Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χιχι!!! τελειο!!!!:D:D:D:D

εμενα οταν του μιλαει του λεει βλακειες "χτυπα παιδι μου τη μαμα" και νευριαζω και κραταω την κοιλια μου για να μην ακουει ο Ακης (λες και του κλεινω τα αυτια:rolleyes:)

εγω του λεω τοσο καιρο του παιδιου..."μονο τη μαμα θα ακους! και θα σαι καλο παιδακι!" ελπιζω να τον πεισω... μην κανουν κομμα οι αντρες και με τρεχουν!:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χιχι!!! τελειο!!!!:D:D:D:D

εμενα οταν του μιλαει του λεει βλακειες "χτυπα παιδι μου τη μαμα" και νευριαζω και κραταω την κοιλια μου για να μην ακουει ο Ακης (λες και του κλεινω τα αυτια:rolleyes:)

εμενα ο δικος μου δεν κουνιεται καν.ποτε δε μου πιανει την κοιλιτσα η να κανει διαφορα.και τελικα συνειδητοποιησα οτι τη χαιδευει στον υπνο μου ο γλυκος μου.εχθες μου τη φιλησε κιολας!συγκινηθηκα γιατι γενικα δεν ειναι καθολου εκδηλωτικος!

6KuQp2.png

εμενα ο δικος μου δεν κουνιεται καν.ποτε δε μου πιανει την κοιλιτσα η να κανει διαφορα.και τελικα συνειδητοποιησα οτι τη χαιδευει στον υπνο μου ο γλυκος μου.εχθες μου τη φιλησε κιολας!συγκινηθηκα γιατι γενικα δεν ειναι καθολου εκδηλωτικος!

θελουν παραπανω χρονο για να νιωσουν πραγματα που μας βγαινουν εμας φυσικα... αλλα ειναι καλο να του τα λες και να τον βαζεις να την ακουμπαει, φιλαει, κλπ γιατι ανοιγεται σιγα σιγα μια σχεση μεταξυ τους! σε 3-4 εβδ που θα την νιωσει και καλα... θα μαλακωσει κι αυτος... χαζομπαμπαδες ειναι ολοι τους!!! :P

1lqJp2.png

EO6lp3.png

θελουν παραπανω χρονο για να νιωσουν πραγματα που μας βγαινουν εμας φυσικα... αλλα ειναι καλο να του τα λες και να τον βαζεις να την ακουμπαει, φιλαει, κλπ γιατι ανοιγεται σιγα σιγα μια σχεση μεταξυ τους! σε 3-4 εβδ που θα την νιωσει και καλα... θα μαλακωσει κι αυτος... χαζομπαμπαδες ειναι ολοι τους!!! :P

εμενα παντως ο αντρας μου εχει περισσοτερη σχεση με το μωρο απο οτι εγω... Οταν μου χαιδευει την κοιλια το ρωταει "τι κανεις εσυ εκει μεσα?" Εγω τπτ ακομα, περιμενω να το ακουσω πρωτα και μετα. Λοιπον θα σπασω ολα τα ρεκορ εδω περα, κοντευω στα μισα της εγκυμοσυνης και χαμπαρι δεν εχω παρει. Αν δεν εβλεπα την κοιλια να μεγαλωνει, δεν θα πιστευα οτι κουβαλαω μωρο

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

αντιθετως αυτος ειναι πολυ πιο επηρεασμενος απο μενα.ολη την ωρα σκεφτεται το μωρακι,προσεχει τον εαυτο του για να ειναι υγιης.εχει χασει βαρος και τρωει υγιεινα,καπνιζει λιγοτερο και μιλαει συνεχεια γιαυτο.απλα με μενα δεν εκδηλωνεται,μαλλον με ντρεπεται.χαχαχα,αφου χαιδευει την κοιλια μου στον υπνο μου!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Α και για να ειμαστε προετοιμασμενες, μου ελεγε η ξαδερφη μου σημερα οτι ακομα και μετα τη γεννα λεει, το χερι μας θα πηγαινει ασυναισθητα στην κοιλια μας... Και οτι με το μωρο θα δεθουμε περισσοτερο στα ξενυχτια, γιατι το πρωι κοιμουνται συνηθως.

εμενα παντως ο αντρας μου εχει περισσοτερη σχεση με το μωρο απο οτι εγω... Οταν μου χαιδευει την κοιλια το ρωταει "τι κανεις εσυ εκει μεσα?" Εγω τπτ ακομα, περιμενω να το ακουσω πρωτα και μετα. Λοιπον θα σπασω ολα τα ρεκορ εδω περα, κοντευω στα μισα της εγκυμοσυνης και χαμπαρι δεν εχω παρει. Αν δεν εβλεπα την κοιλια να μεγαλωνει, δεν θα πιστευα οτι κουβαλαω μωρο

κι εγω που την ακουσα δε σημαινει κατι.αραια και που την καταλαβαινω ανεπαισθητα.κατι χτυπηματακια η φτερουγισματακια μια στο τοσο.και να σου πω κατι,καλυτερα να το ακουσεις μια και καλη και μετα να το ακους συνεχεια παρα αυτο το αγχος,α σημερα γιατι δεν το ακουσα,ειναι καλα? κτλ.

6KuQp2.png

κι εγω που την ακουσα δε σημαινει κατι.αραια και που την καταλαβαινω ανεπαισθητα.κατι χτυπηματακια η φτερουγισματακια μια στο τοσο.και να σου πω κατι,καλυτερα να το ακουσεις μια και καλη και μετα να το ακους συνεχεια παρα αυτο το αγχος,α σημερα γιατι δεν το ακουσα,ειναι καλα? κτλ.

εχεις δικιο, ειναι αγχος μετα και ηδη ειμαι αρκετα αγχωμενη εγκυμονουσα, δεν μου χρειαζεται επιπλεον! Προηγουμενως εκανε νυξη οτι εισαι κι εσυ μεταλλο???

Α και για να ειμαστε προετοιμασμενες, μου ελεγε η ξαδερφη μου σημερα οτι ακομα και μετα τη γεννα λεει, το χερι μας θα πηγαινει ασυναισθητα στην κοιλια μας... Και οτι με το μωρο θα δεθουμε περισσοτερο στα ξενυχτια, γιατι το πρωι κοιμουνται συνηθως.

απο το φουσκωμα θα ειναι!

(μετα την γεννα , αγγιγμα κοιλιας)

UzVGp2.png

εγω του λεω τοσο καιρο του παιδιου..."μονο τη μαμα θα ακους! και θα σαι καλο παιδακι!" ελπιζω να τον πεισω... μην κανουν κομμα οι αντρες και με τρεχουν!:rolleyes:

ετσι ετσι μπραβο!μαλλον πεπει να αρχισω τα ιδιαιτερα με τον Ακη!!!!

εσενα εκδηλωνεται αλλιως;)

(ντρεπεται τα τρυφερα..:cool:)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω didi περιεργο αλλα ετσι κανω...οταν κατι λεει ο μπαμπας...του κλεινω κ καλα τα αυτια.....αχαχαχα!σημερα στην δουλεια του εδινε κ καταλαβαινε...κλωτσα κλωτσα...καποια στιγμη νομιζα θα κατυρηθω πανω μου....

κοριτσια ασχετο..ξερεις καμια σας τι εχει γινει με το επιδομα γαμου??γιατι ρωταει ο αμορες ποσο καιρο τωρα για να παει το χαρτι αν ειναι κ του λενε δεν ξερουμε θα σε ενημερωσουμε αν ισχυει ακομα...κ σε ενα αλλο παλικαρι το ιδιο...?εχει καμια ιδεα τι παιζει γιατι κ εγω εχω μπερδευτει με τοσα κοψιματα που κανουν πια...!

Jr39p2.png

christy μου 2 πραγματα θα πω!

1. στην αρχη λεω τρελος ειναι παει να της κανει προταση γαμου κατα την προσγειωση? και αν της ερθει ταμπλας και το αναποδογυρισει το αεροπλανο????:shock::shock:

2. στο τελος αφου τα διαβασα ολα ομολογω δακρυσα ... αφου σκουπισα και τα δακρυα μου ! αληθεια σου λεω!!!!

Αχ το καλό που μου έκανε η όλη εμπειρία τότε ήταν ότι στο αεροπλάνο όταν έχεις τον έλεγχο είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Εσύ και το αεροπλάνο. Ειδικά στις ζόρικες διαδικασίες όπως αυτές που κάναμε προσομοίωση τότε. Στα μικρά αεροσκάφη δε, για το πρώτο δίπλωμα, γίνονται όλοι χειρισμοί από σένα, δεν υπάρχει "αυτόματος πιλότος" οπότε μαθαίνεις στην "απόλυτη" συγκέντρωση.

Βέβαια, όλα τα α/φη έχουν διπλά χειριστήρια, ο καλός μου ήταν προετοιμασμένος για ενδεχόμενο "χάσιμο του ελέγχου" από μέρους μου, τόσο πολύ μάλιστα, που τελικά με έκαναν ανέκδοτο επειδή ήμουν τέρας ψυχραιμίας.

Αλλαγή θέματος:

Στην κόρη, ο σύζυξ μου είχε πάρει διαμαντένιο κολιέ, όχι αμέσως, σε 2 μήνες που ήταν και τα γενέθλιά μου. Δεν είχαν υπάρξει χρυσαφικά στο γάμο εξάλλου, μετά το μονόπετρο και ήταν κάτι σαν φυσική εξέλιξη...

Τώρα... απλά θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να πληρώσουμε μαιευτήριο και γιατρό και δε γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με το γιατρό της εφημερίας...

Νομίζω κι εγώ τριαντάφυλλα και μπαλόνια θα λάβω, άντε και κανένα κουτί σοκολατάκια που τόσο λαχταράω και δεν μπορώ να τα φάω λόγω ... των γνωστών... αηδιών με τα γλυκά...

Μας κατάντησαν ... να μην πω πως...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

εμεις 11/7 τα φτιαξαμε κ παντρευτήκαμε 11/7/2009. ο αντρας μου λεει πάντα οτι τα κανόνισε για να παίρνει 1 δωρο για επέτειο γάμου-γνωριμίας, συν τα γενεθλια μου που ειναι 16/7.....χαχαχαχα!!!!! ο τσιφούτης!!!!!;):tongue:

εμενα πάντως με εχει στα ωπα ωπα!!! σε αλλη περίπτωση θα με νευριαζε κ εμενα. το μονο προβλημα ειναι που ειναι απαιτητικός με το θεμα του φαγητού κ κυριως των γλυκων...:evil: το καταλαβαινω ομως οτι φοβαται για το παιδάκι μας!

χαχαχα τα ιδια 3/6 επετειο γνωριμιας και γαμου και 6/6 τα γεννεθλια μου!

ενα δωρο και αν! ξερεις εμεις εχουμε λιγο διαφορετικη αντιπετωπιση, δεν κανουμε δωρα στις γιορτες αλλα σε ασχετες μερες, παιρνουμε κατι που μας γυαλισε σε ασχετες στιγμες! Εδω και ενα χρονο εχουμε καθιερωσει το παρτυ για 3

ιδεα της μικρης ηταν

καλα ποτηρια ,κερακια , λουλουδια στο τραπεζι και επιεδη το μενου το φτιαχνει η μικρη ειναι παντα σουβλακια! ( κατα τα αλλα βγαζουμε τα κρυσταλινα ποτηρια)

ροδουλα μαλλον μυριστηκε τους καπνους οπως το ειπες κ εσυ κ σε πηρε τηλ...αχαχαχαχα....!!!οσο για τα 10 κιλα....μεγαλος στοχος....πες του να ξεκινησει γυμναστικη μαζευοντας τις καλτσες του....αχαχαχαχα!!εμενα εχει χασει 4 απο τοτε που εμεινα εγκυος...τρωει οτι τρωω.....!!

καλημερα κριστυ κ σε εσενα!!!:D

εσυ τεκνατζου κ παιδεραστου σε καταλαβαινω....απο την 1η μερα που ημασταν μαζι δεν περασε μια μερα να μην βρεθουμε εστω για 5 λεπτα..κ τα κινητα ειχαν παρει φωτια....αφου ειχε εταιρικο κινητο κ ολοι ειχαν καταλαβει οτι βρηκε κοπελα αφου ερχοταν 100 ευρο το κινητο καθε μηνα...μεχρι που πηραμε καρτουλες...γιατι δεν συμφεραμε οικονομικα....!!αχαχαα....!!:D:D:D

οταν εμεινα στην αννα ειχε παρει 10 κιλα! τωρα μετα απο 5 χρονια λεει να τα χασει ( βεβαια ειναι και οι τοκοι αλλα 5 κιλα , για αυτα κουβεντα)

χαχαχα!Εμεις ειμαστε μαζι απο το 2005!Με περναει 5 χρονια και τον φωναζω κ εγω παππου!Ειδικα τωρα που αρχισε να μην βλεπει κοντα(λογω υπολογιστη μας ειπε ο γιατρος)Του λεω στην ηλικια που ειμαι τωρα στην εποχη μας θα επρεπε να εχω διπλα μου ενα 25αρη!:P:p:pΟσο για δωρα εμενα θα εχει πολλα!Επετειο γωριμιας,πολιτικου γαμου,θρησκευτικου γαμου,γιορτη,γενεθλια!

καλε τις θυματε τις ημερομηνιες;;;; εμενα μια ειναι και την ξεχναει!

[quote name='didi&k;1721947

αντρες πεταμενα λεφτα!!!!!κι εγω χθες τον περιμενα μες την τρελη χαρα και με το που μπαινει αρχιζει τη γκρινια" δεν σου ειπα να σκουπισεις το δωματιο και το διαδρομο για να κανω εγω το υπολοιπο σπιτι?και η μανα σου της ειπες να μας παρει 2 πραγματα απο το σουπερ μαρκετ και αυτη μας πηρε ενα σωρο πραγματα' date=' ντρεπομαι"[/color']

καλε πες πρωτα ενα γεια! εβαλα κι εγω την ουρα στα σκελια μου και δεν ειπα τπτ

μετα ομως οταν καθαριζε το μπαλκονι των σκυλιων, παω και του λεω παραπονιαρικα(σε συνθηκες προ εγκυμοσυνης εβαζα κι εγω τις φωνες και μας ακουγε μετα η γειτονια) μολις ηρθες με μαλωσες αντι να μου πεις γεια τι κανεις πως περασες το απογευμα:(,το σκουπισα το δωματιο και μιλας πριν δεις, απλα δεν εκανα το διαδρομο γιατι την ωρα που σκουπιζα ο bugs (ο γατος)το εσκασε και κατεβηκα να τον μαζεψω και τον σηκωσα(6,5 κιλα γατο) και μετα δεν εκανα τον διαδρομο γιατι σηκωσα τοσο βαρος:cry: και οσο για τη μαμα μου τι φταιω ?δεν της ειπα να μας παρει ολα αυτα, τα μισα τα πηρε απο μονη της...

και εκει ετσι με μουτρα και παραπονο μιλα του κι εσυ και πες του το κοριτσακι μας πηγε πρωτη μερα στο σχολειο και δεν ρωτησες πως της φανηκε...:cry:

καλε ποσα ειπα παλι ημερα???:rolleyes::rolleyes:

δεν μπορω να κανω μουτρα γιατι τελικα πηρε απλα πιο αργα!

θα ερθει και κουρασμενος! μαλλον κουρασμενος ηταν και ο δικος σου!

εγω τον ειχα φαει... "μιλα του! αφου ακουει... ετσι θα μαθει τη φωνη σου!" κλπ, κι αυτος τιποτα! χτες ομως... οπως χαιδευε την κοιλια και δεν κουνιοταν καθολου ο μπεμπης, σκυβει και του λεει :"μη φοβασαι, μιχαλακη... ο μπαμπας ειμαι!" και ριχνει μια δυνατη ο μικρος!!! εεε...αυτο ηταν! πεταχτηκε ο χαζομπαμπας..."με ακουει! με ακουει!" και χοροπηδαγε... ειχε πολυ γελιο... μετα βεβαια με ταραξανε πατερας και γιος... ο ενας μιλαγε απ εξω και ο αλλος απανταγε απο μεσα! μεχρι που λεω... "αστο το παιδι! θελει να κοιμηθει και το ενοχλεις! γι αυτο χτυπαει..." και σταματησε ο καημενος... και το πρωι ηρθε, με φιλησε, φιλησε και την κοιλια, την χαιδεψε και ειπε "γεια σου, μικρε"... αφασια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα δεν μιλαει στο μωρο αλλα του μιλαει η αδερφουλα του!:-P:razz:

Γεννημένη και μεγαλωμένη από γονείς Κρητικούς (και ιδιαίτερα καταπιεστικούς) στην Αθήνα, υπήρξα ανέκαθεν ιδιαίτερα επιμελής και άριστη μαθήτρια (κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο στην κυριολεξία!!!). Με το άλλο φύλο ήμουν κάπως... πως να το πω... Δεν θυμάμαι πότε τον φίλησα...

στο έδαφος μας περίμεναν λουλούδια, συνάδελφοι, συμμαθητές της σχολής...

Συγκινήθηκα τώρα που τα θυμήθηκα...

καλε τι ομορφο! για την εγκυμοσυνη πως του το ειπες με υποβρυχιο!

καλημερα! Ωραια πραγματα διαβαζω!! Η προταση γαμου απο τον δικο μου εγινε σε πολυ ακαταλληλη στιγμη και δεν μπορω να την περιγραψω! Καφριλα στο μεγαλειο της για να ταιριαζει και με το χαρακτηρα και των δυο μας! Γαμος σε Δημαρχειο, μονοι μας με μενα σε ενα lil black dress και παρτυ με τους φιλους μας σε γνωστο μεταλλαδικο των Εξαρχειων, με πολλες πολλες μπυρες και σφηνακια! Το ευχαριστηθηκαμε οσο δεν παει, δεν θα εκανα τπτ διαφορετικο!

τι τυχερη γλιτωσες τους συγγενεις!

Αχ το καλό που μου έκανε η όλη εμπειρία τότε ήταν ότι στο αεροπλάνο όταν έχεις τον έλεγχο είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Εσύ και το αεροπλάνο. Ειδικά στις ζόρικες διαδικασίες όπως αυτές που κάναμε προσομοίωση τότε. Στα μικρά αεροσκάφη δε, για το πρώτο δίπλωμα, γίνονται όλοι χειρισμοί από σένα, δεν υπάρχει "αυτόματος πιλότος" οπότε μαθαίνεις στην "απόλυτη" συγκέντρωση.

Βέβαια, όλα τα α/φη έχουν διπλά χειριστήρια, ο καλός μου ήταν προετοιμασμένος για ενδεχόμενο "χάσιμο του ελέγχου" από μέρους μου, τόσο πολύ μάλιστα, που τελικά με έκαναν ανέκδοτο επειδή ήμουν τέρας ψυχραιμίας.

Αλλαγή θέματος:

Στην κόρη, ο σύζυξ μου είχε πάρει διαμαντένιο κολιέ, όχι αμέσως, σε 2 μήνες που ήταν και τα γενέθλιά μου. Δεν είχαν υπάρξει χρυσαφικά στο γάμο εξάλλου, μετά το μονόπετρο και ήταν κάτι σαν φυσική εξέλιξη...

Τώρα... απλά θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να πληρώσουμε μαιευτήριο και γιατρό και δε γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με το γιατρό της εφημερίας...

Νομίζω κι εγώ τριαντάφυλλα και μπαλόνια θα λάβω, άντε και κανένα κουτί σοκολατάκια που τόσο λαχταράω και δεν μπορώ να τα φάω λόγω ... των γνωστών... αηδιών με τα γλυκά...

Μας κατάντησαν ... να μην πω πως...

και εμενα δεν με νοιαζει ας μην φερει τιποτα!

στηναννα δεν μου ειχε φερει ( μου πηρε μετα και εμενα και της μικρης)αλλα μου ειχαν φερει τοσα λουλουδια - και η πεθερα μου εκεινο το μεγαλο αεροστατο ξερετε! και οταν γυρησα σπιτι τα ειχε στολισει γυρω γυρω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

χαχαχαχα....ροδουλα τελειο να εχεις το καλο σερβιτσιο με σουβλακια εεε??τωρα γιατι μιλησες για σουβλακια κ εχω να φαω κανενα μηνα ...???παππαπαπα...!!αντε λιγες ωρες εμειναν κ θα παω αυριο κ εγω να δω το μωρουλακι μας μαζι με το αμορε....!!κ εμεις με τα δωρα δεν τα πολυπαμε καλα...οποτε μας ερθει θα παρουμε κατι ο ενας στον αλλον....προς το παρον εχουμε επετειο γνωριμιας μονο που θα την αφησουμε στην ακρη οταν γινει ο θρησκευτικος....δεν θα εχω επετειο κ για πολιτικο κ για θρησκευτικο....ειπαμεεεεεεε...δεν θα συμφερει..!!

εγω δεν θελω τιποτα στην γεννα απο τον αμορε...μου φτανει να ειναι εκει.....τωρα ημασταν ξαπλα κ εβγαλα ολες τις ανασφαλειες κ τους φοβους μου κ μ αντιμετωπισε σαν γιατρος καθησυχαζοντας με,,,,!!αχαχαχαχα!!σας φιλω κοριτσουδες..παμε να περπατησουμε με την μουσουδιτσα μας..απο αυριο επιτελους βροχουλα......!!

κ εχω γαμο το Σαββατο....κ τι βαζουμε τωρα?????με ζεστη ειχα σκεφτει τι θα βαλω με βροχη???

Jr39p2.png

για την εγκυμοσυνη πως του το ειπες με υποβρυχιο!

Ανακοίνωση 1ης εγκυμοσύνης:

Καταρχάς να σας πω ότι μετά το γάμο μας (Μάιο έγινε) η περίοδός μου έγινε ...άφαντη για ανεξήγητο λόγο... Predictor κάθε εβδομάδα και μετά χοριακή και μετά πάλι τα ίδια κλπ.

Ο γιατρός είπε αν συνεχίσει η κατάσταση να πάω το Σεπτέμβρη για υπέρηχο να δούμε αν έχω καμιά κύστη κλπ κι ότι το καλοκαίρι τέτοιου είδους "ανωμαλίες" χωρίς λόγο είναι συνηθισμένες.

Αδιαθετώ το Σεπτέμβρη κι αγοράζω τεστ ωορρηξίας.

Με το που βγαίνει + του στέλνω μνμ: έχω ωορρηξία, μην αργήσεις...

Εκείνη τη μέρα δε, είχα διπλοβάρδια, εκείνος πολλές ώρες μάθημα, τεσπά το κάναμε για να το κάνουμε, σε απόλυτες συνθήκες άγχους και σίγουροι ότι υπό τέτοιες συνθήκες "δε γίνεται δουλειά". Μετά δεν το σκεφτόμασταν καν.

Μετά 14 μέρες (τόσο θέλει για να έρθει η κυρία με τα κόκκινα μετά τη μέρα ωορρηξϊας), ξυπνάω και συνηδειτοποιώ ότι περίοδος γιοκ.

Κάνω λίγες πρωινές δουλίτσες, πάω δουλειά, πάω θάλασσα για μια βουτιά, στην επιστροφή για το σπίτι περνάω από το S/M κι αγοράζω 2 πακέτα μπαλόνια: 1 πακέτο ροζ (it's a girl!) κι ένα πακέτο γαλάζια (it's a boy!).

Σαν ... σούπερ μαγείρισσα που ήμουν τότε... βάζω φακές μπαρμπαστάθης στην κατσαρόλα... ήθελα να έχω και σερβιρισμένο φαγητό σε περίπτωση θετικού, τρομάρα μου!!!

Τεσπά, πάω στο ντουζ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ, (τα είχα αγοράσει με το ...κιλό λόγω προηγούμενων "ανωμαλιών") το οποίο και αφήνω να λειτουργήσει όσο βγαίνει η αλμύρα από πάνω μου...

Βγαίνω από το ντουζ και ΝΑΙ!!! ΘΕΤΙΚΟ!!!

Ξεκινάω να φουσκώνω μπαλόνια... ροζ και μπλε.

Όταν ήρθε μετά από λίγο σπίτι, όλο τα πάτωμα ήταν στρωμένο με μπαλόνια μπεμπέ, εγώ περιποιημένη και το φαγητό σερβιρισμένο (πράγμα πολύ σπάνιο για εκείνη την εποχή).

Τρελάθηκε εννοείται!!!

Πρέπει να ήταν η πιο fast forward μέρα της ζωής μου γιατί ήμουνα σε αναμμένα κάρβουνα. Μη φανταστείτε ότι είχε νυχτώσει εντωμεταξύ. Όχι, όχι...

Τις φακές τις παρατήσαμε και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο για χοριακή και μετά σινεμά!

Καταπληκτικά συναισθήματα!

Σε τούτη την εγκυμοσύνη... δεν είχα την ευκαιρία να σκηνοθετήσω απολύτως τίποτα.

Ήταν εξωσωματική, οπότε, ήταν δεδομένη η στιγμή που θα ανακοίνωνα αποτέλεσμα.

Τρελή συγκίνηση βέβαια γιατί είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά "άλλο πράγμα".

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...