Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεννημένη και μεγαλωμένη από γονείς Κρητικούς (και ιδιαίτερα καταπιεστικούς) στην Αθήνα, υπήρξα ανέκαθεν ιδιαίτερα επιμελής και άριστη μαθήτρια (κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο στην κυριολεξία!!!). Με το άλλο φύλο ήμουν κάπως... πως να το πω... απόμακρη ή μάλλον ανασφαλής. Μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών μου (είχα ιδιαίτερη κλίση σε μαθήματα θετικής κατεύθυνσης και πρακτικά), η συναισθηματική μου ζωή πήγαινε από το ένα ναυάγιο στο άλλο.

Το 2002 προκηρύσσει ελάχιστες (2) θέσεις η ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) στην Κρήτη και καθώς αποτελούσε όνειρό μου η Υπηρεσία αυτή, το παλεύω σκληρά και πετυχαίνω.

Ονειρευόμουν ότι πλέον θα άλλαζε και η συναισθηματική μου ζωή και η "τύχη" μου που λένε και στο νησί μου.

Αμ δε! Ο καιρός περνούσε κι εγώ, ώριμη κοπέλα πια, είχα περάσει τα 30 προ πολλού, αποφασίζω να ξεχάσω γάμους, παιδιά, νοικοκυρέματα κλπ και να κάνω την τρέλα μου: Γράφομαι στη σχολή πιλότων για ερασιτεχνικό δίπλωμα.

Μετά από καμιά 10αριά μαθήματα, ο εκπαιδευτής μου και ιδιοκτήτης της σχολής, μου ανακοινώνει ότι έρχεται καινούργιος εκπαιδευτής από Αγγλία, Ελληνοβρετανός που η οικογένειά του ζει στην Κρήτη κι ότι θα με αναλάβει αυτός.

ΝΕΥΡΑ εγώ: πως είναι δυνατόν να σου αλλάζουν εκπαιδευτή στο αεροπλάνο, πριν καν το 1ο σόλο (1η πτήση μόνος στο αεροπλάνο)???

Ότι και να μου έλεγε για τον εκπαιδευτή, ότι είναι νέος, ελεύθερος, καλό παιδί, μπλα μπλα, εμένα μου φαινόταν παραμύθια και απλά ήμουν σίγουρη ότι δεν με υπολόγιζε όσο τους άντρες υποψήφιους πιλότους...

Κι έρχεται εκείνος...

Αρχικά, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Μετά τα πρώτα κάνα δυο μαθήματα, με έβαζε πάντα τελευταία πτήση της ημέρας ώστε μετά να έχουμε χρόνο για "briefing", να κάνουμε δηλαδή σχολιασμό και ανάλυση των λαθών που έκανα, προετοιμασία για τα επόμενα κλπ...

Καταλήξαμε μετά το "briefing" (για την ακρίβεια "debriefing") να πηγαίνουμε για καφέ - μπάνιο - τάβλι στην παραλία...

Στο μήνα πάνω και πριν ακόμη προκύψει "μοιραίο" ήμουν σίγουρη ότι αυτός ο άντρας θα μείνει στη ζωή μου και η σχέση εξελίσσεται πέρα από κάθε μου φαντασία...

Μόλις 1 χρόνο και κάτι ψιλά μετά, κι ενώ ετοιμαζόμουν για το μεγάλο ταξίδι σόλο προκειμένου να δώσω τις πτητικές εξετάσεις για το δίπλωμα πιλότου ( προ εξετάσεων ο υποψήφιος πρέπει να έχει βάλει κάποιες ώρες πτήσης μόνος του στο αεροπλάνο, εκ των οποίων πρέπει να έχει κάνει και το λεγόμενο "τριγωνικό" ταξίδι, δηλαδή να φύγει από το αρχικό αεροδρόμιο, να προσγειωθεί σε άλλα δύο διαφορετικά και να γυρίσει πίσω), μου λέει: "αύριο το πρωί σε θέλω 7 η ώρα στο αεροδρόμιο, πριν αρχίσει η κίνηση, να κάνουμε "emergency landings".

Οκ, κε εκπαιδευτά, ότι πείτε...

Νωρίς νωρίς, αναμαλλιασμένη, στο αεροπλάνο και οι δυο, να μου μειώνει στροφές κινητήρα και να προσπαθώ να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω προσγείωση και να φτάσω το διάδρομο από οπουδήποτε...

Και ξαφνικά, μετά το χειρότερο σενάριο emergency, ενώ στο τσακ στρώνω το αεροπλάνο και προλαβαίνω να ζητήσω άδεια για προσγείωση, ακούω τον πύργο να λέει:

ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΑΣ

Κάνω επανακύκλωση (go around) αναγκαστικά μέχρι να καταλάβω τι παίζει... Ο δικός μου από δίπλα είχε κοκκινήσει και προσπαθούσε να φτιάξει την καμπαρτίνα του (είχε κάτσει πάνω στην τσέπη με το περιεχόμενο από το άγχος του...)

Το δαχτυλίδι φάνηκε στο ...επόμενο σενάριο emergency... όπου άνετη η δικιά σου ... safety goes first δε λένε:

1. "στρώνω" το αεροπλάνο για προσγείωση

2. τον μουτζώνω

3. φοράω το δαχτυλίδι (εκείνος τρεμάμενος έκανε την ερωτική του εξομολόγηση)

4. ξαναπιάνω χειριστήρια

5. ανακοινώνω στον πύργο που μου είχε δώσει άδεια για προσγείωση εντωμεταξύ

"CLEAR TO LAND PROPOTITION ACCEPTED"

6. κάνω άψογη προσγείωση

Δεν θυμάμαι πότε τον φίλησα...

στο έδαφος μας περίμεναν λουλούδια, συνάδελφοι, συμμαθητές της σχολής...

Συγκινήθηκα τώρα που τα θυμήθηκα...

cristy μου τετοια προταση γαμου δεν βλεπουμε ουτε στις ταινιες!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον γλυκο σου εκπαιδευτη!Νομιζω οτι συμφωνουμε ολες οτι το πρωτο βραβειο σου ανηκει αποκλειστικα!:P:p:pΤελικα το διπλωμα το πηρες?

o5etp3.png?xVMpoyHp

βρε, κοριτσι μου... τι να πρωτοσχολιασω... τα της πτησης, τα του ερωτα, τα της προτασης!!! να στε παντα καλα!!! και να δωσεις το στορυ για ταινια! κριμα ειναι... εγω ειχα αγωνια διαβαζοντας το, φαντασου με εφε, ηχο και εικονα! ΤΕΛΕΙΑ...

Συμφωνω απολυτα!Αγωνια ειχα κ εγω διαβαζοντας το!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλημερα! Ωραια πραγματα διαβαζω!! Η προταση γαμου απο τον δικο μου εγινε σε πολυ ακαταλληλη στιγμη και δεν μπορω να την περιγραψω! Καφριλα στο μεγαλειο της για να ταιριαζει και με το χαρακτηρα και των δυο μας! Γαμος σε Δημαρχειο, μονοι μας με μενα σε ενα lil black dress και παρτυ με τους φιλους μας σε γνωστο μεταλλαδικο των Εξαρχειων, με πολλες πολλες μπυρες και σφηνακια! Το ευχαριστηθηκαμε οσο δεν παει, δεν θα εκανα τπτ διαφορετικο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ μπηκα κ εψαχνα για τα κιλα που παιρνουμε αν εβδομαδες ας πουμε για να δω αν ειμαι σε λογικα πλαισια κ ενταξει μια χαρα το παω....!!

''Το περισσότερο βάρος το παίρνετε τους τελευταίους έξι μήνες. Οι περισσότερες γυναίκες παίρνουν 1 με 2 κιλά το πρώτο τρίμηνο, και ακολουθεί μια σταθερή αύξηση του βάρους κατά 400 περίπου γραμμάρια την εβδομάδα. Έτσι η αύξηση του βάρους φθάνει στα 4,5 κιλά την 20η εβδομάδα, στα 8,6 κιλά την 30η εβδομάδα, και στα 12,2 κιλά όταν έρθει η ώρα της γέννας.''

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

cristy μου τετοια προταση γαμου δεν βλεπουμε ουτε στις ταινιες!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον γλυκο σου εκπαιδευτη!Νομιζω οτι συμφωνουμε ολες οτι το πρωτο βραβειο σου ανηκει αποκλειστικα!:P:p:pΤελικα το διπλωμα το πηρες?

Εννοείται πρώτα πήρα δίπλωμα κ μετά (στο καπάκι όμως) ξεκίνησαν οι πρόβες νυφικού.

Ο γάμος ακριβώς ένα εξάμηνο μετά την πρόταση.

Εννοείται γίναμε τότε πρωτοσέλιδο στον τοπικό τύπο.

Επίσης ο Καμπουράκης με τον Οικονομέα ήθελαν να μας βγάλουν τότε στην πρωινή τους εκπομπή, αλλά... είπα "that's it"...

Ήμουν και συγχισμένη γιατί μετά από όλο αυτό χρειάστηκε να μείνω 5 μέρες μόνη κι εκείνος για δουλειά στα Μέγαρα.

Τεσπά, τάχει αυτά η ζωή με τον πιλότο.

Τώρα με την κρίση που υπάρχει, που λεφτά και κουράγιο για πτήσεις, ούτε ώρες οδήγησης αυτοκινήτου δε βάζω πια, που είναι και πιο φτηνό το καύσιμο...

Κοιτάμε τα παλιά και χαιρόμαστε που τουλάχιστον τότε είμασταν σε θέση να τα κάνουμε.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γεννημένη και μεγαλωμένη από γονείς Κρητικούς (και ιδιαίτερα καταπιεστικούς) στην Αθήνα, υπήρξα ανέκαθεν ιδιαίτερα επιμελής και άριστη μαθήτρια (κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο στην κυριολεξία!!!). Με το άλλο φύλο ήμουν κάπως... πως να το πω... απόμακρη ή μάλλον ανασφαλής. Μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών μου (είχα ιδιαίτερη κλίση σε μαθήματα θετικής κατεύθυνσης και πρακτικά), η συναισθηματική μου ζωή πήγαινε από το ένα ναυάγιο στο άλλο.

Το 2002 προκηρύσσει ελάχιστες (2) θέσεις η ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) στην Κρήτη και καθώς αποτελούσε όνειρό μου η Υπηρεσία αυτή, το παλεύω σκληρά και πετυχαίνω.

Ονειρευόμουν ότι πλέον θα άλλαζε και η συναισθηματική μου ζωή και η "τύχη" μου που λένε και στο νησί μου.

Αμ δε! Ο καιρός περνούσε κι εγώ, ώριμη κοπέλα πια, είχα περάσει τα 30 προ πολλού, αποφασίζω να ξεχάσω γάμους, παιδιά, νοικοκυρέματα κλπ και να κάνω την τρέλα μου: Γράφομαι στη σχολή πιλότων για ερασιτεχνικό δίπλωμα.

Μετά από καμιά 10αριά μαθήματα, ο εκπαιδευτής μου και ιδιοκτήτης της σχολής, μου ανακοινώνει ότι έρχεται καινούργιος εκπαιδευτής από Αγγλία, Ελληνοβρετανός που η οικογένειά του ζει στην Κρήτη κι ότι θα με αναλάβει αυτός.

ΝΕΥΡΑ εγώ: πως είναι δυνατόν να σου αλλάζουν εκπαιδευτή στο αεροπλάνο, πριν καν το 1ο σόλο (1η πτήση μόνος στο αεροπλάνο)???

Ότι και να μου έλεγε για τον εκπαιδευτή, ότι είναι νέος, ελεύθερος, καλό παιδί, μπλα μπλα, εμένα μου φαινόταν παραμύθια και απλά ήμουν σίγουρη ότι δεν με υπολόγιζε όσο τους άντρες υποψήφιους πιλότους...

Κι έρχεται εκείνος...

Αρχικά, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Μετά τα πρώτα κάνα δυο μαθήματα, με έβαζε πάντα τελευταία πτήση της ημέρας ώστε μετά να έχουμε χρόνο για "briefing", να κάνουμε δηλαδή σχολιασμό και ανάλυση των λαθών που έκανα, προετοιμασία για τα επόμενα κλπ...

Καταλήξαμε μετά το "briefing" (για την ακρίβεια "debriefing") να πηγαίνουμε για καφέ - μπάνιο - τάβλι στην παραλία...

Στο μήνα πάνω και πριν ακόμη προκύψει "μοιραίο" ήμουν σίγουρη ότι αυτός ο άντρας θα μείνει στη ζωή μου και η σχέση εξελίσσεται πέρα από κάθε μου φαντασία...

Μόλις 1 χρόνο και κάτι ψιλά μετά, κι ενώ ετοιμαζόμουν για το μεγάλο ταξίδι σόλο προκειμένου να δώσω τις πτητικές εξετάσεις για το δίπλωμα πιλότου ( προ εξετάσεων ο υποψήφιος πρέπει να έχει βάλει κάποιες ώρες πτήσης μόνος του στο αεροπλάνο, εκ των οποίων πρέπει να έχει κάνει και το λεγόμενο "τριγωνικό" ταξίδι, δηλαδή να φύγει από το αρχικό αεροδρόμιο, να προσγειωθεί σε άλλα δύο διαφορετικά και να γυρίσει πίσω), μου λέει: "αύριο το πρωί σε θέλω 7 η ώρα στο αεροδρόμιο, πριν αρχίσει η κίνηση, να κάνουμε "emergency landings".

Οκ, κε εκπαιδευτά, ότι πείτε...

Νωρίς νωρίς, αναμαλλιασμένη, στο αεροπλάνο και οι δυο, να μου μειώνει στροφές κινητήρα και να προσπαθώ να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω προσγείωση και να φτάσω το διάδρομο από οπουδήποτε...

Και ξαφνικά, μετά το χειρότερο σενάριο emergency, ενώ στο τσακ στρώνω το αεροπλάνο και προλαβαίνω να ζητήσω άδεια για προσγείωση, ακούω τον πύργο να λέει:

ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΑΣ

Κάνω επανακύκλωση (go around) αναγκαστικά μέχρι να καταλάβω τι παίζει... Ο δικός μου από δίπλα είχε κοκκινήσει και προσπαθούσε να φτιάξει την καμπαρτίνα του (είχε κάτσει πάνω στην τσέπη με το περιεχόμενο από το άγχος του...)

Το δαχτυλίδι φάνηκε στο ...επόμενο σενάριο emergency... όπου άνετη η δικιά σου ... safety goes first δε λένε:

1. "στρώνω" το αεροπλάνο για προσγείωση

2. τον μουτζώνω

3. φοράω το δαχτυλίδι (εκείνος τρεμάμενος έκανε την ερωτική του εξομολόγηση)

4. ξαναπιάνω χειριστήρια

5. ανακοινώνω στον πύργο που μου είχε δώσει άδεια για προσγείωση εντωμεταξύ

"CLEAR TO LAND PROPOTITION ACCEPTED"

6. κάνω άψογη προσγείωση

Δεν θυμάμαι πότε τον φίλησα...

στο έδαφος μας περίμεναν λουλούδια, συνάδελφοι, συμμαθητές της σχολής...

Συγκινήθηκα τώρα που τα θυμήθηκα...

μας κανεις πλακα???????????????????????????????θα τρελαθω!!

6KuQp2.png

καλημερα! Ωραια πραγματα διαβαζω!! Η προταση γαμου απο τον δικο μου εγινε σε πολυ ακαταλληλη στιγμη και δεν μπορω να την περιγραψω! Καφριλα στο μεγαλειο της για να ταιριαζει και με το χαρακτηρα και των δυο μας! Γαμος σε Δημαρχειο, μονοι μας με μενα σε ενα lil black dress και παρτυ με τους φιλους μας σε γνωστο μεταλλαδικο των Εξαρχειων, με πολλες πολλες μπυρες και σφηνακια! Το ευχαριστηθηκαμε οσο δεν παει, δεν θα εκανα τπτ διαφορετικο!

χαχαχαχαχα.εσυ εισαι δικια μου!!!;);)

6KuQp2.png

Εννοείται πρώτα πήρα δίπλωμα κ μετά (στο καπάκι όμως) ξεκίνησαν οι πρόβες νυφικού.

Ο γάμος ακριβώς ένα εξάμηνο μετά την πρόταση.

Εννοείται γίναμε τότε πρωτοσέλιδο στον τοπικό τύπο.

Επίσης ο Καμπουράκης με τον Οικονομέα ήθελαν να μας βγάλουν τότε στην πρωινή τους εκπομπή, αλλά... είπα "that's it"...

Ήμουν και συγχισμένη γιατί μετά από όλο αυτό χρειάστηκε να μείνω 5 μέρες μόνη κι εκείνος για δουλειά στα Μέγαρα.

Τεσπά, τάχει αυτά η ζωή με τον πιλότο.

Τώρα με την κρίση που υπάρχει, που λεφτά και κουράγιο για πτήσεις, ούτε ώρες οδήγησης αυτοκινήτου δε βάζω πια, που είναι και πιο φτηνό το καύσιμο...

Κοιτάμε τα παλιά και χαιρόμαστε που τουλάχιστον τότε είμασταν σε θέση να τα κάνουμε.

Δεν πειραζει κοριτσακι μου!Ετσι οπως μας καταντησανε μονο αυτο μας εμεινε.Να αναπολουμε ολα αυτα που καναμε και να θεωρουμε τους εαυτους μας και τυχερους που προλαβαμε και ζησαμε καποια καλα χρονιαξενοιασιας!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον πιλοτο σου και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

christy μου 2 πραγματα θα πω!

1. στην αρχη λεω τρελος ειναι παει να της κανει προταση γαμου κατα την προσγειωση? και αν της ερθει ταμπλας και το αναποδογυρισει το αεροπλανο????:shock::shock:

2. στο τελος αφου τα διαβασα ολα ομολογω δακρυσα ... αφου σκουπισα και τα δακρυα μου ! αληθεια σου λεω!!!!

UzVGp2.png

εγω τον ειχα φαει... "μιλα του! αφου ακουει... ετσι θα μαθει τη φωνη σου!" κλπ, κι αυτος τιποτα! χτες ομως... οπως χαιδευε την κοιλια και δεν κουνιοταν καθολου ο μπεμπης, σκυβει και του λεει :"μη φοβασαι, μιχαλακη... ο μπαμπας ειμαι!" και ριχνει μια δυνατη ο μικρος!!! εεε...αυτο ηταν! πεταχτηκε ο χαζομπαμπας..."με ακουει! με ακουει!" και χοροπηδαγε... ειχε πολυ γελιο... μετα βεβαια με ταραξανε πατερας και γιος... ο ενας μιλαγε απ εξω και ο αλλος απανταγε απο μεσα! μεχρι που λεω... "αστο το παιδι! θελει να κοιμηθει και το ενοχλεις! γι αυτο χτυπαει..." και σταματησε ο καημενος... και το πρωι ηρθε, με φιλησε, φιλησε και την κοιλια, την χαιδεψε και ειπε "γεια σου, μικρε"... αφασια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χιχι!!! τελειο!!!!:D:D:D:D

εμενα οταν του μιλαει του λεει βλακειες "χτυπα παιδι μου τη μαμα" και νευριαζω και κραταω την κοιλια μου για να μην ακουει ο Ακης (λες και του κλεινω τα αυτια:rolleyes:)

UzVGp2.png

Αυτα τα μονόπετρα μας βαλανε μέσα...πού χρημα για τετοια τωρα?!! Προβλέπω στη γεννηση της μικρης να μου φερνει ενα τριανταφυλλο και πολυ μου ειναι!!

το ιδιο λεω κι εγω!!! αν και προτιμω τουλιπες γαλαζιες...:rolleyes::rolleyes::D:D:cool::cool:;)

καλο βαψιμο μαλλιου!!!!

UzVGp2.png

Της ειχε εμπιστοσυνη μωρε!! Αλλα και η Κριστυ φανταζομαι τοση υπερενταση που ειχε να τα κανει ολα σωστα, δεν θα την ταραζε τπτ..

εμενα μπορει και να τρεμαν τα ποδια μου παντως!:rolleyes::rolleyes:

ευτυχως το αεροσκαφος το χειριζονται με τα χερια!!!!:tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...