Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Τί κάνετε?

Εγώ οργανώνω το γραφείο γιατί είχα αφήσει πολλές εκρεμμότητες και πήζω...έτσι όμως περνάει ο καιρός και δεν παραπονιέμαι. Εριξα μια ματιά....είστε όλες καλά βλέπω και έτσι εύχομαι να συνεχισετε....δεν θα αργήσουν τα πρώτα γεννητούρια. Επίσης, το έχω ρίξει στην τακτοποίηση και διακόσμηση του σπιτιού, δημιουργίες καλλιτεχνικές και άλλα....πέρασε και ο μισός Σεπτέμβριος!

Να μην πολυλογώ, ενα χρόνια πολλά στην διαδικτυακή μου φίλη Σοφία ήρθα να πω!

Sapi μου χρόνια πολλά και καλά, του χρόνου τέτοια μέρα εύχομαι να μοιράζεσαι το γλυκό σου με το αγγελούδι σου αγκαλια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

2080898b015z4kzjw.gif

Αν υπάρχει και κάποια άλλη που γιορτάζει σήμερα, τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο!

Μεγάλη μέρα σήμερα....ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ....αρετές που πρέπει να τις έχουμε όλοι.

Επίσης να σας πω τα νέα μας: Γεννήθηκε η ανηψία μου ανήμερα στην 1η επέτειο του γάμου μου....το μωράκι θα το βαπτίσω κιόλας! Πήραμε μεγάλη χαρά όλοι....το πρώτο κοριτσάκι στην οικογένεια μας! Αυξανόμεθα και πληθαίνουμε!!!

Μπορεί να μην μπαίνω πολύ, σας σκέφτομαι όμως συνέχεια και προσεύχομαι και για εσάς και για όλες τις γυναίκες που είναι ή θέλουν να γίνουν μανούλες!

705190mbhcoc7b0b.gif

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Τί κάνετε?

Εγώ οργανώνω το γραφείο γιατί είχα αφήσει πολλές εκρεμμότητες και πήζω...έτσι όμως περνάει ο καιρός και δεν παραπονιέμαι. Εριξα μια ματιά....είστε όλες καλά βλέπω και έτσι εύχομαι να συνεχισετε....δεν θα αργήσουν τα πρώτα γεννητούρια. Επίσης, το έχω ρίξει στην τακτοποίηση και διακόσμηση του σπιτιού, δημιουργίες καλλιτεχνικές και άλλα....πέρασε και ο μισός Σεπτέμβριος!

Να μην πολυλογώ, ενα χρόνια πολλά στην διαδικτυακή μου φίλη Σοφία ήρθα να πω!

Sapi μου χρόνια πολλά και καλά, του χρόνου τέτοια μέρα εύχομαι να μοιράζεσαι το γλυκό σου με το αγγελούδι σου αγκαλια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

2080898b015z4kzjw.gif

Αν υπάρχει και κάποια άλλη που γιορτάζει σήμερα, τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο!

Μεγάλη μέρα σήμερα....ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ....αρετές που πρέπει να τις έχουμε όλοι.

Επίσης να σας πω τα νέα μας: Γεννήθηκε η ανηψία μου ανήμερα στην 1η επέτειο του γάμου μου....το μωράκι θα το βαπτίσω κιόλας! Πήραμε μεγάλη χαρά όλοι....το πρώτο κοριτσάκι στην οικογένεια μας! Αυξανόμεθα και πληθαίνουμε!!!

Μπορεί να μην μπαίνω πολύ, σας σκέφτομαι όμως συνέχεια και προσεύχομαι και για εσάς και για όλες τις γυναίκες που είναι ή θέλουν να γίνουν μανούλες!

705190mbhcoc7b0b.gif

Να σας ζησει!!! Τυχερη, υγιης και γεματη με την αγαπη ολων σας και την ευλογια του Θεου στο κεφαλακι της!

2915587mnnv3w65ky.gif

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Να σας ζησει!!! Τυχερη, υγιης και γεματη με την αγαπη ολων σας και την ευλογια του Θεου στο κεφαλακι της!

2915587mnnv3w65ky.gif

Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου για τις όμορφες ευχές σου!

Με το καλό και εσύ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά, να πάνε όλα μα όλα πολύ καλά και να είστε και οι δύο υγιείς πάνω από όλα.

1995110a5n5jaca86.gif

pregnancy-ticker___.png

κατια μου κοντευεις να μπεις στο μηνα σου!!!!!!! αχ τι ωραια!!!!!!! μετα απο εσενα θα μετραω μερες κ εγω!!!!

ναι!!! μεγαλωνουμε... κι ηρθαν και κατι δωρακια απο λονδινο (τα στειλε ο brother μου!!!) σημερα και εχω λιωσει... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ολοκληρη προικα!!! ριξτε μια ματια...

http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Cotton-Pumpkin/dp/B0032W3O0G?ie=UTF8&ref=sr_1_13&nodeId=72343031&sr=1-13&qid=1347879893

http://www.marksandspencer.com/Newborn-Essentials-Babywear-0-2yrs-Kids/b/72343031?ie=UTF8&intid=gnav_kids_newborn#ie=UTF8&intid=gnav_kids_newborn&page=3&sort=-product_site_launch_date&size=12

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Sleeve-Assorted-Bodysuits/dp/B002YKMKV6?ie=UTF8&ref=sr_1_13&nodeId=46393031&sr=1-13&qid=1347880011

και πολλα αλλαααααα....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ Κάτια μου για τις όμορφες ευχές σου!

Με το καλό και εσύ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά, να πάνε όλα μα όλα πολύ καλά και να είστε και οι δύο υγιείς πάνω από όλα.

1995110a5n5jaca86.gif

σ' ευχαριστω!!! παρα παρα παρα πολυ!!! κι εσυ με το καλο, να γινεις αξια νονα και θεια και συντομα και εγκυουλα και μανουλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

kαλημερααααα κοριτσια μου κ καλη εβδομαδα...!!

χρονια πολλα κ με μια τελειομηνη κ υπεροχη εγκυμοσυνη στην Σοφια μας κ σε οποια αλλη γιορταζει...

Ριτσα περαστικουλια να ειναι....

Με το καλο να δειτε οοοολες τα μωρακια σας....Εγω που την εκανα στον Ελευθεριαδη μουε δωσε dvd με φωτο...κ θα μου ξαναδωσει την Πεμπτη γιατι το προσωπακι δεν το πολυειδαμε...!!αλλα πηγα στο ιατρειο του...!!κ δεν το ειδα 3d,,,,,κ μαλλον δεν θα το δω....!!ανυπομονω να ξαναδω το μπεμπακι την πεμπτη...κ απο αυριο για 2 μερες νηστεια σε οτιδηποτε γλυκο....!!

Impatient μαλλον το μπουμπουκακι σου ηταν...στην αρχη χαμηλα το νιωθεις....

εμενα πλεον βεβαια σηκωνω την μπλουζιτσα φαινονται που κ που τα χτυπηματακια του...κ ειδικα οταν του διαβαζω.....χεχεχε...!!

την ψαροσουπα την φτιαχνω με κοκκινοψαρο κοριτσια κ σε κανενα μισαωρο θα ειναι ετοιμη....!!

ειδα ασχημο ονειρο σημερα αλλα ξυπνησα κ ειπα δεν θα αφησω να με επηρεασει τιποτα πια....με ξυπναει το μπεμπακι καθε πρωι πλεον...χεχεχε...!!ειδικα μολις πιω το σιδηρο...!!:D:D:D

yris καλως ηρθε το κοριτσακι σας στην οικογενεια κ με το καλο ευχομαι συντομα κ εσεις να αποκτησετε ενα ομορφο μωρουλακι...!!

kατι μπαινεις στον μηνα σου εεεε????τελειααααααα!!!:D:D:D

Jr39p2.png

σ' ευχαριστω!!! παρα παρα παρα πολυ!!! κι εσυ με το καλο, να γινεις αξια νονα και θεια και συντομα και εγκυουλα και μανουλα!!!

Λοιπον μιας και μιλάω με μέλλουσες μανούλες να σας πω να προσέξετε τους νονούς!

Εγώ έχω βαπτίσει και το αγοράκι της αδερφής μου και ένα θα σας πω: Ολα μου τα κουσούρια τα βλέπω μπροστά μου στο παιδί, σαν καθρέπτης μου είναι....θα μου πείτε αυτό δεν είναι κακό, ίσα - ίσα, αλλά πάνω από όλα προσοχή...αυτό που λένε: Τρελός παπάς σε βάπτισε??? Μπορεί να ισχύει και το: Παλαβός νονός σε λάδωσε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μακάρι κάτια μου να βγουν αληθινές οι ευχές σου και να ξαναμείνω εγκυούλα και αυτή την φορά να μείνει το καλό μου!

Έχω ακόμα όμως....δύο κύκλους σίγουρα!

Ξέχασα να σας πω: Για τα μαθήματα ραπτικής, γράφτηκα εγώ στο μάθημα των γυναικείων και μια κοπελιά από πέρσι στα παιδικά και ήδη έκαναν ένα ζιπουνάκι και τους έδωσε το σχέδιο (απίστευτο). Το έχω σπίτι και ελπίζω μέχρι το ΣΚ να έχω ράψει ένα για την ανηψούλα μου.......τελικά τίποτα δεν πάει χαμένο!!!:D:D:D:D

Μόλις το τελειώσω θα το ανεβάσω να μου πείτε την γνώμη σας!!!

pregnancy-ticker___.png

na σε ρωτησω τοτε κατι

εχεις ξανανιωσει αυτες τις συσπασεις εντερου πριν μεινεις εγκυος? αν οχι τοτε το μπουμπουκακι σου ηταν:D

δε θυμαμαι, ισως και να τις εχω νιωσει. Βρε μακαρι να ηταν το μωρο, του μιλουσα κι ολας εκεινη την ωρα και σχεδιαζαμε το δωματιο του (εγω μιλαγα εκεινο αναγκαστικα συμφωνουσε)...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

kαλημερααααα κοριτσια μου κ καλη εβδομαδα...!!

χρονια πολλα κ με μια τελειομηνη κ υπεροχη εγκυμοσυνη στην Σοφια μας κ σε οποια αλλη γιορταζει...

Ριτσα περαστικουλια να ειναι....

Με το καλο να δειτε οοοολες τα μωρακια σας....Εγω που την εκανα στον Ελευθεριαδη μουε δωσε dvd με φωτο...κ θα μου ξαναδωσει την Πεμπτη γιατι το προσωπακι δεν το πολυειδαμε...!!αλλα πηγα στο ιατρειο του...!!κ δεν το ειδα 3d,,,,,κ μαλλον δεν θα το δω....!!ανυπομονω να ξαναδω το μπεμπακι την πεμπτη...κ απο αυριο για 2 μερες νηστεια σε οτιδηποτε γλυκο....!!

Impatient μαλλον το μπουμπουκακι σου ηταν...στην αρχη χαμηλα το νιωθεις....

εμενα πλεον βεβαια σηκωνω την μπλουζιτσα φαινονται που κ που τα χτυπηματακια του...κ ειδικα οταν του διαβαζω.....χεχεχε...!!

την ψαροσουπα την φτιαχνω με κοκκινοψαρο κοριτσια κ σε κανενα μισαωρο θα ειναι ετοιμη....!!

ειδα ασχημο ονειρο σημερα αλλα ξυπνησα κ ειπα δεν θα αφησω να με επηρεασει τιποτα πια....με ξυπναει το μπεμπακι καθε πρωι πλεον...χεχεχε...!!ειδικα μολις πιω το σιδηρο...!!:D:D:D

yris καλως ηρθε το κοριτσακι σας στην οικογενεια κ με το καλο ευχομαι συντομα κ εσεις να αποκτησετε ενα ομορφο μωρουλακι...!!

kατι μπαινεις στον μηνα σου εεεε????τελειααααααα!!!:D:D:D

171541vlphf68qf5.gif

Ευχαριστώ πολύ barboula μου....και σε εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο και όλα να κυλήσουν ομαλά μέχρι και την γέννηση του μωρού σου!

Στον μήνα σας δεν μπαίνετε την 35η-36η εβδομάδα? Κάνω λάθος? Γιατι της Κάτιας λέει 31η εβδομάδα!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Αχ, μη μου λες τέτοια, τρελαίνομαι!!!!!!!!! :P:p:p

Βέβαια το μηχάνημα του γιατρού μου δείχνει μόνο ασπρόμαυρα, έχει σχέση αυτό; Μήπως δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα της εικόνας; Εσένα τι έχει;

εμενα εχει και το τρισδιαστατο, κι εκει ειδα τα μαγουλακια του και τα χειλακια του που τα ανοιγε για να βαλει το χερι μεσα! και μαλιστα το φωτογραφησαμε σε τετοια φαση! να κανει ααααααααααααααααπ για να βαλει το δαχτυλο στο στομα!

υρις μου θα ερθει σιγουρα στην ωρα του το καλο σου κ αυτη την φορα θα μεινει.....!!ΣΙΓΟΥΡΑ....σου μιλαει η Σαββατογεννημενη...!!:D:Dαντε με το καλο το ζιπουνακι...εμενα η γιαγια ξεκινησε σεντονακια κ κουβερτουλες....κ τιρλικακια...!!!χεχεχε..!!

impatient σιγουρα το μωρουλι σου ηταν...συντομα να περιμενεις κ αλλα τετοια χτυπηματακια....κ ειδες??πρεπει να του μιλας μαλλον....για να σου δινει σημασια....νομιζε οτι το ειχε ξεχασει τοσο καιρο...χεχεχεχεχε...!!:D:D

Jr39p2.png

αααα μπραβο impatient κ εμενα ο δικος μου ο γιατρος εχει τρισδιαστατο....ο αλλος ο γιατρουλης που κανω την β επιπεδου δεν μου εκανε τρισδιαστατο...ομως ευελπιστω 4/10 που θα παω με τους νονους του πριγκηπακου μας στον δικο μου γιατρουλη να το δουμε τρισδιαστατο γιατι μετα τα κουμπαρακια θα το ξαναδουνε οταν γεννηθει...!!!παντως υρις εμενα τα κουσουρια των νονων τα πηρε πριν βαλουν λαδι...πεισμωσε στην β επιπεδου κ δεν γυρνουσε για 3 ωρεςς να το μετρησουμε....αχαχα..1!αλλαα δεν πειραζει γιατι εχουν αλλα πολλα καλα..!

Jr39p2.png

Λοιπον μιας και μιλάω με μέλλουσες μανούλες να σας πω να προσέξετε τους νονούς!

Εγώ έχω βαπτίσει και το αγοράκι της αδερφής μου και ένα θα σας πω: Ολα μου τα κουσούρια τα βλέπω μπροστά μου στο παιδί, σαν καθρέπτης μου είναι....θα μου πείτε αυτό δεν είναι κακό, ίσα - ίσα, αλλά πάνω από όλα προσοχή...αυτό που λένε: Τρελός παπάς σε βάπτισε??? Μπορεί να ισχύει και το: Παλαβός νονός σε λάδωσε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μακάρι κάτια μου να βγουν αληθινές οι ευχές σου και να ξαναμείνω εγκυούλα και αυτή την φορά να μείνει το καλό μου!

Έχω ακόμα όμως....δύο κύκλους σίγουρα!

Ξέχασα να σας πω: Για τα μαθήματα ραπτικής, γράφτηκα εγώ στο μάθημα των γυναικείων και μια κοπελιά από πέρσι στα παιδικά και ήδη έκαναν ένα ζιπουνάκι και τους έδωσε το σχέδιο (απίστευτο). Το έχω σπίτι και ελπίζω μέχρι το ΣΚ να έχω ράψει ένα για την ανηψούλα μου.......τελικά τίποτα δεν πάει χαμένο!!!:D:D:D:D

Μόλις το τελειώσω θα το ανεβάσω να μου πείτε την γνώμη σας!!!

λες, εεε? εμας ο νονος ειναι παλαβος!!! αλλα ωραιος παλαβος... με το χαμογελο μεχρι τα αυτια, καλο παιδι και ψυχουλα! μακαρι να του μοιασει το παιδακι μου! ...και να φανταστεις οτι ηταν φιλος του αντρα μου, αλλα ...8 χρονια παρεα ειναι αυτα!!!

ολα θα γινουν!!! ...και στην ωρα τους και ομορφα!

σουπερ με τη ραπτικη! περιμενουμε το πρωτο επιτευγμα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

impatient σιγουρα το μωρουλι σου ηταν...συντομα να περιμενεις κ αλλα τετοια χτυπηματακια....κ ειδες??πρεπει να του μιλας μαλλον....για να σου δινει σημασια....νομιζε οτι το ειχε ξεχασει τοσο καιρο...χεχεχεχεχε...!!:D:D

θα του ξαναμιλησω κι αυριο για να το τεσταρω! χαχα! ελπζω να μη το πετυχω σε φαση που θα κοιμαται και θα μιλαω μονη μου τζαμπα! Αλλιως σκεφτομαι να του βαζω τραγουδακια να δουμε αν κουνηθει τοτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...