Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω ειμαι η πρωτη της παρεας... ειμαι αισιως 30 εβδομαδων και 6 ημερων με ΠΗΤ για 19 νοεμβρη του 12... ευχομαι να παρω αρκετο καιρο ακομα, γιατι ειμαι ξαπλα απτην αρχη και με περιδεση τραχηλου, αλλα δοξα το Θεο ολα καλα! πας για αγιοβαλεντινακι κι εσυ, ε? με το καλο, να ναι η συνεχεια της εγκυμοσυνης σου ιδανικη και να περασει ο καιρος ομορφο, για να γεμισει η αγκαλια σου με το μπεμπακι σου! ξερετε φυλο? εμας αγορακι!!!

Καλημερα Κατια μου.. Εμας ειναι κοριτσακι :tongue: Το μαθαμε πριν δεκα μερες περιπου.. Εχω κ εγω κατι προβληματακια.. Εχω συσπασεις εδω κ 20 μερες περιπου κ πινω τα yutopar...Exθες δεν εκλεισα ματι ολο το βραδυ απ'τις συσπασεις..και φοβαμαι πολυ πολυ..

as1cMeZNw2k0020MDAwNjU3MmJ8MDA3OTU3ZHxteSBiYWJ5.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Κατια μου.. Εμας ειναι κοριτσακι :tongue: Το μαθαμε πριν δεκα μερες περιπου.. Εχω κ εγω κατι προβληματακια.. Εχω συσπασεις εδω κ 20 μερες περιπου κ πινω τα yutopar...Exθες δεν εκλεισα ματι ολο το βραδυ απ'τις συσπασεις..και φοβαμαι πολυ πολυ..

καλημερα, κοπελα μου!

ειναι δυσκολο το ξερω... αλλα να φροντισεις να παιρνεις τα φαρμακα σου, να ξεκουραζεσαι οπως σου χουν πει και πανω απ ολα να χεις πιστη και πεισμα οτι ολα θα πανε καλα!!! μιλα στη μπεμπουλα σου και πες της οτι θα τα καταφερετε! μη χανεις την ελπιδα σου... και προσευχησου! ολα θα φτιαξουν...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα, κοπελα μου!

ειναι δυσκολο το ξερω... αλλα να φροντισεις να παιρνεις τα φαρμακα σου, να ξεκουραζεσαι οπως σου χουν πει και πανω απ ολα να χεις πιστη και πεισμα οτι ολα θα πανε καλα!!! μιλα στη μπεμπουλα σου και πες της οτι θα τα καταφερετε! μη χανεις την ελπιδα σου... και προσευχησου! ολα θα φτιαξουν...

Ναι, αυτο κανω και προσπαθω οσο μπορω να μην το σκεφτομαι, θα περασει γρηγορα λεω απο μεσα μου...κ ο γιατρος μου λεει να ξεκουραζομαι οσο μπορω περισσοτερο..Λογω και καποιων καταστασεων που περασα το τελευταιο τριμηνο δημιουργηθηκαν οι συσπασεις μου ειπε (εχασα την πεθερα μου και μετα απο 1.5 μηνα τον παππου μου :cry::cry::cry: ) οποτε καταλαβαινεις σε τι ψυχολογικη κατασταση βρισκομαι ολο το καλοκαιρι.. δεν μπορω να χαρω ηρεμα την εγκυμοσυνη μου.. ολο στεναχωριες.. !Το μονο που με νοιαζει ομως πλεον ειναι να ειμαι καλα εγω και η μπεμπα μου κ πραγματικα δεν βλεπω την στιγμη να την κρατησω στην αγκαλια μου.. δεν περνανε οι μηνεςςςς!!!!! :P:p

Καλημερα κοριτσακια μου κ καλως σας βρηκα!!

μου λειψατε το ξερετε??

ειχε προβλημα τοιντερνετ κ μετα το λαπτοπ κ μεχρι να αλλαξουμε να βαλουμε καποιον αλλο μεχρι να φτιαχτει θα δισκολευτω γιατι ειναι παλοιος αλλα οκ!!

τι κανετε πως ειστε?φουσκωσατε?τα μωρακια σας τι κανουν?

πειτε μου τα νεα σας!!λιγο γρηγορα περασα οσα γραψατε γιατι που να διαβασω 20 σελ!!

να καλως ορισω τα καινουρια κοριτσια ελπιζω να γνωριστουμε!!

εγω μια χαρα δοξα το θεο!!νομιζω φουσκωσε η κοιλια μου ακομα λιγο θα βαλω μια μερα τη μαμα μου να με μετρησει παλι!!

προχθες δυο μερες εφαγα απο μια κλοτσια ολη δικια μου αλλα μια ολη τη μερα!!εεεε ενταξη μια χαρα μην ειμαι κ αχαριστη!!χιχι!!

μετα παλι τιποτα!!

κ χτες το βραδυ κ σημερα το πρωι με ταραξε στις τουμπες!!αλλα δεν μπορω να τα πιασω απτην κοιλια μου απο πανω ουτε ο αντρας μου,τα αισθανομαι εγω απο μεσα μου!!!!

αντε να ξυπναμεεεεε!!!

σε εμας παντως ξυμερωσε μια ομορφη φθινοπωρινη βροχερη καλημερα!!!:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

2441440t95b7kuyxp.gif

καλημερα κοριτσια και καλο σκ!!!!!!!

κατερινουλα μου το μονο που ξερω για τις συσπασεις ειναι να εισαι αρκετα ξαπλα και να παιρνεις τα φαρμακα σου

ρε κοριτσια πως τις καταλαβαινεται οτι ειναι συσπασεις? μπας και οι κλωτσιες που νιωθω δεν ειναι κλωτσιες και ειναι συσπασεις? με αγχωνει λιγο αυτο...οχι τπτ αλλα κανω και αρκετες δουλειες στο σπιτι και οδηγω και κανω και....:oops::oops::oops:

κατια μου τι κανει ο μιχαλακης? κοιματε το βραδυ? και το πρωι θελει πρωινο?:D

αυτο το μενταγιον που λετε τι ειναι? κανει κατι στο μωρο?

ααα δεν σας ειπα! μαλλον θα τον φωναζουμε Αλκη τελικα! θα βαλουμε και το λ απο το Παντελης

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

μου λειψατε το ξερετε??

ειχε προβλημα τοιντερνετ κ μετα το λαπτοπ κ μεχρι να αλλαξουμε να βαλουμε καποιον αλλο μεχρι να φτιαχτει θα δισκολευτω γιατι ειναι παλοιος αλλα οκ!!

πειτε μου τα νεα σας!!λιγο γρηγορα περασα οσα γραψατε γιατι που να διαβασω 20 σελ!!

εγω μια χαρα δοξα το θεο!!νομιζω φουσκωσε η κοιλια μου ακομα λιγο θα βαλω μια μερα τη μαμα μου να με μετρησει παλι!!

προχθες δυο μερες εφαγα απο μια κλοτσια ολη δικια μου αλλα μια ολη τη μερα!!εεεε ενταξη μια χαρα μην ειμαι κ αχαριστη!!χιχι!!

μετα παλι τιποτα!!

κ χτες το βραδυ κ σημερα το πρωι με ταραξε στις τουμπες!!αλλα δεν μπορω να τα πιασω απτην κοιλια μου απο πανω ουτε ο αντρας μου,τα αισθανομαι εγω απο μεσα μου!!!!

αντε να ξυπναμεεεεε!!!

αμαρρυλιδα μου μπραβο! πολυ ωραια τα νεα σου!!! ξεκινησε ο μπομπιρας τις κλωτσιες ε?

στην αρχη ουτε εμενα ο συζυγος τις ενιωθε

την αλλη εβδομαδα θα τις νιωσει πες του, να μεγαλωσει λιγο ακομη το μωρακι

μετα θα ειναι με ενα χαμοφελο μεχρι τα αυτια!!!

UzVGp2.png

μου λειψατε το ξερετε??

μετα παλι τιποτα!!

αντε να ξυπναμεεεεε!!!

Καλημερα κοριτσακι μου.. Με λενε Κατερινα κ ειμαι 4 μηνων εγκυος και καινουργια στην παρεα σας;) αχ τι ομορφα λογια γραφεις.. κ εγω θελω κλοτσια αλλα δεν εχω νιωσει κατι ακομα η και ισως να ενιωσα και να μην το καταλαβα λογο τον συσπασεων που εχω..!! να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη. ποσο εισαι? για πες κατι ακομα.. απο ποιο μερος εισαι γλυκια μου κ εχετε ενα τοσο ομορφο πρωινο, βροχερο? ζηλευω.. θελω να βρεξει λιγουλακι και στην Ροδοοοο!! αχχ μου ελειψε ο χειμωνας και ποσο μαλλον φετος που δεν θα δουλευω και θα απολαμβανω τα πρωινα μου στο σπιτι μου κ στο κρεβατακι μου, με την βροχουλα εξω :tongue::tongue:

Ναι, αυτο κανω και προσπαθω οσο μπορω να μην το σκεφτομαι, θα περασει γρηγορα λεω απο μεσα μου...κ ο γιατρος μου λεει να ξεκουραζομαι οσο μπορω περισσοτερο..Λογω και καποιων καταστασεων που περασα το τελευταιο τριμηνο δημιουργηθηκαν οι συσπασεις μου ειπε (εχασα την πεθερα μου και μετα απο 1.5 μηνα τον παππου μου :cry::cry::cry: ) οποτε καταλαβαινεις σε τι ψυχολογικη κατασταση βρισκομαι ολο το καλοκαιρι.. δεν μπορω να χαρω ηρεμα την εγκυμοσυνη μου.. ολο στεναχωριες.. !Το μονο που με νοιαζει ομως πλεον ειναι να ειμαι καλα εγω και η μπεμπα μου κ πραγματικα δεν βλεπω την στιγμη να την κρατησω στην αγκαλια μου.. δεν περνανε οι μηνεςςςς!!!!! :P:p

μπορει να ακουγεται σκληρο, αλλα εσυ δεν εχεις δικαιωμα να στεναχωριεσαι γι αυτα! πιστεψε με, επειδη εχω χασει παππουδες, γιαγιαδες, κλπ, αλλα και μωρακι, καμια απωλεια δεν συγκρινεται με αυτη του παιδιου σου! οσο περναει απτο χερι σου, να φροντιζεις μονο το κοριτσακι σου... ολα τα αλλα μας λυπουν, μας φερνουν αναμνησεις, μας λειπουν, αλλα δεν μας πληγωνουν τοσο! θα περασει ο καιρος, θα χεις αγκαλια την κορουλα σου να σου χαμογελαει και η ζωη θα ακολουθει τη φυσικη πορεια... οι μεγαλυτεροι φευγουν και νεες ψυχουλες ερχονται να αναπτηρωσουν το κενο! θα περασουν οι μηνες!!! υπομονη...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

2441440t95b7kuyxp.gif

καλημερα κοριτσια και καλο σκ!!!!!!!

κατερινουλα μου το μονο που ξερω για τις συσπασεις ειναι να εισαι αρκετα ξαπλα και να παιρνεις τα φαρμακα σου

ρε κοριτσια πως τις καταλαβαινεται οτι ειναι συσπασεις? μπας και οι κλωτσιες που νιωθω δεν ειναι κλωτσιες και ειναι συσπασεις? με αγχωνει λιγο αυτο...οχι τπτ αλλα κανω και αρκετες δουλειες στο σπιτι και οδηγω και κανω και....:oops::oops::oops:

κατια μου τι κανει ο μιχαλακης? κοιματε το βραδυ? και το πρωι θελει πρωινο?:D

αυτο το μενταγιον που λετε τι ειναι? κανει κατι στο μωρο?

ααα δεν σας ειπα! μαλλον θα τον φωναζουμε Αλκη τελικα! θα βαλουμε και το λ απο το Παντελης

καλημερα!!! μην ανησυχεις..! κ εγω κανω δουλειες, οδηγω. δουλευω κ κανω και.... :tongue::tongue: το καταλαβαινεις γιατι πετρωνει η κοιλια σου σε διαφορα σημεια σαν μπαλιτσα μικρη κ κραταει περιπου 2-3 λεπτα.. εαν εχεις την ημερα 2-3 συσπασεις ειναι φυσιολογικο, εγω ομως εχω 10 την ημερααα!! εχθες δηλαδη ολο το βραδυ ματι δεν εκλεισα.. τι να κανουμε.. υπομονη κ οπως ειπες κ εσυ ξεκουραση θελει...! πολυυυ μαλιστα!

μου λειψατε το ξερετε??

μετα παλι τιποτα!!

αντε να ξυπναμεεεεε!!!

καλημερα μελαχρινη μανουλα!!! ολα καλα λοιπον! αφου τρως και τις κλωτσιες και νιωθεις και τις τουμπες, τι αλλο θες? :tongue::tongue::tongue: εμεις εχουμε δροσουλα, αλλα ηλιο ακομα στο βυρωνα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι μου.. Με λενε Κατερινα κ ειμαι 4 μηνων εγκυος και καινουργια στην παρεα σας;) αχ τι ομορφα λογια γραφεις.. κ εγω θελω κλοτσια αλλα δεν εχω νιωσει κατι ακομα η και ισως να ενιωσα και να μην το καταλαβα λογο τον συσπασεων που εχω..!! να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη. ποσο εισαι? για πες κατι ακομα.. απο ποιο μερος εισαι γλυκια μου κ εχετε ενα τοσο ομορφο πρωινο, βροχερο? ζηλευω.. θελω να βρεξει λιγουλακι και στην Ροδοοοο!! αχχ μου ελειψε ο χειμωνας και ποσο μαλλον φετος που δεν θα δουλευω και θα απολαμβανω τα πρωινα μου στο σπιτι μου κ στο κρεβατακι μου, με την βροχουλα εξω :tongue::tongue:

κατερινουλα! που μενεις στη ροδο???????????????

δροσισε δεν μπορεις να πεις!!!!

χθες βραδυ ημουν με ζακετουλα στις Καλυθιες;)

αλλα οχι μην βρεξει ακομη δεν εχουμε βαψει τα δωματια.....

UzVGp2.png

καλημερα!!! μην ανησυχεις..! κ εγω κανω δουλειες, οδηγω. δουλευω κ κανω και.... :tongue::tongue: το καταλαβαινεις γιατι πετρωνει η κοιλια σου σε διαφορα σημεια σαν μπαλιτσα μικρη κ κραταει περιπου 2-3 λεπτα.. εαν εχεις την ημερα 2-3 συσπασεις ειναι φυσιολογικο, εγω ομως εχω 10 την ημερααα!! εχθες δηλαδη ολο το βραδυ ματι δεν εκλεισα.. τι να κανουμε.. υπομονη κ οπως ειπες κ εσυ ξεκουραση θελει...! πολυυυ μαλιστα!

το εχω νιωσει αυτο!

νομιζα ηταν ο μπεμπης που κουλουριαζοταν σε μια γωνια και του ελεγα βρε πως στριμβχθηκες εκει ?ποναει η μαμα! και τον χαιδευα (μαλλον χαϊδευα την πετρωμενη μου κοιλια για να φυγει απο εκει και να βολευτει καπου αλλου) ευτυχως το εχω νιωσει μονο βραδυ και ετσι ημουν μετα ξαπλα λογω υπνου:shock:

πω πω πρεπει να το πω στο γιατρο μου!

σε ποιον πας?

UzVGp2.png

μπορει να ακουγεται σκληρο, αλλα εσυ δεν εχεις δικαιωμα να στεναχωριεσαι γι αυτα! πιστεψε με, επειδη εχω χασει παππουδες, γιαγιαδες, κλπ, αλλα και μωρακι, καμια απωλεια δεν συγκρινεται με αυτη του παιδιου σου! οσο περναει απτο χερι σου, να φροντιζεις μονο το κοριτσακι σου... ολα τα αλλα μας λυπουν, μας φερνουν αναμνησεις, μας λειπουν, αλλα δεν μας πληγωνουν τοσο! θα περασει ο καιρος, θα χεις αγκαλια την κορουλα σου να σου χαμογελαει και η ζωη θα ακολουθει τη φυσικη πορεια... οι μεγαλυτεροι φευγουν και νεες ψυχουλες ερχονται να αναπτηρωσουν το κενο! θα περασουν οι μηνες!!! υπομονη...

ναι το ξερω κ εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες..αλλοι φευγουν , αλλοι ερχονται στην ζωη μας..!με πειραξε η απωλεια του παππου μου λογο του οτι μεγαλωσα μαζι του απο μηνων που χωρισαν οι δικοι μου κ τον ειχα σαν πατερα μου..ξερω ειναι ψηλα στον ουρανο , βλεπει την εγγονη του και χαιρεται για το παιδακι που θα φερω πρωτα ο Θεος στον κοσμο κ με αγαπαει οσο κ οταν ηταν στην ζωη! εχεις χασει μωρακι εσυ? αυτο οντως δεν συγκρινεται με τιποτα στον κοσμο.. λυπαμαι πολυ :cry: θα ηταν αρκετα δυσκολο..

didi μου, καλημερα!

μεχρι να βαπτιστει το παιδι, θα του βαλετε κι αλλα γραμματακια....χαχαχα:tongue::tongue::tongue: μεχρι να γυρισει και να σας πει : "παντελης, παρακαλω!" χχχχααααααχχχχχααααα....

ο μιχαλιος συνεχιζει γερα!!! ολο και πιο πολλες κλωτσομπουνιες, ολο και στριφογυρναει! χορευει μαλλον... οπως λεει ο αντρας μου "ετσι ειναι οι κρητικοι! απτην κοιλια χορευουν πεντοζαλη!!!"

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα λοιπον κατερινουλα!!ειμαι απο θεσσαλονικη κ ειμαι 4,5 μν λιγο μμαλλον πιο πολυ απο σενα μετα απο εξωσ κ μαλλον εχουμε αγορακι!!

οσο για αυτα που ειπες σε καταλαβαινω εχασα την πεθερα μου 50 χρ 6 μν πριν το γαμο μου κ φυσικα ο αντρας μου δεν ηταν οπως περιμενα να ειναι!!

καμια απωλεια δεν ειναι ευχαριστη ΑΛΛΑ συμφωνω με την κατια εχεις μια καινουρια ζωουλα μεσα σου που ζει μονο απο εσενα δεν εχεις δικαιωμα να στεναχωριεσαι λοιπον!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...