολο που εχω κανει διαιτες τρελες τωρα δεν μπορω πειναωωωω!!!!:oops::oops:

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα το μενου εχει μπαμιες!!!

εγω κοτοπουλο (επεισα τη μανα μου να το μαριναρει σε μειγμα μουσταρδας και να το ψησει) με σαλατα ντοματα-αγγουρι και τυρακι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μμμμ μπαμιες εχω να φαω καιροοοο....αλλα ειναι απο τα μοναδικα φαγητα που δεν τρωει οποτε τρωω σπανια η στην πεθερα η στην μαμα....σημερα εχει ψαροσουπα απο χθες...κ μετα στον γιατρο για τον αμορε κ μετα σε καφετερια γιατι εχει αγωνα η ομαδα....!ειμαι κ φανατικη βλεπετε οποτε μαλλον τωρα με το μπεμπακι θα βαλουμε nova μαζι με τα παιδικα για να εχει μεγαλωνοντας το πριγκηπακι.....!!το ειχα ταξει στο αμορε..οτι οταν μεινω εγκυος θα βαλουμε νοβα....!!παρτα τωρα!!:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

μμμμ μπαμιες εχω να φαω καιροοοο....αλλα ειναι απο τα μοναδικα φαγητα που δεν τρωει οποτε τρωω σπανια η στην πεθερα η στην μαμα....σημερα εχει ψαροσουπα απο χθες...κ μετα στον γιατρο για τον αμορε κ μετα σε καφετερια γιατι εχει αγωνα η ομαδα....!ειμαι κ φανατικη βλεπετε οποτε μαλλον τωρα με το μπεμπακι θα βαλουμε nova μαζι με τα παιδικα για να εχει μεγαλωνοντας το πριγκηπακι.....!!το ειχα ταξει στο αμορε..οτι οταν μεινω εγκυος θα βαλουμε νοβα....!!παρτα τωρα!!:D:D:D:D:D

σωστηηηη!!!!:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

μια απτα ιδια κι εμεις!!! για τη νοβα εννοω... γιατι ειμαστε των "αιωνιων" σας εμεις! ευτυχως δεν εχουμε και πολυ ομαδαα φετος, οποτε μπορει και να τη γλιτωσουμε!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω κοριτσια με το φαγητο μια χαρα...ενσωματωσα μονο στο μενου μου το πρωινο γιατι αλλιως δεν την παλευω με το σιδηρο....μετα ξανατρωω μεσημερι οτι εχει....κ μετα αναλογα τα κεφια μου...σπανια θα φαω βραδυνο....μπορει απογευμα να φαω κανενα γλυκακι με κανενα φρουτο...κ γενικως οτι φαω μεχρι τις 9....σπανια να φαω πιο αργα....αλλα εννοειται σε μικρες ποσοτητες...πειναω λιγοτερο απο οσο πεινουσα πριν την εγκυμοσυνη αν κ ο γιατρος οτι μπορω να παρω 14-16 κιλα λογω του οτι ημουν λιγοτερα απο το κανονικο οπως λεει..αλλα εγω εχω βαλει στοχο μεχρι 10 ....αν κ χλωμο το βλεπω....εχω παρει ηδη 4.....!!κ υποτιθεται οτι τα πιο πολλα τα παιρνεις στο τελος...!

Jr39p2.png

κατια....εμεις δεν το γλιτωνουμε..μαλλον...!γιατι ειχαμε πει για διαρκειας αλλα ηρθε η εγκυμοσυνη κ ετσι θα μπει nova....απλως περιμενουμε να φτιαχτει το σπιτι..μην την κανουμε τωρα κ μετα την κοβουμε κ πληρωνουμε κ την ξανακανουμε..!χεχεχε....!

impatient εγω εχω απο την αρχη σχεδον καουρες αλλα τελευταια ειναι πολυ ενοχλητικες....

Jr39p2.png

μια απτα ιδια κι εμεις!!! για τη νοβα εννοω... γιατι ειμαστε των "αιωνιων" σας εμεις! ευτυχως δεν εχουμε και πολυ ομαδαα φετος, οποτε μπορει και να τη γλιτωσουμε!:tongue::tongue::tongue:

Ομοιοπαθουσα... περιμενουμε κοσμο αποψε για να δουμε τον αγωνα (ποιον αγωνα ιδεα δεν εχω) και πιστεψτε με συμβαινει συχνα αυτο... Και μισω το ποδοσφαιρο, απλα το μισω

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα!!!

Βλέπω ενδιαφέρον θέμα....

Εγώ ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κανένα κιλό (είχα από πριν τα κιλάκια μου και μου είπε η γιατρός μέχρι 9) :)

Βέβαια προσέχω τι τρώω... πχ καθόλου τηγανιτά, μια φορά τη βδομάδα μακαρόνια (περίπου τη μισή μερίδα), τις υπόλοιπες μέρες κανένα λαδερό, κρέας ψητό με σαλατούλα, ψαράκι ....

Που και που βέβαια κάνω και τις ατασθαλίες μου ...χιχι

Τι κανουν τα μπεμπάκια σας?

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Ομοιοπαθουσα... περιμενουμε κοσμο αποψε για να δουμε τον αγωνα (ποιον αγωνα ιδεα δεν εχω) και πιστεψτε με συμβαινει συχνα αυτο... Και μισω το ποδοσφαιρο, απλα το μισω

το ποδοσφαιρο δε με νοιαζει... αντε να ανεχτω και το μαζεμα της αντροπαρεας... αλλα την καφριλα τους!!! :evil::evil::evil: μεταμορφωνονται, ρε παιδι μου! βριζουν, φωναζουν, χοροπηδανε... ημαρτον....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

behappy καλημερααααα....μια χαρα εισαι εσυ...η καλυτερη.....χωρις καθολου κιλα τελεια...!:D:D

impatient παιζει ολυμπιακος -σαλκε champions league...πηγαινε κ παιξτο ανετη στον αντρα σου κ πες του ''τ θα γινει θα νικησει η ομαδαρα σημερα?''κ θα μεινει παγωτο αφου δεν ασχολεισαι...ααχαχαχχα!εγω αγαπαω το ποδοσφαιρο πραγματικα...παρακολουθω ανελλειπως κ πολλες φορες συζηταμε με το αμορε κ μου λεει πως νιωθει τυχερος που βρηκε γυναικα που να τα εχει ολα οσα θελει κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ κ μπαλα...αχαχαχα!!:D

Jr39p2.png

στον πινακα που εβαλες didi μου λεει οτι θα μπορουσα τωρα σχεδον στην 32 εβδ να εχω βαλει απο 9 μεχρι 14! αρα καλα ειμαι με τα 7.5-8!!! βεβαια ειχα απο πριν, αλλα οκ, να παρηγοριεμαι... οτι δεν εχω γινει γουρουνακι! :oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!Με αγχωσατε πολυ με τα κιλα!Κοριτσια εμεις βαλαμε nova απο την πρωτη μερα που μειναμε μαζι!Πιστεψτε με το φαγητο μπορει να κοψουμε.τη nova ποτε!Παιζει ο ολυμπιακος σημερα ε?Ωχ τι με περιμενει!Θα ερθουν και οι καφροι μαλλον παλι!Μεχρι και εμενα εχει πορωσει!Στο μπασκετ με το ευρωπαικο χοροπηδουσα και ουρλιαζα και ημουν και εγκυουλα μαλλον τοτε!χαχαχα!:P:p:p:pΤι παθαμε ολες χθες?Κ εγω μετα απο πολυ καιρο ειχα καουρες και αναγουλες!Πολυ χαλια!

o5etp3.png?xVMpoyHp

το ποδοσφαιρο δε με νοιαζει... αντε να ανεχτω και το μαζεμα της αντροπαρεας... αλλα την καφριλα τους!!! :evil::evil::evil: μεταμορφωνονται, ρε παιδι μου! βριζουν, φωναζουν, χοροπηδανε... ημαρτον....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αστα φιλεναδα δεν παλευεται η κατασταση!Εχουμε χαλασει ενα σκαμπο(ευτυχως πλαστικο απλο) και μια μπριζα μεσα στο σπιτι!Εγω παντως τους βλεπω και γελαω!Πραγματικα μεταλλασσονται εκεινη την ωρα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...