Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε?για τα κρεβατακια και τα υπολοιπα δε θα πω τιποτα.θα κανω και την αυχενικη αυριο να κλεισει με το καλο το τριμηνο και μετα θα σας πρηξω με τις ιδεες μου!!για τα τουρκικα ομως μπορω να πω οτι ...........

ΕΛΕΟΣ!!

6KuQp2.png

κατι ειπες το πρωι οτι ειναι η τριτη γλωσσα που μιλας και ειπα μην παρεξηγηθω...:tongue::tongue::tongue:

το οτι ειναι η τριτη μου γλωσσα δε σημαινει οτι πρεπει σωνει και καλα να μου αρεσει και η κουλτουρα τους.. Ουτε η γλωσσα μου αρεσει, με ξεγελασαν που ημουν μικρο και μου τα εμαθαν! Χαχα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

κοριτσια τι κανετε?για τα κρεβατακια και τα υπολοιπα δε θα πω τιποτα.θα κανω και την αυχενικη αυριο να κλεισει με το καλο το τριμηνο και μετα θα σας πρηξω με τις ιδεες μου!!για τα τουρκικα ομως μπορω να πω οτι ...........

ΕΛΕΟΣ!!

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!! περιμενουμε νεα!!!!!!

και επισης ανυπομονω να μας πρηξεις με τις ιδεες σου:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

το οτι ειναι η τριτη μου γλωσσα δε σημαινει οτι πρεπει σωνει και καλα να μου αρεσει και η κουλτουρα τους.. Ουτε η γλωσσα μου αρεσει, με ξεγελασαν που ημουν μικρο και μου τα εμαθαν! Χαχα!

παντως γι αυτο που λεγατε για τη δευτερη γλωσσα... η μαμα μου μεγαλωσε αυστραλια, το ιδιο και η συνυφαδα της (η θεια μου) και οταν μιλουσαν τα μισα ηταν ελληνικα και τα μισα αγγλικα

οταν η μαμα μου προσπαθουσε που ημουν μικρη να μου μαθει αγγλικα μου ειπε οτι γυρησα και της ειπα μια φορα οοοοο mom shut up

γενικα μου μιλουσε αγγλικα για να μαθω αλλα ημουν αρνητικη , της απαντουσα στα ελληνικα!νομιζω ντρεπομουν να μιλαω αγγλικα, νομιζω γι'αυτο αρνιομουνα ...

UzVGp2.png

παντως γι αυτο που λεγατε για τη δευτερη γλωσσα... η μαμα μου μεγαλωσε αυστραλια, το ιδιο και η συνυφαδα της (η θεια μου) και οταν μιλουσαν τα μισα ηταν ελληνικα και τα μισα αγγλικα

οταν η μαμα μου προσπαθουσε που ημουν μικρη να μου μαθει αγγλικα μου ειπε οτι γυρησα και της ειπα μια φορα οοοοο mom shut up

γενικα μου μιλουσε αγγλικα για να μαθω αλλα ημουν αρνητικη , της απαντουσα στα ελληνικα!νομιζω ντρεπομουν να μιλαω αγγλικα, νομιζω γι'αυτο αρνιομουνα ...

Μήπως άργησε να αρχίσει να σου μιλάε, γι'αυτό την πήρες από τα μούτρα τη γυναίκα;! :tongue: Το θέμα είναι να αρχίσεις από μωρό που μαθαίνεις υποσυνείδητα τη γλώσσα.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΕΛΕΟΣ!!

Καλά αποτελέσματα! Περιμένουμε ενημέρωση!

Μήπως άργησε να αρχίσει να σου μιλάε, γι'αυτό την πήρες από τα μούτρα τη γυναίκα;! :tongue: Το θέμα είναι να αρχίσεις από μωρό που μαθαίνεις υποσυνείδητα τη γλώσσα.

Συμφωνω.. εγω ουτε που καταλαβαινα οτι μιλουσα 3 διαφορετικες γλωσσες... Απλα ηξερα με ποιον μιλαω τι και δεν τα μπερδεψα ποτε. Μια φορα στη ζωη μου μπερδεψα λεξη, μιλουσα ολλανδικα και πεταξα ενα γερμανικο μεσα γιατι νομιζα οτι ειναι το ιδιο και στην αλλη γλωσσα.

δεν ξερω...ισως ημουν 3 ή 5 οταν ξεκινησε να μου τα μαθαινει...

φυσικα εμαθα καποια στιγμη αγγλικα!αλλα το lower το πηρα οταν ημουν στο πανεπιστημιο, και μαλιστα μονη μου εκατσα και τα εμαθα! ενω πηγαινα 1 χρονο εντατικα μαθηματα η δασκαλα ηταν λιγο ...ας την πω σνομπ και οταν της ζητουσα να μου εξηγησει δεν μου τα εξηγουσε ωστε να καταλαβω και εμενα με την απορια!( τα ειχα παρατησει και τα αγγλικα στο λυκειο)ευτυχως μια γνωστη μου που σπουδαζε αγγλικη φιλολογια μου εδωσε τα δικα της βιβλια οταν εδινε το λογερ και διαβασα απο ολα και τα καταλαβα μονη μου

δεν ειχα ποτε προβλημα να καταλαβαινω τα αγγλικα ή να τα μιλαω λογω μαμας , αλλα ειχα θεμα με τη γραμματικη...

πηγαινα και γερμανικα 3 χρονια οταν ημουν στο γυμνασιο

τπτ δεν εμαθα!:D:D:D γελαω τωρα τι να κανω? κριμα τα λεφτα που εδινε η μαμα μου... το μονο που θυμαμαι ειναι το βαρουμ(γιατι) το βας (τι) και την καλτσα (στρουμφ) που εμαθα οτι απο εκει βγηκαν τα στρουμφακια:D

αυτο που πραγματικα ηθελα να μαθω ηταν ιταλικα και σας πληροφορω δεν εχω κανει ουτε 1 ωρα μαθημα και τα καταλαβαινω:shock: ενταξει οχι ολοκληρη προταση:D, αλλα λεξεις!

Υ.γ. ξεχασα να σας πω οτι το λυκειο μας ηταν πειραματικο και δεν ειχαμε αγγλικα , καναμε γαλλικα και γυμνασιο και λυκειο (και απο αυτα δεν θυμαμαι τπτ!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω.. εγω ουτε που καταλαβαινα οτι μιλουσα 3 διαφορετικες γλωσσες... Απλα ηξερα με ποιον μιλαω τι και δεν τα μπερδεψα ποτε. Μια φορα στη ζωη μου μπερδεψα λεξη, μιλουσα ολλανδικα και πεταξα ενα γερμανικο μεσα γιατι νομιζα οτι ειναι το ιδιο και στην αλλη γλωσσα.

αχαχαχαχαχαχα κατι παρομοιο με 2 γλωσσες το επαθα κι εγω! η μια ηταν τα ελληνικα και η αλλη τα ροδιτικα:D

οταν ηθελα να χτενιστω ελεγα στη μαμα μου να μου δωσει τη βουρτσα και οταν το ελεγα στη γιαγια μου της ζηταγα τη "διάλα"

αυτα δεν τα θυμαμαι η μαμα μου τα λεει

στη μαμα μου μιλουσα ελληνικα και στη γιαγια μου ροδιτικα!

UzVGp2.png

Εντάξει, λογικό είναι να μπερδεύεσαι σε τόσο κοντινές γλώσσες. Αλλά είναι όπως το λες, εγώ μιλούσα με τον πατέρα μου ελληνικά και με τη μαμά μου γερμανικά. Τώρα πια βέβαια εκείνη συνεχίζει να μου μιλάει γερμανικά αλλά της απαντάω ελληνικά... :oops:

πηγαινα και γερμανικα 3 χρονια οταν ημουν στο γυμνασιο

τπτ δεν εμαθα!:D:D:D γελαω τωρα τι να κανω? κριμα τα λεφτα που εδινε η μαμα μου... το μονο που θυμαμαι ειναι το βαρουμ(γιατι) το βας (τι) και την καλτσα (στρουμφ) που εμαθα οτι απο εκει βγηκαν τα στρουμφακια:D

Υ.γ. ξεχασα να σας πω οτι το λυκειο μας ηταν πειραματικο και δεν ειχαμε αγγλικα , καναμε γαλλικα και γυμνασιο και λυκειο (και απο αυτα δεν θυμαμαι τπτ!)

καλε, τα στρουμφακια στα γερμανικα δεν τα λενε στρουμφ αλλα Schlümpfe!!! Χαχα! Και δεν εχουν καμια σχεση με καλτσες τα καημενα. Οντως αργησε η μαμα σου να σου μιλησει, γι αυτο και αντεδρασες ασχημα.

ΕΛΕΟΣ!!

Σου εύχομαι να ειναι όλα τέλεια με το μωρακι σου!!! Να έχει και καλή θέση και να τελειωσεις γρήγορα!!! Περιμένουμε τα καλα σου νέα με ανυπομονησία!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...