Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλε και εγω τα ιδια!!30 εβδομαδες μπαινω μεσα στο bus και παω στις θεσεις για εγκυους καθοντουσα γυναικας γυρω στα 40 και μια ηταν μαζι με την κορη της 15-16 ετων και λεω ''αν καποιος απο εσας δεν εχει αγαγκη να καθησει σας παρακαλω να σηκωθητε να καθησω για να μην χτυπησω ειμαι 8 μηνων εγκυος'' και τι μου λεει ???? εγω και η κορη μου εχουμε πληρωσει εισητηριο και δικαιουμαστε την θεση ρωτα αλλου!Και σηκωνεται μια γιαγια 70 κατι την ξεχεζει και της λεει ''ντροπη σου και εισαι και μανα!!!δεν την βλεπεις την κοπελα με την κοιλια στο στομα''!

Και αλλη μια φορα μια αλλη κοκετα 55ετων κατι μου λεει ''αμα εισαι εγκυος να μην μπενεις σε λεοφορειο '' και της λεω και πως θα παω στην δουλεια μου ?? ''αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα μου απανταει!ΘΡΑΣΟΣ γιαυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα στην ελλαδα.

Στην αγγλια που ζουσα οι θεσεις για εγκυους ηταν παντα αδειες οσο γεματο και αν ηταν το λεοφορειο δεν καθοταν κανενας εκτος και αν ηταν εγκυμονουσα!

μου ρχετε να παω να την βρω και να την αρχισω στις κλωτσιες!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ακου εκει πληρωσα!

συγνωμη υπαρχει οντως τοση αναισθησια?????

και η αποκορυφωση αμα εισαι εγκυος να μην μπαινεις στο λεωφορειο και δεν ειναι δικο μου προβλημα πως θα πας στη δουλεια!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τι αλλο θα ακουσω????????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γαιδουρια μεγαλη υπαρχει σε ουτη τη χωρα!Προχθες γυρναγα με το μετρο απο τη δουλεια!Η κοιλιτσα μου πλοεν ειναι αρκετα εμφανης!Δεν ζητησα θεση,δεν με ενοιαζε κιολας.Φυσικα κανεις δεν μου εδωσε θεση απο μονος του,αλλα αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι οταν σηκωθηκε καποιος για να κατεβει,μια κοπελα με εσπρωξε κιολας για να κανω χωρο να περασει να καθησει μην τυχει και της παρω τη θεση!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Κοριτσια γαιδουρια μεγαλη υπαρχει σε ουτη τη χωρα!Προχθες γυρναγα με το μετρο απο τη δουλεια!Η κοιλιτσα μου πλοεν ειναι αρκετα εμφανης!Δεν ζητησα θεση,δεν με ενοιαζε κιολας.Φυσικα κανεις δεν μου εδωσε θεση απο μονος του,αλλα αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι οταν σηκωθηκε καποιος για να κατεβει,μια κοπελα με εσπρωξε κιολας για να κανω χωρο να περασει να καθησει μην τυχει και της παρω τη θεση!

Αν είναι δυνατόν!!! Λίγη ανθρωπιά!

Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα σηκώνονταν (περισσότερο) οι ανθρωποι όταν έβλεπαν κανένα ηλικιωμένο ή έγκυο... τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει απίστευτα...

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Αχ μακαρι να ειναι το μωρακι μου!Περιμενω πως και πως να αρχισει να μου δινει κλωτσομπουνιδια οπως δινουν τα κουτσουνια σας σε ολες σας!

Για να σε παρηγορησω, σε μενα δε δινει ακομα.. Οχι κλωτσιες, ουτε καν τα φτερουγισματα που λεμε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλησπερες κοριτσια...δεν σας εχω διαβασει αλλα ελπιζω να ειστε οοοολες καλα...!!εγω κρυωσα χθες λιγο στον γαμο κ πονουσε η κοιλια μου κ τωρα ειμαστε στην μανα μουυυυ...κ φτιαχνει κρεπουλες....κ ο μπεμπης μας κλωτσαειιιιι συνεχεια....!!αυριο εχω ρεπο οποτε θα σας διαβασω σιγουρα οοοολες αυριο πριν φτιαξω ψαροσουπα....!θα ειναι η 1η μου δοκιμη...!!λοιπον σας χαιρετω τωρα κ αυριο θα σας το πω κ θα μου τα πειτε οοοοοολα...!!σας φιλω.....

επιτελους χειμωνιασεεεεεεεεε....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Αυτο με τα λεωφορεία πολυ με νευριαζει... Όχι τώρα που είμαι έγκυος, πάντα! Πάντα έδινα τη θέση μου στους άλλους που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη. Ειναι μεγάλη γαιδουρια όλα αυτα που διάβασα! Τι να πω;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλησπερες κοριτσια...δεν σας εχω διαβασει αλλα ελπιζω να ειστε οοοολες καλα...!!εγω κρυωσα χθες λιγο στον γαμο κ πονουσε η κοιλια μου κ τωρα ειμαστε στην μανα μουυυυ...κ φτιαχνει κρεπουλες....κ ο μπεμπης μας κλωτσαειιιιι συνεχεια....!!αυριο εχω ρεπο οποτε θα σας διαβασω σιγουρα οοοολες αυριο πριν φτιαξω ψαροσουπα....!θα ειναι η 1η μου δοκιμη...!!λοιπον σας χαιρετω τωρα κ αυριο θα σας το πω κ θα μου τα πειτε οοοοοολα...!!σας φιλω.....

επιτελους χειμωνιασεεεεεεεεε....!!:D:D:D:D

Τυχερούλα!!! Τρελαινομαι για ψαροσουπα...!!!!!!! Μιαμ-μιαμ!!!! Με τι ψάρια θα τη φτιάξεις;!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!

τι κανετε;;;σας διαβαζω απο το κινητο αλλα ολο το σκ ετρεχα και δεν προλαβαινα να γραψω

ετσι ειναι δεν υπαρχει ανθρωπια παιδια στην ελλαδα παει και τελειωσε!!

να πω και εγω το δικο μου περιστατικο , ειμουν αστο αγροτικο ιατριο της περιοχης οπου ερχετε γιατρος 2 φορες την εβδομαδα , πας απο τα ξημερωματα παιρνεις νουμερο, και περιμενεις περιμενει περιμενεις

Κατα τις 9 ερχεται ο γιατρος και θα εισαι πολυ τυχαιρος αν σε δει πριν της 10:30 γιατι μετα κανει διαλλυμα! ωραιο συστημα ε;;;

Πηγαινα και εγω κανονικα με την σειρα μου και αφου δεν ειχα και ιδαιτερα μεγαλη κοιλια καθομουνα και περιμενα οπως ολοι και εγω!

μετα απο την πρωτη επισκεψη μου ειπε η βοηθος του γιατρου να χτυπαω και να περναω γιατι εχω προτεραιοτητα. Δεν εκανα λοιπον ποτε χρηση αυτου και παντα μου ελεγε : καλα δεν σου ειπα να μην περιμενεις , μπορει να κολλησεις καμια ιωση.

εγω εκει ελεγα δεν πειραζει! μια φορα λοιπον με πηρα χαμπαρι που περιμενα και βγαινει απο το γραφειο και μοου λεει ελα μεσα!

Γυρναει ενας παππους και της λεει: γιατι;;;;

Γιατι ειναι εγκυος ,του απανταει

και τι της λεει ο παππους

<< και τι φταιω εγω που γκαστρωθηκε;;, εγω την γκαστρωσα;;;>>

μετα απο αυτο τιποτα δεν μου κανει εντυπωση!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

και εγω ψαροσουπα αυριο με σκορπινες

αλλα δεν εχω σελινο! δεν πειραζει καλη θα ειναι και ετσι!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημερα κοριτσακια!!! και καλη βδομαδα!!Σας διαβασα χτες αλλα δεν εγραψα...εκρυψα τον υπολογιστη γιατι ο γιος μου εχει παθει σοκ με κατι παιδικα στο youtube και κλαιει και τον κρυβω και δε τον ξαναβγαζω καθολου απογευμα!! Αχ...αχ...τι τραβαω!!

Σήμερα εχουμε και καινουριο "προσωπικο" 5μηνιτες και περιμενουν οι ανθρωποι να δουλεψουν...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...