Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!Τι κανετε?Αθηνα πολυ συννεφια!Δεν φανταζεστε ποσο μου αρεσει!Δεν αντεχα αλλο ζεστη και υγρασια!Χθες νομιζω οτι ενιωσα ενα ελαφρυ χτυπηματακι στην κοιλια μου!Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι η μπεμπουλα ομως!Ειμαι πολυ χαζη που δεν μπορω να καταλαβω το μωρακι μου?

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καθε μερα στην τσιτα το θες το παιδι? κυριακη, κυρια μου! σημεερα κανει relax!!! το απογευματακι θα ξαναρχισει το παιδι τα παιχνιδια...;)

αστα μου αρεσει να με κλωτσαει:D:D

και επειδη συνηδητοποιησα οτι μαλλον ειχα συσπασεις κι εγω με πιασαν οι φοβιες μου

θα το πω στο γιατρο σε 12 μερες που θα παμε

ασε που σημερα το πρωι ετρεξαν παλι πηχτα υγρα και .... ουφ ολο αγχωνομαι...

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Τι κανετε?Αθηνα πολυ συννεφια!Δεν φανταζεστε ποσο μου αρεσει!Δεν αντεχα αλλο ζεστη και υγρασια!Χθες νομιζω οτι ενιωσα ενα ελαφρυ χτυπηματακι στην κοιλια μου!Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι η μπεμπουλα ομως!Ειμαι πολυ χαζη που δεν μπορω να καταλαβω το μωρακι μου?

μαλλον η μπεμπουλα σου θα ηταν!!:D:D

εδω ακομη δεν εχει συννεφιασει και δεν θελω!! θελω να βαφτουν τα δωματια πρωτα!!!!

UzVGp2.png

κοριτσια κραμπες εχετε?? μεχρι στιγμης με επιασε ενα δυο φορες ελαφρια στις αλλεσ εγκυμοσυνες ειχα συνεχεια κ δεν μου περνουσε ευκολα..

δεν ειχα ποτε κραμπες (ισως γιατι ετρωγα πολλες μπανανες κατα περιοδους)

αλλα ναι με επιασαν οταν πηγα στη θαλασσα πρωτη φορα

και ακουγα , τοσους να λενε με επιασε κραμπα στη θαλασσα και δεν ηξερα πως ηταν:rolleyes:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα φτιαξω μπιφτεκια γεμιστα με τυρι

ο συζυγος δουλευει οποτε σε λιγο θα βαλω μπροστα το μαγειρεμα, ετσι κι αλλιως πρεπει να φαω μετα τις 3 γιατι εχω να πιω το σιδηρο στις 2:30

ρε κοριτσια ο Αλκης πολυ ησυχος ειναι...

κατσε βρε.του αλλαξες και το ονομα (που by the way πολυ ωραιο ειναι);););)και θελει να το συνηθισει!!

6KuQp2.png

δυστυχως, εδω στην αθηνα οι ρυθμοι ειναι αλλοι!!! να φανταστεις οτι ηδη με κοιλιτσα εμπαινα στο μετρο και δεν μου εδινε κανενας χριστιανος θεση!!! ουτε καν οι γυναικες! :evil: μια βραδια δεκα παρα, ειπα "παει, λιποθυμαω" και λεω σε μια κοπελα οτι ειμαι εγκυος, αν μπορει να σηκωθει... απαντηση? σηκωθηκε, με αγριοκοιταξε και μου λεει "αν εισαι εγκυος να σαι σπιτι τετοια ωρα!" δεν ειχα κουραγιο να πω τιποτα! κουφο? και οι γυρω ή συμφωνησαν ή δεν σχολιασαν καν!

χριστε μου τι ακουω??δεν την διαολοστειλες να την κανεις ρεζιλι τη βλαμενη?δεν τα μπορω καθολου αυτα.αλλα η αθηνα οντως ετσι ειναι.ανθρωπια μηδεν.το εχω εισπραξει και το εχω δει κι εγω εκει πολλες φορες.ευτυχως εδω ολα κυλουν τελεια.εδω σουπερ μαρκετ παω και μου τα βγαζουν ολα απο το καροτσι οι ανθρωποι που περιμενουν με το που δουν την κοιλια μου.δε με αφηνουν να σκυψω.οπου κι αν παω.

6KuQp2.png

ετσι χτυπηματακια νιωθω κι εγω που και που κυριως γυρω απο τον αφαλο.το μωρακι θαναι.

6KuQp2.png

ετσι χτυπηματακια νιωθω κι εγω που και που κυριως γυρω απο τον αφαλο.το μωρακι θαναι.

Αχ μακαρι να ειναι το μωρακι μου!Περιμενω πως και πως να αρχισει να μου δινει κλωτσομπουνιδια οπως δινουν τα κουτσουνια σας σε ολες σας!

o5etp3.png?xVMpoyHp

κατσε βρε.του αλλαξες και το ονομα (που by the way πολυ ωραιο ειναι);););)και θελει να το συνηθισει!!

animal-graphics-bees-491744.gif

δεν του αλλαξα το ονομα;) το υποκοριστικο μονο:tongue:

μου το προτεινε η κουνιαδα μου και μου αρεσε :D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Αχ μακαρι να ειναι το μωρακι μου!Περιμενω πως και πως να αρχισει να μου δινει κλωτσομπουνιδια οπως δινουν τα κουτσουνια σας σε ολες σας!

δεν θα περιμενεις και πολυ ακομη οπου να'ναι θα φας μια και θα πεις και αουτς!!!χαχαχααχαχαχα

UzVGp2.png

animal-graphics-bees-491744.gif

δεν του αλλαξα το ονομα;) το υποκοριστικο μονο:tongue:

μου το προτεινε η κουνιαδα μου και μου αρεσε :D

μα ειναι τελειο.και οπως ειχαμε πει και παλιοτερα θα μπορουσε το αγορακι με το ονομα αλκης να ειναι ο ωραιος του σχολειου.χαχαχαχα

6KuQp2.png

μπα εγω αργω ακομα αλλα δε με νοιαζει καθολου.το μονο που θελω ειναι να παω να το δω!!!!!!!!!!!!!!!εσυ θα φας πιο γρηγορΑ ΚΛΟΤΣΙΑ!!!

6KuQp2.png

μα ειναι τελειο.και οπως ειχαμε πει και παλιοτερα θα μπορουσε το αγορακι με το ονομα αλκης να ειναι ο ωραιος του σχολειου.χαχαχαχα

:D:D:D:D:D και Παντελης να ειναι παλι ο ωραιος του σχολειου θα ειναι χαχαχαχαχαχαχαχ

το καμαρι μου:D

UzVGp2.png

δυστυχως, εδω στην αθηνα οι ρυθμοι ειναι αλλοι!!! να φανταστεις οτι ηδη με κοιλιτσα εμπαινα στο μετρο και δεν μου εδινε κανενας χριστιανος θεση!!! ουτε καν οι γυναικες! :evil: μια βραδια δεκα παρα, ειπα "παει, λιποθυμαω" και λεω σε μια κοπελα οτι ειμαι εγκυος, αν μπορει να σηκωθει... απαντηση? σηκωθηκε, με αγριοκοιταξε και μου λεει "αν εισαι εγκυος να σαι σπιτι τετοια ωρα!" δεν ειχα κουραγιο να πω τιποτα! κουφο? και οι γυρω ή συμφωνησαν ή δεν σχολιασαν καν!

Καλε και εγω τα ιδια!!30 εβδομαδες μπαινω μεσα στο bus και παω στις θεσεις για εγκυους καθοντουσα γυναικας γυρω στα 40 και μια ηταν μαζι με την κορη της 15-16 ετων και λεω ''αν καποιος απο εσας δεν εχει αγαγκη να καθησει σας παρακαλω να σηκωθητε να καθησω για να μην χτυπησω ειμαι 8 μηνων εγκυος'' και τι μου λεει ???? εγω και η κορη μου εχουμε πληρωσει εισητηριο και δικαιουμαστε την θεση ρωτα αλλου!Και σηκωνεται μια γιαγια 70 κατι την ξεχεζει και της λεει ''ντροπη σου και εισαι και μανα!!!δεν την βλεπεις την κοπελα με την κοιλια στο στομα''!

Και αλλη μια φορα μια αλλη κοκετα 55ετων κατι μου λεει ''αμα εισαι εγκυος να μην μπενεις σε λεοφορειο '' και της λεω και πως θα παω στην δουλεια μου ?? ''αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα μου απανταει!ΘΡΑΣΟΣ γιαυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα στην ελλαδα.

Στην αγγλια που ζουσα οι θεσεις για εγκυους ηταν παντα αδειες οσο γεματο και αν ηταν το λεοφορειο δεν καθοταν κανενας εκτος και αν ηταν εγκυμονουσα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...