Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

να βαλεις προληπτικα ηδη απο τωρα κ ας μην κανεις!!

Ναι, το σκεφτομαι απο αυτη τη βδομαδα να ξεκινησω. Αυτη τη φισαν απο το φαρμακειο την παιρνετε? Νομιζω οτι δεν εκανα ραγαδες γιατι ειχα συνηθισει το σωμα μου στις αυξομειωσεις και τωρα δεν του κανει αισθητη του δερματος μου που εβαλα κιλα ξανα... :D

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρκελακι για να μπω στο θεμα ειστε ελευθεροι κ θα παντρευτειται τωρα?

να ερθω αν ειναι!!με καλειται?θα παρω ταξι γιατι σε λεο δεν μπενω τωρα!!

πλακα κανω of course!!

που τελικα?τι ωραιααααα!!

Oxi δεν ειμαστε ελευθεροι καναμε γαμο πολιτικο και τωρα αυτην την πεμπτη ΣΙΓΟΥΡΑ θα παμε στην εκκλησια να μας παντρεψει ο Παπα Δημητρης στην μητροπολη στην αγια σοφιας(διπλα στο μικρο εκκλησακι οχι μεσα στην μητροπολη!!)!!!Μονο εγω και ο αντρας μου και ο κουμπαρος!

Ηταν να παμε την πεμπτη που μας περασε αλλα μας πηρε το πρωι και μας ειπε να το κανουμε την επομενη πεμπτη γιατι την παρασκευη ηταν του Σταυρου και ειχαν κοσμο.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι, το σκεφτομαι απο αυτη τη βδομαδα να ξεκινησω. Αυτη τη φισαν απο το φαρμακειο την παιρνετε? Νομιζω οτι δεν εκανα ραγαδες γιατι ειχα συνηθισει το σωμα μου στις αυξομειωσεις και τωρα δεν του κανει αισθητη του δερματος μου που εβαλα κιλα ξανα... :D

ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕς ???????????????

WvYwp2.png I9Cbp2.png

sorry, κοριτσακια! αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω σε κατι υπεροχα κεφτεδακια που μου εφερε η μαμα μου! αναλατα (προσεχω για την πιεση)... αλλα ΜΟΥΡΛΙΑ!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕς ???????????????

Οχι ακομα! Αυτο το μωρο ειπαμε, θα το καταλαβω στη γεννα! Εξ ου και δε μου βγαινει ακομα να του μιλησω κτλ, αφου δε νιωθω μωρο, δεν μπορω να μιλαω στο ασχετο στην κοιλια μου... Την επομενη Πεμπτη λοιπον θα εισαι διπλοπαντρεμενη!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι μου.. Με λενε Κατερινα κ ειμαι 4 μηνων εγκυος και καινουργια στην παρεα σας;) αχ τι ομορφα λογια γραφεις.. κ εγω θελω κλοτσια αλλα δεν εχω νιωσει κατι ακομα η και ισως να ενιωσα και να μην το καταλαβα λογο τον συσπασεων που εχω..!! να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη. ποσο εισαι? για πες κατι ακομα.. απο ποιο μερος εισαι γλυκια μου κ εχετε ενα τοσο ομορφο πρωινο, βροχερο? ζηλευω.. θελω να βρεξει λιγουλακι και στην Ροδοοοο!! αχχ μου ελειψε ο χειμωνας και ποσο μαλλον φετος που δεν θα δουλευω και θα απολαμβανω τα πρωινα μου στο σπιτι μου κ στο κρεβατακι μου, με την βροχουλα εξω :tongue::tongue:

καλησπερα σε ολες κοριτσια!!!!κατερινουλα καλως ορισες!!!σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ ενα γερο μωρο στην αγκαλια σου!

Z29ap2.png

βρε κοριτσια τι μπερδεμα ειναι αυτο με τους μηνες...

καταρχην 20 εβδομαδες = μιση εγκυμοσυνη

αρα βρισκομαι στην μεση + 1 εβδομαδα:rolleyes:

σε μηνες η εγκυμοσυνη ειναι 9

αρα αφου βρισκομαι στην μεση ειμαι 4,5 μηνων

δεν ξερω ισως το βλεπω πολυ μαθηματικα:rolleyes::rolleyes:

μια φορα ειχα γραψει και αναλυτικα με τους μηνες ...

οταν πηγα πρωτη φορα για υπερηχο 30 μαιου ημουν 4 εβδομαδων και μου λεει ο γιατρος καθε 28 αλλαζεις μηνα τοτε 4 εβδομαδων μου λεει εισαι 1 μηνων εγκυος ε τελος σεπτεμβρη θα ειμαι 5 μηνων εγκυος δεν γινεται ρε κοριτσια να ειμαι 6! μου βαζεται εναν μηνα παραπανω:tongue:

οχι οτι δεν θελω να πλησιαζω στον στοχο μου :D:tongue:

αστα αυτο το θεμα ειναι μεγαλο μπερδεμα κ εγω δεν μπορω να τα λογαριασω με τιποτα...μηνες κ εβδομαδες δεν συμπιπτουν...παντως καπου ειχα διαβασει οτι καθε μηνας της εγκυμοσυνης ειναι 4 κομμα κατι οχι 4 ακριβως κ ελεγε απο ποτε μεχρι ποτε ειναι ο καθε μηνας.εμενα μου εχει δωσει ημερομηνια τοκετου 21-2 εγω βαζω κ 2 μερες ακομα απο μονη μου κ καθε 23 αλλαζω μηνα...οσο για τις εβδομαδες καθε φορα που τελειωνει μια την γραφω σε ενα τεραστιο ημερολογιο που εχω στο χολ!!!μαλλον βιαζομαστε κ ψαχνουμε να βρουμε οποιαδηποτε λυση ωστε να ερθουμε πιο κοντα στον καρπο μας!!!!!!:tongue::rolleyes:

Z29ap2.png

:oops::oops::oops: εχω γινει πολυ χαζομανουλα... το ξερω! αλλα οσο του μιλαω τοσο πιστευω οτι μ ακουει και καταλαβαινει! του τραγουδαω, του διαβαζω παραμυθακια... χαζουλα μαμα θα λεει! και για οσες δεν τους βγαινει ακομα... ουτε και γω ημουν ετσι την πρωτη φορα! αγχωνομουν, φοβομουν και δεν ηθελα να δεθω, πριν ολα πανε καλα! ετσι δεν το χαρηκα... τωρα βρηκα συμμαχο απτην αρχη, το μικρο μου μιχαλιω, και ειναι η παρεα μου!!! μην αισθανεστε καπως... ολοι ειμαστε μοναδικοι! καθενας νιωθει αλλιως, εκφραζεται αλλιως, βιωνει τα πραγματα αλλιως! και ολοι ειμαστε σωστοι! αρκει να μαστε αληθινοι στην ψυχουλα μας... το κανα παλι μελω! σορρυ, ομορφες μου!!! :tongue::tongue::tongue:

τα λες τοοοοσο ωραια...ποσα συναισθηματα μπορει να βγαλει αραγε ενα τοσο δα μικρο πλασματακι......:confused::confused::confused:

Z29ap2.png

αστα αυτο το θεμα ειναι μεγαλο μπερδεμα κ εγω δεν μπορω να τα λογαριασω με τιποτα...μηνες κ εβδομαδες δεν συμπιπτουν...παντως καπου ειχα διαβασει οτι καθε μηνας της εγκυμοσυνης ειναι 4 κομμα κατι οχι 4 ακριβως κ ελεγε απο ποτε μεχρι ποτε ειναι ο καθε μηνας.εμενα μου εχει δωσει ημερομηνια τοκετου 21-2 εγω βαζω κ 2 μερες ακομα απο μονη μου κ καθε 23 αλλαζω μηνα...οσο για τις εβδομαδες καθε φορα που τελειωνει μια την γραφω σε ενα τεραστιο ημερολογιο που εχω στο χολ!!!μαλλον βιαζομαστε κ ψαχνουμε να βρουμε οποιαδηποτε λυση ωστε να ερθουμε πιο κοντα στον καρπο μας!!!!!!:tongue::rolleyes:

Η μαμα μου σε εκεινα τα χρονια (πριν 30) μετρουσαν την εγκυμοσυνη με βαση την ημερομηνια συλληψης.. Λοιπον συμφωνα με τις μετρησεις της εποχης εκεινης ειμαι 4,5 μηνων και οχι 5 που βγαινει με την ΤΕΡ. Οταν της λεω οτι τωρα κλεινω τον πεμπτο, μου λεει "ναι, σιγα μη κοντευεις να γεννησεις κι ολας" και κανει τους δικους της υπολογισμους! Χαχα! Οι γιατροι μου ομως (ιδιωτικος και νοσοκομειο) μου λενε οτι επειδη ειναι μπερδεμα αυτο με τους μηνες, επιμενουμε στις βδομαδες. παντως επειδη λογω καισαρικης θα γεννησω ετσι κι αλλιως νωριτερα, ειμαι ηδη ενα κλικ πιο κοντα στο στοχο οπως και να τα υπολογισει κανεις

τι κανετε κοριτσια μου??πολυ βρεχει,ασταματητα απο πολυ νωρις αλλα μου αρεσει πολυ.ελεγα αντε να φυγει το καλοκαιρι να μπει το φθινοπωρο και ο χειμωνας να παρω το μωρακι μου αγκαλια και τωρα που ειναι μεσα σεπτεμβριου λεω ποσο γρηγορα περναει ο καιρος...

κατι αλλο ρε κοριτσια,απο χθες εχω πιο εντονα τραβηγματα στην κοιλια.συνεχιζονται και σημερα,θελω να κανω καποιες δουλειες και δεν εχω κουραγιο.καθε μερα τα νιωθω αλλα αυτες τις μερες πιο πολυ.με εχουν πιασει τα νευρα μου.συσπασεις δεν ειναι σιγουρα.δε νιωθω κανα πετρωμα πουθενα.απλα συνεχομενα πονακια all day σχεδον.ακομα παιρνω trofocard και ο γιατρος μου ειπε να τα συνεχισω αφου εχω ενοχλησεις αλλα δε δινει ιδιαιτερη σημασια.θεωρει οτι ειναι φυσιολογικο.εγω εκνευριζομαι που ολοι λενε οτι δεν το ειχαν καθολου.μονο εγω ποναω??

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια μου??πολυ βρεχει,ασταματητα απο πολυ νωρις αλλα μου αρεσει πολυ.ελεγα αντε να φυγει το καλοκαιρι να μπει το φθινοπωρο και ο χειμωνας να παρω το μωρακι μου αγκαλια και τωρα που ειναι μεσα σεπτεμβριου λεω ποσο γρηγορα περναει ο καιρος...

κατι αλλο ρε κοριτσια,απο χθες εχω πιο εντονα τραβηγματα στην κοιλια.συνεχιζονται και σημερα,θελω να κανω καποιες δουλειες και δεν εχω κουραγιο.καθε μερα τα νιωθω αλλα αυτες τις μερες πιο πολυ.με εχουν πιασει τα νευρα μου.συσπασεις δεν ειναι σιγουρα.δε νιωθω κανα πετρωμα πουθενα.απλα συνεχομενα πονακια all day σχεδον.ακομα παιρνω trofocard και ο γιατρος μου ειπε να τα συνεχισω αφου εχω ενοχλησεις αλλα δε δινει ιδιαιτερη σημασια.θεωρει οτι ειναι φυσιολογικο.εγω εκνευριζομαι που ολοι λενε οτι δεν το ειχαν καθολου.μονο εγω ποναω??

Κι εγω ειχα καποια τραβηγματα οταν μου ειχε τελειωσει το μαγνησιο και δεν επαιρνα. Τωρα που παιρνω κανονικα, εχουν σταματησει. Φανταζομαι για να μην ανησυχει ο γιατρος σου, δεν θα πρεπει να ανησυχεις κι εσυ. Καθε εγκυμοσυνη ειναι αλλιως, μη συγκρινεις. Δες εμενα που ακουω ολες σας να το εχετε νιωσει.. Κι εγω εκνευριστηκα αλλα οταν διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο, το ξεπερασα. Θα παιρνεις τα φαρμακα σου και θα ξεκουραζεσαι οσο μπορεις.

Κι εγω ειχα καποια τραβηγματα οταν μου ειχε τελειωσει το μαγνησιο και δεν επαιρνα. Τωρα που παιρνω κανονικα, εχουν σταματησει. Φανταζομαι για να μην ανησυχει ο γιατρος σου, δεν θα πρεπει να ανησυχεις κι εσυ. Καθε εγκυμοσυνη ειναι αλλιως, μη συγκρινεις. Δες εμενα που ακουω ολες σας να το εχετε νιωσει.. Κι εγω εκνευριστηκα αλλα οταν διαβεβαιωσε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο, το ξεπερασα. Θα παιρνεις τα φαρμακα σου και θα ξεκουραζεσαι οσο μπορεις.

ενα τη μερα παιρνω μαγνησιο και δεν κανει διαφορα.και δυο που επαιρνα παλι δεν μου κανε διαφορα.και utrogestan που επαιρνα παλι δεν μου κανε διαφορα.εσυ τι ποσοτητα παιρνεις?

6KuQp2.png

real thing ,ολες ποναμε αλλες λιγο αλλες πολυ αλλες πολυ λιγοτερο.Ολοκληρο παιδι εχεις εκει καλε!μεγαλωνει η μητρα σου.Μην μου ανησυχεις και να ξεκουραζεσαι.Ασε το σπιτι και τις δουλειες.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ενα τη μερα παιρνω μαγνησιο και δεν κανει διαφορα.και δυο που επαιρνα παλι δεν μου κανε διαφορα.και utrogestan που επαιρνα παλι δεν μου κανε διαφορα.εσυ τι ποσοτητα παιρνεις?

εμενα μου εχει πλεον 3 μαγνησια την ημερα. Αλλα και με τα 2 καλα ημουν, τα utrogestan που επαιρνα 3 την ημερα, εχουν κοπει μετα την αυχενικη

real thing ,ολες ποναμε αλλες λιγο αλλες πολυ αλλες πολυ λιγοτερο.Ολοκληρο παιδι εχεις εκει καλε!μεγαλωνει η μητρα σου.Μην μου ανησυχεις και να ξεκουραζεσαι.Ασε το σπιτι και τις δουλειες.

μαρκελα εισαι σιγουρα η μαρκελα η ο γιατρος μου?ακριβως τα λογια του.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...