Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπέρα!!!

γυρνοντας απο το μαιευτηριο σπιτι, το μωρο το πηρατε σε καλαθουνα, πορτ μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου, μαρσιπο, αγκαλια? εχω ψιλοκαταληξει σε καροτσι που εχει καθισμα αυτοκινητου απο 0+, αλλα μια γνωμη παντα βοηθαει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερεςςς κοριτσια τι κανουμε??

εμας τελικα ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟΣ....πρωτη εικονα με το που ανοιξε ο υπερηχος ηταν τα ορθανοιχτα ποδια του να μας τα δειχνει....μετρησαμε τα ποδαρακια κ τα χερακια...τα δαχτυλακια....την κοιλιτσα....τον πλακουντα...το αμνιακο υγρο...τα ματακια...την μυτουλα...τα αυτακια...κ ξαφνικα γυρισαμε μπρουμυτα.....φαγαμε μελακι..ηπιαμε καφε....φαγαμε γλυκακι κ εκεινο εκει μπρουμυτα...πεισμωσε...οποτε την αλλη Πεμπτη παλι ραντεβουδακι για καρδουλα κ στοματακι....ολα καλα μεχρι τωρα....10 λεπτα μας ειχαν μεινει απο την εξεταση....ημουν ηδη 35 λεπτα μεσα ....τριτη τεταρτη νηστεια απο γλυκα,,,,!!αυτααααα....!!!το καλο ειναι οτι θα ξαναδω το μωρακι μου μεσα σε μια εβδομαδα....χεχεχε...κ μετα απο 10 μερες παλι στον γιατρο....!!!ολεεεεεε....!μπας κ καλυτερα ηταν που πεισμωσε???

καλως ηρθες κατερινουλα....!!με το καλο κ εσυ...

didi το φυλο ημασταν 70-30 οτι ειναι αγορακι....ασχετα που το ενστικτο μου οπως κ το δικο σου λεγαμε οτι ειναι κοριτσακι....χεχεχε...

λοιπον παω για καφεδακι κοριτσια.....τα φιλακιαααααααααααααα μου σε οοοολες τις κοιλιτσες...!!

μπραβο, κοριτσακι! με το καλο ο γιος!!! τελεια τα νεα σας... καλα εκανε το παιδι και πεισμωσε, θελει κι αλλο ραντεβου με τη μαμα! ολα καλα θα ναι και την επομενη φορα! καλο καφεδακι... ελπιζω να μην πιεις φραπε...νες...κλπ! μαλωνει η μαρκελα!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμας τελικα ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟΣ....πρωτη εικονα με το που ανοιξε ο υπερηχος ηταν τα ορθανοιχτα ποδια του να μας τα δειχνει....μετρησαμε τα ποδαρακια κ τα χερακια...τα δαχτυλακια....την κοιλιτσα....τον πλακουντα...το αμνιακο υγρο...τα ματακια...την μυτουλα...τα αυτακια...κ ξαφνικα γυρισαμε μπρουμυτα.....φαγαμε μελακι..ηπιαμε καφε....φαγαμε γλυκακι κ εκεινο εκει μπρουμυτα...πεισμωσε...οποτε την αλλη Πεμπτη παλι ραντεβουδακι για καρδουλα κ στοματακι....ολα καλα μεχρι τωρα....10 λεπτα μας ειχαν μεινει απο την εξεταση....ημουν ηδη 35 λεπτα μεσα ....τριτη τεταρτη νηστεια απο γλυκα,,,,!!αυτααααα....!!!το καλο ειναι οτι θα ξαναδω το μωρακι μου μεσα σε μια εβδομαδα....χεχεχε...κ μετα απο 10 μερες παλι στον γιατρο....!!!ολεεεεεε....!μπας κ καλυτερα ηταν που πεισμωσε???

didi το φυλο ημασταν 70-30 οτι ειναι αγορακι....ασχετα που το ενστικτο μου οπως κ το δικο σου λεγαμε οτι ειναι κοριτσακι....χεχεχε...

λοιπον παω για καφεδακι κοριτσια.....τα φιλακιαααααααααααααα μου σε οοοολες τις κοιλιτσες...!!

να τον χαιρεστε τον πασα σας μπαρμουλα μου!!!!

οντως ναι θυμαμαι αυτο το ενστικτο:rolleyes: απλα θυμαμαι που ελεγες και πριν μερες αν ειναι κοριτσι οτι θα ειναι νεραιδιστικο το δωματιο και ετσι δεν θυμομουν οτι ειναι αγορακι κι εσας928584azg37ws6rj.jpg

αντε τυχαιρουλα θα τον δεις σε 10 μερες παλι

νηστεια απο γλυκα γιατι???

UzVGp2.png

τι ωραια!με το καλο λοιπον το αγορακι σου το γλυκο..

6KuQp2.png

ωραιες πολυ οι ιστοριες σας για το πως το ειπατε στους μπαμπαδες σας.εγω παλι επειδη θα τον εβλεπα σε μια εβδομαδα απο τοτε που το μαθα δε μπορουσα να περιμενω απο κοντα.οποτε κανω δυο τεστακια απο το ιντερνετ ++++ παιρνω την αδερφη μου και σα να μην τρεχει τιποτα της λεω οτι μπορεινα ειμαι και εγκυος.δεν τα πολυεμπιστευομουν!ετρεξε η καημενη να βρει ανοιχτο φαρμακειο,ηταν και σαββατο και ηρθε σπιτι ενω μου φωναζε απο το τλφ να μην πιω νερο.περιμενα να αδιαθετησω και σε τρεις μερες,δεν ειχα καθυστερηση.το φερνει και ++++++.κλαμα πολυ και αγκαλιες και αμεσως τηλεφωνο στον καλο μου.αυτος στο αυτοκινητο με το εφταχρονο βαφτιστηρι του και εγω να κλαιω.μπορεις να μιλησεις του λεω??ο καημενος κατατρομαξε και πηγε το μυαλο του στο κακο.τι εγινε?ειμαι εγκυος!!!πρεπει να ειπε καμια δεκαρια φορες τη φραση(τι ειπες τωρα?)κολλησε η βελονα και μετα χαμος!λεω μην το πεις πουθενα ακομα αλλα αυτος με το που εκλεισε το τηλεφωνο το ειπε στο μωρο παιδι.:P:p:pλες και το εκτιμησε!!!χαχαχα.μετα το βαφτιστηρι το ειπε σε ολους τους υπολοιπους!!οταν δε ηρθε μετα απο μια εβδομαδα με το που μπηκε μες στο σπιτι μου ειπε οτι η καρδια του χτυπουσε πολυ δυνατα καθως πλησιαζε στην πορτα.ε αυτο με συγκλονισε!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

εμας τελικα ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟΣ....

Μπράβο!!!

Άντε με το καλό να βγει να τον καμαρώνετε!

καλησπέρα!!!

γυρνοντας απο το μαιευτηριο σπιτι, το μωρο το πηρατε σε καλαθουνα, πορτ μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου, μαρσιπο, αγκαλια? εχω ψιλοκαταληξει σε καροτσι που εχει καθισμα αυτοκινητου απο 0+, αλλα μια γνωμη παντα βοηθαει...

Σε καθισματάκι αυτοκινήτου 0+, αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο το πορτ μπεμπέ που "κλικάρει" στο αυτοκίνητο...

λεω μην το πεις πουθενα ακομα αλλα αυτος με το που εκλεισε το τηλεφωνο το ειπε στο μωρο παιδι.:P:p:pλες και το εκτιμησε!!!χαχαχα.μετα το βαφτιστηρι το ειπε σε ολους τους υπολοιπους!!

Κι εμείς μη φανταστείς... ασυγκράτητοι.

Στην 1η μου, μετά την ανακοίνωση στο σύζυγο, τηλ στον ξάδερφό μου κ μαιευτήρα μου, ο οποίος μας συμβούλευσε να μην το ανακοινώνουμε μέχρι τον 1ο υπέρηχο γιατί μπορεί θεωρητικά να είναι εξωμήτριο ή χίλια δυο. Ο ιδιος βέβαια το διατυμπάνισε στις κόρες του (4 κ 2 τότε!), τη γυναίκα του, τους θείους μου κλπ. Ε κι εμείς, κάνα μισάωρο πρέπει να είμασταν επιφυλακτικοί... μετά έσπασαν τα τηλέφωνα.

Στα δίδυμα πάλι, είμαι απολύτως σίγουρη ότι ο σύζυγός μου το έβγαλε ανακοίνωση και προς τους επιβάτες στο αεροπλάνο στην πρώτη πτήση του μετά το νέο (πετάει με την Olympic τώρα).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια....κ για τις ευχες...κ εγω ευχομαι τα καλυτερα στα μωρουλια σας...!!

Κατια κ εγω καθισματα για 0+ λεω....οσα κοριτσια ξερω λενε οτι αυτο ειναι το καλυτερο αλλα οτι βολευει την καθεμια...!!δεν ηπια καφε οχι...ηδη με εστειλε ο γιατρος να πιω καφε το μεσημερι με μπολικη ζαχαρη....(κ δεν ειμαι κ φαν του καφε),,,το εριξα εξω σημερα κ μετα απο ενα μηνα ηπια ενα ποτηρι κοκκινο κρασι...

didi μου νηστεια απο τα γλυκα για να κανει απεξαρτηση το παιδι απο ζαχαρη κ τετοια ωστε αν την πεμπτη δεν καθεται παλι σωστα με το που φαω γλυκο να γυρισει κατευθειαν...να αντιδρασει...αχαχαχ!!κατευθειαν στην στερηση το εριξα το μωρουλακι μας...!χεχεχε..!!ναι απλως δεν ημασταν σιγουρη για το φυλλο γι αυτο ελεγα αν.....κ αν....αλλα τωρα μας εβγαλε κ φωτο φατσα φορα τα απαυτα του....!!εγω παντως 3d δεν το ειδα...εκτος αν βαλει στο προσωπακι του την αλλη εβδομαδα...!!θα το δω την αλλη πεμπτη κ μετα ξανα σε 10 μερες...τελεια....δεν θα το χορταινω....χεχεχεχε!!!

στο μεταξυ μου ειπε ο γιατρος το σκ να κανω οσο πιο πολλες δραστηριοτητες γινεται....αλλα δεν μου ειπε το γιατι....!!κ ξεχασα να σας πω οτι ειναι 325γραμμαρια το μωρουλακι μας...παω να λιωσω στον υπνο γιατι εχουμε γαμο αυριο στην Θηβα....κ δεν ξερω τι να βαλω τωρα .....!!φιλακιαααααααααα....μιλουμε αυριοοοοοοο!!καλο ξημερωμα...!!

Jr39p2.png

Ολα καλα δηλαδη ε με τις μετρησεις? Μπραβο κοριτσι μου, να το χαιρεστε το αγορακι σας!!!! Σας εκανε πεισματακια μωρε γιατι θεωρησε πως με το να σας δειξει φυλο, αρκετες αποκαλυψεις εκανε για μια μερα! χαχα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλησπέρα!!!

Εγω θα παρω καροτσακι που εχει καθισμα αυτοκινητου για νεογεννητα, και εκει μεσα σκεφτομαι να το βαλω το μωρο. Εχει και καλαθουνες το σοι να μου δωσει αλλα σκεφτομαι οτι εκτος απο το μαιευτηριο, δεν θα τη χρειαστω πουθενα αλλου την καλαθουνα. Αγκαλια φοβαμαι μη μου πεσει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Ο Β επιπέδου είναι πολυυύ αναλυτικός υπέρηχος.

Θυμάμαι είχαν βάλει την κόρη μου κάτω και μετρούσαν πχ μήκος ποδιού από μηρό έως γόνατο και μετά από γόνατο έως πατούσα, μετά το άλλο πόδι, μετά τα χέρια, μετά το πρόσωπο αναλυτικά και πάει λέγοντας...

Κριστυ εμενα μου τα μετραει αυτα καθε φορα, 30 λεπτα τουλαχιστον με εχει στον υπερηχο και μετραει μπουτακια και οτιδηποτε, μου δειχνει τους φακους των ματιων που εχουν σχηματιστει, μετραει κεφαλι, κοιλιτσα.. Θελω να πιστευω οτι αν υπηρχε καποιο εμφανες ανατομικο προβλημα, θα το ειχε διαπιστωσει...

Εγω θα παρω καροτσακι που εχει καθισμα αυτοκινητου για νεογεννητα, και εκει μεσα σκεφτομαι να το βαλω το μωρο. Εχει και καλαθουνες το σοι να μου δωσει αλλα σκεφτομαι οτι εκτος απο το μαιευτηριο, δεν θα τη χρειαστω πουθενα αλλου την καλαθουνα. Αγκαλια φοβαμαι μη μου πεσει...

Καλημερα!

ετσι λεω κι εγω... καροτσι-καθισμα 2σε1. οι καλαθουνες ειναι ομορφες, αλλα και ακριβες νομιζω και οτι δεν θα μας βολεψουν για πολυ...

αν σου κανει τοσο αναλυτικους υπερηχους καθε φορα, δεν εχεις θεμα... αλλωστε νομιζω οτι εσυ εισαι που πας και πολυ συχνα, καθε 10-15 μερες? απλα καποια πραγματα ελεγχονται απο καποια εβδομαδα και μετα και αυτο οχι για να βρεις σοβαρες ανωμαλιες, οπως λες, απλως αν τυχον υπαρχουν μικρες λεπτομεριες η προβληματακια που θελουν αντιμετωπιση απευθειας με τη γεννα να εισαι ετοιμος. αν ειναι τοσο αναλυτικος καθε υπερηχος σας, ισως να μη σου φανει διαφορα με τον β επιπεδου...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια....κ για τις ευχες...κ εγω ευχομαι τα καλυτερα στα μωρουλια σας...!!

Κατια κ εγω καθισματα για 0+ λεω....οσα κοριτσια ξερω λενε οτι αυτο ειναι το καλυτερο αλλα οτι βολευει την καθεμια...!!δεν ηπια καφε οχι...ηδη με εστειλε ο γιατρος να πιω καφε το μεσημερι με μπολικη ζαχαρη....(κ δεν ειμαι κ φαν του καφε),,,το εριξα εξω σημερα κ μετα απο ενα μηνα ηπια ενα ποτηρι κοκκινο κρασι...

didi μου νηστεια απο τα γλυκα για να κανει απεξαρτηση το παιδι απο ζαχαρη κ τετοια ωστε αν την πεμπτη δεν καθεται παλι σωστα με το που φαω γλυκο να γυρισει κατευθειαν...να αντιδρασει...αχαχαχ!!κατευθειαν στην στερηση το εριξα το μωρουλακι μας...!χεχεχε..!!ναι απλως δεν ημασταν σιγουρη για το φυλλο γι αυτο ελεγα αν.....κ αν....αλλα τωρα μας εβγαλε κ φωτο φατσα φορα τα απαυτα του....!!εγω παντως 3d δεν το ειδα...εκτος αν βαλει στο προσωπακι του την αλλη εβδομαδα...!!θα το δω την αλλη πεμπτη κ μετα ξανα σε 10 μερες...τελεια....δεν θα το χορταινω....χεχεχεχε!!!

στο μεταξυ μου ειπε ο γιατρος το σκ να κανω οσο πιο πολλες δραστηριοτητες γινεται....αλλα δεν μου ειπε το γιατι....!!κ ξεχασα να σας πω οτι ειναι 325γραμμαρια το μωρουλακι μας...παω να λιωσω στον υπνο γιατι εχουμε γαμο αυριο στην Θηβα....κ δεν ξερω τι να βαλω τωρα .....!!φιλακιαααααααααα....μιλουμε αυριοοοοοοο!!καλο ξημερωμα...!!

καλημερα!

3d το προσωπακι θα σου βαλει σιγουρα...

οσο για τις δραστηριοτητες, για να ναι μαλλον πιο δραστηριος και ο μικρος! μην κουραστεις, ομως!!! προσεκτικα και ομορφα, οπως λεω "σαν κοτουλα"!:tongue: καλα να περασετε στο γαμο, και στα δικα σας!!! να βαλεις το καλοκαιρινο που σκεφτοσουν με κατι απο πανω... δεν θα κανει τοσο πολυ κρυο ειπαν, μονο το παπουτσι δες, για να μην γλιστρησεις αν βρεξει... φιλια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Σας είπα που παρέλαβα χτες τα σουτιενάκια κ κορσεδάκια που παρήγγειλα από το mariaevita?

Τρελή ανακούφιση!

Πήρα κι ένα μουσικό μενταγιόν. ΤΕΛΕΙΟ!

το μενταγιον που ειναι σαν κουδουνακι λες? ομορφα φαινονται στο site... νιωθεις να κανει κατι στις μπεμπουλες? ρωταω γιατι διαβασα οτι μπορει να βοηθησει να παρουν ινιακη θεση και με ενδιαφερει αν ειναι... ο δικος μου ειναι ισχιακος μεχρι στιγμης. σε ποσες μερες ηρθαν?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...