Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εμενα μου εχει πλεον 3 μαγνησια την ημερα. Αλλα και με τα 2 καλα ημουν, τα utrogestan που επαιρνα 3 την ημερα, εχουν κοπει μετα την αυχενικη

και μενα μου τα κοψε τοτε τα utrogestan.τι να πω?μπορει να μαι υπερβολικη.σευχαριστω παντως.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι σχεδον 24 εβδομαδων κ δεν λεω ειμαι στον 6ο αλλα 5,5 μηνων 6 του οκτωμβρη κλεινω τον 6ο κ παω για τον 7ο!!!

κρεμα για ραγαδες εβαζα στην πρωτη εγκυμοσυνη απο την αρχη κ στον 8ο μηνα η κοιλια μου γεμισε ραγαδες, στην δευτερη εγκυμοσυνη κ τωρα σε αυτην δεν βαζω κρεμα κ δεν εβγαλα αλλες εγω πιστευω οτι αν το εχει το δερμα αλα αυτα ειναι βλακειες κ ασκοπα λεφτα!! μη παρεξηγηθει καμια δικια μου γνωμη μπορει κ χαζη!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τζα!

καλε ποσα γραψατε??περιμενετε κι εμενα:D:D:D:D

κοριτσια τι να σας πω , με το μαθηματικο μου το μυαλο τα σκεφτομαι...

θα ρωτησω τον γιατρο σε 13 μερες που θα εχουμε και 28 (καθε 28 μου ειχε πει αλλαζω μηνα) και θα ειμαι 23 εβδομαδων¨γιατρε τι ειμαι τελικα? 5 ή 6 μηνων???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα τον ρωτησω και ποτε μπαινω στον μηνα μου ολα! θα κανω ενα πλανο και θα του πω γιατρε ειμαι μαθηματικος και ετσι μετραμε οι μαθηματικοι

εσεις οι γιατροι με εχετε μπερδεψει!:eek::-o:-o:-o:-o:-o

αμαρρυλιδα εμενα με μετραει τα κιλα καθε φορα που παω εκτος απο τις φορες που πηγα εκτακτα και δεν ειχα πληρωσει κιολλας

μαρκελακι μου χαθηκαμε! δεν πειραζει θα το παρεις το παλικαρι την αλλη εβδομαδα!!!!και θα εισαι σαν νεραιδα:D:D

για τις ραγαδες που λετε εχω απο παλια παντου εκτος απο την κοιλια ακομη δεν εβγαλα :rolleyes: θα δειξει εχει μελλον η κοιλια μου στο φουσκωμα

δεν προλαβα να τα διαβασω ολα... εχω μαθημα 4-7:15

θα τα πουμε μετα!! φιλακια και καλο μεσημερι!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

τζα!

καλε ποσα γραψατε??περιμενετε κι εμενα:D:D:D:D

κοριτσια τι να σας πω , με το μαθηματικο μου το μυαλο τα σκεφτομαι...

θα ρωτησω τον γιατρο σε 13 μερες που θα εχουμε και 28 (καθε 28 μου ειχε πει αλλαζω μηνα) και θα ειμαι 23 εβδομαδων¨γιατρε τι ειμαι τελικα? 5 ή 6 μηνων???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα τον ρωτησω και ποτε μπαινω στον μηνα μου ολα! θα κανω ενα πλανο και θα του πω γιατρε ειμαι μαθηματικος και ετσι μετραμε οι μαθηματικοι

εσεις οι γιατροι με εχετε μπερδεψει!:eek::-o:-o:-o:-o:-o

αμαρρυλιδα εμενα με μετραει τα κιλα καθε φορα που παω εκτος απο τις φορες που πηγα εκτακτα και δεν ειχα πληρωσει κιολλας

μαρκελακι μου χαθηκαμε! δεν πειραζει θα το παρεις το παλικαρι την αλλη εβδομαδα!!!!και θα εισαι σαν νεραιδα:D:D

για τις ραγαδες που λετε εχω απο παλια παντου εκτος απο την κοιλια ακομη δεν εβγαλα :rolleyes: θα δειξει εχει μελλον η κοιλια μου στο φουσκωμα

δεν προλαβα να τα διαβασω ολα... εχω μαθημα 4-7:15

θα τα πουμε μετα!! φιλακια και καλο μεσημερι!!!

βρε ντιντι μου, μη μπερδευεσαι! 5 μηνων εισαι, απλα εισαι στον 6ο μηνα, οχι 6μηνων! Οπως ειπα και πριν σαν παραδειγμα, οταν εισαι 2 εβδομαδων εγκυος, εισαι στον 1ο μηνα, αν και δεν εισαι ενος μηνα ακομα. Τοσο απλα. Εγω ας πουμε μεθαυριο θα ειμαι 5 μηνων και μιας ημερας, αρα ειμαι στον 6ο μηνα, οχι 6 μηνων. :D. Με τον αντρα μου ειμαστε 8 μηνες παντρεμενοι, διανυουμε τον πρωτο χρονο γαμου. Δεν τον εχουμε κλεισει ακομα, τον διανυουμε. Οπως κι εσυ διανυεις τον 6ο μηνα εγκυμοσυνης

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

εεε... ειπαμε να ξεμπερδευτουμε και τα καναμε!!! ;):D:p:tongue:

εγω εχω ΤΕΡ 13-2-12 και ΠΗΤ 19-11-12... αρα 9 μηνες μεχρι 13-11 και περιπου μια εβδομαδα (6 μερες) εξτρα... αλλα ο φεβρουαριος ειχε 29 μερες, ο μαρτιος 31, ο απριλιος 30 κλπ... τη ζημια λοιπον βασικα την εχετε κανει οι μαθηματικοι!!! εσεις λετε "εστω οτι ο μεσος μηνας εχει 4 εβδ = 4χ7=28 μερες" για την επιλυση προβληματων... ετσι για 9 μηνες εχουμε 9χ28=252 ημερες κυησης και 252/7=36 εβδομαδες κυησης... πραγμα που σημαινει οτι μετα τις 36 εβδ εχεις μπει στο μηνα σου (κατα μεσο ορο) και ετοιμαζεσαι! το οριο ομως οριζεται με 40 εβδ, δηλαδη 280 ημερες ή 10 μηνες συμπληρωμενους! αυτο σημαινει πως η προσεγγιστικη στρογγυλοποιηση του μηνα μας κανει καθε 2 μηνες να εχουμε χασει 1 εβδ και αρα στο τελος να μας λειπουν οι τεσσερις εβδ του 10ου... σας κουφανα? εχω 2 γονεις μαθηματικους, ελπιζω να σας πεισω αν καταλαβετε τι εννοω οπως επεισα κι αυτους!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μαρκελα εισαι σιγουρα η μαρκελα η ο γιατρος μου?ακριβως τα λογια του.

οχι δεν ειμαι γιατρος αλλα ειναι ο αντρας μου γιατρος και αυτες τις απαντησεις πηρα και εγω οταν πονουσα και απο την γιατρο μου και απο τον αντρα μου!χαχαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εεε... ειπαμε να ξεμπερδευτουμε και τα καναμε!!! ;):D:p:tongue:

εγω εχω ΤΕΡ 13-2-12 και ΠΗΤ 19-11-12... αρα 9 μηνες μεχρι 13-11 και περιπου μια εβδομαδα (6 μερες) εξτρα... αλλα ο φεβρουαριος ειχε 29 μερες, ο μαρτιος 31, ο απριλιος 30 κλπ... τη ζημια λοιπον βασικα την εχετε κανει οι μαθηματικοι!!! εσεις λετε "εστω οτι ο μεσος μηνας εχει 4 εβδ = 4χ7=28 μερες" για την επιλυση προβληματων... ετσι για 9 μηνες εχουμε 9χ28=252 ημερες κυησης και 252/7=36 εβδομαδες κυησης... πραγμα που σημαινει οτι μετα τις 36 εβδ εχεις μπει στο μηνα σου (κατα μεσο ορο) και ετοιμαζεσαι! το οριο ομως οριζεται με 40 εβδ, δηλαδη 280 ημερες ή 10 μηνες συμπληρωμενους! αυτο σημαινει πως η προσεγγιστικη στρογγυλοποιηση του μηνα μας κανει καθε 2 μηνες να εχουμε χασει 1 εβδ και αρα στο τελος να μας λειπουν οι τεσσερις εβδ του 10ου... σας κουφανα? εχω 2 γονεις μαθηματικους, ελπιζω να σας πεισω αν καταλαβετε τι εννοω οπως επεισα κι αυτους!

χαχαχα:P:p:pδεν υπαρχεις!!εγω παλι ως ανθρωπος μετριου iq(μη σου πω και χαμηλου)οταν με ρωτανε ποσο ειμαι απαντω.<<ναι εγκυος ειμαι,γενναω τον φερουαριο.>>:tongue::tongue:

6KuQp2.png

οχι δεν ειμαι γιατρος αλλα ειναι ο αντρας μου γιατρος και αυτες τις απαντησεις πηρα και εγω οταν πονουσα και απο την γιατρο μου και απο τον αντρα μου!χαχαχαχαχαχαχαχα

με ηρεμησες αρκετα παντως!!!:P:p:p

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα:P:p:pδεν υπαρχεις!!εγω παλι ως ανθρωπος μετριου iq(μη σου πω και χαμηλου)οταν με ρωτανε ποσο ειμαι απαντω.<<ναι εγκυος ειμαι,γενναω τον φερουαριο.>>:tongue::tongue:

καλα μην νομιζεις οτι καθομαι να πω ολα αυτα σ οποιον με ρωταει... σιγα! λεω κι εγω ενα "μεχρι τα μισα νοεμβρη θα χω γεννησει, κι οποιος καταλαβε καταλαβε!"

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα ριτσα!τι καιρο σας κανει εκει?

καλησπερα, εδω εχει πολυ ζεστηηηηηηη!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι 6 μηνων κ στο μηνα μου μπαινω 6 δεκεμβριου!

6 οκτωμβριου ειμαι ακριβως 7μηνων

6 νοεμβρη ειμαι 8 μηνων

6 δεκεμβρη πρωτα ο θεος ολα καλα να πανε μπαινω στο μηνα μου κ περιμενω!!! κοριτσια μηνες κ εβδομαδες τα μπερδεψαμε πιο καλα να μετραμε μηνες εμεις κ οι γιατροι ας μετρανε εβδομαδες προβλημα τους δεν θα μας μπερδευουν αυτοι χαχαχαχα:tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσακι? πως πανε τα διαβασματα? ζεστη τι εννοεις? για μπανιο δηλαδη? εμας δροσισε, αλλα βροχες και τετοια που λενε, δεν εχουμε ακομα!:tongue:

καλα κατια μου εσυ?? του αρεσει το σχολειο λεει ψιλοβαριεται στο να γραψει γιατι θελει να παιζει κ η αιτια ειναι η μικρη πιστευω αν ηταν μονος θα ηταν διαφορετικα δεν αρχισανε ακομη καλα τα μαθηματα, ζεστη ναι πολυ για θαλασσα μια θαλασσα λαδι που την λεμε εμεις ουτε καλοκαιρι δεν ηταν ετσι.. δροσια εχει λιγο το πρωι κ λιγο τα βραδυ αλλα απο χθες εχει ζεστη πολυ!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...