Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εγω που θα γεννησω στο ΡΕΑ μου ειπαν οτι για το μωρο να μην παρω τπτ εκτος απο ρουχαλακια εξοδου!Οσο για γαζουλες και τετοια επισης τα παρεχουν εκει!Ισχυει η θα βρεθω προ εκπληξεως?

τα δημοσια εχουν το θεμα... και ειδικα απ αυτη τη βδομαδα που εκαναν αρση συμβασης εξοπλισμου, πιστευω θα ναι χειροτερα... στα ιδιωτικα μεσα στα λεφτα που πληρωνεις (εστω και με εοπυυ) ειναι πληρωμενα κι ολα αυτα και με το παραπανω! γι αυτο και τα παρεχουν, μην αγχωνεσαι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!! ;)ναι εγκυουλα κ εγω..! 4 μηνων κ φουσκωνω.. πολυ ομως.. πηρα 6 κιλα μεσα σ'ενα μηνα.. κ συνεχιζω να τρωω σαν.. δεν ξερω κ εγω τι.. !! πρεπει να χαλαρωσω λιγο νομιζω... :/ ΠΗΤ 17/01/2013 εως 14/02/2013..εσυ ποσο εισαι?

εγω ειμαι η πρωτη της παρεας... ειμαι αισιως 30 εβδομαδων και 6 ημερων με ΠΗΤ για 19 νοεμβρη του 12... ευχομαι να παρω αρκετο καιρο ακομα, γιατι ειμαι ξαπλα απτην αρχη και με περιδεση τραχηλου, αλλα δοξα το Θεο ολα καλα! πας για αγιοβαλεντινακι κι εσυ, ε? με το καλο, να ναι η συνεχεια της εγκυμοσυνης σου ιδανικη και να περασει ο καιρος ομορφο, για να γεμισει η αγκαλια σου με το μπεμπακι σου! ξερετε φυλο? εμας αγορακι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ............ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

elenaki1987:ΑΓΟΡΙ(ΠΗΤ 17-2-2013) euromedica Κοζανη

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τα δημοσια εχουν το θεμα... και ειδικα απ αυτη τη βδομαδα που εκαναν αρση συμβασης εξοπλισμου, πιστευω θα ναι χειροτερα... στα ιδιωτικα μεσα στα λεφτα που πληρωνεις (εστω και με εοπυυ) ειναι πληρωμενα κι ολα αυτα και με το παραπανω! γι αυτο και τα παρεχουν, μην αγχωνεσαι...

Α γιατι προς στιγμη αγχωθηκα!Αν και ειναι πολυ νωρις βεβαια ακομα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Λοιπον ειπα να σας γραψω μια λιστα για τη βαλιτσα του μαιευτηριου όπως την διορθωσα μετά το πρωτο μου παιδι γιατι στα site γραφουν μπουρδες για να ψωνιζουμε αχρηστα πραγματα!

Για τη μαμά

1-3 νυχτικά με μανίκια χωρίς λαστιχο (γιατι θα σας βαλουν ορους κι ειναι κριμα να σκιζετε όποια διακοσμητικά έχουν οι νυχτικιες σας (το εκανα γι αυτο σας το λεω!). Επίσης να ειναι ευκολο να βγάλετε το στηθος για να θηλασετε, αρα προτιμοτερο με κουμπακια ως τη κοιλια

1-2 ρόμπες για να βαζετε στις βολτες σας στη τουαλετα ή στο διαδρομο (κατα προτιμηση σκουρες γιατι συμβαινουν και ατυχηματα απο τα λόχεια )

ρομπες πρασινες χειρουργειου (αν γεννησετε σε κρατικο, μπορει να μην εχουν...το επαθε μια φιλη μου που τη βαλανε γυμνη για καισαρικη και ντρεποτανε η καημενη)

αποστειρωμενες γαζες, μπεταντιν, γαζα για τη καισαρικη (αν κανετε) πάλι για τον ιδιο λογο

Παντοφλες με σκληρο πατο

Εσωρουχα προχειρα για πεταμα (π.χ. κατι βράκες της γιαγιας σας ειναι μια χαρα γιατι το αιμα θα ειναι αρκετο τις πρωτες μερες, οποτε θα τα πεταξετε μετα. Μη παρετε μιας χρησης ειναι αχρηστα και σε ξυνουν ολη την ωρα...παθούσα)

Σερβιετες always ultra νυκτος ή οτιδηποτε σας βολευει μακριες ομως, μπορειτε να βαλετε και 2...μη παρετε χοντρες θα σας σπασουν τα νευρα!!

Νεσεσερ με κονσιλερ, μεικ απ, μασκαρα, ρουζ, κρεμα ημερας...για να ειστε κουκλες οταν υποδεχεστε κοσμο...δε θελουμε ταλαιπωρες μαμαδες!!

Σουτιεν θηλασμου

Πετσετα προσωπου

Μαντηλακια καθαρισμου προσωπου, χεριων

Επιθεματα στηθους (αν κι εγω δε τα χρειαστηκα γιατι μου κατεβηκε μετα απο 2 μερες)

Φωτογραφικη μηχανη

Ρουχα για την επιστροφη στο σπιτι

Αφρολουτρο, αποσμητικο αν βρειτε και σε συσκευασια ταξιδιου καλυτερα

Οδοντοβουρτσα-οδοντοκρεμα

Κινητο-φορτιστη

Για το μωρο

ΠΟλλά κορμακια 0-3 μακρυμανικα (και λεω πολλα εννοωντας οχι 3-4 αλλα 7-8 γιατι εμενα του ειχαν βγει απ'εξω και λερωσε 2-3 σε μια μερα!!Ευτυχως μεναμε κοντα και πηραμε απο το σπιτι!)

φορμακια βελουτε με ποδαρακια για απ'εξω αλλιώς πιο χοντρα (εξαρταται τη ζεστη στο δωματιο)

γαντακια (για να μη γρατζουνιστει)

Πάνες αγκαλιας (αυτες που τα τυλιγεις με τα χερια μεσα -2 το πολυ)

Πάνα πιο χοντρη αν κανει ψυχρα για καμμια βολτα στο διαδρομο

ΚΟυβερτουλα

Σκουφακι (παέι σετ συνηθως με το φορμακι...αλλά πάρτε κι ενα δυο σε ουδετερο χρωμα)

Παμπερς το 0 μια συσκευασια ειναι αρκετη

Βαμβακι για τα πρωτα κακακια (μη βαλετε μωρομαντηλο τα ερεθιζει, αλλιως στεγνωστε μετα με βαμβακι)

Πετσετακια για τις γουλιτσες (καμμια 10ρια)

2-3 σαλιαρες με σκριτσ-σκρατς (οχι με κορδονι εχουν απαγορευτει...)

ΟΧΙ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΗΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΘΟΣ

Σεντονακι για τη κουνιτσα που θα το φερουν

Το μαξιλαρακι ειναι περιττο. Μπορειτε να βαλετε ενα τύπου μικρουλικο μηπως σας φερουν κανενα ματακι να το βαλετε απανω...κι οχι πανω στο μωρο!

Ζακετουλα ή σακος εξοδου ή ολόσωμο με κουκουλα (η περιπτωση μας για χειμωνα)

Α! Μη ξεχασετε τον πατερα ε?? Καθαρα ρουχα και εσωρουχα γιατι με το που τα βλεπουν χεζονται πανω τους!!!αχχαχαχαχαχαχχα!!!

την αποθηκευσα ηδη στο πισι μου

αποριες:

αντι για νυχτικο δεν μπορω να εχω πυτζαμα?

αυτο με τις ρομπες, γαζες κτλ αν ειναι σε κλινικη υπαρχει περιπτωση να μην εχουν???

για το μωρο μηπως δεν χρειαστω τπτ απ'ολα αυτα γιατι στην κλινικη στα ντυνουν αυτοι με δικα τους?

επισης στην κλινικη πανες παιρνω εγω απο το σπιτι ή μου δινουν αυτοι?

κουβερτες και τετοια επισης στην κλινικη χρειζομαι???

αχ ριτσα βοηθα!!!!!!!!!!

πιπιλα να μην του βαλω??? δεν θα κλαιει???

εκει που γελασα ηταν στο τελος αλλαξιες για τον μπαμπα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

UzVGp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες...κ ευχομαι οσες δεν το εχετε δει ακομη να το δειτε συντομα κ να ειναι ολα τελεια...τωρα που πλησιαζει η ωρα...με πιανει το αγχος κ η αγωνια γιατι πρεπει να αναφερω στον γιατρο για να κοιταξει λιγο καλυτερα τη καρδουλα του επειδη ο μπαμπας μου ειχε προβλημα εκ γεννετις στην καρδια του κ μου ειπε ο γιατρος να το αναφερω!!αλλα μεσα μου ξερω οτι ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ...!!πρεπει να χαλαρωσω κ να απολαυσω την εξεταση...!!

DIDI οι αντρες μας βιαστηκαν να μας παρουν τα τεστακια εεε??μπας κ ειναι κ εκεινοι διδυμες ψυχες??Αχαχα!!

στο πα! ειμαστε η μια το ντεζα βου της αλλης!!!χαχαχαχααχ

περιμενουμε νεα!!!

βρε μπαρμπουλα το φυλο δεν το ξερετε ε?

UzVGp2.png

αποριες:

αυτο με τις ρομπες, γαζες κτλ αν ειναι σε κλινικη υπαρχει περιπτωση να μην εχουν???

για το μωρο μηπως δεν χρειαστω τπτ απ'ολα αυτα γιατι στην κλινικη στα ντυνουν αυτοι με δικα τους?

αχ ριτσα βοηθα!!!!!!!!!!

Didi μου εχω την αισθηση οτι προτιμαται νυχτικο γιατι σε περιπτωση καισαρικης η πυτζαμα θα πεφτει πανω στη τομη!Νομιζω οτι στα ιδιωτικα σου παρεχουν τα παντα!Αλλα καλο ειναι να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Didi μου εχω την αισθηση οτι προτιμαται νυχτικο γιατι σε περιπτωση καισαρικης η πυτζαμα θα πεφτει πανω στη τομη!Νομιζω οτι στα ιδιωτικα σου παρεχουν τα παντα!Αλλα καλο ειναι να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη!

ευχαριστω μαριτακι!

UzVGp2.png

αποριες:

αχ ριτσα βοηθα!!!!!!!!!!

didi για το μωρο δεν θα χρειαστουμε τιποτα δεν ξερω ομως επειδη θα ειναι χειμωνας αν χρειαστουμε κουβερτακι μεσα στην κλινικη θα ρωτησουμε! πανες δεν θα παρεις!! εγω πιπιλα τους εβαζα οπως κ να εχει τα μωρα ηρεμουν βεβαια υπαρχουν κ μωρακια που δεν την πιανουν με τιποτα!

εγω βαζω πιτζαμες νυχτικια ησως χρειαστει την ωρα που παμε να γεννησουμε δεν θυμαμαι ομως αν μας βαζουν τις ρομπες τις πρασινες κ δεν χρειαστει νυχτικια θα ρωτησουμε κ γιαυτο αλλα πιτζαμες εβαζα, στο γιο μου που ηταν στην παλια κλινικη εβαλα νυχτικια την ωρα τις γεννας κ την αλλη ημερα που αλλαξα εβαλα πιτζαμα. γαζες κ τετοια οχι τιποτα δεν παιρνουμε..

ουτε μπιμπερο μονο τα δικα μας οτι χρειαζομαστε κ του μωρου για την εξοδο του!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλησπέρα σας!

Σήμερα πήγα εγώ τη μικρή σχολείο και μετά είχα τη φαεινή ιδέα να πάω Mall για χάζεμα!

Από κάθισμα σε κάθισμα ήμουνα!

Και με το που γύρισα σπίτι με πήρε και ο ύπνος - ίσα που πρόλαβα να πάρω τη μικρή από το σχολείο (ο σύζυγος σήμερα διανυκτερεύει κι έχω εγώ τις ρουτίνες...

Οι ιστορίες ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης σας είναι πολύ συγκλονιστικές!!!

χαχαχα!Οτιδηποτε ευχαριστα ανακοινωσιμο εχετε σαν ζευγαρι μου φαινεται το κανετε υπερπαραγωγη!

Άστα... χαζά παιδιά χαρά γεμάτα...

όποτε βρω χρόνο θα σας πω και την ιστορία τοκετού μου... αυτή κι αν είχε γέλιο!

τι ομορφα που ηταν τοτε

μετα και εγω κριστυ μου με τις εξωσωματικες , δεν καταφερα να του κανω εκπληξη

αλλα ξερεις μερικες φορες ονειρευομαι οτι μενω φυσιολογικα εγκυος (για το 3ο)και του στρωνω παλι το τραπεζι με κρυσταλινα ποτηρια κια σουβλακια και το γεμιζω πιπιλες!

Κι εσύ παθούσα με δευτερογενή υπογονιμότητα ε?

Εγώ νόμιζα ότι αυτό το πράγμα υφίσταται μόνο αν μεσολαβήσουν πολλά χρόνια... δεν πίστευα ότι θα συμβεί σε μένα. Είχα κι όλους τους άσχετους να μου λένε: " τώρα το 2ο θα το πιάσεις πιο εύκολα... κοίτα να χαλαρώσεις"

ναι, μετα θα περιγραφουμε τη γεννα, το πρωτο ταισμα, το πρωτο ξεσκ*τισμα, το πρωτο ξενυχτι.. χαχα.. ωραιες εμπειριες! Τουλαχιστον θα εχουμε οσε μπορουμε τις μαμαδες μας πρωτες μερες μαζι μας και θα ειμαστε λιγο πιο χαλαρες

Εγώ κορίτσια ανήκω στις μαμάδες που το παιδί τους εξαρχής κοιμόταν το βράδυ (περίπου 11μμ) και ξυπνούσε πρωί (περίπου 6πμ). Και παρόλα αυτά, εγώ ξυπνούσα κάθε τρεις και λίγο και κοίταγα την κούνια, να δω ότι όντως έχω γεννήσει, ότι είναι παιδί αυτό μέσα στην κούνια και όχι κούκλα κλπ...

Για β επιπεδου εχει κλεισει καμια σας ραντεβου?

Ναι. 10 Οκτώβρη.

Ωραια. Και κατι αλλο.. Αν το μωρο ειχε καποιο ανατομικο προβλημα η λαγοχειλο δεν θα το βλεπαμε και στους προηγουμενους 3d υπερηχους που καναμε? Το ρωταω για να μου φυγει η ανησυχια λιγο. Εμενα παντως φυσιολογικοτατο μου φανηκε το προσωπακι του την παρασκευη και εχουμε δει ολα τα χερια/ποδια/δαχτυλα. Και καθε φορα ο γιατρος κανει μετρησεις στο μωρο και την τελευταια φορα μου μετρησε και αμνιακο υγρο.

Ο Β επιπέδου είναι πολυυύ αναλυτικός υπέρηχος.

Θυμάμαι είχαν βάλει την κόρη μου κάτω και μετρούσαν πχ μήκος ποδιού από μηρό έως γόνατο και μετά από γόνατο έως πατούσα, μετά το άλλο πόδι, μετά τα χέρια, μετά το πρόσωπο αναλυτικά και πάει λέγοντας...

Αυτα θα ακουτε απο τους γιους...γιατι απο τις κορες...ενα "καλη εισαι" και πολυ μας ειναι!!

Cristy σε εχω στο φεις? Εχω μπερδευτει με τα εδω ονοματα σας και προσπαθω να θυμιθω ποια ειναι ποια!!

Πριτς! τι λες! εμένα η κόρη μου με έχει τρελάνει στις αγκαλιές και τα φιλιά και τα "μανούλα, τι ωραία που είσαι" κλπ Πολύ μαλαγάνα...

Στο φέις δεν με έχεις. Θα σου στείλω με πμ τα στοιχεία μου να με βάλεις.

να σε ρωτησω...εχεις παρει αδεια λογω εγκυμοσυνης ε? στο δημοσιο ή στον ιδιωτικο τομεα εισαι?

[/color]

Έχω πάρει αναρρωτική λόγω "κύησης υψηλού κινδύνου" (41 ετών, μετά από εξ/κή, δίδυμος κύηση, συσπάσεις κλπ). Είμαι στο Δημόσιο (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν είπαμε?). Βέβαια ο μισθός μειώθηκε αρκετά τώρα, αλλά δεν είναι να το διακινδυνεύω.

Στην Κρήτη όσες πήγαιναν νοσοκομείο για γέννα, έπαιρναν κ πετσέτες μαζί τους.

Στα Ιδιωτικά πάλι, χρειάζεσαι ελάχιστα πράγματα.

[/color]

Γενικά τα νυχτικά βολεύουν και στο φυσιολογικό τοκετό γιατϊ μετά από κάθε φορά που θα κάνεις το πιπί σου θα πρέπει να μπαίνεις στο ντους να πλένεσαι γιατί θα είσαι "τραυματισμένη".

Στις κλινικές το μόνο που χρειάζεσαι για το μωρό είναι μια αλλαξιά ρούχα για την έξοδο κι ένα (άντε 2) πάμπερς, επίσης για τον ίδιο λόγο.

Πιπίλα δε βάζουν στα νεογέννητα... Αν κλαίει... βυζί (ή μπιμπερό αν δε θέλεις ή δεν τα καταφέρεις)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπερεςςς κοριτσια τι κανουμε??

εμας τελικα ειναι ΑΓΟΡΑΡΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟΣ....πρωτη εικονα με το που ανοιξε ο υπερηχος ηταν τα ορθανοιχτα ποδια του να μας τα δειχνει....μετρησαμε τα ποδαρακια κ τα χερακια...τα δαχτυλακια....την κοιλιτσα....τον πλακουντα...το αμνιακο υγρο...τα ματακια...την μυτουλα...τα αυτακια...κ ξαφνικα γυρισαμε μπρουμυτα.....φαγαμε μελακι..ηπιαμε καφε....φαγαμε γλυκακι κ εκεινο εκει μπρουμυτα...πεισμωσε...οποτε την αλλη Πεμπτη παλι ραντεβουδακι για καρδουλα κ στοματακι....ολα καλα μεχρι τωρα....10 λεπτα μας ειχαν μεινει απο την εξεταση....ημουν ηδη 35 λεπτα μεσα ....τριτη τεταρτη νηστεια απο γλυκα,,,,!!αυτααααα....!!!το καλο ειναι οτι θα ξαναδω το μωρακι μου μεσα σε μια εβδομαδα....χεχεχε...κ μετα απο 10 μερες παλι στον γιατρο....!!!ολεεεεεε....!μπας κ καλυτερα ηταν που πεισμωσε???

καλως ηρθες κατερινουλα....!!με το καλο κ εσυ...

didi το φυλο ημασταν 70-30 οτι ειναι αγορακι....ασχετα που το ενστικτο μου οπως κ το δικο σου λεγαμε οτι ειναι κοριτσακι....χεχεχε...

λοιπον παω για καφεδακι κοριτσια.....τα φιλακιαααααααααααααα μου σε οοοολες τις κοιλιτσες...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...