Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν εχει σημασια ποσα κιλα αλλα το πως τα πηρες.Δηλαδη αν πηρες πανω απο 3 κιλα σε ενα μηνα τοτε λογικο ειναι να ανησηχει!μετα τις 24 εβδομαδες εχει πολλα κιλα γιαυτο και θελει να ειναι ολα οκ.Μην αγχωνεσαι και κοψε το βραδυνο τρωγε γιαουρτακι με μελι και καρυδια η αναλατα αμυγδαλα και ενα ποτηρακι γαλα!Εγω μεχρι 24 εβδομαδες ειχα βαλει 5.Ολα και ολα 9 εβαλα.Κανε οτι σου πει ο γιατρος.Ολα εχουν την σημασια τους και το μωρακι σου αυτα που ειναι να παρει απο σενα θα τα παρει μην σε ανησηχει!

Καλημέρα! Τον τελευταίο μήνα πήρα 1,5 κιλό. Τα άλλα τα είχα πάρει σταδιακά, αλλά τα περισσότερα στην αρχή που όντως είχε αυξηθεί η όρεξή μου και πεινούσα παραπάνω (ίσως και επειδή έκοψα το κάπνισμα). Το θέμα είναι ότι το βραδινό το έχω κόψει εδώ και 2 μήνες περίπου! Μόνο φρουτάκια τρώω!! :shock: Τι άλλο να κάνω; Να κόψω και το μεσημεριανό;;;;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα τελεια με το μπεμπακι! το φυλο δεν πειραζει σας το κραταει για εκπληξη

αλλα τα 6 κιλα ειναι πολυ????περιμενε θα σου στειλω κατιhttp://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Με βάση αυτό που μου έστειλες, είμαι μεταξύ του φυσιολογικού και του ανώτατου... Δεν είναι και τόσο τραγικό! Τι να κάνω, θα αντικαταστήσω μάλλον τους υδατάνθρακες με μαρούλια.... :cry::cry:

Ως προς το φύλο, έχει γίνει γραφικό αυτό το παιδί! Αλλά 3/10 έχω β επιπέδου και θα μάθω σίγουρα έτσι δεν είναι;;;;; :rolleyes:

Με βάση αυτό που μου έστειλες, είμαι μεταξύ του φυσιολογικού και του ανώτατου... Δεν είναι και τόσο τραγικό! Τι να κάνω, θα αντικαταστήσω μάλλον τους υδατάνθρακες με μαρούλια.... :cry::cry:

Ως προς το φύλο, έχει γίνει γραφικό αυτό το παιδί! Αλλά 3/10 έχω β επιπέδου και θα μάθω σίγουρα έτσι δεν είναι;;;;; :rolleyes:

καλημερα!

καταρχην το οτι σου λεει για διατροφολογο και οχι για κατι παραπανω ειναι καλο!

ειμαι, οπως εχω ξαναπει, απο την 25η εβδομαδα, που εκανα την καμπυλη, σε περιορισμο υδατανθρακων και ψιλοαπαγορευση γλυκων (1 στις 15 το πολυ) επειδη ειχα παρει 8 κιλα και επειδη η πρωτη μετρηση της καμπυλης ηταν οριακα φυσιολογικη. δεν τον ενδιεφερε τοσο οτι το μωρο ηταν μακρυ (ειμασταν 17 εκ στην εβδ σου) γιατι η περιμετρος κοιλιας, κεφαλιου και το μηκος κνημης εβγαζαν καλα αποτελεσματα. επισης τα κιλα τα ειχα παρει σταδιακα, δεν ειχα μεγαλυτερη ποσοτητα αμνιακου, ουτε αλλη ενδειξη σακχαρου... εκτος απο τον κινδυνο λογω ακινησιας.

καταληγω λοιπον, για να μην σε ζαλιζω, οτι θελει να σιγουρεψει οτι παιρνεις κιλα επειδη τρως υδατανθρακες (πατατες, ψωμια, ρυζια, μακαρονια) και οχι γιατι υπαρχει παθολογια. εγω στην 29η εβδ με δικη μου διατροφη εχασα και 1 κιλο! ενω το μωρο μεγαλωσε κανονικα... οποτε συνεχιζω προσεχοντας!

μην αγχωνεσαι... απλα π.χ. αντι για δημητριακα με γαλα το πρωι θα τρως γαλα με 2 φρυγανιες ολικης, το μεσημερι αντι κοτοπουλο με πατατες, θα τρως κοτοπουλο με σαλατα και 1-2 πατατες (για τη ζηλεια), κλπ

υπομονη!!!

οσο για το φυλο... κι εμεις στον β επιπεδου τον ειδαμε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσα!! Καλα Ντιντι συμφωνα με εκεινο το σαιτ...δε συμφωνουμε καθολου!!! Α πα πα!! Ειμαι 2 βδομαδες μπροστα στα κιλα...παναγια μου τι θα κανω θα το ραψω!!! Δεν εξηγειται ομως πρεπει να εχω κατακρατηση γιατι το πρωι που ζυγιζομαι ειμαι 1-2 κιλα κατω!! Τι να πω...ουφ αγχωθηκα. Τα γλυκα τα εκοψα κι εγω. Κι αντι για ψωμι τρωω παξιμαδι πολυσπορο (μου τα στελνει με τα κιλα η μαμα μου απο Κρητη)!! Θα αρχισω να κανω γιογκα μου φαινεται...αλλα τι να χασεις και με τη γιογκα!!>>??

Σοφια χρονια σου πολλα...

Ριτσα περαστικα!!

Κατ...τα ιδια του γιου μου κανει και το δικο σου...το παιδι ντρεπεται να ανοιξει τα ποδια του...μήπως είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!?!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα κοριτσουδια μου!!τι κανετε??εγω ξυπνησα με καουρες....κ οχι πολυ ορεξη γιατι δεν κοιμηθηκα καλα κ εχω κατι πονακια που κ που κ στην κοιλιτσα αριστερα κ με τραβαει στο ποδι αλλα οχι συνεχεια....οποτε ευελπιστω να ειναι η μητρα που μεγαλωνει.....κ να περασει συντομα...!

Κατ μου οσο για τα κιλα ενταξει δεν θεωρω οτι ειναι κ τοσο πολλα αλλα για να λεει ο γιατρος να προσεχεις κατι παραπανω απο ολες μας θα ξερει...οποτε ακουσε τον...οσο για την καμπυλη ζαχαρου νομιζω πως παει αναλογα με την καθε εγκυμοσυνη κ τις εξετασεις της καθε εγκυμονουσας τι δειχνει....

τα υπολοιπα κοριτσια οοοολα καλα?????πως πατε???

impatient κανε υπομονη με το μπεμπακι...αυτο ηταν αλλα σιγα σιγα θα το νιωθεις πιο εντονα κ πιο συχνα...μην περιμενεις απο την 1η φορα να το καταλαβεις 2 φορες την μερα...!:P:p:p

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

καταρχην το οτι σου λεει για διατροφολογο και οχι για κατι παραπανω ειναι καλο!

ειμαι, οπως εχω ξαναπει, απο την 25η εβδομαδα, που εκανα την καμπυλη, σε περιορισμο υδατανθρακων και ψιλοαπαγορευση γλυκων (1 στις 15 το πολυ) επειδη ειχα παρει 8 κιλα και επειδη η πρωτη μετρηση της καμπυλης ηταν οριακα φυσιολογικη. δεν τον ενδιεφερε τοσο οτι το μωρο ηταν μακρυ (ειμασταν 17 εκ στην εβδ σου) γιατι η περιμετρος κοιλιας, κεφαλιου και το μηκος κνημης εβγαζαν καλα αποτελεσματα. επισης τα κιλα τα ειχα παρει σταδιακα, δεν ειχα μεγαλυτερη ποσοτητα αμνιακου, ουτε αλλη ενδειξη σακχαρου... εκτος απο τον κινδυνο λογω ακινησιας.

καταληγω λοιπον, για να μην σε ζαλιζω, οτι θελει να σιγουρεψει οτι παιρνεις κιλα επειδη τρως υδατανθρακες (πατατες, ψωμια, ρυζια, μακαρονια) και οχι γιατι υπαρχει παθολογια. εγω στην 29η εβδ με δικη μου διατροφη εχασα και 1 κιλο! ενω το μωρο μεγαλωσε κανονικα... οποτε συνεχιζω προσεχοντας!

μην αγχωνεσαι... απλα π.χ. αντι για δημητριακα με γαλα το πρωι θα τρως γαλα με 2 φρυγανιες ολικης, το μεσημερι αντι κοτοπουλο με πατατες, θα τρως κοτοπουλο με σαλατα και 1-2 πατατες (για τη ζηλεια), κλπ

υπομονη!!!

οσο για το φυλο... κι εμεις στον β επιπεδου τον ειδαμε!!!

Κοίτα, εγώ το πρωί τρώω 2 φέτες ψωμί πολύσπορο με τυρί και το μεσημέρι το φαγητάκι μου (δεν μπορώ να πω ότι αποφεύγω ιδιαίτερα τους υδατάνθρακες αλλά από την άλλη τρώω και πολλές σαλάτες και όσπρια) και το βράδυ μόνο φρουτάκι. Γλυκά τρώω πολύ σπάνια, μόνο κάτι παγωτά έτρωγα το καλοκαίρι που τα έκοψακι αυτά τώρα. Θα περιορίσω κι εγώ τους υδατάνθρακες και βλέπουμε...

Πάντως πιο πολύ με έχει αγχώσει αυτό το θέμα με τη λοίμωξη. Έκανα σήμερα τις εξετάσεις αίματος και θα μάθω αύριο τα αποτελέσματα και μάλλον τα αποτελέσματα της καλλιέργειας θα τα πάρω την Πέμπτη. Ελπίζω να μην είναι κάτι που μπορεί να περάσει στο μωρό και να μην το έχω και πολύ καιρό....

καλημερα κοριτσα!! Καλα Ντιντι συμφωνα με εκεινο το σαιτ...δε συμφωνουμε καθολου!!! Α πα πα!! Ειμαι 2 βδομαδες μπροστα στα κιλα...παναγια μου τι θα κανω θα το ραψω!!! Δεν εξηγειται ομως πρεπει να εχω κατακρατηση γιατι το πρωι που ζυγιζομαι ειμαι 1-2 κιλα κατω!! Τι να πω...ουφ αγχωθηκα. Τα γλυκα τα εκοψα κι εγω. Κι αντι για ψωμι τρωω παξιμαδι πολυσπορο (μου τα στελνει με τα κιλα η μαμα μου απο Κρητη)!! Θα αρχισω να κανω γιογκα μου φαινεται...αλλα τι να χασεις και με τη γιογκα!!>>??

Σοφια χρονια σου πολλα...

Ριτσα περαστικα!!

Κατ...τα ιδια του γιου μου κανει και το δικο σου...το παιδι ντρεπεται να ανοιξει τα ποδια του...μήπως είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!?!

Οκλαδόν καθόταν σαν να έκανε γιόγκα αλλά μου είχε βάλει τον ομφάλιο λώρο μέσα στη μέση! Ο άντρας μου λέει ότι είναι αγόρι γιατί έχει μεγάλες πατούσες!!!!!!! :tongue::tongue:

Καλημέρα.

Το Σ/Κ είχα φύγει μετά της θυγατρός μου και χτες πέρασα σχεδόν όλη μέρα με τη μαία: 1η γνωριμία μαζί της - θέσαμε στόχους:

1) Να φτάσω σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηλικία κύησης γίνεται

(ως γνωστόν τα δίδυμα έχουν τη τάση να είναι "βιαστικούλια" και ως εκ τούτου να κάνουν κι ένα πέρασμα από ΜΕΝΝ - θερμοκοιτίδες κλπ)

2) Να έχω μια όσο γίνεται πιο ασφαλή και ευχάριστη εγκυμοσύνη χωρίς απρόοπτα γίνεται

3) Να έχω έναν ομαλό τοκετό, κατά προτίμηση φυσιολογικό.

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη... έχετε γράψει 10 σελίδες από την τελευταία φορά που μπήκα...

Παίρνω ανάσα, κάθομαι αναπαυτικά, και μόλις τελειώσω τα ξαναλέμε!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

2861865cltun3kvx4.gif

καλημερα!!!!

"αδερφουλα" εγω κοιμαμαι με καουρες εδω και 5 μερες σχεδον!!!

μπισκοτακι εχει 3 κατηγοριες

ποσα κιλα ειναι λιγα ποσα ειναι πολλα και ποσα ειναι νορμαλ

και στις 3ω κατηγοριες εχεις 2 κιλα παραπανω???

εμενα και στις 3 κατηγοριες με δειχνει περισσοτερο απο οσα εχω βαλει και ειχα αγχωθει γιατι καθε μερα που ζυγιζομαι πλεον μονο ανεβαινει

α!!!! μπισκοτακι!!! μονο πρωι ζυγιζεσαι παιδι μου κι αφου εχεις κανει και πιπι φυσικα!!!!!!!!!δεν εχει νοημα να ζυγιζεσαι μια στις 8 και μια στις 3!!!

κατια μου εχω κοψει τα μακαρονια σε 1 στις 15, αλλα απο τοτε, ξεκινησα να βαζω , πιστευεις οτι φταινε οι πατατες και το ρυζι???

παντως και παλιοτερα που ετρωγα πολυ συχνα μακαρονια(3 φορες την εβδομαδα δεν παχαινα ποτε! στο δικο μου μεταβολισμο ,τα μακαρονια δεν παχαινουν, εχω και αποδειξη απο τα φοιτητικα μου χρονια...:oops:)

κατ μου μπορει να θεωρω οτι ειναι φυσιολογικα τα 6 συνολικα και το 1,5 σε 1 μηνα επισης φυσιολογικο και εφοσον δεν τρως και βραδυνο , τι αλλ να κανεις??

αλλα τι να κανουμε πρεπει να ακουμε το γιατρο

οποτε μαρουλακια και παλι μαρουλακια!!!:D

UzVGp2.png

καλημερα!

τι κανετε κουκλες

το ξερω οτι χανομαι αλλα οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!

μια συμβουλη : απολαυστε την 1η σας εγκυμοσυνη γιατι μετα δεν εχει ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

( ποσο δικιο εχεις ριτσα μου! )

φιλια σε ολες και στα μωρακια σας!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Κοίτα, εγώ το πρωί τρώω 2 φέτες ψωμί πολύσπορο με τυρί και το μεσημέρι το φαγητάκι μου (δεν μπορώ να πω ότι αποφεύγω ιδιαίτερα τους υδατάνθρακες αλλά από την άλλη τρώω και πολλές σαλάτες και όσπρια) και το βράδυ μόνο φρουτάκι. Γλυκά τρώω πολύ σπάνια, μόνο κάτι παγωτά έτρωγα το καλοκαίρι που τα έκοψακι αυτά τώρα. Θα περιορίσω κι εγώ τους υδατάνθρακες και βλέπουμε...

Πάντως πιο πολύ με έχει αγχώσει αυτό το θέμα με τη λοίμωξη. Έκανα σήμερα τις εξετάσεις αίματος και θα μάθω αύριο τα αποτελέσματα και μάλλον τα αποτελέσματα της καλλιέργειας θα τα πάρω την Πέμπτη. Ελπίζω να μην είναι κάτι που μπορεί να περάσει στο μωρό και να μην το έχω και πολύ καιρό....

η φετα ψωμι, θα πρεπει να γινει μια την ημερα, τα οσπρια 1 μικρο μπολακι 1 φορα την εβδομαδα και στα φρουτα αποφυγη π.χ. μπανανας (αμυλο), σταφυλιων (επιτρεπονται 10 ρωγες την ημερα), κλπ

η λοιμωξη μπορει να ειναι και κατι απλο... ποσα ηταν τα λευκα σου? εμενα θελει, λογω περιδεσης να ειναι χαμηλα και παιρνω αντιβιωση τακτικα... δεν κανεις κακο στο μωρακι σου, απλα θελει προσοχη με μυκητες, εχω περασει και "κατω" μια δοση και στη μασχαλη αλλη μια... καλο ειναι να βγουν τα αποτελεσματα, για να φυγει κι αυτο, χωρις πυρετους και ενοχλησεις....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

η φετα ψωμι, θα πρεπει να γινει μια την ημερα, τα οσπρια 1 μικρο μπολακι 1 φορα την εβδομαδα και στα φρουτα αποφυγη π.χ. μπανανας (αμυλο), σταφυλιων (επιτρεπονται 10 ρωγες την ημερα), κλπ

η λοιμωξη μπορει να ειναι και κατι απλο... ποσα ηταν τα λευκα σου? εμενα θελει, λογω περιδεσης να ειναι χαμηλα και παιρνω αντιβιωση τακτικα... δεν κανεις κακο στο μωρακι σου, απλα θελει προσοχη με μυκητες, εχω περασει και "κατω" μια δοση και στη μασχαλη αλλη μια... καλο ειναι να βγουν τα αποτελεσματα, για να φυγει κι αυτο, χωρις πυρετους και ενοχλησεις....

Πεινάω άμα φάω μόνο μια φέτα ψωμί!!! Δεν αντέχω ως το μεσημεριανό! :oops: :oops:

Τα λευκά μου είχαν απόλυτη τιμή 9,51 με ανώτατο φυσιολογικό όριο 7,7 από ότι θυμάμαι... Κάτι μου είπε ο γιατρός ότι ίσως είναι καμία κολπίτιδα, αλλά θα μάθουμε σύντομα...

κατια μου εχω κοψει τα μακαρονια σε 1 στις 15, αλλα απο τοτε, ξεκινησα να βαζω , πιστευεις οτι φταινε οι πατατες και το ρυζι???

παντως και παλιοτερα που ετρωγα πολυ συχνα μακαρονια(3 φορες την εβδομαδα δεν παχαινα ποτε! στο δικο μου μεταβολισμο ,τα μακαρονια δεν παχαινουν, εχω και αποδειξη απο τα φοιτητικα μου χρονια...:oops:)

κοριτσια, το ξεκαθαρισα οτι ετσι με συμβουλευσε εμενα ο γιατρος και μαλιστα μετα την καμπυλη!!! το οτι στην εγκυμοσυνη παρουσιαζεται πιο αργος μεταβολισμος υδατανθρακων δεν συμβαινει σε ολες!!! και σημειωστε οτι το πριν την εγκυμοσυνη δεν εχει καμια σχεση!!! εχω κανει κατι ξεγυρισμενες διαιτες στο παρελθον, που ελεγαν 3 μερες μονο ρυζι και γιαουρτι και εχανα 5 κιλα... αλλα τωρα μου λεει ρυζι αραια και που...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσια, το ξεκαθαρισα οτι ετσι με συμβουλευσε εμενα ο γιατρος και μαλιστα μετα την καμπυλη!!! το οτι στην εγκυμοσυνη παρουσιαζεται πιο αργος μεταβολισμος υδατανθρακων δεν συμβαινει σε ολες!!! και σημειωστε οτι το πριν την εγκυμοσυνη δεν εχει καμια σχεση!!! εχω κανει κατι ξεγυρισμενες διαιτες στο παρελθον, που ελεγαν 3 μερες μονο ρυζι και γιαουρτι και εχανα 5 κιλα... αλλα τωρα μου λεει ρυζι αραια και που...

σημερα το μενου εχει μπαμιες!!!

UzVGp2.png

καλημερα!

τι κανετε κουκλες

το ξερω οτι χανομαι αλλα οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!

μια συμβουλη : απολαυστε την 1η σας εγκυμοσυνη γιατι μετα δεν εχει ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

( ποσο δικιο εχεις ριτσα μου! )

φιλια σε ολες και στα μωρακια σας!

ροδουλα μου εχετε απολυτο δικιο!!!

η μικρη σου πως παει με το σχολειο???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...