Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσουδες! Εχει ενα καιρο σημερααα!!! Πολληηη βροχη!

Εγω εκλεισα 6 ωρες κομμωτηριο χτες...πλεον ειμαι παλι ξανθια..αλλά πόσο μου ελειψε το παιδακι μου που το αφησα ολη μερα στη πεθερα!! Οταν γυρισα σπιτι μου μυριζε τα μαλλια και μου ελεγε μυριζουν πολυ ωραια μανουλα, τι ομορφη μανουλαααα και εγινα λιωμα. Αυτα θα ακουτε απο τους γιους...γιατι απο τις κορες...ενα "καλη εισαι" και πολυ μας ειναι!!

Κατια θα δειτε το φυλο σημερα! Σουπερ!

Ειδα και τις ανακοινωσεις εγκυμοσυνης σας...πολυ ωραιες!!!

Εγω στη πρωτη το ηξερα 2 μερες και μετα ξαναπηρα τεστ να το επιβεβαιωσω και του εβαλα μια κορδελα και του το αφησα στο μαξιλαρι ...χοροπηδουσα και μου φωναζε "πλακα κανεις πλακα κανεις!!" Μετα στειλαμε ταχυδρομικα και στους παππουδες (γιατι τους ειχαμε μακρια) τον υπερηχο κι ενα ποιηματακι για το εγγονακι που ερχεται...τρελαθηκαν κι αυτοι!

Σ'αυτην καθομασταν στον καναπε και βλεπαμε τηλεοραση, σε καποια στιγμη αρχισα να μετραω τα δαχτυλα μου, μου λεει καλα τι μετρας εκει? Τους μηνες που μενουν για να γινεις παλι μπαμπας του λεω!!Και σηκωθηκε παλι φωναζοντας αληθεια αληθεια μου λες!!! Ε μετα πηγαμε στο μικροβιολογικο για εξετασεις κλπ κλπ! Η αληθεια ειναι οτι ειμασταν πιο συγκρατημενοι λογω της βιοχημικης που ειχα και περιμεναμε να ανεβει πολυ η χοριακη για να παμε να το ακουσουμε.

Barboula περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο!

Cristy σε εχω στο φεις? Εχω μπερδευτει με τα εδω ονοματα σας και προσπαθω να θυμιθω ποια ειναι ποια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

υποθετω οτι γινεται πιο εξονυχιστικος ελεγχος..κ ειναι κ καλυτερο το μηχανημα λογικα απο του γιατρου γι αυτο μας στελνουν κ εκτος...κ αυτοι οι γιατροι που το κανουν λογικα ειναι εξιδικευμενοι....!!κ γι αυτο δεν διαρκει 10 λεπτα που διαρκει ο μηνιαιος υπερηχος....!!:D:Dμην αγχωνεσαι τωραααααα χαλαρωσεεεε!!!!!!!ολα καλα θα ειναιιιιι!!

Jr39p2.png

επανερχομαι λοιπον, λεγοντας οτι με την β επιπεδου βλεπεις πως εχουν εξελιχθει ολα οσα αναπτυχθηκαν μεχρι την ημερα εξετασης.

τα πλεονεκτηματα του β'επιπεδου ειναι :

1)η αποκαλυψη ανατομικων δεικτων που αυξανουν τον κινδυνο για χρωμοσωμικες ανωμαλιες,

2)ο ελεγχος ομαλης ενδομητριας αναπτυξης,

3)προσδιορισμος θεσης πλακουντα,

4)εκτιμηση ογκου αμνιακου υγρου,

5)πρωιμη ανιχνευση συνδρομου υποκλοπης σε διδυμες μονοχοριακες κινησεις,

6)λεπτομερης ελεχγος καρδιας,

7)η εκτιμηση ροης μητριαιων αγγειων, καταταξη κυησης σε υψηλου κινδυνου.

επισης, ανιχνευονται πολλες συγγενεις ανατομικες ανωμαλιες, αλλα οχι ολες. αυτες με το αντιστοιχο ποσοστο διαγνωσης ειναι :

1)δισχιδης ραχη (90%)

2)ανεγκεφαλια (99%)

3)υδροκεφαλια (60%)

4)σοβαρες καρδιακες παθησεις (25-50%)

5)διαφραγματοκηλη (60%)

6)εξωμφαλος-γαστροσχιση (90%)

7)μειζονα προβληματα απο νεφρους (85%)

8.σοβαρες ανωμαλιες ακρων (90%)

9)συνδρομο down (40%)

Τελος λέει οτι το φυλο ανιχνευεται σωστα σε ποσοστο 95%.

τα λοιπα χαρακτηριστικα επιβεβαιωνουν φυσιολογικη αναπτυξη χωρις ανωμαλιες στο προσωπο, τα αυτια, τα ματια, κλπ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Impatient εγω σημερα για β επιπεδου εχω κλεισει....κ μετα ξαναραντεβου στις 4/10 στον γιατροοοοο....!!σημερα θα το χορτασω πιστευω....κ θελω να ειναι οοοοοολα καλα....!!που θα ειναι...!!:D:D:D:p:p

καλημερα σε ολες κοριτσια!!!!!

barboula με το καλο να δεις το μωρο να το χορτασεις...οσο το χορτασεις γιατι μετα απο 2 λεπτα θα θες κ αλλο!!!

οι ιστοριες σας κοριτσια ή μια πιο ωραια απο την αλλη!!!!

εγω δεν μπορω να πω την δικη μου γιατι δεν εχει τιποτα το ρομαντικο μεσα...

ενω δουλευα σε μια κλινικη το απογευμα κ 3 μερες πρωτου ερθει η περιοδος ειχα ελαφρια αιμοραγια.κ πηγα στο νοσοκομειο.

εκει καθε 2 μερες καναμε χοριακη κ μετα απο 1 εβδομαδα βγηκα με μια χοριακη 1000 κ με ενα αγχος μην εχω παλι τα ιδια....

το αποτελεσμα ομως λενε οτι μετραει...οποτε ολα ΤΕΛΕΙΑ!

Z29ap2.png

οσες ενδιαφερεστε για τον β επιπεδου, ριξτε μια ματια εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=119226

δεν εχει γνωμες ειδικων, αλλα επειδη συζητιεται η αξια της εξετασης (κι απο τις δυο πλευρες) απο μαμαδες και εγκυους εχουν μεγαλη αξια καποια συμπερασματα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κ εγω didi περιεργο αλλα ετσι κανω...οταν κατι λεει ο μπαμπας...του κλεινω κ καλα τα αυτια.....αχαχαχα!σημερα στην δουλεια του εδινε κ καταλαβαινε...κλωτσα κλωτσα...καποια στιγμη νομιζα θα κατυρηθω πανω μου....

κοριτσια ασχετο..ξερεις καμια σας τι εχει γινει με το επιδομα γαμου??γιατι ρωταει ο αμορες ποσο καιρο τωρα για να παει το χαρτι αν ειναι κ του λενε δεν ξερουμε θα σε ενημερωσουμε αν ισχυει ακομα...κ σε ενα αλλο παλικαρι το ιδιο...?εχει καμια ιδεα τι παιζει γιατι κ εγω εχω μπερδευτει με τοσα κοψιματα που κανουν πια...!

καλημερα μπαρμπουλα! σημερα το πρωι που εφευγε ο ντιντος με φιλαει και του λεω στο μπεμπη? φιλαει το μπεμπη και μετα τι κανει???βαζει το καλαμακι του φραπε του στην κοιλια μου και του λεει του μικρου"φραπεδακι?" :shock:

σημερα στον υπνο μου ειδα το παιδι μου!!! οτι τον γεννησα, οτι τον πηραμε βολτα με το αυτοκινητο ειδα μεγαλο ονειρο αλλα δν το θυμαμαι καλα...

για το επιδομα γαμου που ρωτας δεν ξερω...ειμαι ανεργη και ο ντιντος ελευθερος επαγγελματιας

Αλλαγή θέματος:

Στην κόρη, ο σύζυξ μου είχε πάρει διαμαντένιο κολιέ, όχι αμέσως, σε 2 μήνες που ήταν και τα γενέθλιά μου. Δεν είχαν υπάρξει χρυσαφικά στο γάμο εξάλλου, μετά το μονόπετρο και ήταν κάτι σαν φυσική εξέλιξη...

Τώρα... απλά θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να πληρώσουμε μαιευτήριο και γιατρό και δε γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με το γιατρό της εφημερίας...

Νομίζω κι εγώ τριαντάφυλλα και μπαλόνια θα λάβω, άντε και κανένα κουτί σοκολατάκια που τόσο λαχταράω και δεν μπορώ να τα φάω λόγω ... των γνωστών... αηδιών με τα γλυκά...

Μας κατάντησαν ... να μην πω πως...

αστα! δεν το συζητω...

να σε ρωτησω...εχεις παρει αδεια λογω εγκυμοσυνης ε? στο δημοσιο ή στον ιδιωτικο τομεα εισαι?

χαχαχα τα ιδια 3/6 επετειο γνωριμιας και γαμου και 6/6 τα γεννεθλια μου!

ενα δωρο και αν! ξερεις εμεις εχουμε λιγο διαφορετικη αντιπετωπιση, δεν κανουμε δωρα στις γιορτες αλλα σε ασχετες μερες, παιρνουμε κατι που μας γυαλισε σε ασχετες στιγμες! Εδω και ενα χρονο εχουμε καθιερωσει το παρτυ για 3

ιδεα της μικρης ηταν

καλα ποτηρια ,κερακια , λουλουδια στο τραπεζι και επιεδη το μενου το φτιαχνει η μικρη ειναι παντα σουβλακια! ( κατα τα αλλα βγαζουμε τα κρυσταλινα ποτηρια)

!

εμεις τωρα εχουμε 3 επετειους:D

σας ειχα πει οτι τον πετυχα ενα βραδυ που βγηκαμε με την αδερφη μου, και μετα βγηκαμε 2-3 φορες , αλλα επειδη ακομη σπουδαζε(το δευτερο πτυχιο και αφου ειχε κανει και το στρατιωτικο του) εγυφε για Αθηνα, οποτε μιλουσαμε μεσω msn μιλουσαμε ωρες! καθε μερα! οπως μιλαω με εσας τωρα πχ :D:D

ε και εκμηστηριευτηκαμε το ενδιαφερον μας μεσω μεσεντζερ και ετσι λεμε οτι ειμαστε μαζι απο 24 σεπτεμβρη του 2006 , μετα κατεβηκε στις εκλογες για λιγες μερες και η σχεση σφραγιστηκε με φιλι στις 14-10 οποτε πρωτα γιορταζαμε αυτες τις δυο επετειους , ε παντρεφτηκαμε και περσι 4-9 και ετσι τωρα πια γιορταζουμε μονο την επετειο του γαμου μας

αλλα κατι θα προσπαθησω να του ετοιμασω για τις 24-9:D

μπορει να κανω αυτο που κανει η αννουλα σου!σουβλακια με κερακια:D:D:D

UzVGp2.png

επανερχομαι λοιπον, λεγοντας οτι με την β επιπεδου βλεπεις πως εχουν εξελιχθει ολα οσα αναπτυχθηκαν μεχρι την ημερα εξετασης.

τα πλεονεκτηματα του β'επιπεδου ειναι :

1)η αποκαλυψη ανατομικων δεικτων που αυξανουν τον κινδυνο για χρωμοσωμικες ανωμαλιες,

2)ο ελεγχος ομαλης ενδομητριας αναπτυξης,

3)προσδιορισμος θεσης πλακουντα,

4)εκτιμηση ογκου αμνιακου υγρου,

5)πρωιμη ανιχνευση συνδρομου υποκλοπης σε διδυμες μονοχοριακες κινησεις,

6)λεπτομερης ελεχγος καρδιας,

7)η εκτιμηση ροης μητριαιων αγγειων, καταταξη κυησης σε υψηλου κινδυνου.

επισης, ανιχνευονται πολλες συγγενεις ανατομικες ανωμαλιες, αλλα οχι ολες. αυτες με το αντιστοιχο ποσοστο διαγνωσης ειναι :

1)δισχιδης ραχη (90%)

2)ανεγκεφαλια (99%)

3)υδροκεφαλια (60%)

4)σοβαρες καρδιακες παθησεις (25-50%)

5)διαφραγματοκηλη (60%)

6)εξωμφαλος-γαστροσχιση (90%)

7)μειζονα προβληματα απο νεφρους (85%)

8.σοβαρες ανωμαλιες ακρων (90%)

9)συνδρομο down (40%)

Τελος λέει οτι το φυλο ανιχνευεται σωστα σε ποσοστο 95%.

τα λοιπα χαρακτηριστικα επιβεβαιωνουν φυσιολογικη αναπτυξη χωρις ανωμαλιες στο προσωπο, τα αυτια, τα ματια, κλπ...

ωραια, τα ειχα διαβασει κιε γω αυτα σε ενα σαιτ και με αγχωσαν.. να και μια μανα που δεν θα απολαυσει την εξεταση, οσο θα βλεπω τη γιατρο να μετραει με σοβαρο υφος και να υπαγορευει διαφορα στη βοηθο της, η δικη μου καρδια θα χτυπαει με 1000.. ευτυχως θα ειναι και ο γιατρος μου εκει με τη μαια του οπως στην αυχενικη και θα μου κανουν παρεα..

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Κατια χθες μπηκα κ διαβασα ολες αυτες τις λεπτομεριες στο site....!!να εισαι καλα....!!

ιοαννα σε ευχαριστω πολυ...ναι οπως το λες το αποτελεσμα μετραει.....κ το αποτελεσμα ειναι οτι φουσκωνει η κοιλιτσα...χεχεχΕ!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδες! Εχει ενα καιρο σημερααα!!! Πολληηη βροχη!

Εγω εκλεισα 6 ωρες κομμωτηριο χτες...πλεον ειμαι παλι ξανθια..αλλά πόσο μου ελειψε το παιδακι μου που το αφησα ολη μερα στη πεθερα!! Οταν γυρισα σπιτι μου μυριζε τα μαλλια και μου ελεγε μυριζουν πολυ ωραια μανουλα, τι ομορφη μανουλαααα και εγινα λιωμα. Αυτα θα ακουτε απο τους γιους...γιατι απο τις κορες...ενα "καλη εισαι" και πολυ μας ειναι!!

Κατια θα δειτε το φυλο σημερα! Σουπερ!

Ειδα και τις ανακοινωσεις εγκυμοσυνης σας...πολυ ωραιες!!!

Εγω στη πρωτη το ηξερα 2 μερες και μετα ξαναπηρα τεστ να το επιβεβαιωσω και του εβαλα μια κορδελα και του το αφησα στο μαξιλαρι ...χοροπηδουσα και μου φωναζε "πλακα κανεις πλακα κανεις!!" Μετα στειλαμε ταχυδρομικα και στους παππουδες (γιατι τους ειχαμε μακρια) τον υπερηχο κι ενα ποιηματακι για το εγγονακι που ερχεται...τρελαθηκαν κι αυτοι!

Σ'αυτην καθομασταν στον καναπε και βλεπαμε τηλεοραση, σε καποια στιγμη αρχισα να μετραω τα δαχτυλα μου, μου λεει καλα τι μετρας εκει? Τους μηνες που μενουν για να γινεις παλι μπαμπας του λεω!!Και σηκωθηκε παλι φωναζοντας αληθεια αληθεια μου λες!!! Ε μετα πηγαμε στο μικροβιολογικο για εξετασεις κλπ κλπ! Η αληθεια ειναι οτι ειμασταν πιο συγκρατημενοι λογω της βιοχημικης που ειχα και περιμεναμε να ανεβει πολυ η χοριακη για να παμε να το ακουσουμε.

Barboula περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο!

Cristy σε εχω στο φεις? Εχω μπερδευτει με τα εδω ονοματα σας και προσπαθω να θυμιθω ποια ειναι ποια!!

μπισκοτακι μου και ανατριχιασα και δακρυσα!

αχ καλε πως συγκινουμε τοσο ευκολα? απο την εγκυμοσυνη ειναι μονο ή οι ιστοριες σας ειναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα κοριτσια χουζουρεψαμε(μονο!!!!) πολυ το πρωι και σηκωθηκαμε 11!!! ουτε κυριακη να ηταν!

UzVGp2.png

KΑΛΗΜΕΡΑ DIDI εσεις εχετε μοντερνα ιστορια...διαδικτυακη....εμεις ξεκινησαμε msn...αλλα μετα το ριξαμε στα μνματακια....!!χεχεχΕ!!!

ναι κατι σαν την ιστορια με την μεγκ ραϊαν αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ειμεις περισστερο msn, ειναι και τζαμπα:P

τα μηνυματακια πιο μετα

UzVGp2.png

ωραια, τα ειχα διαβασει κιε γω αυτα σε ενα σαιτ και με αγχωσαν.. να και μια μανα που δεν θα απολαυσει την εξεταση, οσο θα βλεπω τη γιατρο να μετραει με σοβαρο υφος και να υπαγορευει διαφορα στη βοηθο της, η δικη μου καρδια θα χτυπαει με 1000.. ευτυχως θα ειναι και ο γιατρος μου εκει με τη μαια του οπως στην αυχενικη και θα μου κανουν παρεα..

πιστεψε με δεν θα εισαι ουτε η πρωτη, ουτε και η μονη!!! αν ομως, μπαινοντας να κανεις τον υπερηχο τα ξερεις ολα αυτα

α. δεν θα σε ξεγελασει κανεις λεγοντας σου σε 10 λεπτα ολα καλα

β. φευγοντας με τα θετικα αποτελεσματα, θα εχεις ξαλαφρωσει καμια 20αρια κιλα αγχους

και γ. θα απολαυσεις ακομα πιο πολυ την εικονα που θα χεις δει, γιατι θα ξερεις οτι εχεις κανει κατι πολυ σημαντικο για να φροντισεις το μωρακι σου!

το ιδιο τρελα αγχωμενες ειμαστε ολες! μολις ομως καθισεις και αρχισεις να ακους και να βλεπεις το μικρακι σου, θα ξεχαστεις... ολα καλα θα πανε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi εμεις αν δεν ανταλλαζαμε κινητα ακομα στο msn Θα ειχαμε μεινει τοσο ντροπαλος που ηταν τοτε...!παπαππα...!κ παιδι μεσω ιντερνετ θα καναμε....αχαχαχαχα...!!αντε κ σε μια ωρα φευγω για να παω να δουμε το μωρουλακι μας.....κ ο αμορες πηρε αδεια κ εφυγε νωριτερα απο την δουλεια για να ερθει να με παρει να φυγουμε....δεν θελει λεει να χασει ουτε μια εξεταση ουτε εναν υπερηχο.....:D:Dμε κανει πολυ ευτυχισμενη αυτο...!!κοριτσια εντωμεταξυ η πλατη μου στην δουλεια απο τις κωλ*καρεκλες με εχει πεθανει..ειδικα δεξια..σε συνδιασμο με την σκολειωση.....!κ τον αυχενα...!!δεν μπορω να καθομαι τοσες ωρες συνεχομενες με 10 λεπτα μονο διαλειμμα κ αυτο 1 ωρα πριν σχολασω..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...