Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

5-9 ημουν στα +7 απτην αρχη, οπως με ζυγισε ο γιατρος μου... ειχα χασει 1 κιλο απτην προηγουμενη φορα, γιατι σχεδον εκοψα ζυμαρικα, ρυζι, πατατες, ψωμια και γλυκα! τωρα εχω ραντεβου 26-9, αλλα η ζυγαρια μου με δειχνει ηδη 300-400 γραμμαρια πανω... καλα ειμαι, αν σκεφτεις οτι ειμαι και ξαπλα! βεβαια ξεκινησα ψηλα, οποτε πρεπει να προσεχω!!! εσυ?

εμενα δεν με ζυγιζει!!ζυγιζομαι μονη σε ενα φαρμακειο κ αν θμαμαι καλα ημουν πριν την εγκυμοσυνη 67κλ τωρα 70κλ.

στου σπιτιου με δειχνει νομιζω λιγο παραπανω:shock:

τωρα που θα ξανπαω θα την πω να με μετρησει απο δω κ περα κ συν τα τρια μου κιλα!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια πηρα κρεμα για ραγαδες.fissan mama 8,5Ε!!

μου ειπε ο φαρμακοποιος που ειναι κ φιλος οτι καταρχην οι ραγαδες εξαρτιωνται απτην ελαστικοτητα του δερματος κ ποσο νερο πινεις(κανει καλο)!!

αν ειναι να κανεις θα κανεις κ αν οχι δεν θα κανεις απλα οι κρεμες ολες φτηνες ακριβες το ιδιο βοηθανε!!

τωρα τι να πω θα δειξει!!

εγω παντως ηδη εκανα,στους μηρους απο μεσα κ πισω απτο γονατο κ στα πλευρα που τραβαει η κοιλια!!αλλα βαζω παντου στηθος στερνο μπρατσα κοιλια κωλο μπουτια γαμπες κ μοσχοβολαει!!

δεν με πολυνοιαζει ας ειναι γερο το μπεμπακι μου κ ολα τα αλλα.....!!

εν μερη εχει δικιο ο συναδελφος, αλλα αν δε βαλεις και τιποτα... σιγουρα θα γεμισεις! εγω ξεκινησα απτον 3ο και μετα και εχω βαλει διαφορες... παρολα αυτα εχω βγαλει μερικες πισω απτα γονατα (δεν εβαζα κρεμα, εκει!) και λιγες μικρες στα πλευρα χαμηλα εκει στη βουβωνικη περιοχη...εκει που φτανει το βρακακι, που λεει και η didi! αλλα ειπα, πολυ απλα σκασιλα! και παραπανω να γινουν θα βαζω ολοσωμο και δε με νοιαζει καθολου!:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς καλημερααααααααααααααααααααααααααα!!!πωπωπωπωπω ποσεσ σελιδες ε???

Τι μου κανετε ολες ???

καλημερα μαρκελακι!εγω μια χαρα οπως ξερεις απολαμβανω την φθινοπωρινη μας μερα,βοηθαω την μαμα μου στην κουζινα,μιλαω με εσας κ με το παιδακι μου!

εσυ πως εισαι?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

κοριτσαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς καλημερααααααααααααααααααααααααααα!!!πωπωπωπωπω ποσεσ σελιδες ε???

Τι μου κανετε ολες ???

τι κανεις κουκλα? ολα καλα? το πηραμε το παλικαρι? αντε και καλους απαγονους συντομα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εν μερη εχει δικιο ο συναδελφος, αλλα αν δε βαλεις και τιποτα... σιγουρα θα γεμισεις! εγω ξεκινησα απτον 3ο και μετα και εχω βαλει διαφορες... παρολα αυτα εχω βγαλει μερικες πισω απτα γονατα (δεν εβαζα κρεμα, εκει!) και λιγες μικρες στα πλευρα χαμηλα εκει στη βουβωνικη περιοχη...εκει που φτανει το βρακακι, που λεει και η didi! αλλα ειπα, πολυ απλα σκασιλα! και παραπανω να γινουν θα βαζω ολοσωμο και δε με νοιαζει καθολου!:rolleyes:

ακριβως εκει που εχω κ εγω αλλα εγω εχω κ στους μηρους!!

ναι σιγα γιατι ντροπη ειναι κ να ντρεπομαι?θα κραταω αγκαλια τον παιδαρο μου κ θα νιωθω θεα!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ακριβως εκει που εχω κ εγω αλλα εγω εχω κ στους μηρους!!

ναι σιγα γιατι ντροπη ειναι κ να ντρεπομαι?θα κραταω αγκαλια τον παιδαρο μου κ θα νιωθω θεα!!!!

αυτο ειναι το πιο ωραιο!!! κι εγω ετσι λεω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι κανεις κουκλα? ολα καλα? το πηραμε το παλικαρι? αντε και καλους απαγονους συντομα!!!

Καλημερα Κατια αντε 31 !!5 ακομα!Αχ δεν το πηρα το παλικαρι!γιατι την αλλη μερα ηταν του Σταυρου και μας ειπε ο παπας να παμε αυτην την πεμπτη γιατι ειχε πολυ κοσμο!Βλεπεις θα παμε στην μητροπολη στην Αγ σοφια οποτε...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΟΜΩΣ!!!Δεν την γλιτωνει!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

γεια σαςςςςς κοριτσακιααααα....τι κανουμε??ολα καλα???εγω αυτα με τους μηνες τα εχω μπερδεψει κ οποτε με ρωτανει ποσο ειμαι λεω κοντα 5...το μονο που ξερω ειναι οτι καθε 1 αλλαζω μηνα αρα λογικα 1/10 μπαινω στον 6ο νομιζω...!!αχαχαχα..!γραψατε πολλα κ μπερδευτηκατε τοσα που γραψατε...

DIDI πιο ωραιο κ σπανιο το Αλκης οντως απο το Ακης....:D:D

Κατια εσυ πλησιαζεις...εχεις φτασει στην πηγη...αντε κ σε λιγο θα πιες νερο....αχαχαχα!!

σημερα πηγε για ενα υπερηχο στο συκωτι ο αμορες γιατι οι εξετασεις του ειχαν βγει λιγο περιεργες κ του βρηκαν ιστο λιπους στο συκωτι κ ενα πολυ μικρουλι πολυποδα στην χολη....κνα φανταστειτε οτι τρωει πολυ υγιεινα...κ φρικαρα αλλα μας ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα κ το παθαινει παρα πολυ κοσμος κ να μην ανησυχουμε....χθες το βραδυ αρχισα να διαβαζω παλι τον μικρο πριγκηπα στο πριγκηπακι μας ενω ημουν ξαπλωμενη με τον μπαμπα να εχει κολλησει τα χερια στην κοιλιτσα που ολλο κλωτσουσε....κ αποκοιμηθηκε ο μπαμπας σε 5 λεπτα κ ο μπεμπινος μας οοοοολο κλωτσουσε κ εγω χαζογελουσα μονη....!!

λοιπον σημερα θα βαλω μια ολοσωμη στραπλες απλη φορμα μαυρη πολυ ωραια που εχει μια ζωνη κοκκινη ...κ ενα απλο χαμηλο πεδιλακι...κ μια ζακετουλα μαζι....!να γλιστρησω αποκλειεται γιατι πιο πιθανο να εχει χωματα εκει παρα τσιμεντο...χαχαχαχ...!!χαιρετω κοριτσια...παω να ξαπλαρω λιγο γιατι εχουμε δρομο το απογευμα....φιλακιαααααααααααα.....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

εγω για τις ραγαδες επειδη ειχα ηδη στα μπουτακια λογω του οτι εχανα 5 κιλα κ τα επαιρνα ξανα χρονια τωρα κ λιγες στο στηθος απο το πρηξιμο της περιοδου ενω εβαζα βαζελινη τωρα εχω αμυγδαλελαιο με βιταμινη Ε καθε βραδακι παντου κ νιωθω μεγαλη ενυδατωση στο δερμα μου....τωρα αν θα κανω δεν το ξερω αλλα τουλαχιστον θα εχω προσπαθησει να το αποφυγω οσο γινεται...!!αυταααααααα...!παω γιατι ηρθε η πεθερα μου σημερα κ θα φυγει αυριο κ θελει να κουτσομπολεψουμε λιγακι....αχαχαχα..!εντελει οπως καταλαβατε δεν θα ξαπλωσω....!!φιλακιαααααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Κατια αντε 31 !!5 ακομα!Αχ δεν το πηρα το παλικαρι!γιατι την αλλη μερα ηταν του Σταυρου και μας ειπε ο παπας να παμε αυτην την πεμπτη γιατι ειχε πολυ κοσμο!Βλεπεις θα παμε στην μητροπολη στην Αγ σοφια οποτε...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΟΜΩΣ!!!Δεν την γλιτωνει!!!

ετσι... ερχεται η ωρα του! δεν πειραζει, τι 14 τι 20 σεπτεμβρη? τυχεροι κι ευτυχισμενοι!!!

ειδες? περναει ο καιρος! δοξα την Παναγια....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μαρκελακι για να μπω στο θεμα ειστε ελευθεροι κ θα παντρευτειται τωρα?

να ερθω αν ειναι!!με καλειται?θα παρω ταξι γιατι σε λεο δεν μπενω τωρα!!

πλακα κανω of course!!

που τελικα?τι ωραιααααα!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

εγω κοριτσια ενω εχω παρει τα κιλακια μου, δεν εχω κανει ουτε μια ραγαδα... φωναζει η μαμα μου να βαζω κρεμα, δεν βαζω ποτε αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να το αρχισω κι αυτο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

γεια σαςςςςς κοριτσακιααααα....τι κανουμε??ολα καλα???εγω αυτα με τους μηνες τα εχω μπερδεψει κ οποτε με ρωτανει ποσο ειμαι λεω κοντα 5...το μονο που ξερω ειναι οτι καθε 1 αλλαζω μηνα αρα λογικα 1/10 μπαινω στον 6ο νομιζω...!!αχαχαχα..!γραψατε πολλα κ μπερδευτηκατε τοσα που γραψατε...

DIDI πιο ωραιο κ σπανιο το Αλκης οντως απο το Ακης....:D:D

Κατια εσυ πλησιαζεις...εχεις φτασει στην πηγη...αντε κ σε λιγο θα πιες νερο....αχαχαχα!!

σημερα πηγε για ενα υπερηχο στο συκωτι ο αμορες γιατι οι εξετασεις του ειχαν βγει λιγο περιεργες κ του βρηκαν ιστο λιπους στο συκωτι κ ενα πολυ μικρουλι πολυποδα στην χολη....κνα φανταστειτε οτι τρωει πολυ υγιεινα...κ φρικαρα αλλα μας ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα κ το παθαινει παρα πολυ κοσμος κ να μην ανησυχουμε....χθες το βραδυ αρχισα να διαβαζω παλι τον μικρο πριγκηπα στο πριγκηπακι μας ενω ημουν ξαπλωμενη με τον μπαμπα να εχει κολλησει τα χερια στην κοιλιτσα που ολλο κλωτσουσε....κ αποκοιμηθηκε ο μπαμπας σε 5 λεπτα κ ο μπεμπινος μας οοοοολο κλωτσουσε κ εγω χαζογελουσα μονη....!!

λοιπον σημερα θα βαλω μια ολοσωμη στραπλες απλη φορμα μαυρη πολυ ωραια που εχει μια ζωνη κοκκινη ...κ ενα απλο χαμηλο πεδιλακι...κ μια ζακετουλα μαζι....!να γλιστρησω αποκλειεται γιατι πιο πιθανο να εχει χωματα εκει παρα τσιμεντο...χαχαχαχ...!!χαιρετω κοριτσια...παω να ξαπλαρω λιγο γιατι εχουμε δρομο το απογευμα....φιλακιαααααααααααα.....!!:D:D:D:D

καλα να περασετε κοριτσακι!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

εγω κοριτσια ενω εχω παρει τα κιλακια μου, δεν εχω κανει ουτε μια ραγαδα... φωναζει η μαμα μου να βαζω κρεμα, δεν βαζω ποτε αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να το αρχισω κι αυτο.

να βαλεις προληπτικα ηδη απο τωρα κ ας μην κανεις!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...