Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κατια!!!!! δεν αξιζει τετοια κουραση κ ταλαιπωρια οταν εισαι εγκυος, να χαιρεστε την εγκυμοσυνη σας δεν υπαρχει κατι πιο καλυτερο απο αυτοειδικα αν ειναι η πρωτη! στην πρωτη ημουν χαλαρα ειχα ανοιξει ανθοπωλειο με τον αδερφο μου πριν μηνω εγκυος μετα με αφησε ο αδερφος μου κ ημουν μονη δεν ηταν ευκολο ειδικα σε γιορτες κ σε κηδειες συγνωμη κιολας αλλα ηταν κοντα μου κ αν δεν ενιωθα καλα δεν ανοιγα. οατν γεννησα ο μικρος γκρινιαζε που ηταν στη μανα μου νεογεννητο δηλ τελικα τα παρατησα λεω δεν θα τα βαλω ολα πανω απο το παιδι μου η αληθεια ειναι οτι δεν πηγαινε κ καλα κ ετσι το εκλεισα.. στη δευτερη δεν την χαρικα οσο θα επρεπε λογο του πρωτου παιδιου τωρα ειναι ακομη χειροτερα γιαυτο ΣΑΣ ΛΕΩ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΔΙΑ Κ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΝΕΤΕ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!! να ειστε ηρεμες κ ξεκουραστες κ ολα καλα θα πανε να μην φοβαστε την ωρα της γεννας εγω οταν γενουσα παρακαλουσα την παναγια να γεννησω για να δω το μωρο μου δεν ειχα φοβο μεσα μου!!

δυστυχως, εδω στην αθηνα οι ρυθμοι ειναι αλλοι!!! να φανταστεις οτι ηδη με κοιλιτσα εμπαινα στο μετρο και δεν μου εδινε κανενας χριστιανος θεση!!! ουτε καν οι γυναικες! :evil: μια βραδια δεκα παρα, ειπα "παει, λιποθυμαω" και λεω σε μια κοπελα οτι ειμαι εγκυος, αν μπορει να σηκωθει... απαντηση? σηκωθηκε, με αγριοκοιταξε και μου λεει "αν εισαι εγκυος να σαι σπιτι τετοια ωρα!" δεν ειχα κουραγιο να πω τιποτα! κουφο? και οι γυρω ή συμφωνησαν ή δεν σχολιασαν καν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι δεν κανει η σοκολατα?

εχει σε υπερδιεγερση το μωρο?

για κολικους ουτε κρεμυδι ουτε οσπρια ουτε σοκολατα κ αλλα, δεν θυμαμαι οταν φευγεις απο την κλινικη θα σου πει ο παιδιατρος.. κανει να τρως καθημερινα σουπα για να κατεβαζεις γαλα, τραχανα κ μπυρα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δυστυχως, εδω στην αθηνα οι ρυθμοι ειναι αλλοι!!! να φανταστεις οτι ηδη με κοιλιτσα εμπαινα στο μετρο και δεν μου εδινε κανενας χριστιανος θεση!!! ουτε καν οι γυναικες! :evil: μια βραδια δεκα παρα, ειπα "παει, λιποθυμαω" και λεω σε μια κοπελα οτι ειμαι εγκυος, αν μπορει να σηκωθει... απαντηση? σηκωθηκε, με αγριοκοιταξε και μου λεει "αν εισαι εγκυος να σαι σπιτι τετοια ωρα!" δεν ειχα κουραγιο να πω τιποτα! κουφο? και οι γυρω ή συμφωνησαν ή δεν σχολιασαν καν!

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????????? σα δεν τρεπονται φταις εσυ να δωσεις ενα χαστουκι????? ααααααααα τα νευρα μου:evil::evil::evil::evil:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κατια μου γιατι δεν κανει

αφου δεν εχεις βαλει πολλα κιλα

μετα την καμπυλη ζαχαρου, μου ειπε γλυκο 1 στις 15 και περιορισμενα αμυλουχα, κλπ. οποτε δεν... ουτε και σοκολατα! τωρα στις 26, που εχω γεννεθλια θα φαω τουρτα! εεε... μια ακομα θυσια! πιο πολυ επειδη δεν κινουμαι, οπως εσεις και δεν θελει να παρω κιλα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????????? σα δεν τρεπονται φταις εσυ να δωσεις ενα χαστουκι????? ααααααααα τα νευρα μου:evil::evil::evil::evil:

σου λεω... ετσι οπως ημουνα... ουτε να μιλησω! αλλα μου εκαναν εντυπωση οι γυρω!!! εγω κατι θα ελεγα αν ημουν ....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα φτιαξω μπιφτεκια γεμιστα με τυρι

ο συζυγος δουλευει οποτε σε λιγο θα βαλω μπροστα το μαγειρεμα, ετσι κι αλλιως πρεπει να φαω μετα τις 3 γιατι εχω να πιω το σιδηρο στις 2:30

ρε κοριτσια ο Αλκης πολυ ησυχος ειναι...

καθε μερα στην τσιτα το θες το παιδι? κυριακη, κυρια μου! σημεερα κανει relax!!! το απογευματακι θα ξαναρχισει το παιδι τα παιχνιδια...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσια κραμπες εχετε?? μεχρι στιγμης με επιασε ενα δυο φορες ελαφρια στις αλλεσ εγκυμοσυνες ειχα συνεχεια κ δεν μου περνουσε ευκολα..

εγω, δεν αποτελω δειγμα... 3 trofocard την ημερα και τοση οριζοντιωση, θα ταν αστειο να χω κραμπες! παιρνεις καθολου μαγνησιο? αν δεν σου δινει, βαλε στη διατροφη καμια μπανανα, πρασινα φασολακια σαλατα, αμυγδαλα ωμα αναλατα, φουντουκια, κλπ. βοηθανε πολυ και μικρες κυκλικες κινησεις των αστραγαλων πριν πας για υπνο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εγω, δεν αποτελω δειγμα... 3 trofocard την ημερα και τοση οριζοντιωση, θα ταν αστειο να χω κραμπες! παιρνεις καθολου μαγνησιο? αν δεν σου δινει, βαλε στη διατροφη καμια μπανανα, πρασινα φασολακια σαλατα, αμυγδαλα ωμα αναλατα, φουντουκια, κλπ. βοηθανε πολυ και μικρες κυκλικες κινησεις των αστραγαλων πριν πας για υπνο!

δεν παιρνω μαγνησιο αλλα για την ωρα καλα ειμαι κ μπανανες δεν τρωω γιατι γενικα δεν τρωω φρουτα μια στο τοσο τρωω.. εφαγα καλοκαιρινα φρουτα οταν εκανα εμετους κ ενιωυα τα μεσα μου να καινε αλλα μετα σταματησα παλι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σας αφηνω, μου κανε παραπονο ο μανωλης! "μια μερα ειμαι σπιτι κι εσυ καθεσαι μονη σου στο λαπτοπ..." :tongue::tongue::tongue: φιλια σε ολες!!!

φιλακια κατια μου!!! εχει δικιο ο καημενος!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ελεος! εγω θα τους απαντουσα καταληλα: δουλευα δεν διασκεδαζα

ακου εκει συμφωνησαν:evil::evil::evil: τα πηρα τωρα!

UzVGp2.png

για κολικους ουτε κρεμυδι ουτε οσπρια ουτε σοκολατα κ αλλα, δεν θυμαμαι οταν φευγεις απο την κλινικη θα σου πει ο παιδιατρος.. κανει να τρως καθημερινα σουπα για να κατεβαζεις γαλα, τραχανα κ μπυρα!

κρεμμυδι αψητο δεν μ'αρεσει

κρεμμυδι μαγειρευμενο (πχ στον κιμα) πειραζει?

οσπρια δεν θα στεναχωρηθω κιολλας κι αν δεν φαω:D

σοκολατα ομως θα στεναχωρεθω...:(

σουπες μου αρεσουν (εκτος απο κρεατοσουπα)

τραχανα τρελενομαι!!!!

και μπυρα ολε!!!!!! χααχχαχααχαχαχ

UzVGp2.png

μετα την καμπυλη ζαχαρου, μου ειπε γλυκο 1 στις 15 και περιορισμενα αμυλουχα, κλπ. οποτε δεν... ουτε και σοκολατα! τωρα στις 26, που εχω γεννεθλια θα φαω τουρτα! εεε... μια ακομα θυσια! πιο πολυ επειδη δεν κινουμαι, οπως εσεις και δεν θελει να παρω κιλα...

η καμπυλη ζαχαρου σου εδειξε προδιαθεση για ζαχαρο? δεν θυμαμαι να μας ειπες κατι τετοιο...

ζυγακι εισαι???????κι εγω!!:D:D:D

φανταζεσαι να γεννηθει ο μιχαλιος κοντα στις 25 νοεμβριου!!:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...