Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεε... ειπαμε να ξεμπερδευτουμε και τα καναμε!!! ;):D:p:tongue:

εγω εχω ΤΕΡ 13-2-12 και ΠΗΤ 19-11-12... αρα 9 μηνες μεχρι 13-11 και περιπου μια εβδομαδα (6 μερες) εξτρα... αλλα ο φεβρουαριος ειχε 29 μερες, ο μαρτιος 31, ο απριλιος 30 κλπ... τη ζημια λοιπον βασικα την εχετε κανει οι μαθηματικοι!!! εσεις λετε "εστω οτι ο μεσος μηνας εχει 4 εβδ = 4χ7=28 μερες" για την επιλυση προβληματων... ετσι για 9 μηνες εχουμε 9χ28=252 ημερες κυησης και 252/7=36 εβδομαδες κυησης... πραγμα που σημαινει οτι μετα τις 36 εβδ εχεις μπει στο μηνα σου (κατα μεσο ορο) και ετοιμαζεσαι! το οριο ομως οριζεται με 40 εβδ, δηλαδη 280 ημερες ή 10 μηνες συμπληρωμενους! αυτο σημαινει πως η προσεγγιστικη στρογγυλοποιηση του μηνα μας κανει καθε 2 μηνες να εχουμε χασει 1 εβδ και αρα στο τελος να μας λειπουν οι τεσσερις εβδ του 10ου... σας κουφανα? εχω 2 γονεις μαθηματικους, ελπιζω να σας πεισω αν καταλαβετε τι εννοω οπως επεισα κι αυτους!

χαχαχαχαχαχα....δινεις ρεσιταλ κατια!!!!:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Τρελάθηκα με αυτό που διάβασα. Συν την ανατριχίλα, έλεος βρε κοριτσια!!!! ειλικρινά αναρωτιέμαι πως το κάνουν αυτό κ οι γυναίκες αλλά κ οι γιατροί!!!!!!

:evil:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Κοριτσακια μου γλυκα ρτι κανετε?Ελειπα σημερα ολη μερα και μπηκα τωρα να δω κανενα νεο και τι βλεπω....Βομβαρδισμος μηνυματων!!!Barboyla μου αντε με το καλο να παρεις στα χερια σου τον πριγκηπακο σου.Μαρκελλα μου με το καλο ο γαμος την αλλη εβδομαδα!Εσυ την Πεμπτη θρησκευτικο,εγω την Παρασκευη πολιτικο!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Οσο για το θεμα της εκτρωσης κοριτσια κ εγω απολυτη ειμαι!Στην εποχη μας με τετοια ενημερωση και τοσους μεθοδους αντισυλληψης ειναι απαραδεκτο να συμβαινουν τετοιου ειδους "ατυχηματα"!Στη τελικη "κοπελια' αν δεν μπορεις να προφυλαξεις τον εαυτο σου και μια αθωα ψυχουλα που δεν σου φταιει σε τπτ,κανε αποχη!

o5etp3.png?xVMpoyHp

βρε ντιντι μου, μη μπερδευεσαι! 5 μηνων εισαι, απλα εισαι στον 6ο μηνα, οχι 6μηνων! Οπως ειπα και πριν σαν παραδειγμα, οταν εισαι 2 εβδομαδων εγκυος, εισαι στον 1ο μηνα, αν και δεν εισαι ενος μηνα ακομα. Τοσο απλα. Εγω ας πουμε μεθαυριο θα ειμαι 5 μηνων και μιας ημερας, αρα ειμαι στον 6ο μηνα, οχι 6 μηνων. :D. Με τον αντρα μου ειμαστε 8 μηνες παντρεμενοι, διανυουμε τον πρωτο χρονο γαμου. Δεν τον εχουμε κλεισει ακομα, τον διανυουμε. Οπως κι εσυ διανυεις τον 6ο μηνα εγκυμοσυνης

αχ σας εχω πρηξει καλε με αυτο το θεμα

αχαχαχαχαχαχαχαχαα

ναι καταλαβα τι θες να πεις

απλα οπως με την ηλικια μου παρολο που σε ενα μηνα θα γινω 34 εγω λεω οτι ειμαι 33 και θα γινω 34 :rolleyes:

οποτε περιμενω να ερθει 28-9 για να πω οτι επισημως ειμαι 5 μηνων:D:D

(ερχομαι παω να με βγαλει φωτο την κοιλια μου ο αντρας μου γιατι το σιστερ μου θελει να δει το φουσκωμενο μου κοιλια αχαχαχαχαχαχαχαχ)

UzVGp2.png

εεε... ειπαμε να ξεμπερδευτουμε και τα καναμε!!! ;):D:p:tongue:

εγω εχω ΤΕΡ 13-2-12 και ΠΗΤ 19-11-12... αρα 9 μηνες μεχρι 13-11 και περιπου μια εβδομαδα (6 μερες) εξτρα... αλλα ο φεβρουαριος ειχε 29 μερες, ο μαρτιος 31, ο απριλιος 30 κλπ... τη ζημια λοιπον βασικα την εχετε κανει οι μαθηματικοι!!! εσεις λετε "εστω οτι ο μεσος μηνας εχει 4 εβδ = 4χ7=28 μερες" για την επιλυση προβληματων... ετσι για 9 μηνες εχουμε 9χ28=252 ημερες κυησης και 252/7=36 εβδομαδες κυησης... πραγμα που σημαινει οτι μετα τις 36 εβδ εχεις μπει στο μηνα σου (κατα μεσο ορο) και ετοιμαζεσαι! το οριο ομως οριζεται με 40 εβδ, δηλαδη 280 ημερες ή 10 μηνες συμπληρωμενους! αυτο σημαινει πως η προσεγγιστικη στρογγυλοποιηση του μηνα μας κανει καθε 2 μηνες να εχουμε χασει 1 εβδ και αρα στο τελος να μας λειπουν οι τεσσερις εβδ του 10ου... σας κουφανα? εχω 2 γονεις μαθηματικους, ελπιζω να σας πεισω αν καταλαβετε τι εννοω οπως επεισα κι αυτους!

μπραβο κατια 20 στα μαθηματικα!!!:D:D

πες τα τωρα ολα αυτα στις παλιες!:tongue::tongue::tongue:(βλεπε πεθερα)

UzVGp2.png

καλησπερα, εδω εχει πολυ ζεστηηηηηηη!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι 6 μηνων κ στο μηνα μου μπαινω 6 δεκεμβριου!

6 οκτωμβριου ειμαι ακριβως 7μηνων

6 νοεμβρη ειμαι 8 μηνων

6 δεκεμβρη πρωτα ο θεος ολα καλα να πανε μπαινω στο μηνα μου κ περιμενω!!! κοριτσια μηνες κ εβδομαδες τα μπερδεψαμε πιο καλα να μετραμε μηνες εμεις κ οι γιατροι ας μετρανε εβδομαδες προβλημα τους δεν θα μας μπερδευουν αυτοι χαχαχαχα:tongue::tongue:

αχαχαχαχαχα ακριβως ετσι μου τα λεει κι εμενα ο γιατρος! αλλα εγω επιμενω να μετραω και τις εβδομαδες:D:D:D

εχω ομως μια απορια...ποτε μπαινω στον μηνα μου??? την ημερα που μας εδωσε την ΠΗΤ ο γιατρος μας ή 4 εβδομαδες πισω=~ 1 μηνας πισω) αυτο θα τον ρωτησω σε 2 εβδομαδες :cool:

UzVGp2.png

καλα κατια μου εσυ?? του αρεσει το σχολειο λεει ψιλοβαριεται στο να γραψει γιατι θελει να παιζει κ η αιτια ειναι η μικρη πιστευω αν ηταν μονος θα ηταν διαφορετικα δεν αρχισανε ακομη καλα τα μαθηματα, ζεστη ναι πολυ για θαλασσα μια θαλασσα λαδι που την λεμε εμεις ουτε καλοκαιρι δεν ηταν ετσι.. δροσια εχει λιγο το πρωι κ λιγο τα βραδυ αλλα απο χθες εχει ζεστη πολυ!

σκεφτομαι να μην κανω δευτερο παιδι μεχρι να παει ο Αλκης στο δημοτικο γι'αυτο ακριβως το λογο να μην παρασυρετε απο το παιχνιδι αλλα μετα θα ειμαι μεγαλη για δευτερο:cry:

σε θαυμαζω ριτσα μου , μπραβο σου!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

πιασατε και το θεμα εκτρωση!

δεν εχω κανει ποτε και ευχαριστω το Θεο που με εκανε εξυπνη να μην παθω κατι τετοιο

οταν ημουν μικρη εβλεπα μια σειρα , το γυμνασιο ντεγκρασι και ηταν μια που θα πηγαινε για εκτρωση και εξω απο το ιατρειο αυτου που εκανε την εκτρωση , ειχε διαληλωτες και θυμαμαι ακμη την εικονα ! ενας κρατουσε στο χερι του οσο την χουφτα του ενα μωρακι απο εκτρωση και το ειχε βαλει στην μουρη αυτης της κοπελας

απο τοτε μου εχει μεινει τραυμα αυτη η εικονα και δεν ηθελα ποτε να μπω σε τετοια διαδικασια!

UzVGp2.png

πιασατε και το θεμα εκτρωση!

δεν εχω κανει ποτε και ευχαριστω το Θεο που με εκανε εξυπνη να μην παθω κατι τετοιο

οταν ημουν μικρη εβλεπα μια σειρα , το γυμνασιο ντεγκρασι και ηταν μια που θα πηγαινε για εκτρωση και εξω απο το ιατρειο αυτου που εκανε την εκτρωση , ειχε διαληλωτες και θυμαμαι ακμη την εικονα ! ενας κρατουσε στο χερι του οσο την χουφτα του ενα μωρακι απο εκτρωση και το ειχε βαλει στην μουρη αυτης της κοπελας

απο τοτε μου εχει μεινει τραυμα αυτη η εικονα και δεν ηθελα ποτε να μπω σε τετοια διαδικασια!

χαχαχα!κ εγω την εβλεπα αυτη τη σειρα

o5etp3.png?xVMpoyHp

αχαχαχαχαχα ακριβως ετσι μου τα λεει κι εμενα ο γιατρος! αλλα εγω επιμενω να μετραω και τις εβδομαδες:D:D:D

εχω ομως μια απορια...ποτε μπαινω στον μηνα μου??? την ημερα που μας εδωσε την ΠΗΤ ο γιατρος μας ή 4 εβδομαδες πισω=~ 1 μηνας πισω) αυτο θα τον ρωτησω σε 2 εβδομαδες :cool:

καλημεραααα οχι αν σου εδωσε πητ γεναρη π.χ28 τοτε μπαινεις στο μηνα σου 28 δεκεμβρη. αν σου εδωσε πητ 28 φεβρουαριου τοτε μπαινει στο μηνα σου 28 γεναρη!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...