Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.....τι κανετε?

τυχερες αυτες που ειστε κοντα στην θαλλασσα......σας ζη λευω :)

καλημερα ελενακι!!!! καλα εσυ??? μη νομιζεις εμενα θα ειναι το δευτερο μπανιο στη θαλασσα γιατι φοβομουνα να κανω που ηταν παγωμενη τωρα ζεσταθηκε...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα κατι μπαινει κατα διαστηματα απο την μπαλκονοπορτα:D

εχουμε κι ενα θεμα εδω... ειμαι κοντα στο αεροδρομιο, σχεδον περναει πανω απο το σπιτι για να προσγειωθει, το καλοκαιρι ειναι καλα , καθε φορα που περναει κι ενα αεροπλανο , περναει μετα κι ενα κυμα αερα(καμια φορα δροσερο καμια φορα καυτο!)

το χειροτερο ειναι οταν περναει αεροπλανο και προσπαθω να απλωσω ρουχα οπως σεντονια , ριχταρια κτλ

μου τα παιρνει ο αερας :evil:και μου τα στροβιλιζει:evil::evil: κι εγω προσπαθω να τα απλωσω διπλωμενα ομορφα (για λιγοτερο σιδερωμα ;)) ε ρε κατι νευρα που εχω εκεινη την ωρα ...

ωχχ καταλαβα!! κ λερωνοντε κ συνεχεια οι αυλες ε?? εμενε η θεια μου κοντα κ ειχε προβλημα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσια.....τι κανετε?

τυχερες αυτες που ειστε κοντα στην θαλλασσα......σας ζη λευω :)

να σου πω και κατι για να μην ζηλευεις κοριτσακι!

ακομη δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο φετος!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

πως σου φανηκε???????:o

UzVGp2.png

εκει που παμε δεν εχει μεσο για αυτοκινητα ωστε να ερθει καποιος ειναι μονο με βαρκα κ ξερουμε ποιοι ειναι εκει δεν φοβαμαι κ δευτερο για τουαλετα εχει η βαρκα μας μεσα κ μπορω να κανω κ μπανιο εκει.. την μικρη μου την πηγα εκει κατασκηνωση οταν ηταν 25 ημερων...

δεν χρειαζεται να ερχεται αυτοκινητο για να φοβαμαι

και το τερας του λοχνες θα φοβαμαι μην ερθει απο τη θαλασσα :D:D:D:D:D

UzVGp2.png

ωχχ καταλαβα!! κ λερωνοντε κ συνεχεια οι αυλες ε?? εμενε η θεια μου κοντα κ ειχε προβλημα..

να σου πω ... παραδοξος δεν βλέπω να λερωνονται τα μπαλκονια απο το αεροδρομιο....ισως στο παραδεισι που μενουν ακριβως διπλα απο το αεροδρομιο να εχουν τετοιο προβλημα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

να σου πω ... παραδοξος δεν βλέπω να λερωνονται τα μπαλκονια απο το αεροδρομιο....ισως στο παραδεισι που μενουν ακριβως διπλα απο το αεροδρομιο να εχουν τετοιο προβλημα

ναι εκει εμενε!!! γιατι δεν πας για μπανιο?? αν κ εγω το δευτερο θα κανω μου ειπε ο γιατρος απο πριν οτι επιτρεπε αλλα επειδη ηταν παγωμενη φοβομουνα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι εκει εμενε!!! γιατι δεν πας για μπανιο?? αν κ εγω το δευτερο θα κανω μου ειπε ο γιατρος απο πριν οτι επιτρεπε αλλα επειδη ηταν παγωμενη φοβομουνα..

το ιδιο γιατρο εχουμε:tongue: εννοειται μου επιτρεπει

απλα βαριομουν τη διαδικασια... να τρεχω τωρα μεχρι τα αφαντου για μια βουτια και να γυρναω πισω?

τωρα εχουμε φιλοξενουμενο(μενει λιγες μερες στη ξαδερφη του αλλα απο το σαββατικυριακο θα ερθει εδω πια μεχρι τις 26!!!!!!!) και λογικα θα παμε μπανιο! απλα τους δηλωσα! μετα τις 5!!!

UzVGp2.png

το ιδιο γιατρο εχουμε:tongue: εννοειται μου επιτρεπει

απλα βαριομουν τη διαδικασια... να τρεχω τωρα μεχρι τα αφαντου για μια βουτια και να γυρναω πισω?

τωρα εχουμε φιλοξενουμενο(μενει λιγες μερες στη ξαδερφη του αλλα απο το σαββατικυριακο θα ερθει εδω πια μεχρι τις 26!!!!!!!) και λογικα θα παμε μπανιο! απλα τους δηλωσα! μετα τις 5!!!

εγω το πρωτο μπανιο το εκανα 9:30 το πρωι ηταν ζεστηηη!!! τωρα το επομενο η πρωι παλι η απογευμα μεσημερι με τιποτα... αν με εβλεπες πως εκανα μπανιο θα εσκαγες απο τα γελια δεν αγορασα μαγιο λεω για μια δυο φορες κ αν παω να παρω μαγιο αστο καλυτερα κ εβαλα σορτσακι κ μπλουζακι αμανικο κ εκανα βεβαια εκει που παμε δεν εχει παντα κοσμο κ εκεινη την ωρα ημουν μονο με τα παιδια μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα ελενακι!!!! καλα εσυ??? μη νομιζεις εμενα θα ειναι το δευτερο μπανιο στη θαλασσα γιατι φοβομουνα να κανω που ηταν παγωμενη τωρα ζεσταθηκε...

δεν πειραζει και μονο που την βλεπεις ειναι τελεια :P

ασε μς την παγωμενη θαλασσα και γω την επαθα εκανα ενα μπανιο στις αρχες ιουνιου εκει να δεις κρυο τα ποδια μου μουδιαζαν και μετα οταν ειχα καθυστερηση νομιζα πως η αιτια ηταν η κρυα θαλασσα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

να σου πω και κατι για να μην ζηλευεις κοριτσακι!

ακομη δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο φετος!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

πως σου φανηκε???????:o

χαχαχα τζαμπα η ζηλεια δλδ? :P

θα τα κανεις μαζεμενα και του χρονου πρωτα ο θεος με τα μωρακια μας

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

εγω το πρωτο μπανιο το εκανα 9:30 το πρωι ηταν ζεστηηη!!! τωρα το επομενο η πρωι παλι η απογευμα μεσημερι με τιποτα... αν με εβλεπες πως εκανα μπανιο θα εσκαγες απο τα γελια δεν αγορασα μαγιο λεω για μια δυο φορες κ αν παω να παρω μαγιο αστο καλυτερα κ εβαλα σορτσακι κ μπλουζακι αμανικο κ εκανα βεβαια εκει που παμε δεν εχει παντα κοσμο κ εκεινη την ωρα ημουν μονο με τα παιδια μου..

εχεις φουσκωσει? φαινεται η κοιλιτσα?

εμενα φαινεται, αλλα οταν παω στη θαλασσα δεν ξερω αν θα με περνανε για χοντρη μπυροκοιλια (και ντεπομαι...)ή θα φαινεται εγκυμονουσας...

ασε που εγινε και τριχωτη!!!!!!

πως θα παω ετσι στη θαλασσα?????????? και χοντρη και τριχωτη! ρομπα!!!!:D

αν βγαλω αυτες που ειναι μακρυες και μαυρες με τσιμπιδακι, θα τρομαξει μεσα το μωρο?

UzVGp2.png

δεν πειραζει και μονο που την βλεπεις ειναι τελεια :P

ασε μς την παγωμενη θαλασσα και γω την επαθα εκανα ενα μπανιο στις αρχες ιουνιου εκει να δεις κρυο τα ποδια μου μουδιαζαν και μετα οταν ειχα καθυστερηση νομιζα πως η αιτια ηταν η κρυα θαλασσα

Αχ, κι εγώ το ίδιο είχα πάθει. Θυμάμαι ότι είχα ήδη καθυστέρηση αλλά δέν είχα κάνει ακόμη τεστ. Κι όταν μπήκα στη θάλασσα σκέφτηκα ότι δεν θα μου έρθει ποτέ περίοδος με τόσο κρύα νερά! Δίκιο είχα περίπου! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ειδα κατι για ροδο και συμη......μου αρεσε πολυ και στα δυο νησια....ροδο 5ημερη τελεια και στην συμη μας εφεραν την τελευταια μερα της 5ημερης εκδρομη

στη συμη εχει τελεια ζαμπονοτυροπιτα!!!! οποτε παω , θελω να φαω!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...