Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

didi εμεις αν δεν ανταλλαζαμε κινητα ακομα στο msn Θα ειχαμε μεινει τοσο ντροπαλος που ηταν τοτε...!παπαππα...!κ παιδι μεσω ιντερνετ θα καναμε....αχαχαχαχα...!!αντε κ σε μια ωρα φευγω για να παω να δουμε το μωρουλακι μας.....κ ο αμορες πηρε αδεια κ εφυγε νωριτερα απο την δουλεια για να ερθει να με παρει να φυγουμε....δεν θελει λεει να χασει ουτε μια εξεταση ουτε εναν υπερηχο.....:D:Dμε κανει πολυ ευτυχισμενη αυτο...!!κοριτσια εντωμεταξυ η πλατη μου στην δουλεια απο τις κωλ*καρεκλες με εχει πεθανει..ειδικα δεξια..σε συνδιασμο με την σκολειωση.....!κ τον αυχενα...!!δεν μπορω να καθομαι τοσες ωρες συνεχομενες με 10 λεπτα μονο διαλειμμα κ αυτο 1 ωρα πριν σχολασω..!!

Κοριτσακι μου σου ευχομαι καλη επιτυχια για σημερα!Θα το απολαυσεις το κουτσουνακι σου σημερα για τα καλα!Μια ωρα λενε κραταει αυτη η εξεταση!Οταν μπορεσεις μπες να μας πεις!Φιλακια πολλα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε ολες!!!

Προχωρησαμε στις ανακοινωσεις εγκυμοσυνης βλεπω... ωραια!

Εμεις, οπως σας εχω ξαναπει, παντρευτηκαμε 14 μαιου του 11... το πασχα εκεινης της χρονιας επεφτε 24-25 απριλιου, λιγες εβδομαδες πριν το γαμο δηλαδη και ολοι ευχονταν αντε η ωρα η καλη και του χρονου με μωρο! ετσι και αφου ολα ηταν ετοιμα για την τελετη, αποφασισαμε να παμε στο επομενο βημα... να αρχισουμε τις προσπαθειες! με τον πυρετο των ετοιμασιων ηρθε η μερα του γαμου και συνειδητοποιησα οτι η περιοδος που περιμενα για τις 11 μαιου ειχε καθυστερησει... ε, καλα λεω, τυχερη ειμαι, για να μην παντρευομαι και εχω κι αυτο! γινεται ο γαμος, το γλεντι... ολα υπεροχα! περναει και η πρωτη νυχτα... με ολες τις πιπερατες λεπτομεριες και ξημερωνει η επομενη! και η επομενη... οσες εχουν παντρευτει με καταλαβαινουν φανταζομαι... μετα το νταβαντουρι θες 2-3 μερες να συνελθεις! ετσι φτανουμε απο σαββατο (του γαμου) σε τεταρτη για να αναρωτηθω τι εγινε με την περιοδο... "πρωτη φορα τετοια καθυστερηση! λες να επαθα κατι? μηπως? μπα... με την πρωτη? κατι αλλο θα ναι..." το ιδιο πρωι με το που παω στο μαγαζι (φαρμακειο) παιρνω 1 τεστ και το κανω!!! ΘΕΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.... κανω και 2ο για να πειστω.... το ιδιο! ΘΕΤΙΚΟ!!! το χαμογελο στ αυτια και το τηλεφωνο στο χερι ετοιμο να πω στον μελλοντα μπαμπα τα νεα! ουπς λεω...μακακια! μην το πω ετσι, ασε νιοπαντροι ειμαστε να του το οργανωσω πιο ρομαντικα! εκει χτυπαει το τηλεφωνο... ειναι ο μανωλης, να μου θυμισει το ραντεβου μας το απογευμα στο ταξιδιωτικο για να κλεισουμε το ταξιδι του μελιτος, αφου ειχαμε συμφωνισει οτι θα παει για αυγουστο... μολις το ακουσα... τα χασα! του λεω δεν θα ερθω... δεν θα παμε... βαριεμαι... τι τα θελουμε τα ταξιδια, κλπ. εκεινος... καγκελο! στηνουμε εναν τηλεφωνικο μινι καβγα... να μου ζηταει ενα σοβαρο λογο κι εγω να λεω μακακιες... τα παιρνει και μου κλεινει το τηλεφωνο, λεγοντας "αμα καταλαβεις γιατι τρελαθηκες ξαφνικα, παρε με να μου πεις!" κλασσικα, βαζω τα κλαματα, συνερχομαι, εξυπηρετω πελατες, περνανε κανα δυο ωρες... τσαντιζομαι που ειναι βλακας και μου μιλησε ετσι... τον παιρνω τηλεφωνο και του λεω μυξοκλαιγοντας "τρελος εισαι εσυ! που μας στεναχωρεις για το βρωμοταξιδι σου!!! κι αμα θες ταξιδι να πας μονο σου και οπου θες! εγω θα κατσω σπιτι μου με το παιδι μου!" και του το κλεινω... προφανως δεν καταλαβε τιποτα... ή θα πιστεψε οτι στα αληθεια τρελαθηκα... μου στελνει μηνυμα "εισαι καλα? ασε το ταξιδι και πες μου τι εγινε... σ αγαπω!" ετσι τελικα...του τα πα ολα τηλεφωνικα!!!αυτα την πρωτη φορα...

...τωρα αφου καθε μηνα ημουν με το τεστ στο χερι... του το πα 6:15 το πρωι, αφου πρωτα τον ξυπνησα (μαζι με τους γειτονες) με μια τσιριδα! σουπερ δηλαδη!!!:tongue::tongue::tongue:

αχχχ μου ερχεται να βαλω τα κλαματα, οχι απλα να δακρυσω...

ακομη και απο το γεγονος που τον κουφανες αρχικα και σε στεναχωρεσε και γενικα ολη αυτη η συζητηση που ειχατε μου θυμισε τις δικες μας συζητησεις

ετσι κανει κι ο ντιντος! δεν μπορω να του κανω εκπληξη , μου την χαλαει με την γκρινια του μετα και αναγκαζομαι να χαλασω την εκπληξη μου για να καταλαβει ποσο βλακας ειναι:D:D:D

εμεις λογω ιστορικου δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος φυσιολογικα

οποτε αφου καναμε την εξωσωματικη ο γιατρος μας ειπε μετα απο 11 μερες μετα την εμβρυομεταφορα να παμε για εξεταση χοριακης (21-μαιου στην γιορτη μας)

ο ντιντος ομως απο την 7η μερα δεν κρατιοταν με τπτ! ηθελα να παω να κανω χοριακη, εγω δεν ηθελα ακομη, ηθελα να παω στη γιορτη μας για να παρουμε το καλυτερο δωρο για την μερα εκεινη!

περνει τηλ το μικροβιολογικο και ρωταει αν μπορουμε να παμε πιο νωρις (αντι δευτερα να παμε πεμπτη-παρασκευη)ο μικροβιολογος του λεει οχι ειναι νωρις ακομη , θα ερθετε δευτερα

με ειχε φαει μετα να κανω τεστ, "βρε παιδακι μου ο γιατρος ειπε οτι με το τεστ δεν ανιχνευεται τοσο νωρις, γι'αυτο θα κανουμε χοριακη " τπτ αυτος εψαχνε στο ιντερνετ συμπτωματα κτλ και βρηκε ενα τεστ που ελεγε οτι ανιχνευει απο την ... 3η μερα συλλιψης? δεν θυμαμαι θα σας γελασω

και το σαββατο αποφασισα να του κανω το χατηρι και ψαχναμε εφημερευον φαρμακειο ,δεν βρηκα αυτο τ τεστ που βρηκε στο ιντερνετ, βρηκε ενα αλλο που το ανιχνευει απο την 7η μερα

παω στο αυτοκινητο του λεω δεν το βρηκα , βρηκα "αυτο" δεν το πηρα. παρτο μου λεει

το παιρνω παμε σπιτι μπαινω στο μπανιο , το κανω και περιμενα μονη μου,μου φωναζει ελα εξω να το βλεπω κι εγω!

βγαινω εξω και σιγα σιγα αρχισε να δημιουργειται και η δευτερη γραμμη

λιγο αχνη αλλα φαινοταν

μεσα ελεγε στις οδηγειες ακομη και αχνη γραμμη να βγει ειστε εγκυος

παιρνουμε τον γιατρο του το λεω μου λεει συγχαρητηρια εισαι εγκυος!

τραλα λα τραλα λο και οι δυο μας

απο τξη χαρα μας ουτε που θυμαμαι τι καναμε μετα! αλλα πηραμε και τους γονεις και το ανακοινωσαμε

και τη δευετρα πηραμε και τη χοριακη 534:D:D

UzVGp2.png

didi εμεις αν δεν ανταλλαζαμε κινητα ακομα στο msn Θα ειχαμε μεινει τοσο ντροπαλος που ηταν τοτε...!παπαππα...!κ παιδι μεσω ιντερνετ θα καναμε....αχαχαχαχα...!!αντε κ σε μια ωρα φευγω για να παω να δουμε το μωρουλακι μας.....κ ο αμορες πηρε αδεια κ εφυγε νωριτερα απο την δουλεια για να ερθει να με παρει να φυγουμε....δεν θελει λεει να χασει ουτε μια εξεταση ουτε εναν υπερηχο.....:D:Dμε κανει πολυ ευτυχισμενη αυτο...!!κοριτσια εντωμεταξυ η πλατη μου στην δουλεια απο τις κωλ*καρεκλες με εχει πεθανει..ειδικα δεξια..σε συνδιασμο με την σκολειωση.....!κ τον αυχενα...!!δεν μπορω να καθομαι τοσες ωρες συνεχομενες με 10 λεπτα μονο διαλειμμα κ αυτο 1 ωρα πριν σχολασω..!!

σε αγαπαει πολυ! σας ευχομαι ετσι να ειστε παντα αγαπημενοι μεχρι τα βαθια γεραματα!!!!

εχεις διαλειμα 1 ωτρα πριν σχολασεις?

και γιατι δεν ζητας να το κανεις νωριτερα?

το ξερουν ολοι στη δουλεια για την εγκυμοσυνη?

UzVGp2.png

barboula με το καλό να δεις το μωρό σου... πόσο ζηλεύω!!!

Θέλω κι εγώ να δω το μικρό μου! Έχουμε ραντεβού την άλλη βδομάδα... και δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

barboula με το καλό να δεις το μωρό σου... πόσο ζηλεύω!!!

Θέλω κι εγώ να δω το μικρό μου! Έχουμε ραντεβού την άλλη βδομάδα... και δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα!

δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα!ποσο ΔΙΚΑΙΟ εχεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ειπα να σας γραψω μια λιστα για τη βαλιτσα του μαιευτηριου όπως την διορθωσα μετά το πρωτο μου παιδι γιατι στα site γραφουν μπουρδες για να ψωνιζουμε αχρηστα πραγματα!

Για τη μαμά

1-3 νυχτικά με μανίκια χωρίς λαστιχο (γιατι θα σας βαλουν ορους κι ειναι κριμα να σκιζετε όποια διακοσμητικά έχουν οι νυχτικιες σας (το εκανα γι αυτο σας το λεω!). Επίσης να ειναι ευκολο να βγάλετε το στηθος για να θηλασετε, αρα προτιμοτερο με κουμπακια ως τη κοιλια

1-2 ρόμπες για να βαζετε στις βολτες σας στη τουαλετα ή στο διαδρομο (κατα προτιμηση σκουρες γιατι συμβαινουν και ατυχηματα απο τα λόχεια )

ρομπες πρασινες χειρουργειου (αν γεννησετε σε κρατικο, μπορει να μην εχουν...το επαθε μια φιλη μου που τη βαλανε γυμνη για καισαρικη και ντρεποτανε η καημενη)

αποστειρωμενες γαζες, μπεταντιν, γαζα για τη καισαρικη (αν κανετε) πάλι για τον ιδιο λογο

Παντοφλες με σκληρο πατο

Εσωρουχα προχειρα για πεταμα (π.χ. κατι βράκες της γιαγιας σας ειναι μια χαρα γιατι το αιμα θα ειναι αρκετο τις πρωτες μερες, οποτε θα τα πεταξετε μετα. Μη παρετε μιας χρησης ειναι αχρηστα και σε ξυνουν ολη την ωρα...παθούσα)

Σερβιετες always ultra νυκτος ή οτιδηποτε σας βολευει μακριες ομως, μπορειτε να βαλετε και 2...μη παρετε χοντρες θα σας σπασουν τα νευρα!!

Νεσεσερ με κονσιλερ, μεικ απ, μασκαρα, ρουζ, κρεμα ημερας...για να ειστε κουκλες οταν υποδεχεστε κοσμο...δε θελουμε ταλαιπωρες μαμαδες!!

Σουτιεν θηλασμου

Πετσετα προσωπου

Μαντηλακια καθαρισμου προσωπου, χεριων

Επιθεματα στηθους (αν κι εγω δε τα χρειαστηκα γιατι μου κατεβηκε μετα απο 2 μερες)

Φωτογραφικη μηχανη

Ρουχα για την επιστροφη στο σπιτι

Αφρολουτρο, αποσμητικο αν βρειτε και σε συσκευασια ταξιδιου καλυτερα

Οδοντοβουρτσα-οδοντοκρεμα

Κινητο-φορτιστη

Για το μωρο

ΠΟλλά κορμακια 0-3 μακρυμανικα (και λεω πολλα εννοωντας οχι 3-4 αλλα 7-8 γιατι εμενα του ειχαν βγει απ'εξω και λερωσε 2-3 σε μια μερα!!Ευτυχως μεναμε κοντα και πηραμε απο το σπιτι!)

φορμακια βελουτε με ποδαρακια για απ'εξω αλλιώς πιο χοντρα (εξαρταται τη ζεστη στο δωματιο)

γαντακια (για να μη γρατζουνιστει)

Πάνες αγκαλιας (αυτες που τα τυλιγεις με τα χερια μεσα -2 το πολυ)

Πάνα πιο χοντρη αν κανει ψυχρα για καμμια βολτα στο διαδρομο

ΚΟυβερτουλα

Σκουφακι (παέι σετ συνηθως με το φορμακι...αλλά πάρτε κι ενα δυο σε ουδετερο χρωμα)

Παμπερς το 0 μια συσκευασια ειναι αρκετη

Βαμβακι για τα πρωτα κακακια (μη βαλετε μωρομαντηλο τα ερεθιζει, αλλιως στεγνωστε μετα με βαμβακι)

Πετσετακια για τις γουλιτσες (καμμια 10ρια)

2-3 σαλιαρες με σκριτσ-σκρατς (οχι με κορδονι εχουν απαγορευτει...)

ΟΧΙ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΗΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΘΟΣ

Σεντονακι για τη κουνιτσα που θα το φερουν

Το μαξιλαρακι ειναι περιττο. Μπορειτε να βαλετε ενα τύπου μικρουλικο μηπως σας φερουν κανενα ματακι να το βαλετε απανω...κι οχι πανω στο μωρο!

Ζακετουλα ή σακος εξοδου ή ολόσωμο με κουκουλα (η περιπτωση μας για χειμωνα)

Α! Μη ξεχασετε τον πατερα ε?? Καθαρα ρουχα και εσωρουχα γιατι με το που τα βλεπουν χεζονται πανω τους!!!αχχαχαχαχαχαχχα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες...κ ευχομαι οσες δεν το εχετε δει ακομη να το δειτε συντομα κ να ειναι ολα τελεια...τωρα που πλησιαζει η ωρα...με πιανει το αγχος κ η αγωνια γιατι πρεπει να αναφερω στον γιατρο για να κοιταξει λιγο καλυτερα τη καρδουλα του επειδη ο μπαμπας μου ειχε προβλημα εκ γεννετις στην καρδια του κ μου ειπε ο γιατρος να το αναφερω!!αλλα μεσα μου ξερω οτι ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ...!!πρεπει να χαλαρωσω κ να απολαυσω την εξεταση...!!

DIDI οι αντρες μας βιαστηκαν να μας παρουν τα τεστακια εεε??μπας κ ειναι κ εκεινοι διδυμες ψυχες??Αχαχα!!

Jr39p2.png

Λοιπον ειπα να σας γραψω μια λιστα για τη βαλιτσα του μαιευτηριου όπως την διορθωσα μετά το πρωτο μου παιδι γιατι στα site γραφουν μπουρδες για να ψωνιζουμε αχρηστα πραγματα!

Για τη μαμά

1-3 νυχτικά με μανίκια χωρίς λαστιχο (γιατι θα σας βαλουν ορους κι ειναι κριμα να σκιζετε όποια διακοσμητικά έχουν οι νυχτικιες σας (το εκανα γι αυτο σας το λεω!). Επίσης να ειναι ευκολο να βγάλετε το στηθος για να θηλασετε, αρα προτιμοτερο με κουμπακια ως τη κοιλια

1-2 ρόμπες για να βαζετε στις βολτες σας στη τουαλετα ή στο διαδρομο (κατα προτιμηση σκουρες γιατι συμβαινουν και ατυχηματα απο τα λόχεια )

ρομπες πρασινες χειρουργειου (αν γεννησετε σε κρατικο, μπορει να μην εχουν...το επαθε μια φιλη μου που τη βαλανε γυμνη για καισαρικη και ντρεποτανε η καημενη)

αποστειρωμενες γαζες, μπεταντιν, γαζα για τη καισαρικη (αν κανετε) πάλι για τον ιδιο λογο

Παντοφλες με σκληρο πατο

Εσωρουχα προχειρα για πεταμα (π.χ. κατι βράκες της γιαγιας σας ειναι μια χαρα γιατι το αιμα θα ειναι αρκετο τις πρωτες μερες, οποτε θα τα πεταξετε μετα. Μη παρετε μιας χρησης ειναι αχρηστα και σε ξυνουν ολη την ωρα...παθούσα)

Σερβιετες always ultra νυκτος ή οτιδηποτε σας βολευει μακριες ομως, μπορειτε να βαλετε και 2...μη παρετε χοντρες θα σας σπασουν τα νευρα!!

Νεσεσερ με κονσιλερ, μεικ απ, μασκαρα, ρουζ, κρεμα ημερας...για να ειστε κουκλες οταν υποδεχεστε κοσμο...δε θελουμε ταλαιπωρες μαμαδες!!

Σουτιεν θηλασμου

Πετσετα προσωπου

Επιθεματα στηθους (αν κι εγω δε τα χρειαστηκα γιατι μου κατεβηκε μετα απο 2 μερες)

Φωτογραφικη μηχανη

Κινητο-φορτιστη

Για το μωρο

ΠΟλλά κορμακια 0-3 μακρυμανικα (και λεω πολλα εννοωντας οχι 3-4 αλλα 7-8 γιατι εμενα του ειχαν βγει απ'εξω και λερωσε 2-3 σε μια μερα!!Ευτυχως μεναμε κοντα και πηραμε απο το σπιτι!)

φορμακια βελουτε με ποδαρακια για απ'εξω αλλιώς πιο χοντρα (εξαρταται τη ζεστη στο δωματιο)

ΚΟυβερτουλα

Σκουφακι (παέι σετ συνηθως με το φορμακι...αλλά πάρτε κι ενα δυο σε ουδετερο χρωμα)

Βαμβακι για τα πρωτα κακακια (μη βαλετε μωρομαντηλο τα ερεθιζει, αλλιως στεγνωστε μετα με βαμβακι)

Το μαξιλαρακι ειναι περιττο. Μπορειτε να βαλετε ενα τύπου μικρουλικο μηπως σας φερουν κανενα ματακι να το βαλετε απανω...κι οχι πανω στο μωρο!

Α! Μη ξεχασετε τον πατερα ε?? Καθαρα ρουχα και εσωρουχα γιατι με το που τα βλεπουν χεζονται πανω τους!!!αχχαχαχαχαχαχχα!!!

αν κ αργω πολυ ακομα!κ δεν ξερω εδω τι δινουν κ τι οχι στο νοσοκομειο την εγραψα την λιστα σου σε ενα βιβλιο που εχω για το μωρο!!!πολυ πρακτικη κ θελω τοοοοοσοοοο πολυ να μου ειναι χρησιμη!!!!

Z29ap2.png

Για τη μαμά

Παντοφλες με σκληρο πατο

Σουτιεν θηλασμου

Πετσετα προσωπου

Φωτογραφικη μηχανη

Κινητο-φορτιστη

Για το μωρο

ΚΟυβερτουλα

thanks!!! με ξεαγχωσες καπως γιατι διαβαζω διαφορα... βεβαια για το μωρο μονο πραγματακια εξοδου θα παρω, αφου τα παρεχουν ολα στο ΛΗΤΩ μεχρι να βγουμε... και εννοειται του μπαμπα ΤΙΠΟΤΑ! να παει σπιτι καλε... 15 λεπτα δρομος... λες να τα κανει πανω του???:tongue::tongue::tongue: γαντακια χρειαστηκατε? και τα παμπερς με προβληματιζουν... το 0 (2-5 κιλα) ή το 1 (3-6 κιλα)? λενε οτι τα αγορια θελουν και μεγαλυτερη φορμα-απορροφητικοτητα?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τελεια η λιστα μπισκοτακι..κ ελεγα τι να παρω τι να παρω...???αλλα αργω ακομηηηη...!ομως ευχαριστουμε...λοιπον κοριτσια χαιρετωωωωω.....θα τα πουμεεεε...φιλακια σε ολες κ στις κοιλιτσες σας.....γειααααααααααααα!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Για τη μαμά

Παντοφλες με σκληρο πατο

Σουτιεν θηλασμου

Πετσετα προσωπου

Φωτογραφικη μηχανη

Κινητο-φορτιστη

Για το μωρο

ΚΟυβερτουλα

Εγω που θα γεννησω στο ΡΕΑ μου ειπαν οτι για το μωρο να μην παρω τπτ εκτος απο ρουχαλακια εξοδου!Οσο για γαζουλες και τετοια επισης τα παρεχουν εκει!Ισχυει η θα βρεθω προ εκπληξεως?

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλησπερα, συνονοματη!!! ...εδω... φουσκωνουμε σιγα σιγα! :tongue::tongue::tongue: εσυ? εγκυουλα? για ποτε με το καλο?

καλησπερα!! ;)ναι εγκυουλα κ εγω..! 4 μηνων κ φουσκωνω.. πολυ ομως.. πηρα 6 κιλα μεσα σ'ενα μηνα.. κ συνεχιζω να τρωω σαν.. δεν ξερω κ εγω τι.. !! πρεπει να χαλαρωσω λιγο νομιζω... :/ ΠΗΤ 17/01/2013 εως 14/02/2013..εσυ ποσο εισαι?

as1cMeZNw2k0020MDAwNjU3MmJ8MDA3OTU3ZHxteSBiYWJ5.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...