Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΣΩΣΤΑ Κατια.....ΞΕΧΑΣΑ γραφοντας την ιστορια μας...να ευχηθω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.....σε ολες...!:Dολες απο μια διαφορετικη ιστορια.....κ ολες ομως με την ιδια ομορφη καταληξη...!!:D:D

εγω θελω να προσθεσω οτι μετα απο μια εβδομαδα αφου ειχαμε βεβαιωθει κ απο τον γιατρο οτι ειναι ενδομητρια κ τα σχετικα ειχα ρεπο καθημερινη κ του εκανα το τραπεζι...με κερια...λουλουδια...κ γαριδες.....σαλατες...ρυζι...κ σκοταδια....ολη μερα...ξερετε τωρα...μην μπω σε λεπτομεριες...!:tongue::tongue:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Impatient εγω σημερα για β επιπεδου εχω κλεισει....κ μετα ξαναραντεβου στις 4/10 στον γιατροοοοο....!!σημερα θα το χορτασω πιστευω....κ θελω να ειναι οοοοοολα καλα....!!που θα ειναι...!!:D:D:D:p:p

Jr39p2.png

καλημερα Impatient εγω σημερα για β επιπεδου εχω κλεισει....κ μετα ξαναραντεβου στις 4/10 στον γιατροοοοο....!!σημερα θα το χορτασω πιστευω....κ θελω να ειναι οοοοοολα καλα....!!που θα ειναι...!!:D:D:D:p:p

ααα. νομισα πηγαινες για απλο υπερηχο! Ολα καλα να τα βρειτε κοριτσι μου και να το απολαυσεις το μωρο σου, τοση ωρα εξαλλου κραταει η εξεταση!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

:Dναιι ναιιιιι κατια λιγες ωρες εμειναν κ θα δουμε το κουτσουνακι μας....!!χεχεχε....!δεν ξερω τι ωρα θα επιστρεψω βεβαια γιατι εχουμε κανονισει κατι μετα αλλα με την 1η ευκαιρια θα μπω να σας ενημερωσω....!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ Impatient Με το καλο να κλεισεις κ εσυ κ να ειναι ολα τελεια...που θα ειναι....!χεχεχεχε!!ναι πηρα τηλεφωνο για το ραντεβου κ μου το εκλεισαν εκεινοι με βαση την τελευταια πητ....;):D

Jr39p2.png

barboula

με το καλο να δειτε το σπορακι σας

εγω σημερα κλεινω τον 4ο!

Σκεφτομαι στον επομενο υπερηχο να παρω και την μικρη μαζι μου!

δεν ξερω θα δω , εχω καιρο 26/9

εσυ impatient θα ξανα πας και προν τυην β- επιπεδου;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

:Dναιι ναιιιιι κατια λιγες ωρες εμειναν κ θα δουμε το κουτσουνακι μας....!!χεχεχε....!δεν ξερω τι ωρα θα επιστρεψω βεβαια γιατι εχουμε κανονισει κατι μετα αλλα με την 1η ευκαιρια θα μπω να σας ενημερωσω....!!!

ρωτηστε πριν αρχισει αν θα σας δωσει dvd με την εξεταση... εμας μας δινει καθε φορα, αλλα πραγματικα (ακομα και αν στο χρεωσουν) ο β επιπεδου αξιζει να τον εχεις! βλεπεις τα παντα και για πολυ ωρα! πατουσακια, χερακια, φατσουλα, αυτακια, μορφασμους... τελεια! ρωτηστε αν ειναι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

barboula

με το καλο να δειτε το σπορακι σας

εγω σημερα κλεινω τον 4ο!

Σκεφτομαι στον επομενο υπερηχο να παρω και την μικρη μαζι μου!

δεν ξερω θα δω , εχω καιρο 26/9

εσυ impatient θα ξανα πας και προν τυην β- επιπεδου;;;

ροδουλα εγω πηγα την παρασκευη που μας περασε και τωρα ξανα σε 10 μερες. εχω αραιωσει λιγο τους υπερηχους (καθε 3 βδομαδες πλεον) λογω οικονομικων.

Διαφημίσεις

καλημερα κ σε εσενα ροδουλα...ευχαριστω πολυ....!!αντε με το καλο να παρεις κ το μικρακι σου μαζι να δει το αδερφακι του...

εμενα στον επομενο υπερηχο θα ερθουν οι νονοι μαζι μας.....οι κουμπαροι δλδ..λειπουν στην Ικαρια...κ ερχονται αυτες τις μερες για ενα μηνα κ μετα θα ξαναερθουν στην γεννα...οποτε με εχουν φαει....κ θα τους παρουμε μαζι...:tongue:

Jr39p2.png

Να ρωτησω, επειδη δεν θα κανω τη β επιπεδου στο γιατρο μου αλλα στο ΡΕΑ, ειναι στανταρντ οτι θα ειναι σε 3D η εξεταση?

απ οσο ξερω ναι! γιατι θελουν να τσεκαρουν και λαγοχειλο-λυκοχειλο, να δουν και να μετρησουν δαχτυλακια, να ελεγξουν ματακια, αυτακια, κλπ ειναι δηλαδη για λογους εξεταστικους, οχι μονο για να δεις το μωρο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Impatient δεν ξερω σιγουρα αλλα πιστευω οτι αυτη η εξεταση ειναι 3d...δεν ξερω κ σιγουρα....κ εγω θα παω στο embryocare να την κανω κ δν θυμαται η κουμπαρα μου που την εκανε περυσι αν ειναι 3d....κ εγω ανυπομονω να δω....μολις δω θα σου πω..

Jr39p2.png

Ωραια. Και κατι αλλο.. Αν το μωρο ειχε καποιο ανατομικο προβλημα η λαγοχειλο δεν θα το βλεπαμε και στους προηγουμενους 3d υπερηχους που καναμε? Το ρωταω για να μου φυγει η ανησυχια λιγο. Εμενα παντως φυσιολογικοτατο μου φανηκε το προσωπακι του την παρασκευη και εχουμε δει ολα τα χερια/ποδια/δαχτυλα. Και καθε φορα ο γιατρος κανει μετρησεις στο μωρο και την τελευταια φορα μου μετρησε και αμνιακο υγρο.

Ωραια. Και κατι αλλο.. Αν το μωρο ειχε καποιο ανατομικο προβλημα η λαγοχειλο δεν θα το βλεπαμε και στους προηγουμενους 3d υπερηχους που καναμε? Το ρωταω για να μου φυγει η ανησυχια λιγο. Εμενα παντως φυσιολογικοτατο μου φανηκε το προσωπακι του την παρασκευη και εχουμε δει ολα τα χερια/ποδια/δαχτυλα. Και καθε φορα ο γιατρος κανει μετρησεις στο μωρο και την τελευταια φορα μου μετρησε και αμνιακο υγρο.

επειδη εχω γραψει κατι σχετικο στο parents θα το βρω να το βαλω σε λιγο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...