Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

;)

λοιπον θα πατησεις πανω σε καποιο τικερακι που σου αρεσει

θα το φτιαξεις συμφωνα με τις οδηγιες και μετα θα πας στο φορουμ στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφης και θα βαλεις τον bbcode που θα σου δωσει το τικερακι

οπου μπερδευτεις πες μου να σε βοηθησω

και τη φουσκιτσα την καθοδηγησα μια χαρα

ο χατζης ειναι στην Εuromedica επισης! αντε θα ειμαστε στο ιδιο δωματιο!! χχαχαχαχα 28-1 ΠΗΤ !

θα το φτιαξω τωρα και οποια δυσκολια εχω στο ξαναλεω:tongue: αα μια χαρα! θα πινουμε καφεδακι μαζι στην Euromedica..εγω ΠΗΤ εχω 17-01 με αρχες Φεβρουαριου! Αντε να δουμε :) θα ειμαστε πολλες.. Η κουμπαρα μου κ η φιλη μου ειναι επισης στην Εuromedica με ΠΗΤ IANOYΑΡΙΟ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ και αυτες..θα κανουμε καλη παρεα!! χιχι !

as1cMeZNw2k0020MDAwNjU3MmJ8MDA3OTU3ZHxteSBiYWJ5.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, βιαζομαι η αληθεια ειναι! Αλλα σωστα το εγραψα, συμπληρωνω 20 εβδομαδες κυησης που αντιστοιχουν σε 5 μηνες. Λοιπον θα ειμαι 5 μηνων στρογγυλα αυριο, και αρα στον 6ο μηνα.. Ειναι λιγο μπερδευτικο αλλα ετσι παει. Πχ οταν εισαι 2 βδομαδων εγκυος λες οτι ειμαι στον 1ο μηνα κ.ο.κ.
νομιζω καλα τα λες αλλα νομιζω αφου κλεισεις κ την 20η βδ κλεινεις τον 5ο μηνα!!

ντιντακο εσυ εισαι προχωρας στον 6ο σιγα σιγαααααα!!

βρε κοριτσια τι μπερδεμα ειναι αυτο με τους μηνες...

καταρχην 20 εβδομαδες = μιση εγκυμοσυνη

αρα βρισκομαι στην μεση + 1 εβδομαδα:rolleyes:

σε μηνες η εγκυμοσυνη ειναι 9

αρα αφου βρισκομαι στην μεση ειμαι 4,5 μηνων

δεν ξερω ισως το βλεπω πολυ μαθηματικα:rolleyes::rolleyes:

μια φορα ειχα γραψει και αναλυτικα με τους μηνες ...

οταν πηγα πρωτη φορα για υπερηχο 30 μαιου ημουν 4 εβδομαδων και μου λεει ο γιατρος καθε 28 αλλαζεις μηνα τοτε 4 εβδομαδων μου λεει εισαι 1 μηνων εγκυος ε τελος σεπτεμβρη θα ειμαι 5 μηνων εγκυος δεν γινεται ρε κοριτσια να ειμαι 6! μου βαζεται εναν μηνα παραπανω:tongue:

οχι οτι δεν θελω να πλησιαζω στον στοχο μου :D:tongue:

UzVGp2.png

;)

θα το φτιαξω τωρα και οποια δυσκολια εχω στο ξαναλεω:tongue: αα μια χαρα! θα πινουμε καφεδακι μαζι στην Euromedica..εγω ΠΗΤ εχω 17-01 με αρχες Φεβρουαριου! Αντε να δουμε :) θα ειμαστε πολλες.. Η κουμπαρα μου κ η φιλη μου ειναι επισης στην Εuromedica με ΠΗΤ IANOYΑΡΙΟ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ και αυτες..θα κανουμε καλη παρεα!! χιχι !

καλε κανονισμενο το ειχατε και μεινατε παρεα ολες εγκυες??αχαχαχαχαχ

καλο!!! θα κανεται 1 παρτυ γενεθλιων για 3!!! χαχαχαχαχαχαχ

UzVGp2.png

αχ εγραφα εγαφα εγραφα και χαθηκε η συνδεση:(

τεσπα στα γρηγορα!

σου ειχα πει κι εγω παλιοτερα σε ενα μηνυμα οτι ο μιχαλιως ειναι σε ισχυακη θεση γιατι χορευει κρητικους χορους και σου κουτουλαει το στομαχι με το τιναγμα του κεφαλιου:D ισως να μην το ειχες δει:rolleyes:

οσο για το ονομα του μικρου κι εγω ετσι εκανα μου ειχαν δωσει υποκοριτσικο Ντινα μπλιαχ! και το εκανα ολοκληρο

το θυμαμαι, κοριτσακι μου! μαλλον επειδη του το χα πει, το ξεσηκωσε και το λεει... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

http://www.eimaimama.gr/2009/09/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9.html

το χω ξαναβαλει, αλλα επειδη μαλλον μεχρι να γεννησουμε θα μπερδευομαστε... ξανα!

εγω 31 εβδ συμπληρωμενη σημερα, αρα εχω αρχισει να διαγραφω τον 8ο!!! :tongue::tongue::tongue: δεν το πιστευω καλα καλα....:P:p:p;););):D:D:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ωραια τα λες κατια μου!!

αρα εγω ειμαι ΣΤΟΝ 5ομηνα δηλ 4,5μν

και η ντιντι ειναι 5μν τον εκλεισε κ ΜΠΗΚΕ στον 6ομν!!

σωστα??

ετσι... συμφωνα με την διεθνη γυναικολογια! αλλωστε αν το παρεις οτι και καλα ο μηνας εχει 4 εβδ... στο τελος γεννας μεχρι να συμπληρωσεις τον 10ο μηνα! οποτε εισαι 9 συν 1 ή 2 ή 3 ή 4 εβδ... γι'αυτο και λενε μετα τις 36 "μπηκα στο μηνα μου"...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ετσι... συμφωνα με την διεθνη γυναικολογια! αλλωστε αν το παρεις οτι και καλα ο μηνας εχει 4 εβδ... στο τελος γεννας μεχρι να συμπληρωσεις τον 10ο μηνα! οποτε εισαι 9 συν 1 ή 2 ή 3 ή 4 εβδ... γι'αυτο και λενε μετα τις 36 "μπηκα στο μηνα μου"...

ακριβως!! Μπαινουμε στον 9ο στις 36 εβδομαδες και μετα γι αυτο ακουμε "α αυτη εβγαλε οοοοοολο τον 9ο και πηρε μερες κι απο τον 10ο" για τις γυναικες που ξεπερνουν τις 40. Επομενως Ντιντι εισαι 5 μηνων αλλα στον 6ο μηνα, κι εγω αυριο γινομαι 5 μηνων ακριβως. Τουλαχιστον οι δυο γυναικολογοι που με παρακολουθουν ετσι μου λενε.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

να περνανε οι εβδομαδες!!! αυτο μετραει... εγω σκεφτομαι 31 σημερα... αλλες 5 τουλαχιστον!!! υπομονη μπεμπακο μου, κατσε καλο νινι για 5 εβδ και μετα οποτε αποφασισεις σε περιμενω!!! θα χω την πιο μεγαλη, ζεστη, γλυκια αγκαλια!!! ...και μπολικο γαλα...γιατι εχω γινει αγελαδιτσα πια!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

να περνανε οι εβδομαδες!!! αυτο μετραει... εγω σκεφτομαι 31 σημερα... αλλες 5 τουλαχιστον!!! υπομονη μπεμπακο μου, κατσε καλο νινι για 5 εβδ και μετα οποτε αποφασισεις σε περιμενω!!! θα χω την πιο μεγαλη, ζεστη, γλυκια αγκαλια!!! ...και μπολικο γαλα...γιατι εχω γινει αγελαδιτσα πια!:tongue::tongue::tongue:

μ΄αρεσουν πολυ τα λογια σου!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

μ΄αρεσουν πολυ τα λογια σου!!!

:oops::oops::oops: εχω γινει πολυ χαζομανουλα... το ξερω! αλλα οσο του μιλαω τοσο πιστευω οτι μ ακουει και καταλαβαινει! του τραγουδαω, του διαβαζω παραμυθακια... χαζουλα μαμα θα λεει! και για οσες δεν τους βγαινει ακομα... ουτε και γω ημουν ετσι την πρωτη φορα! αγχωνομουν, φοβομουν και δεν ηθελα να δεθω, πριν ολα πανε καλα! ετσι δεν το χαρηκα... τωρα βρηκα συμμαχο απτην αρχη, το μικρο μου μιχαλιω, και ειναι η παρεα μου!!! μην αισθανεστε καπως... ολοι ειμαστε μοναδικοι! καθενας νιωθει αλλιως, εκφραζεται αλλιως, βιωνει τα πραγματα αλλιως! και ολοι ειμαστε σωστοι! αρκει να μαστε αληθινοι στην ψυχουλα μας... το κανα παλι μελω! σορρυ, ομορφες μου!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

:oops::oops::oops: εχω γινει πολυ χαζομανουλα... το ξερω! αλλα οσο του μιλαω τοσο πιστευω οτι μ ακουει και καταλαβαινει! του τραγουδαω, του διαβαζω παραμυθακια... χαζουλα μαμα θα λεει! και για οσες δεν τους βγαινει ακομα... ουτε και γω ημουν ετσι την πρωτη φορα! αγχωνομουν, φοβομουν και δεν ηθελα να δεθω, πριν ολα πανε καλα! ετσι δεν το χαρηκα... τωρα βρηκα συμμαχο απτην αρχη, το μικρο μου μιχαλιω, και ειναι η παρεα μου!!! μην αισθανεστε καπως... ολοι ειμαστε μοναδικοι! καθενας νιωθει αλλιως, εκφραζεται αλλιως, βιωνει τα πραγματα αλλιως! και ολοι ειμαστε σωστοι! αρκει να μαστε αληθινοι στην ψυχουλα μας... το κανα παλι μελω! σορρυ, ομορφες μου!!! :tongue::tongue::tongue:

ποσα κιλα εχεις παρει?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ποσα κιλα εχεις παρει?

5-9 ημουν στα +7 απτην αρχη, οπως με ζυγισε ο γιατρος μου... ειχα χασει 1 κιλο απτην προηγουμενη φορα, γιατι σχεδον εκοψα ζυμαρικα, ρυζι, πατατες, ψωμια και γλυκα! τωρα εχω ραντεβου 26-9, αλλα η ζυγαρια μου με δειχνει ηδη 300-400 γραμμαρια πανω... καλα ειμαι, αν σκεφτεις οτι ειμαι και ξαπλα! βεβαια ξεκινησα ψηλα, οποτε πρεπει να προσεχω!!! εσυ?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσια πηρα κρεμα για ραγαδες.fissan mama 8,5Ε!!

μου ειπε ο φαρμακοποιος που ειναι κ φιλος οτι καταρχην οι ραγαδες εξαρτιωνται απτην ελαστικοτητα του δερματος κ ποσο νερο πινεις(κανει καλο)!!

αν ειναι να κανεις θα κανεις κ αν οχι δεν θα κανεις απλα οι κρεμες ολες φτηνες ακριβες το ιδιο βοηθανε!!

τωρα τι να πω θα δειξει!!

εγω παντως ηδη εκανα,στους μηρους απο μεσα κ πισω απτο γονατο κ στα πλευρα που τραβαει η κοιλια!!αλλα βαζω παντου στηθος στερνο μπρατσα κοιλια κωλο μπουτια γαμπες κ μοσχοβολαει!!

δεν με πολυνοιαζει ας ειναι γερο το μπεμπακι μου κ ολα τα αλλα.....!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...