Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια, φεύγω για το γιατρό! Θα μπω μετά να σας πω τα νέα!!!!!! :P:p[/quote

Με το καλο τα νεα Κατ!περιμενουμεεεεεεεεεεεεε!!!

Αντε καλε μας εσκασες!Το μωρακι σου ηταν αυτο!Οτι να ειναι γερο να ειναι πανω απο ολα!!!δοκιμασε και το κολπο με το νερο!

Μαρκελα το δοκιμασα το κολπο αλλα δεν επιασε, μαλλον το εντερο μου ενιωσα το πρωι.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας! Το είδα το μωράκι μου και είναι μια χαρά, έχει γίνει ολόκληρο παιδάκι! :P Είχε γυρίσει προς το μέρος μας και είδα τα ματάκια του και το στοματάκι του και κάποια στιγμή χασμουριόταν κιόλας!!!! Από το κεφάλι ως το πωπουδάκι είναι 16 εκατοστά! Αλλά βρε κορίτσια, αυτό το παιδί θα με σκάσει! Πάλι δεν είδαμε το φύλο γιατί είχε τα πόδια οκλαδόν και είχε βάλει ανάμεσα τον ομφάλιο λώρο!!!!!!!! Επίτηδες το κάνει πια;;;; :?:?

Και ο γιατρός με στενοχώρησε λίγο γιατί στις εξετάσεις αίματος είδε ότι είχα αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια και μου είπε πως ίσως έχω μόλυνση. Μου έκανε καλλιέργεια και μου είπε να πάω μέσα στην εβδομάδα να κάνω και κάτι ειδικές εξετάσεις αίματος για να δούμε τι μόλυνση είναι... Πιστεύετε ότι μπορεί να βλάψει το μωρό μου; Μάλλον θα χρειαστώ αντιβίωση πάντως...

Και επίσης μου είπε πάλι ότι έχω πάρει πολλά κιλά (6) και πως αν συνεχίσω έτσι, ίσως πρέπει να δω διατροφολόγο... Και δεν λέω, είναι αρκετά τα 6 κιλά αλλά άλλες παίρνουν 20!!!!!!! Εμένα όλοι οι φίλοι μου μου λένε ότι δεν φαίνομαι έγκυος και δεν φαίνεται να έχω παχύνει και ο γιατρός μου λέει για διατροφολόγο???? Δεν είναι λίγο υπερβολικό;;;;; :cry:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Γειά σας! Το είδα το μωράκι μου και είναι μια χαρά, έχει γίνει ολόκληρο παιδάκι! :P Είχε γυρίσει προς το μέρος μας και είδα τα ματάκια του και το στοματάκι του και κάποια στιγμή χασμουριόταν κιόλας!!!! Από το κεφάλι ως το πωπουδάκι είναι 16 εκατοστά! Αλλά βρε κορίτσια, αυτό το παιδί θα με σκάσει! Πάλι δεν είδαμε το φύλο γιατί είχε τα πόδια οκλαδόν και είχε βάλει ανάμεσα τον ομφάλιο λώρο!!!!!!!! Επίτηδες το κάνει πια;;;; :?:?

Και ο γιατρός με στενοχώρησε λίγο γιατί στις εξετάσεις αίματος είδε ότι είχα αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια και μου είπε πως ίσως έχω μόλυνση. Μου έκανε καλλιέργεια και μου είπε να πάω μέσα στην εβδομάδα να κάνω και κάτι ειδικές εξετάσεις αίματος για να δούμε τι μόλυνση είναι... Πιστεύετε ότι μπορεί να βλάψει το μωρό μου; Μάλλον θα χρειαστώ αντιβίωση πάντως...

Και επίσης μου είπε πάλι ότι έχω πάρει πολλά κιλά (6) και πως αν συνεχίσω έτσι, ίσως πρέπει να δω διατροφολόγο... Και δεν λέω, είναι αρκετά τα 6 κιλά αλλά άλλες παίρνουν 20!!!!!!! Εμένα όλοι οι φίλοι μου μου λένε ότι δεν φαίνομαι έγκυος και δεν φαίνεται να έχω παχύνει και ο γιατρός μου λέει για διατροφολόγο???? Δεν είναι λίγο υπερβολικό;;;;; :cry:

16 εκατοστα?? Καλε εσεις ειστε μεγαλο μωρο! Το δικο μου στη βδομαδα σου ηταν 14. Μηπως οντως ειναι μεγαλο το μωρο σου και φοβαται ο γιατρος για διαβητη κυησης και γι αυτο στην ειπε για τα κιλα? Γιατι κι εγω τοσα εχω παρει αλλα δεν μου εχει πει κατι. Ελπιζω να μην εχεις θεματακι με τη μολυνση, δεν εχω ιδεα απο αυτα.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Έχει σχέση το μέγεθος του μωρού με το διαβήτη; Δεν το ήξερα.... Πάντως μου είπε να κάνω και καμπύλη σακχάρου στην 23η εβδομάδα. Εσένα σου έχει πει πότε να την κάνεις;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Και επίσης μου είπε πάλι ότι έχω πάρει πολλά κιλά (6) και πως αν συνεχίσω έτσι, ίσως πρέπει να δω διατροφολόγο... Και δεν λέω, είναι αρκετά τα 6 κιλά αλλά άλλες παίρνουν 20!!!!!!! Εμένα όλοι οι φίλοι μου μου λένε ότι δεν φαίνομαι έγκυος και δεν φαίνεται να έχω παχύνει και ο γιατρός μου λέει για διατροφολόγο???? Δεν είναι λίγο υπερβολικό;;;;; :cry:[/quote

αυριο θα σας πω τα δικά μου τα κιλά, αλλά νομίζω οτι κ εγω 6 κιλά πρεπει να εχω παρει τωρα. στην 18 εβδομαδα,(20/8 που ειχα πάει τελευταία φορα), με ζύγισε κ ημουν 4 κιλά συν. τωρα με την δική μου ζυγαριά ειμαι 6. Να δουμε τι θα μου πει για τα κιλά μου, την προηγούμενη φορά μου ειπε οτι ειμαι πολύ καλά. το στομαχάκι μου ομως ξέρει κάποιες φορες τι τραβάει!!!!:(

σας φιλω ολες!!!! καλό βραδυ! παω να ξαπλώσω γιατι σημερα με πονάει πολύ η μέση μου

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

16 εκατοστα?? Καλε εσεις ειστε μεγαλο μωρο! Το δικο μου στη βδομαδα σου ηταν 14. Μηπως οντως ειναι μεγαλο το μωρο σου και φοβαται ο γιατρος για διαβητη κυησης και γι αυτο στην ειπε για τα κιλα? Γιατι κι εγω τοσα εχω παρει αλλα δεν μου εχει πει κατι. Ελπιζω να μην εχεις θεματακι με τη μολυνση, δεν εχω ιδεα απο αυτα.

αααα, επισης μου ειχε πει ο γιατρός για το υψος του μωρου, οτι ενας γρήγορος υπολογισμός ειναι να πολλάπλασιαζεις τον μηνα που διανύεις με το 4 κ αυτό που βρίσκεις ειναι το υψος που πρεπει να εχει το μωρο.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

δεν εχει σημασια ποσα κιλα αλλα το πως τα πηρες.Δηλαδη αν πηρες πανω απο 3 κιλα σε ενα μηνα τοτε λογικο ειναι να ανησηχει!μετα τις 24 εβδομαδες εχει πολλα κιλα γιαυτο και θελει να ειναι ολα οκ.Μην αγχωνεσαι και κοψε το βραδυνο τρωγε γιαουρτακι με μελι και καρυδια η αναλατα αμυγδαλα και ενα ποτηρακι γαλα!Εγω μεχρι 24 εβδομαδες ειχα βαλει 5.Ολα και ολα 9 εβαλα.Κανε οτι σου πει ο γιατρος.Ολα εχουν την σημασια τους και το μωρακι σου αυτα που ειναι να παρει απο σενα θα τα παρει μην σε ανησηχει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Τί κάνετε?

Εγώ οργανώνω το γραφείο γιατί είχα αφήσει πολλές εκρεμμότητες και πήζω...έτσι όμως περνάει ο καιρός και δεν παραπονιέμαι. Εριξα μια ματιά....είστε όλες καλά βλέπω και έτσι εύχομαι να συνεχισετε....δεν θα αργήσουν τα πρώτα γεννητούρια. Επίσης, το έχω ρίξει στην τακτοποίηση και διακόσμηση του σπιτιού, δημιουργίες καλλιτεχνικές και άλλα....πέρασε και ο μισός Σεπτέμβριος!

Να μην πολυλογώ, ενα χρόνια πολλά στην διαδικτυακή μου φίλη Σοφία ήρθα να πω!

Sapi μου χρόνια πολλά και καλά, του χρόνου τέτοια μέρα εύχομαι να μοιράζεσαι το γλυκό σου με το αγγελούδι σου αγκαλια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

2080898b015z4kzjw.gif

Αν υπάρχει και κάποια άλλη που γιορτάζει σήμερα, τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο!

Μεγάλη μέρα σήμερα....ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ....αρετές που πρέπει να τις έχουμε όλοι.

Επίσης να σας πω τα νέα μας: Γεννήθηκε η ανηψία μου ανήμερα στην 1η επέτειο του γάμου μου....το μωράκι θα το βαπτίσω κιόλας! Πήραμε μεγάλη χαρά όλοι....το πρώτο κοριτσάκι στην οικογένεια μας! Αυξανόμεθα και πληθαίνουμε!!!

Μπορεί να μην μπαίνω πολύ, σας σκέφτομαι όμως συνέχεια και προσεύχομαι και για εσάς και για όλες τις γυναίκες που είναι ή θέλουν να γίνουν μανούλες!

705190mbhcoc7b0b.gif

υρις μου δεν σε πετυχα σημερα! να χαιρεσαι την βαπτιστικια σου!!!!:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

kαλημερααααα κοριτσια μου κ καλη εβδομαδα...!!

χρονια πολλα κ με μια τελειομηνη κ υπεροχη εγκυμοσυνη στην Σοφια μας κ σε οποια αλλη γιορταζει...

Ριτσα περαστικουλια να ειναι....

Με το καλο να δειτε οοοολες τα μωρακια σας....Εγω που την εκανα στον Ελευθεριαδη μουε δωσε dvd με φωτο...κ θα μου ξαναδωσει την Πεμπτη γιατι το προσωπακι δεν το πολυειδαμε...!!αλλα πηγα στο ιατρειο του...!!κ δεν το ειδα 3d,,,,,κ μαλλον δεν θα το δω....!!ανυπομονω να ξαναδω το μπεμπακι την πεμπτη...κ απο αυριο για 2 μερες νηστεια σε οτιδηποτε γλυκο....!!

Impatient μαλλον το μπουμπουκακι σου ηταν...στην αρχη χαμηλα το νιωθεις....

εμενα πλεον βεβαια σηκωνω την μπλουζιτσα φαινονται που κ που τα χτυπηματακια του...κ ειδικα οταν του διαβαζω.....χεχεχε...!!

την ψαροσουπα την φτιαχνω με κοκκινοψαρο κοριτσια κ σε κανενα μισαωρο θα ειναι ετοιμη....!!

ειδα ασχημο ονειρο σημερα αλλα ξυπνησα κ ειπα δεν θα αφησω να με επηρεασει τιποτα πια....με ξυπναει το μπεμπακι καθε πρωι πλεον...χεχεχε...!!ειδικα μολις πιω το σιδηρο...!!:D:D:D

yris καλως ηρθε το κοριτσακι σας στην οικογενεια κ με το καλο ευχομαι συντομα κ εσεις να αποκτησετε ενα ομορφο μωρουλακι...!!

kατι μπαινεις στον μηνα σου εεεε????τελειααααααα!!!:D:D:D

"αδερφουλα" κι εμενα ο μπεμπακος μου τρελενεται για το σιδηρο και επισης σηκωνω μπλουζα και τον βλεπω που χορευει!!! πανω κατω η κοιλια μου!

UzVGp2.png

ολα τελεια με το μπεμπακι! το φυλο δεν πειραζει σας το κραταει για εκπληξη

αλλα τα 6 κιλα ειναι πολυ????περιμενε θα σου στειλω κατιhttp://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

UzVGp2.png

Έχει σχέση το μέγεθος του μωρού με το διαβήτη; Δεν το ήξερα.... Πάντως μου είπε να κάνω και καμπύλη σακχάρου στην 23η εβδομάδα. Εσένα σου έχει πει πότε να την κάνεις;

η κοιλιτσα του μωρου νομιζω εχει σχεση με το διαβητη

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...