Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω κοριτσια σημερα ξυπνησα χαλια ενιωθα λες κ θα λυποθημουσα μεχρι που εκανα εμετο κ συνηλθα λιγο οχι πολυ, κ η πιεση μου ειναι πολυ κατω, κατω απο 10. δεν εχω κουραγιο για τιποτα..

πηρα τηλ το γιατρο σημερα για τα ποδια μου γιατι με πονουσανε πολυ κ μου εδωσε αντιβιωση για 4 ημερες κ κρεμα για 4 ημερες. μου ειπε οτι ειναι κατι δερματικο κ οτι το παθαινουν καμια φορα οι εγκυες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλήθεια;! Αχ, τώρα ανυπομονώ ακόμη περισσότερο! Πως θα περάσει η ώρα ως τις 17:30 που έχω ραντεβού;;;;

Σκέψου πως και στην προηγούμενη επίσκεψη στις w15+5 είχα πάθει σοκ που είχε μεγαλώσει τόσο πολύ σε σχέση με την αυχενική που είχα να το δω!

Τωρα θα παθεις ακομα μεγαλυτερο σοκ! Μιλαμε για κανονικο μωρο πλεον, με τα μαγουλακια του και ολα, που θα βαζει το δαχτυλο στο στομα, θα τεντωνεται, θα κατσουφιαζει, θα σε χαιρεταει! Εγω φαντασου επαθα σοκ που ειχα να το δω απο τη 16η μεχρι τη 19η... και μου ειχε φανει οτι μεγαλωσε απιστευτα! Θα το απολαυσεις το μωρουλι σου σημερα και θα το νιωσεις πιστευω πιο κοντα σου!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

εγω το ενιωσα αριστερα εκει που αρχιζει το βρακακι, 3 χτυπηματακια που καλλιστα θα μπορουσαν να ειναι συσπασεις του εντερου... Λες να ειναι κοριτσακι και το δικο μου???? Εχω προτιμηση στις μπουμπουδες!

na σε ρωτησω τοτε κατι

εχεις ξανανιωσει αυτες τις συσπασεις εντερου πριν μεινεις εγκυος? αν οχι τοτε το μπουμπουκακι σου ηταν:D

UzVGp2.png

καλημερα!!!

ειχα νηστειας χαμηλο, αλλα 1 ωρα μετα τη γλυκοζη ανεβαινε οριακα υψηλα, αλλα στα φυσιολογικα, και στο 2ωρο ηταν παλι πολυ χαμηλα... οποτε μου ειπε καλυτερα προσεκτικα!

ζυγος, ζυγος! ναι... με ωροσκοπο λιονταρι! δηλαδη... ισορροπια-ζυγισμα μεχρι την εκρηξη!

εχω γελασει μ'αυτο, ασε! οταν πρωτο πηγα στο γιατρο μου ειχε πει 25-26 νοεμβρη για πητ. μετα ειπαμε 17-19 και τωρα μου λεει: "του εχουμε ωραιες ημερομηνιες για να διαλεξει! 22 οκτωβρη (γεννεθλια γιατρου), 28η οκτωβρη, 8 νοεβρη (γιορτη μιχαηλ) και 17η νοεβρη!" θα δουμε ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχχχαχαχ 17 νοεμβρη! χζχαχαχαχχαχαχα

οχι 8 γιατι θα του φερνουν ενα δωρο!

UzVGp2.png

ολα καλα θα ναι!!! ενα μηνα? εεε, ετοιμασου και προετοιμασε και τον αντρα σου! τωρα θα δειτε κανονικο μωρουλινακι! δεν εχει πλεον... φασολακι, σπορακι, κλπ... τωρα θα ναι μωρο!!! αντε... περιμενουμε νεα!!!

εμεις μεχρι τον β επιπεδοθ θα εχουμε κανει 1,5 μηνα!! απο 13 αυγουστου:arrow:28 σεπτεμβρη!

μας ειπε αν θελουμε να αλουμε ενα ενδιαμεσο ραντεβου για να μην αγωνιω μεχρι τοτε, του ειπα αφου ειπατε γιατρε οτι θα αρχισει να με κλωτσαει μεχρι τελος αυγουστου δεν χρειαζεται, θα μου δινε το δημαδι που χρειαζομαι

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια σημερα ξυπνησα χαλια ενιωθα λες κ θα λυποθημουσα μεχρι που εκανα εμετο κ συνηλθα λιγο οχι πολυ, κ η πιεση μου ειναι πολυ κατω, κατω απο 10. δεν εχω κουραγιο για τιποτα..

πηρα τηλ το γιατρο σημερα για τα ποδια μου γιατι με πονουσανε πολυ κ μου εδωσε αντιβιωση για 4 ημερες κ κρεμα για 4 ημερες. μου ειπε οτι ειναι κατι δερματικο κ οτι το παθαινουν καμια φορα οι εγκυες..

ριτσα μου κανει αντιβίωση;;;

εσεις που εχετε μεγαλυτερα παιδάκια που πηγαίνουν κ σχολειο, προσέξτε γιατί κυκλοφορεί μια ιωση με υψηλό πυρετο. έχει η μικρη μιας φιλης μου που μενει στον πάνω οροφο κ εχει κολλήσει κ η φιλη μου. μιλήσαμε στο τη΄λ γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τους επισκεφτώ, κ το καημενο χθες το βραδυ πως δεν επαθε σπασμους 39,5 εφτασε ο πυρετός! !!:cry:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

εμεις μεχρι τον β επιπεδοθ θα εχουμε κανει 1,5 μηνα!! απο 13 αυγουστου:arrow:28 σεπτεμβρη!

μας ειπε αν θελουμε να αλουμε ενα ενδιαμεσο ραντεβου για να μην αγωνιω μεχρι τοτε, του ειπα αφου ειπατε γιατρε οτι θα αρχισει να με κλωτσαει μεχρι τελος αυγουστου δεν χρειαζεται, θα μου δινε το δημαδι που χρειαζομαι

Μπράβο! Χαρά στο κουράγιο σου!!! Εγώ έχω να το δω 3 εβδομάδες και νομίζω ότι είναι πολύ!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Τωρα θα παθεις ακομα μεγαλυτερο σοκ! Μιλαμε για κανονικο μωρο πλεον, με τα μαγουλακια του και ολα, που θα βαζει το δαχτυλο στο στομα, θα τεντωνεται, θα κατσουφιαζει, θα σε χαιρεταει! Εγω φαντασου επαθα σοκ που ειχα να το δω απο τη 16η μεχρι τη 19η... και μου ειχε φανει οτι μεγαλωσε απιστευτα! Θα το απολαυσεις το μωρουλι σου σημερα και θα το νιωσεις πιστευω πιο κοντα σου!

Αχ, μη μου λες τέτοια, τρελαίνομαι!!!!!!!!! :P:p:p

Βέβαια το μηχάνημα του γιατρού μου δείχνει μόνο ασπρόμαυρα, έχει σχέση αυτό; Μήπως δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα της εικόνας; Εσένα τι έχει;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εγω, εχω να τον δω απο τις 5 σεπτεμβρη και μετραω μερες μεχρι τις 26 σεπτεμβρη που εχω ραντεβου!!! :tongue::P;) απτο αγχος εκλεισα και το επομενο ραντεβου για 8 οοκτωβρη, που θα κανουμε ντοππλερ! :shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ριτσα μου κανει αντιβίωση;;;

εσεις που εχετε μεγαλυτερα παιδάκια που πηγαίνουν κ σχολειο, προσέξτε γιατί κυκλοφορεί μια ιωση με υψηλό πυρετο. έχει η μικρη μιας φιλης μου που μενει στον πάνω οροφο κ εχει κολλήσει κ η φιλη μου. μιλήσαμε στο τη΄λ γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τους επισκεφτώ, κ το καημενο χθες το βραδυ πως δεν επαθε σπασμους 39,5 εφτασε ο πυρετός! !!:cry:

ο γυναικολογος μου την εδωσε την αντιβιωση. δεν εχω ιωση, στα ποδια μου κατω εβγαλα κατι κοκκινιλες που πονανε πολυ κ καινε σα να ειναι πληγη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι τυχερες ειστε οσες πλησιαζουν τα ραντεβου με το γιατρο σας και θα δειτε τα μωρουλινια σας!Εγω αργω πολυ ακομα!Το ειδα στις 3 σεπτεμβριου και θα ξαναπαω 6 οκτωβρη για τη β επιπεδου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ο γυναικολογος μου την εδωσε την αντιβιωση. δεν εχω ιωση, στα ποδια μου κατω εβγαλα κατι κοκκινιλες που πονανε πολυ κ καινε σα να ειναι πληγη..

περαστικά κοριτσάκι μου!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

οτι σου λεει ο γιατρος, κοριτσακι! περαστικα, να ναι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Αχ τι τυχερες ειστε οσες πλησιαζουν τα ραντεβου με το γιατρο σας και θα δειτε τα μωρουλινια σας!Εγω αργω πολυ ακομα!Το ειδα στις 3 σεπτεμβριου και θα ξαναπαω 6 οκτωβρη για τη β επιπεδου!

κ εγω 2 οκτωμβρη εχω ραντεβου.. μετα λογικα θα ειναι πιο συχνα.. η αληθεια ειναι οτι θελω να βλεπω το μωρο πιο συχνα αλλα ειναι ταλαιπωρια για εμας πρεπει να παιρνω καραβι. κ σιγουρα πολλα τα εξοδα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...