Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

γεια σας!

τι κανετε;;;σας διαβαζω απο το κινητο αλλα ολο το σκ ετρεχα και δεν προλαβαινα να γραψω

να πω και εγω το δικο μου περιστατικο , ειμουν αστο αγροτικο ιατριο της περιοχης οπου ερχετε γιατρος 2 φορες την εβδομαδα , πας απο τα ξημερωματα παιρνεις νουμερο, και περιμενεις περιμενει περιμενεις

Κατα τις 9 ερχεται ο γιατρος και θα εισαι πολυ τυχαιρος αν σε δει πριν της 10:30 γιατι μετα κανει διαλλυμα! ωραιο συστημα ε;;;

Πηγαινα και εγω κανονικα με την σειρα μου και αφου δεν ειχα και ιδαιτερα μεγαλη κοιλια καθομουνα και περιμενα οπως ολοι και εγω!

μετα απο την πρωτη επισκεψη μου ειπε η βοηθος του γιατρου να χτυπαω και να περναω γιατι εχω προτεραιοτητα. Δεν εκανα λοιπον ποτε χρηση αυτου και παντα μου ελεγε : καλα δεν σου ειπα να μην περιμενεις , μπορει να κολλησεις καμια ιωση.

εγω εκει ελεγα δεν πειραζει! μια φορα λοιπον με πηρα χαμπαρι που περιμενα και βγαινει απο το γραφειο και μοου λεει ελα μεσα!

Γυρναει ενας παππους και της λεει: γιατι;;;;

Γιατι ειναι εγκυος ,του απανταει

και τι της λεει ο παππους

<< και τι φταιω εγω που γκαστρωθηκε;;, εγω την γκαστρωσα;;;>>

μετα απο αυτο τιποτα δεν μου κανει εντυπωση!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:"θα θελες!!! αλλα μπορεις? κωλ*γερε!!!" ετσι τους πρεπει, αλλα...:evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί επιτέλους ήρθε η μέρα που θα δω πάλι το μωράκι μου!!! :P:p Απλός υπέρηχος, όχι β επιπέδου ακόμη. Λογικά β επιπέδου σε 2-3 εβδομάδες θα μου πει, θα μου κανονίσει σήμερα το ραντεβού.

Αλλά χαίρομαι γιατί 1) θα ξαναδώ το μωρό μου να δω ότι είναι καλά και να δω και πόσο μεγάλωσε και 2) θα μάθω (ελπίζω) το φύλο!

Όλοι οι φίλοι μου με ρωτάνε "μάθατε;", "ακόμη να μάθετε;"!!!!!!!! Αυτό το παιδί μας έχει όλους στο περίμενε!!!!!!! :shock::shock:

Επίσης,νομίζω πως ένιωσα πάλι το ΣΚ κάτι μικρές σπρωξιές...! Ήταν λίγο κάτω από τον αφαλό, εκεί θα έπρεπε να τις νιώσω;

καλημερα!

με το καλο, το ραντεβουδακι σας! να παρετε ομορφες εικονες και καλα νεα!!! και ναι! αυτες οι σπρωξιες ειναι του μωρου!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Δεν ξέρω, εγώ συνεχίζω με το αρχικό μου ένστικτο που λέει ότι είναι αγόρι... :rolleyes: Θα σας πω, μάλλον δηλαδή, το βραδάκι!

Κι εγώ όταν λέω κάτω από τον αφαλό εννοώ σε αυτό το ύψος αλλά στα δεξιά κι εγώ. Το γλυκούλι μου είναι ε;;;;

ναι! μικρες κλωτσιες σου δινει!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ηρθα κ εγω!

περιμένω πως κ πως την αυριανή ημέρα....έχουμε Β επιπέδου, οπου σημαίνει οτι θα δουμε το μπιζελακι μας τι τελικά είναι!!!!

ειπα στον αντρούλη μου να εφοδιαστεί με σοκολάτες μήπως ξανα ειναι μπρούμυτα κ πρέπει να φαω κατι γλυκό κ δεν θελω παλι μέλι, αφου θα φαω σε ζαχαρη κάτι, τουλάχιστον να το απολάυσωωωωωωω!!!!!χαχαχα

εμενα ειναι πολύ ζωηρό, να φανταστείτε τεντώνεται κ πετάει η κοιλιά μου σ αυτό το σημείο :D ( τωρα που τα γράφω αυτά με κλωτσάει, σαν να μου λέει...εεε, μην με κατηγορείς άλλο :tongue: )

εσεις πως ειστε;;;

το γλυκο μου χαχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχα

με το καλο να δειτε το μωρακι σας!!!

UzVGp2.png

Α κι εσεις δεν εχετε μαθει φυλο ακομα? Κι εμεις στη β επιπεδου περιμενουμε, σε καμια 10αρια μερες. Σας εχει ενημερωσει αν θα το δειτε σε 3d?

ναι κ εμεις δεν το εχουμε δει, αλλά αύριο δεν εχει την επιλογή να μην μας δειξει τι είναι....τερμα το κρυφτούλι!!!χαχαχαχα;):tongue::tongue:

δεν μας ειπε τιποτα για 3d,γιατι δεν την κανει ο ιδιος ο γιατρός μου. ερχεται κάποιος πιστοποιημένος ειδικός εμβρυολόγος, Ελευθεριάδης λέγεται. καναμε κ την αυχενική μαζί του. το μόνο αρνητικό που έμαθα ειναι οτι δεν θα πάρω dvd. λογικά αν πήγαινα μητερα ή διάγνωση θα έπαιρνα, αλλά δεν πειράζει. ετσι κ αλλιώς απο τον προηγούμενο υπερηχο παίρνουμε την καμερα μαζιμας κ καταγράφουμε τα πάντα!!!!:P

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημέρα!!! Ηρθα κ εγω!

περιμένω πως κ πως την αυριανή ημέρα....έχουμε Β επιπέδου, οπου σημαίνει οτι θα δουμε το μπιζελακι μας τι τελικά είναι!!!!

ειπα στον αντρούλη μου να εφοδιαστεί με σοκολάτες μήπως ξανα ειναι μπρούμυτα κ πρέπει να φαω κατι γλυκό κ δεν θελω παλι μέλι, αφου θα φαω σε ζαχαρη κάτι, τουλάχιστον να το απολάυσωωωωωωω!!!!!χαχαχα

εμενα ειναι πολύ ζωηρό, να φανταστείτε τεντώνεται κ πετάει η κοιλιά μου σ αυτό το σημείο :D ( τωρα που τα γράφω αυτά με κλωτσάει, σαν να μου λέει...εεε, μην με κατηγορείς άλλο :tongue: )

εσεις πως ειστε;;;

Κι εσύ δεν ξέρεις ακόμη το φύλο; Και παραπονιέμαι εγώ; Εσύ είσαι και 3 βδομάδες πιο προχωρημένη από μένα! Άρα μπορεί να μην μάθω πάλι σήμερα.... :cry:

Με το καλό να δείτε το μωράκι σας και να το ευχαριστηθείτε, θα κρατήσει και πολλή ώρα από ότι ξέρω!

Κι εγώ πάντως θα έχω πάρει μαζί μου σοκολατάκια σήμερα αν είναι να κουνηθεί και να δούμε το φύλο!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα!

με το καλο, το ραντεβουδακι σας! να παρετε ομορφες εικονες και καλα νεα!!! και ναι! αυτες οι σπρωξιες ειναι του μωρου!!! :tongue::tongue::tongue:

Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είναι όλα εντάξει, να έχει μεγαλώσει και να έχει δυναμώσει! Ένα μήνα έχω να το δω!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα sapi με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Θυμάμαι που μου έλεγες ότι θα έχω ραντεβού στο γιατρό τη μέρα της γιορτής σου και θα μου φέρεις γούρι! :tongue::tongue:

ναι κ εμεις δεν το εχουμε δει, αλλά αύριο δεν εχει την επιλογή να μην μας δειξει τι είναι....τερμα το κρυφτούλι!!!χαχαχαχα;):tongue::tongue:

δεν μας ειπε τιποτα για 3d,γιατι δεν την κανει ο ιδιος ο γιατρός μου. ερχεται κάποιος πιστοποιημένος ειδικός εμβρυολόγος, Ελευθεριάδης λέγεται. καναμε κ την αυχενική μαζί του. το μόνο αρνητικό που έμαθα ειναι οτι δεν θα πάρω dvd. λογικά αν πήγαινα μητερα ή διάγνωση θα έπαιρνα, αλλά δεν πειράζει. ετσι κ αλλιώς απο τον προηγούμενο υπερηχο παίρνουμε την καμερα μαζιμας κ καταγράφουμε τα πάντα!!!!:P

κι εγω επειδη δεν θα την κανω στον γιατρο μου αλλα σε πιστοποιημενη στο ΡΕΑ, αναρωτιεμαι αν το δω και τρισδιαστατο το μωρουλι γιατι πλέον το ασπρομαυρο δεν με καλυπτει!!! DVD ουτε κι εμεις θα παρουμε δυστυχως, δεν μας ειχαν δωσει ουτε στην αυχενικη. Καλα θα κανετε με την καμερα, θα πω κι εγω στη μαια μου να καταγραψει με το κινητο μου κανενα στιγμιοτυπο αν μας βαλει 3d. Θα περιμενουμε λεπτομερειες ελενη, πως ηταν η εξεταση, ποσο διηρκηκε, πως ενιωσες κτλ!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είναι όλα εντάξει, να έχει μεγαλώσει και να έχει δυναμώσει! Ένα μήνα έχω να το δω!

ολα καλα θα ναι!!! ενα μηνα? εεε, ετοιμασου και προετοιμασε και τον αντρα σου! τωρα θα δειτε κανονικο μωρουλινακι! δεν εχει πλεον... φασολακι, σπορακι, κλπ... τωρα θα ναι μωρο!!! αντε... περιμενουμε νεα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ολα καλα θα ναι!!! ενα μηνα? εεε, ετοιμασου και προετοιμασε και τον αντρα σου! τωρα θα δειτε κανονικο μωρουλινακι! δεν εχει πλεον... φασολακι, σπορακι, κλπ... τωρα θα ναι μωρο!!! αντε... περιμενουμε νεα!!!

Αλήθεια;! Αχ, τώρα ανυπομονώ ακόμη περισσότερο! Πως θα περάσει η ώρα ως τις 17:30 που έχω ραντεβού;;;;

Σκέψου πως και στην προηγούμενη επίσκεψη στις w15+5 είχα πάθει σοκ που είχε μεγαλώσει τόσο πολύ σε σχέση με την αυχενική που είχα να το δω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...