Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα! Και καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν κανονισει β επιπεδου για αυτη την εβδομαδα! Σημερα λοιπον πηρα την μεγαλη αποφαση και μιλησα στο μωρο! Κατι κουνηθηκε κατι χαμηλα, μαλλον το εντερο μου ηταν ομως γιατι μου εχετε πει οτι αν το νιωσω, θα το νιωσω κοντα στον αφαλο. Η εγκυοεφαρμογη λεει οτι κανονικα επρεπε να το νιωθω μεχρι τωρα τακτικα... τι να πω...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!Ολα καλα?Εγω ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι αφανταστα!impatient μην στεναχωριεσαι...σιγα σιγα θα τα νιωσουμε κ εμεις τα δικα μας που θα παει!Καλα Ροδουλα το δικο σου περιστατικι νομιζω ειναι το χειροτερο!Και σκεψου οτι οι περισσοτεροι σε αυτη την ηλικια απαιτουν να τους δωσεις τη θεση σου η τη σειρα σου!Δεν ξερω αν θα κρατιομουνα και δεν του ελεγα καμια πολυ βαρια κουβεντα!Απορω με την υπομονη σου!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί επιτέλους ήρθε η μέρα που θα δω πάλι το μωράκι μου!!! :P:p Απλός υπέρηχος, όχι β επιπέδου ακόμη. Λογικά β επιπέδου σε 2-3 εβδομάδες θα μου πει, θα μου κανονίσει σήμερα το ραντεβού.

Αλλά χαίρομαι γιατί 1) θα ξαναδώ το μωρό μου να δω ότι είναι καλά και να δω και πόσο μεγάλωσε και 2) θα μάθω (ελπίζω) το φύλο!

Όλοι οι φίλοι μου με ρωτάνε "μάθατε;", "ακόμη να μάθετε;"!!!!!!!! Αυτό το παιδί μας έχει όλους στο περίμενε!!!!!!! :shock::shock:

Επίσης,νομίζω πως ένιωσα πάλι το ΣΚ κάτι μικρές σπρωξιές...! Ήταν λίγο κάτω από τον αφαλό, εκεί θα έπρεπε να τις νιώσω;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

impatient μαλλον το νιωθεις το μωρακι σου κι εσυ δεν μπορεις να το πιστεψεις!!!! και νομιζεις οτι ειναι το εντερο σου?:tongue::tongue:

Didi μου αυτο που ενιωσα ηταν χαμηλα, εκει που αρχιζει το βρακακι. Δεν ηταν πανω στον αφαλο οπως μου λετε οτι το νιωθετε εσεις, γι αυτο λεω οτι μαλλον ηταν το εντερο. Δεν πειραζει, τουλαχιστον το εντερο μου λειτουργει!

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί επιτέλους ήρθε η μέρα που θα δω πάλι το μωράκι μου!!! :P:p Απλός υπέρηχος, όχι β επιπέδου ακόμη. Λογικά β επιπέδου σε 2-3 εβδομάδες θα μου πει, θα μου κανονίσει σήμερα το ραντεβού.

Αλλά χαίρομαι γιατί 1) θα ξαναδώ το μωρό μου να δω ότι είναι καλά και να δω και πόσο μεγάλωσε και 2) θα μάθω (ελπίζω) το φύλο!

Όλοι οι φίλοι μου με ρωτάνε "μάθατε;", "ακόμη να μάθετε;"!!!!!!!! Αυτό το παιδί μας έχει όλους στο περίμενε!!!!!!! :shock::shock:

Επίσης,νομίζω πως ένιωσα πάλι το ΣΚ κάτι μικρές σπρωξιές...! Ήταν λίγο κάτω από τον αφαλό, εκεί θα έπρεπε να τις νιώσω;

Με το καλό να το δεις το ζουζουνάκι σου!

Πόσο σε ζηλεύω!!!;) Αλλά θα το δω κι εγώ την Πέμπτη... φτάνουν οι μέρες!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Didi μου αυτο που ενιωσα ηταν χαμηλα, εκει που αρχιζει το βρακακι. Δεν ηταν πανω στον αφαλο οπως μου λετε οτι το νιωθετε εσεις, γι αυτο λεω οτι μαλλον ηταν το εντερο. Δεν πειραζει, τουλαχιστον το εντερο μου λειτουργει!

κοριτσακια μου γλυκα

1ον μαλλον εχετε κοριτσια γι'αυτο ακομη δεν φαινεται το φυλο

συνιθως στα κοριτσια αργουν να πουν το φυλο:D

2ον κατω απο τον αφαλο το νιωθεις οταν εισαι 16 εβδομαδων

απο 18 εβδομαδων το νιωθω δεξια(στο σημειο του σκωληκοειδητη ) και αριστερα στη μεση πανω απο το βρακακι το νιωθω λιγο πιο σπανια

UzVGp2.png

Δεν ξέρω, εγώ συνεχίζω με το αρχικό μου ένστικτο που λέει ότι είναι αγόρι... :rolleyes: Θα σας πω, μάλλον δηλαδή, το βραδάκι!

Κι εγώ όταν λέω κάτω από τον αφαλό εννοώ σε αυτό το ύψος αλλά στα δεξιά κι εγώ. Το γλυκούλι μου είναι ε;;;;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα!!! Ηρθα κ εγω!

περιμένω πως κ πως την αυριανή ημέρα....έχουμε Β επιπέδου, οπου σημαίνει οτι θα δουμε το μπιζελακι μας τι τελικά είναι!!!!

ειπα στον αντρούλη μου να εφοδιαστεί με σοκολάτες μήπως ξανα ειναι μπρούμυτα κ πρέπει να φαω κατι γλυκό κ δεν θελω παλι μέλι, αφου θα φαω σε ζαχαρη κάτι, τουλάχιστον να το απολάυσωωωωωωω!!!!!χαχαχα

εμενα ειναι πολύ ζωηρό, να φανταστείτε τεντώνεται κ πετάει η κοιλιά μου σ αυτό το σημείο :D ( τωρα που τα γράφω αυτά με κλωτσάει, σαν να μου λέει...εεε, μην με κατηγορείς άλλο :tongue: )

εσεις πως ειστε;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

κοριτσακια μου γλυκα

1ον μαλλον εχετε κοριτσια γι'αυτο ακομη δεν φαινεται το φυλο

συνιθως στα κοριτσια αργουν να πουν το φυλο:D

2ον κατω απο τον αφαλο το νιωθεις οταν εισαι 16 εβδομαδων

απο 18 εβδομαδων το νιωθω δεξια(στο σημειο του σκωληκοειδητη ) και αριστερα στη μεση πανω απο το βρακακι το νιωθω λιγο πιο σπανια

εγω το ενιωσα αριστερα εκει που αρχιζει το βρακακι, 3 χτυπηματακια που καλλιστα θα μπορουσαν να ειναι συσπασεις του εντερου... Λες να ειναι κοριτσακι και το δικο μου???? Εχω προτιμηση στις μπουμπουδες!

Διαφημίσεις

η καμπυλη ζαχαρου σου εδειξε προδιαθεση για ζαχαρο? δεν θυμαμαι να μας ειπες κατι τετοιο...

ζυγακι εισαι???????κι εγω!!:D:D:D

φανταζεσαι να γεννηθει ο μιχαλιος κοντα στις 25 νοεμβριου!!:D:D:D

καλημερα!!!

ειχα νηστειας χαμηλο, αλλα 1 ωρα μετα τη γλυκοζη ανεβαινε οριακα υψηλα, αλλα στα φυσιολογικα, και στο 2ωρο ηταν παλι πολυ χαμηλα... οποτε μου ειπε καλυτερα προσεκτικα!

ζυγος, ζυγος! ναι... με ωροσκοπο λιονταρι! δηλαδη... ισορροπια-ζυγισμα μεχρι την εκρηξη!

εχω γελασει μ'αυτο, ασε! οταν πρωτο πηγα στο γιατρο μου ειχε πει 25-26 νοεμβρη για πητ. μετα ειπαμε 17-19 και τωρα μου λεει: "του εχουμε ωραιες ημερομηνιες για να διαλεξει! 22 οκτωβρη (γεννεθλια γιατρου), 28η οκτωβρη, 8 νοεβρη (γιορτη μιχαηλ) και 17η νοεβρη!" θα δουμε ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα!!! Ηρθα κ εγω!

περιμένω πως κ πως την αυριανή ημέρα....έχουμε Β επιπέδου, οπου σημαίνει οτι θα δουμε το μπιζελακι μας τι τελικά είναι!!!!

ειπα στον αντρούλη μου να εφοδιαστεί με σοκολάτες μήπως ξανα ειναι μπρούμυτα κ πρέπει να φαω κατι γλυκό κ δεν θελω παλι μέλι, αφου θα φαω σε ζαχαρη κάτι, τουλάχιστον να το απολάυσωωωωωωω!!!!!χαχαχα

εμενα ειναι πολύ ζωηρό, να φανταστείτε τεντώνεται κ πετάει η κοιλιά μου σ αυτό το σημείο :D ( τωρα που τα γράφω αυτά με κλωτσάει, σαν να μου λέει...εεε, μην με κατηγορείς άλλο :tongue: )

εσεις πως ειστε;;;

Α κι εσεις δεν εχετε μαθει φυλο ακομα? Κι εμεις στη β επιπεδου περιμενουμε, σε καμια 10αρια μερες. Σας εχει ενημερωσει αν θα το δειτε σε 3d?

Καλε και εγω τα ιδια!!30 εβδομαδες μπαινω μεσα στο bus και παω στις θεσεις για εγκυους καθοντουσα γυναικας γυρω στα 40 και μια ηταν μαζι με την κορη της 15-16 ετων και λεω ''αν καποιος απο εσας δεν εχει αγαγκη να καθησει σας παρακαλω να σηκωθητε να καθησω για να μην χτυπησω ειμαι 8 μηνων εγκυος'' και τι μου λεει ???? εγω και η κορη μου εχουμε πληρωσει εισητηριο και δικαιουμαστε την θεση ρωτα αλλου!Και σηκωνεται μια γιαγια 70 κατι την ξεχεζει και της λεει ''ντροπη σου και εισαι και μανα!!!δεν την βλεπεις την κοπελα με την κοιλια στο στομα''!

Και αλλη μια φορα μια αλλη κοκετα 55ετων κατι μου λεει ''αμα εισαι εγκυος να μην μπενεις σε λεοφορειο '' και της λεω και πως θα παω στην δουλεια μου ?? ''αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα μου απανταει!ΘΡΑΣΟΣ γιαυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα στην ελλαδα.

Στην αγγλια που ζουσα οι θεσεις για εγκυους ηταν παντα αδειες οσο γεματο και αν ηταν το λεοφορειο δεν καθοταν κανενας εκτος και αν ηταν εγκυμονουσα!

προοδος σου λεει μετα... ντροπη! και εγω, παρακαλουσα να ναι καννενας γερος η γιαγια, γγιατι πραγματι εχουν ηθος διαφορετικο, να με υπερασπιστει... αλλα ηταν βραδυ!:|

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσια γαιδουρια μεγαλη υπαρχει σε ουτη τη χωρα!Προχθες γυρναγα με το μετρο απο τη δουλεια!Η κοιλιτσα μου πλοεν ειναι αρκετα εμφανης!Δεν ζητησα θεση,δεν με ενοιαζε κιολας.Φυσικα κανεις δεν μου εδωσε θεση απο μονος του,αλλα αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι οταν σηκωθηκε καποιος για να κατεβει,μια κοπελα με εσπρωξε κιολας για να κανω χωρο να περασει να καθησει μην τυχει και της παρω τη θεση!

ετσι σηκωθηκα κι εγω μια φορα για να κατσει μια εγκυουλα και την εσπρωξε ενα τσο*λανι πιτσιρικι με ακουστικα! τον πιανω και του τα λεω και με ειπε και τρελη! φυσικα δεν του περασε και η κοπελα καθισε κανονικα! αλλα απο τετοια... αθηνα κοιτιδα πολιτισμου! :evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κ εγω πολυ κατω απο τον αφαλο το νιωθω κ φυσικα σε ολη την κοιλια εγω πιστευω οτι ειναι το μωρακι σου!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...