Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα! Πως είστε σήμερα; Εγώ τελευταία μέρα στη δουλειά και μετά μία βδομαδούλα διακοπές και χαλάρωση...! :cool:

Καλημέρα! Καλές διακοπές σου εύχομαι! Που δουλεύεις; Που θα πάτε διακοπές;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Καλές διακοπές σου εύχομαι! Που δουλεύεις; Που θα πάτε διακοπές;

Σε ευχαριστώ πολύ! Σε τράπεζα δουλεύω. Είχα πάρει μία εβδομάδα στα τέλη Ιουλίου και θα πάρω άλλη μία τώρα. Κρατάω την υπόλοιπη άδεια για β'επιπέδου και ό,τι άλλο χρειαστεί...

Τώρα θα πάμε στο εξοχικό μας στην Αχαϊα, χαλάρωση, φαγητάκι και ύπνος!

Εσύ;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα!!!!!!!!

real thing μου ευχομαι τα καλυτερα και περιμενουμε εντυπωσεις!!!!

impatient μου στρουμφ , Schlumpfe το ιδιο πραγμα μωρε:D:D:D:D αληθεια δεν σημαινουν καλτσες?

ετσι νομιζω μας ειπε αυτος που μας μαθαινε γερμανικα:shock: γι'αυτο και το καπελο τους ειναι σαν καλτσα!

UzVGp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ! Σε τράπεζα δουλεύω. Είχα πάρει μία εβδομάδα στα τέλη Ιουλίου και θα πάρω άλλη μία τώρα. Κρατάω την υπόλοιπη άδεια για β'επιπέδου και ό,τι άλλο χρειαστεί...

Τώρα θα πάμε στο εξοχικό μας στην Αχαϊα, χαλάρωση, φαγητάκι και ύπνος!

Εσύ;

Εμείς πήγαμε τριήμερο στη Χαλκιδική και θα πηγαίναμε και τώρα μέχρι τον 15αυγοουστο αλλα αρρώστησα. Τώρα θα πάμε βουνό που ειναι και πιο.κοντα! Στο Σελι που έχει και δροσουλα! Καλα να περάσετε!!! Εγω σπούδασα ένα χρόνο στην Πάτρα! Ήταν τέλεια!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εμείς πήγαμε τριήμερο στη Χαλκιδική και θα πηγαίναμε και τώρα μέχρι τον 15αυγοουστο αλλα αρρώστησα. Τώρα θα πάμε βουνό που ειναι και πιο.κοντα! Στο Σελι που έχει και δροσουλα! Καλα να περάσετε!!! Εγω σπούδασα ένα χρόνο στην Πάτρα! Ήταν τέλεια!!!!

Και το βουνό μια χαρά είναι, μετά από τόση ζέστη όλο το καλοκαίρι, εγώ παρακαλάω για λίγη δροσούλα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα ριτσα μου!

πινω καφεδακι απεναντι απο την μπαλκονοπορτα και μου ερχεται λιγο λιγο δροσια

εσυ???

εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος σταματησα τον καφε γιατι μου βρομαει :(

εκανα καποιες δουλειες αλλα δεν νιωθω καλα ζαλιζομαι κ ξαπλωνω συνεχεια.. ετοιμαζομαστε να παμε τα παιδια για μπανιο κ να στησουμε κ σκηνη για 2-3 μερες. αυτες ειναι ας πουμε οι διακοπες μας εμας δεν μπορουμε να παμε καπου αλλου λογο οικονομικων.. αλλα αυτα το κανουμε απο τοτε που ημουνα μικρη. πριν 3 χρονια ημασταν εκει για 1 μηνα ημασταν οργανωμενοι.. εχει καθαρη θαλασσα... δεν εχει ουτε σπιτια ουτε ξενοδοχεια κ ειναι τελεια κ για μενα κ για τα παιδια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος σταματησα τον καφε γιατι μου βρομαει :(

εκανα καποιες δουλειες αλλα δεν νιωθω καλα ζαλιζομαι κ ξαπλωνω συνεχεια.. ετοιμαζομαστε να παμε τα παιδια για μπανιο κ να στησουμε κ σκηνη για 2-3 μερες. αυτες ειναι ας πουμε οι διακοπες μας εμας δεν μπορουμε να παμε καπου αλλου λογο οικονομικων.. αλλα αυτα το κανουμε απο τοτε που ημουνα μικρη. πριν 3 χρονια ημασταν εκει για 1 μηνα ημασταν οργανωμενοι.. εχει καθαρη θαλασσα... δεν εχει ουτε σπιτια ουτε ξενοδοχεια κ ειναι τελεια κ για μενα κ για τα παιδια..

μπορεις με την κοιλια να κοιμασαι στην υπαιθρο????

μπραβο σου!

γενικα εμενα δεν μου αρεσει η κατασκηνωση για πολλους λογους

1ον δεν θα μπορω να κοιμηθω , θα ακουω θορυβους και θα νομιζω οτι ειναι κλεφτης βιαστης δολοφονος κατα συρροην, λυκος ,αρκουδα ,φιδι ΤΕΡΑΣ οτιδηποτε!!!!!

2ον δεν μπορω ουτε πιπι ουτε κ...:oops: στην υπαιθρο(καλα το δευτερο δεν το μπορω ουτε στο ιδιο μου το σπιτι αλλα τελος παντων:rolleyes:)

να μην πω αλλους λογους αυτοι αρκουν!:D

UzVGp2.png

η ροδος εχει λιγο δροσια στη συμη τιποτα....

σημερα κατι μπαινει κατα διαστηματα απο την μπαλκονοπορτα:D

εχουμε κι ενα θεμα εδω... ειμαι κοντα στο αεροδρομιο, σχεδον περναει πανω απο το σπιτι για να προσγειωθει, το καλοκαιρι ειναι καλα , καθε φορα που περναει κι ενα αεροπλανο , περναει μετα κι ενα κυμα αερα(καμια φορα δροσερο καμια φορα καυτο!)

το χειροτερο ειναι οταν περναει αεροπλανο και προσπαθω να απλωσω ρουχα οπως σεντονια , ριχταρια κτλ

μου τα παιρνει ο αερας :evil:και μου τα στροβιλιζει:evil::evil: κι εγω προσπαθω να τα απλωσω διπλωμενα ομορφα (για λιγοτερο σιδερωμα ;)) ε ρε κατι νευρα που εχω εκεινη την ωρα ...

UzVGp2.png

μπορεις με την κοιλια να κοιμασαι στην υπαιθρο????

μπραβο σου!

γενικα εμενα δεν μου αρεσει η κατασκηνωση για πολλους λογους

1ον δεν θα μπορω να κοιμηθω , θα ακουω θορυβους και θα νομιζω οτι ειναι κλεφτης βιαστης δολοφονος κατα συρροην, λυκος ,αρκουδα ,φιδι ΤΕΡΑΣ οτιδηποτε!!!!!

2ον δεν μπορω ουτε πιπι ουτε κ...:oops: στην υπαιθρο(καλα το δευτερο δεν το μπορω ουτε στο ιδιο μου το σπιτι αλλα τελος παντων:rolleyes:)

να μην πω αλλους λογους αυτοι αρκουν!:D

εκει που παμε δεν εχει μεσο για αυτοκινητα ωστε να ερθει καποιος ειναι μονο με βαρκα κ ξερουμε ποιοι ειναι εκει δεν φοβαμαι κ δευτερο για τουαλετα εχει η βαρκα μας μεσα κ μπορω να κανω κ μπανιο εκει.. την μικρη μου την πηγα εκει κατασκηνωση οταν ηταν 25 ημερων...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...