Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

το εχω νιωσει αυτο!

νομιζα ηταν ο μπεμπης που κουλουριαζοταν σε μια γωνια και του ελεγα βρε πως στριμβχθηκες εκει ?ποναει η μαμα! και τον χαιδευα (μαλλον χαϊδευα την πετρωμενη μου κοιλια για να φυγει απο εκει και να βολευτει καπου αλλου) ευτυχως το εχω νιωσει μονο βραδυ και ετσι ημουν μετα ξαπλα λογω υπνου:shock:

πω πω πρεπει να το πω στο γιατρο μου!

σε ποιον πας?

απο ροδο εισαι κ εσυ? ;) μην ανυσηχεις.. ειναι απολυτα φυσιολογικο να σου συμβει 1-2 φορες την μερα..μην φοβασαι! ολα καλα θα πανε κ ολα ειναι τελεια!! εγω παω στον κ.Μανωλικακη..Εσυ? εμενα μου το ειπε ξεκαθαρα κιολας πως ειναι λογο τον καταστασεων που περασα..η εγκυμοσυνη σου κ σε ολες οσες ειμαστε εδω μεσα, θα κυλησει μια χαρα ομαλα!! θα ειναι σουπερ :P :p

as1cMeZNw2k0020MDAwNjU3MmJ8MDA3OTU3ZHxteSBiYWJ5.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμαρρυλιδα μου μπραβο! πολυ ωραια τα νεα σου!!! ξεκινησε ο μπομπιρας τις κλωτσιες ε?

στην αρχη ουτε εμενα ο συζυγος τις ενιωθε

την αλλη εβδομαδα θα τις νιωσει πες του, να μεγαλωσει λιγο ακομη το μωρακι

μετα θα ειναι με ενα χαμοφελο μεχρι τα αυτια!!!

κ εγω το προτιμω το αλκης μου αρεσει πιο πολυ ειναι πιο ασυνιθιστο απο το ακης!!

ρε συ ναι κ εγω σκεφτομαι πως τις καταλαβαινουν τις συσπασεις αχρειαστες να μας ειναι για τις επομενες 20 βδ!!

γιατι κ εγω οπως ειπες κ εσυ μια κλοτσια εφαγα κ μια τουμπα γυρω απτον αφαλο,ολα τα υπολοιπα κατω απτον αφαλο εκει που τελειωνει το εσωρουχο!!

κ λεω εκει ειναι ακομα?αλλα μετα λεω ισως ειναι στον αφαλο κοντα κ χτυπαει το κατω μερο της μητρας που ειναι χαμηλα!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

didi μου, καλημερα!

μεχρι να βαπτιστει το παιδι, θα του βαλετε κι αλλα γραμματακια....χαχαχα:tongue::tongue::tongue: μεχρι να γυρισει και να σας πει : "παντελης, παρακαλω!" χχχχααααααχχχχχααααα....

ο μιχαλιος συνεχιζει γερα!!! ολο και πιο πολλες κλωτσομπουνιες, ολο και στριφογυρναει! χορευει μαλλον... οπως λεει ο αντρας μου "ετσι ειναι οι κρητικοι! απτην κοιλια χορευουν πεντοζαλη!!!"

υπερδραστηριος ο πρωτοτοκος ολων εδω μεσα μιχαλακης!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

didi μου, καλημερα!

μεχρι να βαπτιστει το παιδι, θα του βαλετε κι αλλα γραμματακια....χαχαχα:tongue::tongue::tongue: μεχρι να γυρισει και να σας πει : "παντελης, παρακαλω!" χχχχααααααχχχχχααααα....

ο μιχαλιος συνεχιζει γερα!!! ολο και πιο πολλες κλωτσομπουνιες, ολο και στριφογυρναει! χορευει μαλλον... οπως λεει ο αντρας μου "ετσι ειναι οι κρητικοι! απτην κοιλια χορευουν πεντοζαλη!!!"

αχ εγραφα εγαφα εγραφα και χαθηκε η συνδεση:(

τεσπα στα γρηγορα!

σου ειχα πει κι εγω παλιοτερα σε ενα μηνυμα οτι ο μιχαλιως ειναι σε ισχυακη θεση γιατι χορευει κρητικους χορους και σου κουτουλαει το στομαχι με το τιναγμα του κεφαλιου:D ισως να μην το ειχες δει:rolleyes:

οσο για το ονομα του μικρου κι εγω ετσι εκανα μου ειχαν δωσει υποκοριτσικο Ντινα μπλιαχ! και το εκανα ολοκληρο

UzVGp2.png

Διαβαζω για τις κλωτσοσυσπασεις και τελικα νιωθω τυχερη που δεν εχω αισθανθει τπτ ακομα, αν και εχω ακουσει οτι και οι συσπασεις αν ελεγχθουν με τα φαρμακα και την ξεκουραση, δεν ειναι τπτ σοβαρο. Αυριο κλεινω κι εγω τον πεμπτο! Πως περναει ο καιρος ρε κοριτσια!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

απο ροδο εισαι κ εσυ? ;) μην ανυσηχεις.. ειναι απολυτα φυσιολογικο να σου συμβει 1-2 φορες την μερα..μην φοβασαι! ολα καλα θα πανε κ ολα ειναι τελεια!! εγω παω στον κ.Μανωλικακη..Εσυ? εμενα μου το ειπε ξεκαθαρα κιολας πως ειναι λογο τον καταστασεων που περασα..η εγκυμοσυνη σου κ σε ολες οσες ειμαστε εδω μεσα, θα κυλησει μια χαρα ομαλα!! θα ειναι σουπερ :P :p

εμεις παμε στον Χατζη

ο μανωλικακης ειναι στο νοσοκομειο ετσι? ή στην κλινικη? μπερδευτηκα:rolleyes:

γιατι δεν φτιαχνεις κι ενα τικερακι???

UzVGp2.png

Διαβαζω για τις κλωτσοσυσπασεις και τελικα νιωθω τυχερη που δεν εχω αισθανθει τπτ ακομα, αν και εχω ακουσει οτι και οι συσπασεις αν ελεγχθουν με τα φαρμακα και την ξεκουραση, δεν ειναι τπτ σοβαρο. Αυριο κλεινω κι εγω τον πεμπτο! Πως περναει ο καιρος ρε κοριτσια!!

καλημερα κοριτσακι μου!!! δεν περανει ο καιρος.. χιχιχ!! υπομονη..! θα ερθει η μερα που θα κραταμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας..!πολυ γρηγορα.. μολις κανω την β'επιπεδου εγω , εχω αρχισει τα ψωνια για να περνανε λιγο οι μερες πιο γρηγορα.. !! χιχιχ:P :p

κ εγω το προτιμω το αλκης μου αρεσει πιο πολυ ειναι πιο ασυνιθιστο απο το ακης!!

ρε συ ναι κ εγω σκεφτομαι πως τις καταλαβαινουν τις συσπασεις αχρειαστες να μας ειναι για τις επομενες 20 βδ!!

γιατι κ εγω οπως ειπες κ εσυ μια κλοτσια εφαγα κ μια τουμπα γυρω απτον αφαλο,ολα τα υπολοιπα κατω απτον αφαλο εκει που τελειωνει το εσωρουχο!!

κ λεω εκει ειναι ακομα?αλλα μετα λεω ισως ειναι στον αφαλο κοντα κ χτυπαει το κατω μερο της μητρας που ειναι χαμηλα!!!!!

μπραβο! στο ιδιο σημειο κι εγω εκει που τελειωνει το βρακακι

η μαρκελα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα η θεση και να μην ανησυχω

αν θυμαμαι καλα εχεις σε 14 μερες τον β επιπεδου ε?

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσι! μπαινεις στον 5ο θελεις να πεις:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα βιαζεσαι βιαζεσαι!!!!

εχεις ακομη 4μιση μηνες :tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

εμεις παμε στον Χατζη

ο μανωλικακης ειναι στο νοσοκομειο ετσι? ή στην κλινικη? μπερδευτηκα:rolleyes:

γιατι δεν φτιαχνεις κι ενα τικερακι???

Στην Εuromedica ειναι ο γιατρος μου.. εσας που ειναι?Πολυ καλος και ο κ. Χατζης.εκει παει η αδερφη μου..θελω αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω.. για βοηθα με λιγο.. :tongue:

Διαφημίσεις

Στην Εuromedica ειναι ο γιατρος μου.. εσας που ειναι?Πολυ καλος και ο κ. Χατζης.εκει παει η αδερφη μου..θελω αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω.. για βοηθα με λιγο.. :tongue:

λοιπον θα πατησεις πανω σε καποιο τικερακι που σου αρεσει

θα το φτιαξεις συμφωνα με τις οδηγιες και μετα θα πας στο φορουμ στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφης και θα βαλεις τον bbcode που θα σου δωσει το τικερακι

οπου μπερδευτεις πες μου να σε βοηθησω

και τη φουσκιτσα την καθοδηγησα μια χαρα

ο χατζης ειναι στην Εuromedica επισης! αντε θα ειμαστε στο ιδιο δωματιο!! χχαχαχαχα 28-1 ΠΗΤ !

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσι! μπαινεις στον 5ο θελεις να πεις:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα βιαζεσαι βιαζεσαι!!!!

εχεις ακομη 4μιση μηνες :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι, βιαζομαι η αληθεια ειναι! Αλλα σωστα το εγραψα, συμπληρωνω 20 εβδομαδες κυησης που αντιστοιχουν σε 5 μηνες. Λοιπον θα ειμαι 5 μηνων στρογγυλα αυριο, και αρα στον 6ο μηνα.. Ειναι λιγο μπερδευτικο αλλα ετσι παει. Πχ οταν εισαι 2 βδομαδων εγκυος λες οτι ειμαι στον 1ο μηνα κ.ο.κ.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

μπραβο! στο ιδιο σημειο κι εγω εκει που τελειωνει το βρακακι

η μαρκελα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα η θεση και να μην ανησυχω

αν θυμαμαι καλα εχεις σε 14 μερες τον β επιπεδου ε?

ναι στις 27 την μεθεπομενη πεμπτη πρωτα ο θεος θα δουμε καλα καλα το μπουμπουκακι μας!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Ναι, βιαζομαι η αληθεια ειναι! Αλλα σωστα το εγραψα, συμπληρωνω 20 εβδομαδες κυησης που αντιστοιχουν σε 5 μηνες. Λοιπον θα ειμαι 5 μηνων στρογγυλα αυριο, και αρα στον 6ο μηνα.. Ειναι λιγο μπερδευτικο αλλα ετσι παει. Πχ οταν εισαι 2 βδομαδων εγκυος λες οτι ειμαι στον 1ο μηνα κ.ο.κ.

νομιζω καλα τα λες αλλα νομιζω αφου κλεισεις κ την 20η βδ κλεινεις τον 5ο μηνα!!

ντιντακο εσυ εισαι προχωρας στον 6ο σιγα σιγαααααα!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

λοιπον θα πατησεις πανω σε καποιο τικερακι που σου αρεσει

θα το φτιαξεις συμφωνα με τις οδηγιες και μετα θα πας στο φορουμ στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφης και θα βαλεις τον bbcode που θα σου δωσει το τικερακι

οπου μπερδευτεις πες μου να σε βοηθησω

και τη φουσκιτσα την καθοδηγησα μια χαρα

ο χατζης ειναι στην Εuromedica επισης! αντε θα ειμαστε στο ιδιο δωματιο!! χχαχαχαχα 28-1 ΠΗΤ !

ναι ναι η ντιντι με βοηθησε στο πρωτο κ μετα πηρα φορα κ εκανα μονη κ το δευτερο τικεραι!!

να βοηθησω κ εγω αν χρειαστει τωρα ειμαι εξπερ!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...