Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βρέχει σήμερα και μου φαίνεται περίεργο! Τι κάνουν τα μπεμπάκια σας?

Αλήθεια βρε κορίτσια πότε νιώσατε τα μικρά σας?

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βρέχει σήμερα και μου φαίνεται περίεργο! Τι κάνουν τα μπεμπάκια σας?

Αλήθεια βρε κορίτσια πότε νιώσατε τα μικρά σας?

καλημερα!!! εδω εχει καλοκαιρινη ημερα! τα μπεμπακια μια χαρα!! θα το νιωσεις σε 2-3 εβδομαδες περιπου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εδω βρέχει απο προχθές... Βαρέθηκα πια! Το μωρακι μου καλα ειναι! Τωρα αρχιζω και νιώθω κάποια πράγματα αλλα όχι ξεκάθαρα ακόμη!

Κατα τα αλλα μια χαρα! Παίρνω για λίγες μέρες το yutopar για τις συσπασεις που ειναι. Τι να πω; Βαρύ χάπι. Αν ξέρει καμία λεπτομέρειες για το χάπι θα χαρώ να ακούσω!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! Εδω βρέχει απο προχθές... Βαρέθηκα πια! Το μωρακι μου καλα ειναι! Τωρα αρχιζω και νιώθω κάποια πράγματα αλλα όχι ξεκάθαρα ακόμη!

Κατα τα αλλα μια χαρα! Παίρνω για λίγες μέρες το yutopar για τις συσπασεις που ειναι. Τι να πω; Βαρύ χάπι. Αν ξέρει καμία λεπτομέρειες για το χάπι θα χαρώ να ακούσω!

καλημερα συσπασεις ειχα στις προηγουμενες εγκυμοσυνες δεν επερνα καποιο χαπι ησως να μην ηταν πολλες αλλα ξερω οτι θελει ξεκουρασει κ ηρεμια.. ολα καλα θα πανε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

1358047vhyl7y6dvn.gif

καλημερα κοριτσια!!!!

μαριτακι , ωραιες σειρες τοτε βλεπαμε, επιμορφωτικες, οχι τωρα με τα χαζα(πατυ ,χανα μοντανα κτλ)κι οταν λεω χαζα εννοω οτι μονο να γκομενιζουν τους νοιαζει

ριτσα μου 29 -1 εχω ΠΗΤ αρα 28 δεκεμβρη μπαινω στον μηνα μου:D αντε αλλους 3 μηνες και μετα περιμενω την αφιξη του πριγκιπα:D

behappy στις εβδομαδες που εισαι μην περιμενεις να νιωσεις κλωτσια, περιμενε 3 εβδομαδες ακομη

ισως ομως τωρα αρχισεις να νιωθεις σαν κατι να περπαταει(σαρανταποδαρουσα, σκουλικακι, ψαρακι)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

1358047vhyl7y6dvn.gif

καλημερα κοριτσια!!!!

μαριτακι , ωραιες σειρες τοτε βλεπαμε, επιμορφωτικες, οχι τωρα με τα χαζα(πατυ ,χανα μοντανα κτλ)κι οταν λεω χαζα εννοω οτι μονο να γκομενιζουν τους νοιαζει

ριτσα μου 29 -1 εχω ΠΗΤ αρα 28 δεκεμβρη μπαινω στον μηνα μου:D αντε αλλους 3 μηνες και μετα περιμενω την αφιξη του πριγκιπα:D

behappy στις εβδομαδες που εισαι μην περιμενεις να νιωσεις κλωτσια, περιμενε 3 εβδομαδες ακομη

ισως ομως τωρα αρχισεις να νιωθεις σαν κατι να περπαταει(σαρανταποδαρουσα, σκουλικακι, ψαρακι)

καλημερα 29-12 μπαινεις στο μηνα σου!!!!!!!!! κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα Κοριτσια τι κανετε ???

Sapi τι ειναι το yutopar ????εγω μαγνησιο solumag επερνα για τις συσπασεις και δεν ηταν και βαρυ.Σε ενοχλει στο στομαχι ? πες στο γιατρο σου να στο αλλαξει αν ειναι.Εχουμε που εχουμε τοσα στην εγκυμοσυνη αν κατι μας ενοχλει το αλλαζουμε.Μην σκας για τετοια.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχαχαχαχαχα ακριβως ετσι μου τα λεει κι εμενα ο γιατρος! αλλα εγω επιμενω να μετραω και τις εβδομαδες:D:D:D

εχω ομως μια απορια...ποτε μπαινω στον μηνα μου??? την ημερα που μας εδωσε την ΠΗΤ ο γιατρος μας ή 4 εβδομαδες πισω=~ 1 μηνας πισω) αυτο θα τον ρωτησω σε 2 εβδομαδες :cool:

didi οσες φορες και αν το πουμε δεν το πιανεις ε ?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: μολις πας 36 εβδομαδες ειναι η μερα που μπαινεις στον μηνα σου.Η κατια πρεπει να το εχει εξηγησει 100 φορες χαχαχαχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα φιλεναδες!!

εδω στην θεσσαλονκη ξημερωσε μια ομορφη συνεφιασμενη μερα κ μας βρικε με πολυ ομορφη διαθεση!!

τι κανετε?

be happy περιμενε ακομα!!ποια το λεει ε? εναι εγω!!

πριν τρεις βδομαδες ειχα πιασει ενα δυο χτυπηματακια αλλα μια στις τοσσες!!

κ μετα νομιζα ταχα οτι θα με χτυπαει καθε μερα!!νομιζα!!

πριν δυο βδομαδες με επιασε μια κριση κ καλα δεν το ενιωθα 16βδ κ 6 ημρ ημουνα!!οτι με χτυπουσε καθε μερα κ μια μερα που δεν το ενιωσα με επιασε κριση αλλα τι να πεις???:shock:

κ παμε στην γιατρο κ να κουνιεται χαμος αλλα εω δεν το ενιωθα!!

τωρα ξεκινησα να το νιωθω που διανυω την 19η βδ!!

αλλα ετσι ειμαστε μας πιανει πανικος!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα 29-12 μπαινεις στο μηνα σου!!!!!!!!! κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχ λαθος το εγραψα:oops: 28-1 εχω ΠΗΤ το δακτυλο αντι για 8 πατησε 9! λες να ειναι σημαδιακο??:shock::shock::shock:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

didi οσες φορες και αν το πουμε δεν το πιανεις ε ?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: μολις πας 36 εβδομαδες ειναι η μερα που μπαινεις στον μηνα σου.Η κατια πρεπει να το εχει εξηγησει 100 φορες χαχαχαχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το εμπαιδωσα!

με τις εβδομαδες το καταλαβα

με τους μηνες που μετρουσαν οι παλιες δεν κολλαει κι ετσι ειχα μπαιρδευτει

ε μα κι ο γιατρος μας μου ειπε, ασε τις εβδομαδες σε εμενα , εσυ θα μετρας με μηνες

κι ετσι μπερδευτηκα γιατι μετραω και με τα 2!χαχααχαχχαχααχαχαχαχ

UzVGp2.png

Καλημερα φιλεναδες!!

εδω στην θεσσαλονκη ξημερωσε μια ομορφη συνεφιασμενη μερα κ μας βρικε με πολυ ομορφη διαθεση!!

τι κανετε?

be happy περιμενε ακομα!!ποια το λεει ε? εναι εγω!!

πριν τρεις βδομαδες ειχα πιασει ενα δυο χτυπηματακια αλλα μια στις τοσσες!!

κ μετα νομιζα ταχα οτι θα με χτυπαει καθε μερα!!νομιζα!!

πριν δυο βδομαδες με επιασε μια κριση κ καλα δεν το ενιωθα 16βδ κ 6 ημρ ημουνα!!οτι με χτυπουσε καθε μερα κ μια μερα που δεν το ενιωσα με επιασε κριση αλλα τι να πεις???:shock:

κ παμε στην γιατρο κ να κουνιεται χαμος αλλα εω δεν το ενιωθα!!

τωρα ξεκινησα να το νιωθω που διανυω την 19η βδ!!

αλλα ετσι ειμαστε μας πιανει πανικος!!!!

φουσκιτσα οτως εισαι με πολυ ομορφη διαθεση!!!:D:D δεν σε χαλαει καμια συννεφια!!!

UzVGp2.png

κοριτσια κοιμηθηκα 15 ωρες η μουλαρα!!!ημουν τοσο κουρασμενη απο την δουλεια που ξεραθηκα.Μου λεει ο αντρας μου σαν το τουβλο επεσες ουτε πλευρο δεν αλλαξα.

Φταιει και ο καιρος εδω στην θεσσαλονικη που ειναι συννεφιασμενος οτι πρεπει για υπνο!!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα Κοριτσια τι κανετε ???

Sapi τι ειναι το yutopar ????εγω μαγνησιο solumag επερνα για τις συσπασεις και δεν ηταν και βαρυ.Σε ενοχλει στο στομαχι ? πες στο γιατρο σου να στο αλλαξει αν ειναι.Εχουμε που εχουμε τοσα στην εγκυμοσυνη αν κατι μας ενοχλει το αλλαζουμε.Μην σκας για τετοια.

ναι μαγνησιο επινα κ εγω!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το εμπαιδωσα!

με τις εβδομαδες το καταλαβα

με τους μηνες που μετρουσαν οι παλιες δεν κολλαει κι ετσι ειχα μπαιρδευτει

ε μα κι ο γιατρος μας μου ειπε, ασε τις εβδομαδες σε εμενα , εσυ θα μετρας με μηνες

κι ετσι μπερδευτηκα γιατι μετραω και με τα 2!χαχααχαχχαχααχαχαχαχ

κ εμενα ετσι μου ειπε ο γιατρος με εβδομαδες μιλαω μονο μαζι σας πιο πολυ με μηνες γιατι κ οι ποιο πολλες δεν θα το καταλαβουν αν πουμε εβδομαδες.. 28-9 κληνεις τον 6ο κ πας σιγα σιγα για τον εβδομο!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...