Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

380021_342992505791229_157274333_n.jpg την ειδα στο facebook και τρελαθηκα!!! ετσι ηταν το πατουσακι του γιου μου στον υπερηχο! ....ααααχχχχχ.....

χριστε μου!!!!!!!:D:D:D

εμενα η μικρη στον υπεριχο ανοιγοκλεινε το στομα τις κ μοιαζει στη μυτη στα αδερφια τις κ σαγονι τις αδερφης.. μου λεει ο γιατρος μοιαζει στα αλλα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα κατια μου εσυ?? του αρεσει το σχολειο λεει ψιλοβαριεται στο να γραψει γιατι θελει να παιζει κ η αιτια ειναι η μικρη πιστευω αν ηταν μονος θα ηταν διαφορετικα δεν αρχισανε ακομη καλα τα μαθηματα, ζεστη ναι πολυ για θαλασσα μια θαλασσα λαδι που την λεμε εμεις ουτε καλοκαιρι δεν ηταν ετσι.. δροσια εχει λιγο το πρωι κ λιγο τα βραδυ αλλα απο χθες εχει ζεστη πολυ!

καλα κι εγω κοριτσακι μου! ο μιχαλιος μου "χορευει" δοξα το Θεο! εχω ξανα ραντεβου 26 σεπτεμβρη στο γιατρο και μετα 8 οκτωβρη για ντοππλερ! αγοραζουμε σιγα σιγα και τα πραγματακια του... περιμενω και τον αδερφο μου απο λονδινο, που πηρε διαφορα (φορμακια, ζιπουνακια, καλτσακια, παιχνιδια, κλπ), και ερχεται το βραδυ! κατα τα αλλα η γνωστη ξαπλα! ειπα να περασει κι ο σεπτεμβρης και μετα... μπορει και να παω καμια βολτα για καφε!!! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χριστε μου!!!!!!!:D:D:D

εμενα η μικρη στον υπεριχο ανοιγοκλεινε το στομα τις κ μοιαζει στη μυτη στα αδερφια τις κ σαγονι τις αδερφης.. μου λεει ο γιατρος μοιαζει στα αλλα!!

κουκλιτσα θα ναι η ψυχη μου!!! εμεις ετσι οπως τον ειδαμε θα μοιαζει του μπαμπα μαλλον, αλλα με τη δικη μου μυτη ισως...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα κι εγω κοριτσακι μου! ο μιχαλιος μου "χορευει" δοξα το Θεο! εχω ξανα ραντεβου 26 σεπτεμβρη στο γιατρο και μετα 8 οκτωβρη για ντοππλερ! αγοραζουμε σιγα σιγα και τα πραγματακια του... περιμενω και τον αδερφο μου απο λονδινο, που πηρε διαφορα (φορμακια, ζιπουνακια, καλτσακια, παιχνιδια, κλπ), και ερχεται το βραδυ! κατα τα αλλα η γνωστη ξαπλα! ειπα να περασει κι ο σεπτεμβρης και μετα... μπορει και να παω καμια βολτα για καφε!!! ;)

ωραια τελεια χαιρομαι με το καλο να σου πανε ολα!!! εγω εχω 2 οκτωμβρη υπεριχο κ καμπυλη ζαχαρου. κ εμενα κλωτσαει κ δεν χρειαζεται να βαλει καποιος το χερι του φενεται που χοροπηδαει η κοιλια!! εμενα ειναι πρησμενο το δεξι μου ποδι κ ποναει κιολας πρωτη φορα πρηζετε το ποδι μου σε εγκυμοσυνη.αχ ποτε θα ερθει εκεινη η ωρα που θα γεννησουμε κ μετα θα λεμε καλα δεν καθοσουνα στη κοιλια?? μετα θα λεμε ποτε θα περπατησεις?? κ οταν περπατησει θα λεμε καλα σε ειχα πανω μου γιατι θα πρεπει να τον κυνηγας για να μην χτυπησει!! ευχομαι να ειναι ο γιος σου σαν τον γιο μου προσεχτικος απο μωρο προσεχε μη χτυπησει μεχρι τωρα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κουκλιτσα θα ναι η ψυχη μου!!! εμεις ετσι οπως τον ειδαμε θα μοιαζει του μπαμπα μαλλον, αλλα με τη δικη μου μυτη ισως...

μια χαρα θα ειναι ο θυσαυρος σου!!!!! ετσι τα λεω εγω τα δικα μου! δεν ειναι τελειο να ξερουμε περιπου πως ειναι??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

δεν νιωθεις λες κ ολα τα μωρα ειναι δικα σου?? δεν νιωθεις σα να αγαπας ολα τα μωρα?? μαζι με τα νευρα που εχω μαλλον λογο ορμονων οχι οτι δεν ειμαι νευρικια αλλα τωρα λιγο παραπανω εχω κ κατι αλλα συναισθηματα πιο εντονα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ωραια τελεια χαιρομαι με το καλο να σου πανε ολα!!! εγω εχω 2 οκτωμβρη υπεριχο κ καμπυλη ζαχαρου. κ εμενα κλωτσαει κ δεν χρειαζεται να βαλει καποιος το χερι του φενεται που χοροπηδαει η κοιλια!! εμενα ειναι πρησμενο το δεξι μου ποδι κ ποναει κιολας πρωτη φορα πρηζετε το ποδι μου σε εγκυμοσυνη.αχ ποτε θα ερθει εκεινη η ωρα που θα γεννησουμε κ μετα θα λεμε καλα δεν καθοσουνα στη κοιλια?? μετα θα λεμε ποτε θα περπατησεις?? κ οταν περπατησει θα λεμε καλα σε ειχα πανω μου γιατι θα πρεπει να τον κυνηγας για να μην χτυπησει!! ευχομαι να ειναι ο γιος σου σαν τον γιο μου προσεχτικος απο μωρο προσεχε μη χτυπησει μεχρι τωρα!!

ξερεις οτι τα ακουω ολα αυτα με τρελη ανυπομονησια? φανταζομαι οτι εισαι φουλ κουρασμενη... αλλα πραγματικα σε ζηλευω, ριτσα μου! με την καλη εννοια!!! να στε παντα καλα και να σας δινει ο θεος ολα οσα αξιζουν σε μια καλη οικογενεια! το ποδι στανταρ θελει ξεκουραση, μαξιλαρια απο κατω και ισως ενα μασαζακι να διευκολυνει την κυκλοφορια! απο πιεση? μετριεσαι? αλατακι λιγοτερο, περισσοτερα νερα και τσεκαρε λευκωμα στα ουρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν νιωθεις λες κ ολα τα μωρα ειναι δικα σου?? δεν νιωθεις σα να αγαπας ολα τα μωρα?? μαζι με τα νευρα που εχω μαλλον λογο ορμονων οχι οτι δεν ειμαι νευρικια αλλα τωρα λιγο παραπανω εχω κ κατι αλλα συναισθηματα πιο εντονα!!

μια χαρα εισαι!!! κι οποιος δεν σε δικαιολογει, να τα βαλει με ενα γιο και δυο κορες, αν του βασταει! τα μωρα θελω να τα χα ολα αγκαλια! ισα ισα να τα μυρισω... αλλα μετα, ετσι και μου το παιρναν απτα χερια, θα πεθαινα! ψυχουλες!!! πως να τα χορτασεις?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ξερεις οτι τα ακουω ολα αυτα με τρελη ανυπομονησια? φανταζομαι οτι εισαι φουλ κουρασμενη... αλλα πραγματικα σε ζηλευω, ριτσα μου! με την καλη εννοια!!! να στε παντα καλα και να σας δινει ο θεος ολα οσα αξιζουν σε μια καλη οικογενεια! το ποδι στανταρ θελει ξεκουραση, μαξιλαρια απο κατω και ισως ενα μασαζακι να διευκολυνει την κυκλοφορια! απο πιεση? μετριεσαι? αλατακι λιγοτερο, περισσοτερα νερα και τσεκαρε λευκωμα στα ουρα!

ναι μετραω πιεση ειναι χαμηλη.. ναι κ εγω τα ακουγα κ δεν με πειραζε αλλα νιωθω λιγο κουρασμενη γιατι απο τοτε που εκανα το γιο μου ειναι συνεχεια μαζι μας ουτε ενα βραδυ μακρια να παμε καπου για φαγητο για καφε. κ φυσικα τα προβληματα ειναι το χειροτερο που σε βαζουν κατω κ με δυσκολια συκωνεσαι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

τρομερο!!! εχω δει την διαδικασια, απο βιντεο που μας εκανε προβολη μια καθηγητρια και ειχα σοκαριστει! αλλα αυτα πρεπει να τα βλεπουμε για να ξερουμε και να μην εθελοτυφλουμε... μεγαλη προσβολη της ζωης και αμαρτια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι μετραω πιεση ειναι χαμηλη.. ναι κ εγω τα ακουγα κ δεν με πειραζε αλλα νιωθω λιγο κουρασμενη γιατι απο τοτε που εκανα το γιο μου ειναι συνεχεια μαζι μας ουτε ενα βραδυ μακρια να παμε καπου για φαγητο για καφε. κ φυσικα τα προβληματα ειναι το χειροτερο που σε βαζουν κατω κ με δυσκολια συκωνεσαι..

το φανταζομαι... η μαμα μου, με 4 παιδια, ηταν μονιμως πτωμα! αλλα απο την εμπειρια (σαν κορη βεβαιως) να σου πω οτι θα περασουν λιγα χρονια ακομα και τα μεγαλυτερα θα σου σταθουν και θα σε βοηθανε... τωρα τα προβληματα... ετσι που μας πανε, ας ειμαστε τουλαχιστον καλα απο υγεια και για τα αλλα να δωσει ο θεος!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τρομερο!!! εχω δει την διαδικασια, απο βιντεο που μας εκανε προβολη μια καθηγητρια και ειχα σοκαριστει! αλλα αυτα πρεπει να τα βλεπουμε για να ξερουμε και να μην εθελοτυφλουμε... μεγαλη προσβολη της ζωης και αμαρτια!

μεγαλη αμαρτια!! μια φορα ειχα παει σε ενα ενδοκρυνολογο πριν πολλα χρονια δεν ειχα παιδια κ με ρωτησε αν εκανα εκτρωση κ του λεω οχι βεβαια κ μου λεει γιατι το λες ετσι αν σου τυχαινε κ ησουν μικρη η οτιδηποτε αλλο τι θα εκανες του λεω οχι εκτρωση παντως μου λεει ξερεις ποσες το κανουν γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση?? κ του λεω οταν ανοιγουν τα ποδια τους ειναι καλα??? κ μου λεει πολυ μπροστα σκεφτεσαι οταν εφυγα απο εκει λεω ωραιος γιατρος ειναι αυτος υπερ τις εκτρωσης. το να σου φυγει ειναι απο το θεο το να το βγαλεις ειναι φονος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το φανταζομαι... η μαμα μου, με 4 παιδια, ηταν μονιμως πτωμα! αλλα απο την εμπειρια (σαν κορη βεβαιως) να σου πω οτι θα περασουν λιγα χρονια ακομα και τα μεγαλυτερα θα σου σταθουν και θα σε βοηθανε... τωρα τα προβληματα... ετσι που μας πανε, ας ειμαστε τουλαχιστον καλα απο υγεια και για τα αλλα να δωσει ο θεος!

εχεις δικιο!! υπομονη δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα αλλο!! ας εχουν την υγεια τους κ εμεις να τα φροντιζουμε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μεγαλη αμαρτια!! μια φορα ειχα παει σε ενα ενδοκρυνολογο πριν πολλα χρονια δεν ειχα παιδια κ με ρωτησε αν εκανα εκτρωση κ του λεω οχι βεβαια κ μου λεει γιατι το λες ετσι αν σου τυχαινε κ ησουν μικρη η οτιδηποτε αλλο τι θα εκανες του λεω οχι εκτρωση παντως μου λεει ξερεις ποσες το κανουν γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση?? κ του λεω οταν ανοιγουν τα ποδια τους ειναι καλα??? κ μου λεει πολυ μπροστα σκεφτεσαι οταν εφυγα απο εκει λεω ωραιος γιατρος ειναι αυτος υπερ τις εκτρωσης. το να σου φυγει ειναι απο το θεο το να το βγαλεις ειναι φονος..

μονο σε βιασμο να δωσω ελαφρυντικα να το σκεφτεις... αλλα και παλι η ζωουλα δεν φταιει, ουτε και νομιζω οτι πας ετσι απλα και το κανεις! υπαρχουν τυψεις και πονος...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...