Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

171541vlphf68qf5.gif

Ευχαριστώ πολύ barboula μου....και σε εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο και όλα να κυλήσουν ομαλά μέχρι και την γέννηση του μωρού σου!

Στον μήνα σας δεν μπαίνετε την 35η-36η εβδομάδα? Κάνω λάθος? Γιατι της Κάτιας λέει 31η εβδομάδα!

και καπως ετσι, θα ξαναμπερδευτουμε με τους μηνες και τις εβδομαδες... :P:p:p πλακα κανω, κοπελα μου!

εγω εκλεισα τις 31 εβδομαδες και ειμαι στον 8ο! οταν κλεισω και τις 36 (πρωτα ο θεος!!!) θα μπω στον μηνα μου και θα μετραω με το καλο μερες! απλα κοντευω και μαλλον ενθουσιαζομαστε ολες μ'αυτο και αρχιζουμε τα γνωστα... 32εβδ/4=8 μηνες, αρα εκλεισες τον 8ο, κλπ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα του ξαναμιλησω κι αυριο για να το τεσταρω! χαχα! ελπζω να μη το πετυχω σε φαση που θα κοιμαται και θα μιλαω μονη μου τζαμπα! Αλλιως σκεφτομαι να του βαζω τραγουδακια να δουμε αν κουνηθει τοτε!

οσο πιο ανετα νιωσεις εσυ, τοσο πιο ευκολα θα επικοινωνησει! μιλα του και να κοιμαται... ακουει! το πολυ πολυ, αν το ενοχλεις, να σου ριξει μια πιο δυνατη (να την φχαριστηθεις κιολας!) σαν να λεει... "εεε, ησυχια, καλε! κοοιμομαστε εδω!!!":tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ετσι Impatient να του μιλαςςςςς...εγω τωρα τελειωσα την ψαροσουπα εφτιαξαα κ μαγιονεζα....(εχω να φαω καιροοοοο)κ θα ξαπλωσω κ θα του διαβασω να μ αρχισει στις κλωτσιεςςςςς...!!χεχεχε..!:D:D:D

καλο μεσημερι κοριτσια μου...το απογευμα θα παω στον γιατρο τον αμορε για να του δειξουμε κατι εξετασεις που εκανε κ δεν βγηκαν καλες...!!

Jr39p2.png

2482394j3py7j4xj1.gif

χρονια πολλα sapi!

Ευχαριστώ παρα πολυ Didi μου! Με το καλο τα μωρακια μας!!! Όλα τα μωρακια να ειναι καλα και να ρθουν στη ζωή χωρίς να μας ταλαιπωρησουν πολυ!

Χρόνια πολλα και όλες όσες γιορτάζουν!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Τί κάνετε?

Εγώ οργανώνω το γραφείο γιατί είχα αφήσει πολλές εκρεμμότητες και πήζω...έτσι όμως περνάει ο καιρός και δεν παραπονιέμαι. Εριξα μια ματιά....είστε όλες καλά βλέπω και έτσι εύχομαι να συνεχισετε....δεν θα αργήσουν τα πρώτα γεννητούρια. Επίσης, το έχω ρίξει στην τακτοποίηση και διακόσμηση του σπιτιού, δημιουργίες καλλιτεχνικές και άλλα....πέρασε και ο μισός Σεπτέμβριος!

Να μην πολυλογώ, ενα χρόνια πολλά στην διαδικτυακή μου φίλη Σοφία ήρθα να πω!

Sapi μου χρόνια πολλά και καλά, του χρόνου τέτοια μέρα εύχομαι να μοιράζεσαι το γλυκό σου με το αγγελούδι σου αγκαλια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

2080898b015z4kzjw.gif

Αν υπάρχει και κάποια άλλη που γιορτάζει σήμερα, τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο!

Μεγάλη μέρα σήμερα....ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ....αρετές που πρέπει να τις έχουμε όλοι.

Επίσης να σας πω τα νέα μας: Γεννήθηκε η ανηψία μου ανήμερα στην 1η επέτειο του γάμου μου....το μωράκι θα το βαπτίσω κιόλας! Πήραμε μεγάλη χαρά όλοι....το πρώτο κοριτσάκι στην οικογένεια μας! Αυξανόμεθα και πληθαίνουμε!!!

Μπορεί να μην μπαίνω πολύ, σας σκέφτομαι όμως συνέχεια και προσεύχομαι και για εσάς και για όλες τις γυναίκες που είναι ή θέλουν να γίνουν μανούλες!

705190mbhcoc7b0b.gif

Yris μου σ΄ευχαριστω παρα πολυ! Κι εσυ γρήγορα τα καλα τα νέα που τόσο λαχταρας σου εύχομαι να ακούσεις!!! Κι αυτή τη φορα όλα θα πανε κατ΄ευχην!

ODhsp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Χρωστάμε κέρασμα...!!!! Εύχομαι να έχουμε όλες τελειομηνες εγκυμοσυνες, εύκολες γεννες και πάνω απ΄ολα γερά μωρακια που θα μας ξετρελανουν! Φιλακια πολλα!:D

ODhsp2.png

ετσι Impatient να του μιλαςςςςς...εγω τωρα τελειωσα την ψαροσουπα εφτιαξαα κ μαγιονεζα....(εχω να φαω καιροοοοο)κ θα ξαπλωσω κ θα του διαβασω να μ αρχισει στις κλωτσιεςςςςς...!!χεχεχε..!:D:D:D

καλο μεσημερι κοριτσια μου...το απογευμα θα παω στον γιατρο τον αμορε για να του δειξουμε κατι εξετασεις που εκανε κ δεν βγηκαν καλες...!!

θα του μιλαω, τωρα που εγινε η αρχη θα το ξανακανω.. τι εξετασεις? ελπιζω οχι κατι σοβαρο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Πω πω!Κοριτσια μου δεν σας προλαβαινω!ριτσακι μου περαστικουλια σου!Αντε μαζι θα παμε στο γιατρο εμεις.barboula μου ειδες τι ομορφα ειναι οταν βλεπεις το μωρακι σου!yris μου να σου ζησει η ανηψουλα!Σου ευχομαι πολυ γρηγορα με μια φουσκωμενη κοιλιτσα και ενα δικο σου μωρακι!sapi χρονια πολλα,οτι επιθυμεις και γρηγορα να περασει ο καιρος και να κρατας στην αγκαλια σου το μπεμπακι σου!:P:p:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλησπέρα σε ολες κοριτσια!!!

χρονια πολλα στην ΣΟΦΙΑ της παρεας!!!υγεια κ ολα με το καλο ευχομαι.

επισης να ρωτησω καποια που το εχει κανει αν ξερει....επειδη παισατε το θεμα σε ποια εβδομαδα ειναι καλυτερα να γινει το 3d?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, φεύγω για το γιατρό! Θα μπω μετά να σας πω τα νέα!!!!!! :P:p[/quote

Με το καλο τα νεα Κατ!περιμενουμεεεεεεεεεεεεε!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Χρωστάμε κέρασμα...!!!! Εύχομαι να έχουμε όλες τελειομηνες εγκυμοσυνες, εύκολες γεννες και πάνω απ΄ολα γερά μωρακια που θα μας ξετρελανουν! Φιλακια πολλα!:D

Χρονια πολλα και οτι ποθεις με το καλο το μπεμπακι σου!!

εγω το ενιωσα αριστερα εκει που αρχιζει το βρακακι, 3 χτυπηματακια που καλλιστα θα μπορουσαν να ειναι συσπασεις του εντερου... Λες να ειναι κοριτσακι και το δικο μου???? Εχω προτιμηση στις μπουμπουδες!

Αντε καλε μας εσκασες!Το μωρακι σου ηταν αυτο!Οτι να ειναι γερο να ειναι πανω απο ολα!!!δοκιμασε και το κολπο με το νερο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

impatient τελικα θα παμε αυριο στον γιατρο...ηρθε 5 η ωρα ο αμορε κ μου ειπε οτι τον πηραν να παει να παιξει μπαλα..κ εφυγε τωρα για μπαλα οποτε το αφησαμε για αυριο τον γιατρο...!

εεε επειδη του ειχαν βρει αυξημενα τα τριγλυκεριδια κ την χοληστερινη στα ορια....εκανε εναν υπερηχο στο συκωτι κ του βρηκαν ιστο λιπους κ εναν πολυ μικρο πολυποδα στην χολη...κ δεν ξερουμε πως γινεται ενω προσεχει πολυ την διατροφη του....κ αθλειται...!!οποτε παμε να δουμε τι λεει κ ο γιατρος...!!!

αυταααα...τωρα που εφυγε πάω να ξαπλαρω κ να δω τηλεορασηηηηηηηη....φιλακιααααααα!

Jr39p2.png

Sapi μου ευχομαι ολοψυχα χρονια σου πολλα με υγεια για σενα ,τον αντρουλη σου κ φυσικα να εξελιχθουν ολα καλα κ να χαρειται το παιδακι σας να γεννηθει γερο κ ναναι γερο σαν τα ψιλα βουνα κ εσεις να το χαιρεστε για παντα!!

καθε ευτυχια!!!καλη λευτερια!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Να σας πω κ την δικια μου εμπειρια απο ''ανθρωπους''!!!..........

καταρχην σε λεοφ δεν σηκονομουν για οποινδηποτε π.χ. 50αριδες επειδη ειναι πιο μεγαλοι απο μενα,μονο σε παπουδες γιαγιαδες κ φυσικα εγκυους!!

κ ποτε δεν καθομαι στις ειδικες θεσεις,αυτοι θα επρεπε να σηκωθουν πρωτοι!!!

θελω να ασφαλισω το βιβλιαριο του ικα το δικο μου κ του αντρα μου κ περνω τηλ να μαθω τι χρειαζεται.παω τελειωνω με το δικο μου κ χτυπαει το τηλ της υπαλληλου κ με αφηνει ορθια να περιμενω κ αυτη να λεει τι θα μαγειρεψει 10' περιμενα κ πιο μπροστα ενας παπουλης τα ιδια!!!:shock:

τελειωνει κ μου λεει για τον αντρα σου χρειαζονται αυτα τα χαρτια κ της λεω αφου πηρα τηλ κ δεν μου ειπατε τιποτα!!σ:shock::shock: παρακαλω της λεω ειμαι εγκυος ερχομαι απο μακρια κ απαγορευεται να βγενω απο το σπιτι!!

κ αρχιζει να φωναζει κ να λεει ''κ που θες να ξερω εγω οτι εισαι εγκυος?να σηκωθω να σε δω κλπ!!!!:shock:

η καρδια μου απτους παλμους φαινοταν απτην μπλουζα μου που χτυπουσε!!!

ο μπαμπας μου που ηταν μαζι μου κ μου εχει τρελη αδυναμια κ εμενα κ το μωρο οταν με ειδε ετσι νομιζα θα την δειρει!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Πριν λιγες μερες εδω στην περιοχη της μαμας μου γινοταν εκδηλωσεις κ θεσεις πουθενα!

κανεις δεν ηθελε να κατσει απο τους δικους ψαχνανε μονο μια γωνια για εμενα!!

βρηκε η μαμα μου με τον αντρα μου κ η απαντηση ποια ηταν?

η 1η κυρια :ειμαι εγχειρησμενη δεν μπορω να στριμοχτω!!

η 2η κυρια : καθεται το παιδι μου κ μου δειχνει ενα παιδακι που παιζει στην αυλη κ για να μην κατσω πηγε το πηρε κ το εβαλε να κατσει!!!:shock:

Αρχισα το χαιβανι να κλαιω κ με επιασε το παραπονο κ να μην σταματαω γιατι ενιωσα οτι εκμεταλευομουν την κατασταση για να βρω μια θεση!!!

Ε σιγα σιγα οι δικοι μου με κανανε να ξεχαστω κ να χαλαρωσω κ τελικα περασα καλα!!!

Αυτα κ απο μενα λοιπον.......

Τιποτα δεν θελω αρκει ναναι το παιδι μου γερο κ αςς μην βρω μια θεση πουθενα αλλα να!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...