Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ανακοίνωση 1ης εγκυμοσύνης:

Καταρχάς να σας πω ότι μετά το γάμο μας (Μάιο έγινε) η περίοδός μου έγινε ...άφαντη για ανεξήγητο λόγο... Predictor κάθε εβδομάδα και μετά χοριακή και μετά πάλι τα ίδια κλπ.

Ο γιατρός είπε αν συνεχίσει η κατάσταση να πάω το Σεπτέμβρη για υπέρηχο να δούμε αν έχω καμιά κύστη κλπ κι ότι το καλοκαίρι τέτοιου είδους "ανωμαλίες" χωρίς λόγο είναι συνηθισμένες.

Αδιαθετώ το Σεπτέμβρη κι αγοράζω τεστ ωορρηξίας.

Με το που βγαίνει + του στέλνω μνμ: έχω ωορρηξία, μην αργήσεις...

Εκείνη τη μέρα δε, είχα διπλοβάρδια, εκείνος πολλές ώρες μάθημα, τεσπά το κάναμε για να το κάνουμε, σε απόλυτες συνθήκες άγχους και σίγουροι ότι υπό τέτοιες συνθήκες "δε γίνεται δουλειά". Μετά δεν το σκεφτόμασταν καν.

Μετά 14 μέρες (τόσο θέλει για να έρθει η κυρία με τα κόκκινα μετά τη μέρα ωορρηξϊας), ξυπνάω και συνηδειτοποιώ ότι περίοδος γιοκ.

Κάνω λίγες πρωινές δουλίτσες, πάω δουλειά, πάω θάλασσα για μια βουτιά, στην επιστροφή για το σπίτι περνάω από το S/M κι αγοράζω 2 πακέτα μπαλόνια: 1 πακέτο ροζ (it's a girl!) κι ένα πακέτο γαλάζια (it's a boy!).

Σαν ... σούπερ μαγείρισσα που ήμουν τότε... βάζω φακές μπαρμπαστάθης στην κατσαρόλα... ήθελα να έχω και σερβιρισμένο φαγητό σε περίπτωση θετικού, τρομάρα μου!!!

Τεσπά, πάω στο ντουζ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ, (τα είχα αγοράσει με το ...κιλό λόγω προηγούμενων "ανωμαλιών") το οποίο και αφήνω να λειτουργήσει όσο βγαίνει η αλμύρα από πάνω μου...

Βγαίνω από το ντουζ και ΝΑΙ!!! ΘΕΤΙΚΟ!!!

Ξεκινάω να φουσκώνω μπαλόνια... ροζ και μπλε.

Όταν ήρθε μετά από λίγο σπίτι, όλο τα πάτωμα ήταν στρωμένο με μπαλόνια μπεμπέ, εγώ περιποιημένη και το φαγητό σερβιρισμένο (πράγμα πολύ σπάνιο για εκείνη την εποχή).

Τρελάθηκε εννοείται!!!

Πρέπει να ήταν η πιο fast forward μέρα της ζωής μου γιατί ήμουνα σε αναμμένα κάρβουνα. Μη φανταστείτε ότι είχε νυχτώσει εντωμεταξύ. Όχι, όχι...

Τις φακές τις παρατήσαμε και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο για χοριακή και μετά σινεμά!

Καταπληκτικά συναισθήματα!

Σε τούτη την εγκυμοσύνη... δεν είχα την ευκαιρία να σκηνοθετήσω απολύτως τίποτα.

Ήταν εξωσωματική, οπότε, ήταν δεδομένη η στιγμή που θα ανακοίνωνα αποτέλεσμα.

Τρελή συγκίνηση βέβαια γιατί είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά "άλλο πράγμα".

χαχαχα!Οτιδηποτε ευχαριστα ανακοινωσιμο εχετε σαν ζευγαρι μου φαινεται το κανετε υπερπαραγωγη!Εγω παλι χωρις να τον εχω προιδεασει καθολου (για καθυστερηση)σηκωνομαι το πρωι και παω και κανω μια χοριακη!Πηρα το αποτελεσμα 10 λεπτα πριν ερθει...Πρωτος μηνας προσπαθειων και οπως καταλαβαινεις δεν το περιμενα καν!Απο τη χαρα μου οχι μονο δεν προλαβα να ετοιμασω κατι αλλα, μπαινοντας στο σπιτι με βλεπει να χοροπηδαω κλαιγοντας με το αποτελεσμα της χοριακης στο χερι!Φυσικα ουτε που καταλαβε τι ειναι αυτο που κραταω!!!Ε τοτε αρχισα να φωναζω κυριολεκτικα...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!Νομιζω μαζι με εκεινον το εμαθε και ολοκληρη η γειτονια!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις δικιο, ειναι αγχος μετα και ηδη ειμαι αρκετα αγχωμενη εγκυμονουσα, δεν μου χρειαζεται επιπλεον! Προηγουμενως εκανε νυξη οτι εισαι κι εσυ μεταλλο???

μεταλλο δε με λεω αλλα καφριλα και χυμα με λεω σιγουρα!εγω τον παρακαλουσα να παμε στο vegas να παντρευτουμε!!αυτος δεν ηθελε.γενικα τα καθως πρεπει και αυτα που επιβαλλονται δεν μου αρεσουν καθολου!!

6KuQp2.png

ετσι ετσι μπραβο!μαλλον πεπει να αρχισω τα ιδιαιτερα με τον Ακη!!!!

εσενα εκδηλωνεται αλλιως;)

(ντρεπεται τα τρυφερα..:cool:)

ναι το εχω κανει να φαινεται πολυ μπρουταλ το αγορι μου!!!χαχαχαχαχαχαχαχ.ασχετο που εχουμε να κανουμε.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: απο τοτε που πιασαμε τη μπεμπα!!!!κυριολεκτικα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

6KuQp2.png

χαχαχα!Οτιδηποτε ευχαριστα ανακοινωσιμο εχετε σαν ζευγαρι μου φαινεται το κανετε υπερπαραγωγη!Εγω παλι χωρις να τον εχω προιδεασει καθολου (για καθυστερηση)σηκωνομαι το πρωι και παω και κανω μια χοριακη!Πηρα το αποτελεσμα 10 λεπτα πριν ερθει...Πρωτος μηνας προσπαθειων και οπως καταλαβαινεις δεν το περιμενα καν!Απο τη χαρα μου οχι μονο δεν προλαβα να ετοιμασω κατι αλλα, μπαινοντας στο σπιτι με βλεπει να χοροπηδαω κλαιγοντας με το αποτελεσμα της χοριακης στο χερι!Φυσικα ουτε που καταλαβε τι ειναι αυτο που κραταω!!!Ε τοτε αρχισα να φωναζω κυριολεκτικα...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!Νομιζω μαζι με εκεινον το εμαθε και ολοκληρη η γειτονια!:P:p:p:p

χαχαχαχ θυμηθηκα τη σκηνη απο τα εγκληματα που λεει η σωσω στον αλεκο οτι ειναι εγκυος και αυτος ξυπνησε τους γειτονες με τις πυτζαμες ολοι και χορευαν τσαμικα!!και μπαιναν κι αλλοι και ρωτουσαν και αυτος απαντουσε (((η σωσωκα γκαστρωθηκε))))χαχαχαχαχαχχα

6KuQp2.png

χαχαχαχ θυμηθηκα τη σκηνη απο τα εγκληματα που λεει η σωσω στον αλεκο οτι ειναι εγκυος και αυτος ξυπνησε τους γειτονες με τις πυτζαμες ολοι και χορευαν τσαμικα!!και μπαιναν κι αλλοι και ρωτουσαν και αυτος απαντουσε (((η σωσωκα γκαστρωθηκε))))χαχαχαχαχαχχα

χαχαχα!πολυ καλο!που το θυμηθηκες?ε καπως ετσι φαντασου τη κατασταση!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

κ εγω didi περιεργο αλλα ετσι κανω...οταν κατι λεει ο μπαμπας...του κλεινω κ καλα τα αυτια.....αχαχαχα!σημερα στην δουλεια του εδινε κ καταλαβαινε...κλωτσα κλωτσα...καποια στιγμη νομιζα θα κατυρηθω πανω μου....

κοριτσια ασχετο..ξερεις καμια σας τι εχει γινει με το επιδομα γαμου??γιατι ρωταει ο αμορες ποσο καιρο τωρα για να παει το χαρτι αν ειναι κ του λενε δεν ξερουμε θα σε ενημερωσουμε αν ισχυει ακομα...κ σε ενα αλλο παλικαρι το ιδιο...?εχει καμια ιδεα τι παιζει γιατι κ εγω εχω μπερδευτει με τοσα κοψιματα που κανουν πια...!

Αν ειναι στον ιδιωτικο τομεα νομιζω ισχυει ακομα κανονικα!Στο δημοσιο το εχουν κοψει.Παιρνεις μονο του παιδιου..

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καταρχάς να σας πω ότι μετά το γάμο μας (Μάιο έγινε) η περίοδός μου έγινε ...άφαντη για ανεξήγητο λόγο... Predictor κάθε εβδομάδα και μετά χοριακή και μετά πάλι τα ίδια κλπ.

Ο γιατρός είπε αν συνεχίσει η κατάσταση να πάω το Σεπτέμβρη για υπέρηχο να δούμε αν έχω καμιά κύστη κλπ κι ότι το καλοκαίρι τέτοιου είδους "ανωμαλίες" χωρίς λόγο είναι συνηθισμένες.

Εκείνη τη μέρα δε, είχα διπλοβάρδια, εκείνος πολλές ώρες μάθημα, τεσπά το κάναμε για να το κάνουμε, σε απόλυτες συνθήκες άγχους και σίγουροι ότι υπό τέτοιες συνθήκες "δε γίνεται δουλειά". Μετά δεν το σκεφτόμασταν καν.

Μετά 14 μέρες (τόσο θέλει για να έρθει η κυρία με τα κόκκινα μετά τη μέρα ωορρηξϊας), ξυπνάω και συνηδειτοποιώ ότι περίοδος γιοκ.

Κάνω λίγες πρωινές δουλίτσες, πάω δουλειά, πάω θάλασσα για μια βουτιά, στην επιστροφή για το σπίτι περνάω από το S/M κι αγοράζω 2 πακέτα μπαλόνια: 1 πακέτο ροζ (it's a girl!) κι ένα πακέτο γαλάζια (it's a boy!).

Σαν ... σούπερ μαγείρισσα που ήμουν τότε... βάζω φακές μπαρμπαστάθης στην κατσαρόλα... ήθελα να έχω και σερβιρισμένο φαγητό σε περίπτωση θετικού, τρομάρα μου!!!

Τεσπά, πάω στο ντουζ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ, (τα είχα αγοράσει με το ...κιλό λόγω προηγούμενων "ανωμαλιών") το οποίο και αφήνω να λειτουργήσει όσο βγαίνει η αλμύρα από πάνω μου...

Όταν ήρθε μετά από λίγο σπίτι, όλο τα πάτωμα ήταν στρωμένο με μπαλόνια μπεμπέ, εγώ περιποιημένη και το φαγητό σερβιρισμένο (πράγμα πολύ σπάνιο για εκείνη την εποχή).

Τρελάθηκε εννοείται!!!

Πρέπει να ήταν η πιο fast forward μέρα της ζωής μου γιατί ήμουνα σε αναμμένα κάρβουνα. Μη φανταστείτε ότι είχε νυχτώσει εντωμεταξύ. Όχι, όχι...

Τις φακές τις παρατήσαμε και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο για χοριακή και μετά σινεμά!

Σε τούτη την εγκυμοσύνη... δεν είχα την ευκαιρία να σκηνοθετήσω απολύτως τίποτα.

Τρελή συγκίνηση βέβαια γιατί είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά "άλλο πράγμα".

Κριστυ κι εγω τη μερα που εκανα το τεστ, φακες μαγειρεψα!! Μαλλον τις ειχα βαλει ηδη να μαγειρευονται, κανω το τεστ και συνεχιζω το μαγειρεμα μεσα στην καλη χαρα χοροπηδωντας παραλληλα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Τρελάθηκε εννοείται!!!

ti ομορφες στιγμες!

εγω την πρωτη φορα ξυπνησα μαζι του του πρωι ενω δουλευα πιο μετα , ειχα μαθημα μονο στο δημοτικο, μου λεει;

εχεις παιδικο σημερα;;;γιατι ξυπνας Δευτερα δεν ειναι;

του λεω πως θα παω για χοριακη γιατι εχω 2 μερες καθυστερηση και ειμαι σιγουρα εγκυος!

ναι σιγα μου λεει , 9 μηνες προσπαθουμε και τωρα που θε φυγουμε για ταξιδι εσυ εμεινες εκγυος!;;;;;;

ε τι να κανω;;;

εκεινη την ημερα με πηρε 800 τηλεφωνα

βρε καλο μου βρε χτυσο μου εχω και δουλεια , ασε με , δεν μπορω να ακουω την δονηση μες στην ταξη και να με ταραζεις

τιποτα αυτος! εκει

στις 6 πηγα στο μικροβιολογικο και τον πηρα αμεσως τηλεφωνο

ουρλιαζα μες τον δρομο ! μεχρι να παω σπιτι ( 1 ωρα δρομος που το εκανα 1:30 απο τον φοβο μου) ενιωθα οτι ειχε περασει ενας αιωνας!

τι ομορφα που ηταν τοτε

μετα και εγω κριστυ μου με τις εξωσωματικες , δεν καταφερα να του κανω εκπληξη

αλλα ξερεις μερικες φορες ονειρευομαι οτι μενω φυσιολογικα εγκυος (για το 3ο)και του στρωνω παλι το τραπεζι με κρυσταλινα ποτηρια κια σουβλακια και το γεμιζω πιπιλες!

με την πρωτη τζακ ποτ , και εγω θα φωναζα

Κριστυ κι εγω τη μερα που εκανα το τεστ, φακες μαγειρεψα!! Μαλλον τις ειχα βαλει ηδη να μαγειρευονται, κανω το τεστ και συνεχιζω το μαγειρεμα μεσα στην καλη χαρα χοροπηδωντας παραλληλα!

τελικα δεν θα κανω σουβλακια , οι φακες ειναι πιο γουρικες

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εγώ έκανα το τεστ γύρω στις 5:30 το πρωί! Είχα βλέπετε ήδη συχνοουρία και ξυπνούσα το βράδυ να πάω τουαλέτα και επειδή ήθελα να κάνω το τεστ με πρωινά ούρα (πιο αξιόπιστα υποτίθεται) πήγα και το έκανα με την τσίμπλα στο μάτι!! Πηγαίνω στον άντρα μου που κοιμόταν και αρχίζω να του λέω "είμαι έγκυος, είμαι έγκυος!!!" Με το ζόρι μου απάντησε ένα "μπράβο" μέσα στον ύπνο του :shock:, αλλά μετά που άρχισα να κλαίω από χαρά ξύπνησε και με πήρε αγκαλιά και αρχίσε να το συνειδητοποιεί κι αυτός και να χαίρεται και να γελάει :tongue::tongue:!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!Δεν ειναι υπεροχο που περιγραφουμε τις πιο σημαντικες στιγμες της ζωης μας!Αντε περιμενουμε και τις υπολοιπες!:P:p:p

ναι, μετα θα περιγραφουμε τη γεννα, το πρωτο ταισμα, το πρωτο ξεσκ*τισμα, το πρωτο ξενυχτι.. χαχα.. ωραιες εμπειριες! Τουλαχιστον θα εχουμε οσε μπορουμε τις μαμαδες μας πρωτες μερες μαζι μας και θα ειμαστε λιγο πιο χαλαρες

καλημερα κοριτσιαααααα....εφτασε η ωραααααα...!!η μερα βασικα γιατι η ωρα θα φτασει σε 5 ωρες να δουμε το μωρουλι μας...!!χεχεχε...τελειες οι ιστοριες σαςςςς....εμενα η ιστορια μου δεν ειναι κατι το φαντασμαγορικο αλλα ειναι ιδιαιτερη αφου προκειται για την εγκυμοσυνη μαςςςς....!!

εμεις γενικως δεν ειχαμε βαλει στοχο την εγκυμοσυνη...ειπαμε να κανουμε γυμναστικη ελευθερα κ οταν ερθει ας ερθει με καλο δωρο θεου ειναι ...!!!ειχαμε ξεκινησει απο Δεκεμβρη Χριστουγεννα...!!χαλαρα λοιπον...καθε μηνα λοιπον ελεγα λες να ειμαι εγκυος...λες να ειμαι εγκυος??οταν λοιπον ηρθε ο Μαιος κ περιμενα να αδιαθετησω ειχαμε συνεχεια βαφτισεις....κ εγω κοιλοπονουσα κ ελεγα συνεχεια οτι αδιαθετησα...στην 3η μερα καθυστερησης κ αοφυ η μανα μου χωρις να ξερει τιποτα μου ελεγε οτι ειμαι αλλιως κ μπας κ ειμαι εγκυος....κ εγω ελεγα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Κ ΘΥΜΩΝΑ....!!στην 3η μερα καθυστερησης παω σπιτι...κ μου εχει παρει 2 τεστ....αμεσως γελασα κ του λεω πιστευεις οτι ειμαι εγκυος???μου λεει οχι γιατι οποτε το πιστεψα δεν ησουν....αχαχαχααχ!!του λεω καλα πεφτω για υπνο (απογευμα)κ οταν ξυπνησω θα το κανω αν κ θελει πρωινα ουρα....εγινε μου λεει..λιωσε στον υπνο παλι .....ξυπναω χαλαρη...χαμογελαστη...του λεω κατσε να κανω ενα τσιγαρο γιατι που ξερεις μπορει να ειναι κ το τελευταιο......μπαινω κανω το τεστ αφου διαβασα τις οδηγιες κ λεω θα περιμενω κ 10 λεπτα...κ με το που το κανω φαινεται ενα + ....κ πεταγομαι....βγαινω κ του λεω ειναι θετικο σηκω παμε για χοριακη.....παγωνει αρχικα....κ μετα σηκωνεται πανω...με παιρνει αγκαλια κ μου ψυθιριζε ομορφολογα....δειχνοντας μου οτι στον υπολογιστη ειχε ανοιξει ολα τα site που ελεγαν για συμπτωματα εγκυμοσυνης....εκεινο το βραδυ πηγαμε σινεμα.....βγηκαμε για φαγητο...τα καναμε ολα....!!κ συνειδητοποιησαμε οτι τελευταια περιοδο ηταν στα γενεθλια του κ το παιδι το πιασαμε στα γενεθλια μου που ειχαμε φυγει τριημερακι...!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε ολες!!!

Προχωρησαμε στις ανακοινωσεις εγκυμοσυνης βλεπω... ωραια!

Εμεις, οπως σας εχω ξαναπει, παντρευτηκαμε 14 μαιου του 11... το πασχα εκεινης της χρονιας επεφτε 24-25 απριλιου, λιγες εβδομαδες πριν το γαμο δηλαδη και ολοι ευχονταν αντε η ωρα η καλη και του χρονου με μωρο! ετσι και αφου ολα ηταν ετοιμα για την τελετη, αποφασισαμε να παμε στο επομενο βημα... να αρχισουμε τις προσπαθειες! με τον πυρετο των ετοιμασιων ηρθε η μερα του γαμου και συνειδητοποιησα οτι η περιοδος που περιμενα για τις 11 μαιου ειχε καθυστερησει... ε, καλα λεω, τυχερη ειμαι, για να μην παντρευομαι και εχω κι αυτο! γινεται ο γαμος, το γλεντι... ολα υπεροχα! περναει και η πρωτη νυχτα... με ολες τις πιπερατες λεπτομεριες και ξημερωνει η επομενη! και η επομενη... οσες εχουν παντρευτει με καταλαβαινουν φανταζομαι... μετα το νταβαντουρι θες 2-3 μερες να συνελθεις! ετσι φτανουμε απο σαββατο (του γαμου) σε τεταρτη για να αναρωτηθω τι εγινε με την περιοδο... "πρωτη φορα τετοια καθυστερηση! λες να επαθα κατι? μηπως? μπα... με την πρωτη? κατι αλλο θα ναι..." το ιδιο πρωι με το που παω στο μαγαζι (φαρμακειο) παιρνω 1 τεστ και το κανω!!! ΘΕΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.... κανω και 2ο για να πειστω.... το ιδιο! ΘΕΤΙΚΟ!!! το χαμογελο στ αυτια και το τηλεφωνο στο χερι ετοιμο να πω στον μελλοντα μπαμπα τα νεα! ουπς λεω...μακακια! μην το πω ετσι, ασε νιοπαντροι ειμαστε να του το οργανωσω πιο ρομαντικα! εκει χτυπαει το τηλεφωνο... ειναι ο μανωλης, να μου θυμισει το ραντεβου μας το απογευμα στο ταξιδιωτικο για να κλεισουμε το ταξιδι του μελιτος, αφου ειχαμε συμφωνισει οτι θα παει για αυγουστο... μολις το ακουσα... τα χασα! του λεω δεν θα ερθω... δεν θα παμε... βαριεμαι... τι τα θελουμε τα ταξιδια, κλπ. εκεινος... καγκελο! στηνουμε εναν τηλεφωνικο μινι καβγα... να μου ζηταει ενα σοβαρο λογο κι εγω να λεω μακακιες... τα παιρνει και μου κλεινει το τηλεφωνο, λεγοντας "αμα καταλαβεις γιατι τρελαθηκες ξαφνικα, παρε με να μου πεις!" κλασσικα, βαζω τα κλαματα, συνερχομαι, εξυπηρετω πελατες, περνανε κανα δυο ωρες... τσαντιζομαι που ειναι βλακας και μου μιλησε ετσι... τον παιρνω τηλεφωνο και του λεω μυξοκλαιγοντας "τρελος εισαι εσυ! που μας στεναχωρεις για το βρωμοταξιδι σου!!! κι αμα θες ταξιδι να πας μονο σου και οπου θες! εγω θα κατσω σπιτι μου με το παιδι μου!" και του το κλεινω... προφανως δεν καταλαβε τιποτα... ή θα πιστεψε οτι στα αληθεια τρελαθηκα... μου στελνει μηνυμα "εισαι καλα? ασε το ταξιδι και πες μου τι εγινε... σ αγαπω!" ετσι τελικα...του τα πα ολα τηλεφωνικα!!!αυτα την πρωτη φορα...

...τωρα αφου καθε μηνα ημουν με το τεστ στο χερι... του το πα 6:15 το πρωι, αφου πρωτα τον ξυπνησα (μαζι με τους γειτονες) με μια τσιριδα! σουπερ δηλαδη!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

barboula με το καλο να πατε και να δειτε το μωρακι σας! Για β επιπεδου εχει κλεισει καμια σας ραντεβου? Εγω περιμενω τηλ την αλλη βδομαδα απο το γιατρο να μου πει ποτε θα παω, μαλλον κατα τις 23-24 Σεπ θα το κανονισει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...