Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

επετειο γνωριμιας 16-10-04 και γαμου 14-5-11... γεννεθλια, γιορτες απεχουν, οποτε πολλα τα δωρα! ....μμμμ... με τα γλυκα εχει θεμα και μενα, αλλα ευτυχως δεν εχω τρελη επιθυμια στην εγκυμοσυνη! στα ωπα ωπα κι εγω τωρα, αν και μολις θα ρθει ο γιος φανταζομαι θα πεσω λιγο και θα παρει αλλος τα πρωτια!!! δεν πειραζει ομως... τον εχω προετοιμασει οτι και γω τα ιδια θα κανω...;););)

χαχαχα!Εμεις ειμαστε μαζι απο το 2005!Με περναει 5 χρονια και τον φωναζω κ εγω παππου!Ειδικα τωρα που αρχισε να μην βλεπει κοντα(λογω υπολογιστη μας ειπε ο γιατρος)Του λεω στην ηλικια που ειμαι τωρα στην εποχη μας θα επρεπε να εχω διπλα μου ενα 25αρη!:P:p:pΟσο για δωρα εμενα θα εχει πολλα!Επετειο γωριμιας,πολιτικου γαμου,θρησκευτικου γαμου,γιορτη,γενεθλια!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1515154xvysbf52pt.gif

ααα didi κ εμενα ματωνουν τα ουλα μου ηθελα να σου πω τις τελευταιες μερες αλλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι μπορει να συμβει..... παρτε κ εναν υπολογισμο μηνων κ οχι εβδομαδων ....

Λοιπον για να απαντησω στο θεμα ως ειδικη(δουλευω σε οδοντιατρικη κλινικη)αυτο συμβαινει πολυ συχνα στην εγκυμοσυνη!Πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτειτε οδοντιατρο μετα το περας της εγκυμοσυνης και ειδικοτερα περιοδοντολογο!Τωρα και να πατε δεν μπορει να σας κανει κατι ιδιαιτερο!Απλα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καντε οσο καλυτερη στοματικη υγειινη μπορειτε!Εκτος απο το καθιερωμενο βουρτσισμα με την οδοντοβουρτσα να χρησιμοποιειτε και νημα καθε μερα!Η περιοδοντιτιδα ειναι μια παθηση των ουλων που χτυπα δυστηχως συχνα και εντονα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης!Ειναι η συνεχεια της ουλιτιδας!Δεν ειναι κατι σοβαρο και δεν επηρεαζει καθολου το μωρακι!
καλημερα didi κ εμενα ματωνουν πολυ!!
Καλημέρα νυν και μέλλουσες μαμάδες! :P

Cristy, κι εγώ τώρα τελευταία χορταίνω πολύ εύκολα και δεν μπορώ να φάω πολύ ενώ πριν έτρωγα σαν τρελή! Απλά τώρα ξαναπεινάω γρήγορα και έτσι προσπαθώ να τρώω πολλά μικρά γεύματα.

Didi, κι εμένα ματώνουν τα ούλα μου.

καλημερα σε ολες!!!!

κ εμενα ματώνουν, αλλα πιστευα οτι καποιο προβλημα θα υπαρχει ή επειδη τα τριβω δυνατα.

καταλαβα ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης , ολες το εχουμε!

μονο που νημα δεν κανω συχνα κανω σχεδον 2-3 φορες την εβδομαδα, οποτε το θυμηθω :rolleyes::rolleyes: να κανω καθε μερα πρεπει...

Χτες για να κανω το χατηρι του αντρα φαγαμε κινεζικο. Σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια και κοντεψα να λιποθυμισω...+2 κιλα αυτο το μηνα!! Τι θα γινωωω??? Φαλαινα? Και δε τρωω υπερβολικα ρε κοριτσια...αλλα δε κινουμαι, εκτος απο τις δουλειες του σπιτιου και κανα 10 λεπτο περπατημα, δε κανω τιποτα! Είπα απο σημερα να κοψω λίγο τη μεριδα του μεσημεριανου μηπως φταιει αυτο. Τι να πώ...κλαψ και πάλι κλαψ, γιατι οποιος με βλεπει μου λεει καλα δεν εβαλες κιλα ακομη...και λεω πλακα μου κανουνε ή εχει χαλασει η ζυγαρια μου (πραγμα αδυνατο..)

Αχ να σας πω λοιπον κι εγω το ρομαντικο μου στορυ: εγω δευτεροετής αυτός 6.5 χρονια μεγαλύτερος, ειχα παέι για "οντισιον" να το πω ετσι σε ενα συγκροτημα εντεχνο-λαικο από φοιτητες στο εξωτερικο που σπουδαζαμε, για να κανω δευτερη φωνη στον τραγουδιστη. Αυτος επαιζε τουμπελεκι και μπασο...

Ε μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο κόλλησε...πώς ειναι οι ταινίες που ανοιγει η πορτα και ο πρωταγωνιστης κινειται με αργη κινηση και θολη εικονα οταν βλεπει τη κοπελα απεναντι του...ε κατι τετοιο!!Αχαχχαχαχαχ!! Εγω γαιδουρα αναισθητη...ειδα αλλα εκανα πώς δεν ειδα...ημουνα και μικρουλα λεω τι να κανω με αυτον το "πάππου"!!?? Και τελικα κουτσου κουτσου, φιλοι στην αρχη, πήγαμε και ενα τριημερο με τη παρεα, κάναμε λίγο παρέα τα δυο μας, πολλά κοινά, πολύ ρομαντισμός...ε μετα απο πολλη "φιλία" τα φτιαξαμε! Σπουδασαμε μαζι, αυτος τελειωσε πριν απο μενα, πήγε φαντάρος, τελειωσα κι εγω, αρραβωνιαστηκαμε μετά από 7 χρόνια σχεση κι ενα μονοπετρο που εκρυψε μέσα σε μια τσαντα ταχυδρόμου (λες και δε το ειχα καταλαβει τι εκανε με τη τσανταρα στον ωμο στην ακρογιαλια!!) και μετα παντρευτηκαμε...όλα αυτά από το '99 μεχρι σημερα που ειμαστε μαζι και περιμενουμε το δευτερο νινι μας!

Αυτα από μενα...κλαψ

χθες εφαγα κι εγω noodles τα εφτιαξε η μαμα μου και μου τα εστειλε με τον ντιντο ενα μεγαλο βαθυ πιατο μεχρι πανω! ρωτησα τον ντιντο αν θελει μου ειπε οχι (ειχε φαει μπριζολες με πατατες στη μαμακα του) οποτε εβαλα ενα επεισοδιο supernatural επιασα και το πιατο και τα εφαγα ολα! επισης η μαμα μου μου εστειλε και 1 λακτα, την εφαγα κι αυτη(μεχρι τη 1 ο Ακης ειχε ριξει κατι χορους με ειχε τρελανει!τωρα κοιματε του καλου καιρου !!)

σημερα ζυγιζομαι 51! μεχρι στιγμης ειμαι σχεδον +2(+3 αν υπολογισουμε και το κιλο που ειχα χασει στην αρχη)

μπισκοτακι καθως διαβαζα την ιστορια σας ανατριχιασα στο σημειο που μπηκες στην αιθουσα και ολα παγωσαν γυρω του:D

εμενα κοριτσια το μονοπετρο σχεδον μου το καρφωσε η πεθερα μου και ετσι μας χαλασε το ρομαντικο:evil:μου το πηρε για χριστουγεννα και τον ρωτουσα συνεχεια τι μου πηρες , τι μου πηρες

ποψιαζομουν δεν ηθελα να μου πει τι μου πηρε αλλα εκανα ...παιχνιδι με τον ντιντο και πεταγετε η πεθερα και λεει ειναι στρογγυλο με κατι απο πανω και εκανε την κινηση γυρω απο το δαχτυλο της(χαλασε την εκπληξη του ντιντου:evil:) και ετσι παει πιανει το κουτακι ο ντιντος και μου το δινει, δεν το ηθελα ετσι:cry: και μου λεει αν δεν το παρεις τωρα δεν ξερω ποτε θα στο δωσω!:tongue: και τι να το εχανα?:shock: το πηρα:cool:

Καλημέρα!!!

Τι ωραίες ιστορίες είναι αυτές!!! Συγκινήθηκα...

Να σας πω λοιπόν και τη δική μας ιστορία...

Εμείς ήμαστε συνάδερφοι και να πω την αλήθεια εγώ δεν τον είχα πολυπροσέξει... βέβαια αυτός με γλυκοκοιτούσε (από ότι μου είπε αργότερα χαχα). Για την ακρίβεια επειδή μιλούσε συνέχεια με εκνεύριζε... δε μπορούσα να ακούω ούτε τη φωνή του!!!

Κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να συνεργαστούμε, ε... αυτό ήταν... αναθεώρησα κι από εκεί ξεκίνησαν όλα... μετά από περίπου ένα μήνα ήμαστε ζευγάρι και 4 χρόνια μετά παντρευτήκαμε!

Τώρα είμαστε 6 χρόνια μαζί με τον γλυκό μου και δε μπορώ να πω... παράπονο δεν έχω, όλα τα χατίρια μου κάνει!

να ζησετε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!

κ 3ον που ειναι αστειο κιολας γιατι επιτελους εβαλα ενα ας πουμε σαν τζινακι με ΑΘΛΗΤΙΚΑ....δεν ειχα ρουχα να συνδιασω με αθλητικο παπουτσι..ολα με εσφιγγαν...μου ειχε λειψει το αθλητικουλι μου....αχαχαχα...ειμαι τρελη...σημερα τα φορεμα κ χοροπηδουσα μεσα στο σπιτι χορευοντας....ο αμορες γελουσε μαζι μου πρωι πρωι...αχαχαχα!!

μπαρμπουλα μου συγχαρητηρια αδερφουλα μου!!!φτασατε στα μισα κι εσεις! αλλα μην ξεσαλωνεις! κανει να χοροπηδας??

εγω θελω να χορεψω λιγο και το σκεφτομαι που χορευω καθιστη στην καρεκλα...

οταν την αφησα στο σχολειο και μπηκα στο αυτοκινητο τα εμπηξα και εγω, και ο ροδουλος με εχει τσαντισει γιατι δεν πηρε 1 τηλ να ρωτησει για το παιδι( παει ο χθεσινος ρομαντισμος , ηρθαν τα νευρα και εκανε φτερα)

αντρες πεταμενα λεφτα!!!!!κι εγω χθες τον περιμενα μες την τρελη χαρα και με το που μπαινει αρχιζει τη γκρινια" δεν σου ειπα να σκουπισεις το δωματιο και το διαδρομο για να κανω εγω το υπολοιπο σπιτι?και η μανα σου της ειπες να μας παρει 2 πραγματα απο το σουπερ μαρκετ και αυτη μας πηρε ενα σωρο πραγματα, ντρεπομαι"

καλε πες πρωτα ενα γεια! εβαλα κι εγω την ουρα στα σκελια μου και δεν ειπα τπτ

μετα ομως οταν καθαριζε το μπαλκονι των σκυλιων, παω και του λεω παραπονιαρικα(σε συνθηκες προ εγκυμοσυνης εβαζα κι εγω τις φωνες και μας ακουγε μετα η γειτονια) μολις ηρθες με μαλωσες αντι να μου πεις γεια τι κανεις πως περασες το απογευμα:(,το σκουπισα το δωματιο και μιλας πριν δεις, απλα δεν εκανα το διαδρομο γιατι την ωρα που σκουπιζα ο bugs (ο γατος)το εσκασε και κατεβηκα να τον μαζεψω και τον σηκωσα(6,5 κιλα γατο) και μετα δεν εκανα τον διαδρομο γιατι σηκωσα τοσο βαρος:cry: και οσο για τη μαμα μου τι φταιω ?δεν της ειπα να μας παρει ολα αυτα, τα μισα τα πηρε απο μονη της...

και εκει ετσι με μουτρα και παραπονο μιλα του κι εσυ και πες του το κοριτσακι μας πηγε πρωτη μερα στο σχολειο και δεν ρωτησες πως της φανηκε...:cry:

καλε ποσα ειπα παλι ημερα???:rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

εγω τον ειχα φαει... "μιλα του! αφου ακουει... ετσι θα μαθει τη φωνη σου!" κλπ, κι αυτος τιποτα! χτες ομως... οπως χαιδευε την κοιλια και δεν κουνιοταν καθολου ο μπεμπης, σκυβει και του λεει :"μη φοβασαι, μιχαλακη... ο μπαμπας ειμαι!" και ριχνει μια δυνατη ο μικρος!!! εεε...αυτο ηταν! πεταχτηκε ο χαζομπαμπας..."με ακουει! με ακουει!" και χοροπηδαγε... ειχε πολυ γελιο... μετα βεβαια με ταραξανε πατερας και γιος... ο ενας μιλαγε απ εξω και ο αλλος απανταγε απο μεσα! μεχρι που λεω... "αστο το παιδι! θελει να κοιμηθει και το ενοχλεις! γι αυτο χτυπαει..." και σταματησε ο καημενος... και το πρωι ηρθε, με φιλησε, φιλησε και την κοιλια, την χαιδεψε και ειπε "γεια σου, μικρε"... αφασια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω τον ειχα φαει... "μιλα του! αφου ακουει... ετσι θα μαθει τη φωνη σου!" κλπ, κι αυτος τιποτα! χτες ομως... οπως χαιδευε την κοιλια και δεν κουνιοταν καθολου ο μπεμπης, σκυβει και του λεει :"μη φοβασαι, μιχαλακη... ο μπαμπας ειμαι!" και ριχνει μια δυνατη ο μικρος!!! εεε...αυτο ηταν! πεταχτηκε ο χαζομπαμπας..."με ακουει! με ακουει!" και χοροπηδαγε... ειχε πολυ γελιο... μετα βεβαια με ταραξανε πατερας και γιος... ο ενας μιλαγε απ εξω και ο αλλος απανταγε απο μεσα! μεχρι που λεω... "αστο το παιδι! θελει να κοιμηθει και το ενοχλεις! γι αυτο χτυπαει..." και σταματησε ο καημενος... και το πρωι ηρθε, με φιλησε, φιλησε και την κοιλια, την χαιδεψε και ειπε "γεια σου, μικρε"... αφασια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλα τετοιες χαζομαρες κανει κι ο δικος μου και χαζογελαμε!

Ντιντι...αυτο το "παγωμα" θυμαμαι κι εγω σε στιγμες που θελω να τον κρεμασω...και ξεχνιεμαι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ αχααααχα

Αυτα τα μονόπετρα μας βαλανε μέσα...πού χρημα για τετοια τωρα?!! Προβλέπω στη γεννηση της μικρης να μου φερνει ενα τριανταφυλλο και πολυ μου ειναι!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα didi....ΜΗΝ φανταστεις οτι κανω κ τουμπες....προσεχτικα παντα.....ετσι ετσι τα παραπονιαρικα πιανουν καλυτερα απο τις φωνες...κ γλιτωνουμε κ τους καβγαδες...βεβαια εγω οταν κατι με θυμωνει σπανια σκεφτομαι διπλωματικα κ συνηθως φωναζω κ φαινομαι αλλα οσες φορες εχω καταφερει να συγκρατηθω τα παμε καλα....τον τουμπαρω γρηγορα...αλλιως αν φωναξουμε κ οι 2....εχετε 2 ταυρους σε υαλοπωλειο...??ειμαστε κ οι 2 ταυροι ...σπανια θα τσακωθουμε αλλα αν τσακωθουμε δεν μιλαμε για 2-3 ωρες μετα....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

κατια ειχαν την 1η συνομιλια τα αγορια κ τα διεκοψες???αχαχαχαχα...!!ετσι μην αρχισουν να συμμαχουν....

λοιπον στο αλλο τοπικ που γραφω μου εστειλε μια κοπελα τα ζωδια τα κινεζικα..κ μου ειπε οτι οσες γεννησουν μεχρι 9/1 θα ειναι ΔΡΑΚΟΣ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΦΙΔΙ....

http://www.astrofengshui.gr/astrology/chinese-astrology/chinese-astrology-snake

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

1515154xvysbf52pt.gif

καταλαβα ειναι συμπτωμα της εγκυμοσυνης , ολες το εχουμε!

μονο που νημα δεν κανω συχνα κανω σχεδον 2-3 φορες την εβδομαδα, οποτε το θυμηθω :rolleyes::rolleyes: να κανω καθε μερα πρεπει...

χθες εφαγα κι εγω noodles τα εφτιαξε η μαμα μου και μου τα εστειλε με τον ντιντο ενα μεγαλο βαθυ πιατο μεχρι πανω! ρωτησα τον ντιντο αν θελει μου ειπε οχι (ειχε φαει μπριζολες με πατατες στη μαμακα του) οποτε εβαλα ενα επεισοδιο supernatural επιασα και το πιατο και τα εφαγα ολα! επισης η μαμα μου μου εστειλε και 1 λακτα, την εφαγα κι αυτη(μεχρι τη 1 ο Ακης ειχε ριξει κατι χορους με ειχε τρελανει!τωρα κοιματε του καλου καιρου !!)

σημερα ζυγιζομαι 51! μεχρι στιγμης ειμαι σχεδον +2(+3 αν υπολογισουμε και το κιλο που ειχα χασει στην αρχη)

μπισκοτακι καθως διαβαζα την ιστορια σας ανατριχιασα στο σημειο που μπηκες στην αιθουσα και ολα παγωσαν γυρω του:D

εμενα κοριτσια το μονοπετρο σχεδον μου το καρφωσε η πεθερα μου και ετσι μας χαλασε το ρομαντικο:evil:μου το πηρε για χριστουγεννα και τον ρωτουσα συνεχεια τι μου πηρες , τι μου πηρες

ποψιαζομουν δεν ηθελα να μου πει τι μου πηρε αλλα εκανα ...παιχνιδι με τον ντιντο και πεταγετε η πεθερα και λεει ειναι στρογγυλο με κατι απο πανω και εκανε την κινηση γυρω απο το δαχτυλο της(χαλασε την εκπληξη του ντιντου:evil:) και ετσι παει πιανει το κουτακι ο ντιντος και μου το δινει, δεν το ηθελα ετσι:cry: και μου λεει αν δεν το παρεις τωρα δεν ξερω ποτε θα στο δωσω!:tongue: και τι να το εχανα?:shock: το πηρα:cool:

να ζησετε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!

μπαρμπουλα μου συγχαρητηρια αδερφουλα μου!!!φτασατε στα μισα κι εσεις! αλλα μην ξεσαλωνεις! κανει να χοροπηδας??

εγω θελω να χορεψω λιγο και το σκεφτομαι που χορευω καθιστη στην καρεκλα...

αντρες πεταμενα λεφτα!!!!!κι εγω χθες τον περιμενα μες την τρελη χαρα και με το που μπαινει αρχιζει τη γκρινια" δεν σου ειπα να σκουπισεις το δωματιο και το διαδρομο για να κανω εγω το υπολοιπο σπιτι?και η μανα σου της ειπες να μας παρει 2 πραγματα απο το σουπερ μαρκετ και αυτη μας πηρε ενα σωρο πραγματα, ντρεπομαι"

καλε πες πρωτα ενα γεια! εβαλα κι εγω την ουρα στα σκελια μου και δεν ειπα τπτ

μετα ομως οταν καθαριζε το μπαλκονι των σκυλιων, παω και του λεω παραπονιαρικα(σε συνθηκες προ εγκυμοσυνης εβαζα κι εγω τις φωνες και μας ακουγε μετα η γειτονια) μολις ηρθες με μαλωσες αντι να μου πεις γεια τι κανεις πως περασες το απογευμα:(,το σκουπισα το δωματιο και μιλας πριν δεις, απλα δεν εκανα το διαδρομο γιατι την ωρα που σκουπιζα ο bugs (ο γατος)το εσκασε και κατεβηκα να τον μαζεψω και τον σηκωσα(6,5 κιλα γατο) και μετα δεν εκανα τον διαδρομο γιατι σηκωσα τοσο βαρος:cry: και οσο για τη μαμα μου τι φταιω ?δεν της ειπα να μας παρει ολα αυτα, τα μισα τα πηρε απο μονη της...

και εκει ετσι με μουτρα και παραπονο μιλα του κι εσυ και πες του το κοριτσακι μας πηγε πρωτη μερα στο σχολειο και δεν ρωτησες πως της φανηκε...:cry:

καλε ποσα ειπα παλι ημερα???:rolleyes::rolleyes:

χαχαχα....τα κάλυψες όλα τα θεματα!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

αχου....ειναι υπέροχο!!!!

Ντιντι...αυτο το "παγωμα" θυμαμαι κι εγω σε στιγμες που θελω να τον κρεμασω...και ξεχνιεμαι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ αχααααχα

Αυτα τα μονόπετρα μας βαλανε μέσα...πού χρημα για τετοια τωρα?!! Προβλέπω στη γεννηση της μικρης να μου φερνει ενα τριανταφυλλο και πολυ μου ειναι!!

να πω την αλήθεια, δεν θελω να μου παρει κατι σε κόσμημα. εκτός που δεν φοραω γενικά, αλλά είναι πολλά τα εξοδα κ καλυτερα να παρουμε κατι επιπλέον για το παιδάκι μας, παρα για μένα.

Γεννημένη και μεγαλωμένη από γονείς Κρητικούς (και ιδιαίτερα καταπιεστικούς) στην Αθήνα, υπήρξα ανέκαθεν ιδιαίτερα επιμελής και άριστη μαθήτρια (κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο στην κυριολεξία!!!). Με το άλλο φύλο ήμουν κάπως... πως να το πω... απόμακρη ή μάλλον ανασφαλής. Μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών μου (είχα ιδιαίτερη κλίση σε μαθήματα θετικής κατεύθυνσης και πρακτικά), η συναισθηματική μου ζωή πήγαινε από το ένα ναυάγιο στο άλλο.

Το 2002 προκηρύσσει ελάχιστες (2) θέσεις η ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) στην Κρήτη και καθώς αποτελούσε όνειρό μου η Υπηρεσία αυτή, το παλεύω σκληρά και πετυχαίνω.

Ονειρευόμουν ότι πλέον θα άλλαζε και η συναισθηματική μου ζωή και η "τύχη" μου που λένε και στο νησί μου.

Αμ δε! Ο καιρός περνούσε κι εγώ, ώριμη κοπέλα πια, είχα περάσει τα 30 προ πολλού, αποφασίζω να ξεχάσω γάμους, παιδιά, νοικοκυρέματα κλπ και να κάνω την τρέλα μου: Γράφομαι στη σχολή πιλότων για ερασιτεχνικό δίπλωμα.

Μετά από καμιά 10αριά μαθήματα, ο εκπαιδευτής μου και ιδιοκτήτης της σχολής, μου ανακοινώνει ότι έρχεται καινούργιος εκπαιδευτής από Αγγλία, Ελληνοβρετανός που η οικογένειά του ζει στην Κρήτη κι ότι θα με αναλάβει αυτός.

ΝΕΥΡΑ εγώ: πως είναι δυνατόν να σου αλλάζουν εκπαιδευτή στο αεροπλάνο, πριν καν το 1ο σόλο (1η πτήση μόνος στο αεροπλάνο)???

Ότι και να μου έλεγε για τον εκπαιδευτή, ότι είναι νέος, ελεύθερος, καλό παιδί, μπλα μπλα, εμένα μου φαινόταν παραμύθια και απλά ήμουν σίγουρη ότι δεν με υπολόγιζε όσο τους άντρες υποψήφιους πιλότους...

Κι έρχεται εκείνος...

Αρχικά, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Μετά τα πρώτα κάνα δυο μαθήματα, με έβαζε πάντα τελευταία πτήση της ημέρας ώστε μετά να έχουμε χρόνο για "briefing", να κάνουμε δηλαδή σχολιασμό και ανάλυση των λαθών που έκανα, προετοιμασία για τα επόμενα κλπ...

Καταλήξαμε μετά το "briefing" (για την ακρίβεια "debriefing") να πηγαίνουμε για καφέ - μπάνιο - τάβλι στην παραλία...

Στο μήνα πάνω και πριν ακόμη προκύψει "μοιραίο" ήμουν σίγουρη ότι αυτός ο άντρας θα μείνει στη ζωή μου και η σχέση εξελίσσεται πέρα από κάθε μου φαντασία...

Μόλις 1 χρόνο και κάτι ψιλά μετά, κι ενώ ετοιμαζόμουν για το μεγάλο ταξίδι σόλο προκειμένου να δώσω τις πτητικές εξετάσεις για το δίπλωμα πιλότου ( προ εξετάσεων ο υποψήφιος πρέπει να έχει βάλει κάποιες ώρες πτήσης μόνος του στο αεροπλάνο, εκ των οποίων πρέπει να έχει κάνει και το λεγόμενο "τριγωνικό" ταξίδι, δηλαδή να φύγει από το αρχικό αεροδρόμιο, να προσγειωθεί σε άλλα δύο διαφορετικά και να γυρίσει πίσω), μου λέει: "αύριο το πρωί σε θέλω 7 η ώρα στο αεροδρόμιο, πριν αρχίσει η κίνηση, να κάνουμε "emergency landings".

Οκ, κε εκπαιδευτά, ότι πείτε...

Νωρίς νωρίς, αναμαλλιασμένη, στο αεροπλάνο και οι δυο, να μου μειώνει στροφές κινητήρα και να προσπαθώ να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω προσγείωση και να φτάσω το διάδρομο από οπουδήποτε...

Και ξαφνικά, μετά το χειρότερο σενάριο emergency, ενώ στο τσακ στρώνω το αεροπλάνο και προλαβαίνω να ζητήσω άδεια για προσγείωση, ακούω τον πύργο να λέει:

ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΑΣ

Κάνω επανακύκλωση (go around) αναγκαστικά μέχρι να καταλάβω τι παίζει... Ο δικός μου από δίπλα είχε κοκκινήσει και προσπαθούσε να φτιάξει την καμπαρτίνα του (είχε κάτσει πάνω στην τσέπη με το περιεχόμενο από το άγχος του...)

Το δαχτυλίδι φάνηκε στο ...επόμενο σενάριο emergency... όπου άνετη η δικιά σου ... safety goes first δε λένε:

1. "στρώνω" το αεροπλάνο για προσγείωση

2. τον μουτζώνω

3. φοράω το δαχτυλίδι (εκείνος τρεμάμενος έκανε την ερωτική του εξομολόγηση)

4. ξαναπιάνω χειριστήρια

5. ανακοινώνω στον πύργο που μου είχε δώσει άδεια για προσγείωση εντωμεταξύ

"CLEAR TO LAND PROPOTITION ACCEPTED"

6. κάνω άψογη προσγείωση

Δεν θυμάμαι πότε τον φίλησα...

στο έδαφος μας περίμεναν λουλούδια, συνάδελφοι, συμμαθητές της σχολής...

Συγκινήθηκα τώρα που τα θυμήθηκα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

το παιδακι μας και η αγαπη του, θα ναι τα καλυτερα δωρα!!! εισαι τυχερη που θα χεις δυο γλυκα φατσακια αγκαλια και τον αντρα που αγαπας πλαι σου... ξερω, καλα θα ταν και ενας γεματος λογαριασμος στην τραπεζα, αλλα να μαστε καλα, να πολεμησουμε για να ξαναδουμε ασπρη μερα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Γεννημένη και μεγαλωμένη από γονείς Κρητικούς (και ιδιαίτερα καταπιεστικούς) στην Αθήνα, υπήρξα ανέκαθεν ιδιαίτερα επιμελής και άριστη μαθήτρια (κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο στην κυριολεξία!!!). Με το άλλο φύλο ήμουν κάπως... πως να το πω... απόμακρη ή μάλλον ανασφαλής. Μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών μου (είχα ιδιαίτερη κλίση σε μαθήματα θετικής κατεύθυνσης και πρακτικά), η συναισθηματική μου ζωή πήγαινε από το ένα ναυάγιο στο άλλο.

Το 2002 προκηρύσσει ελάχιστες (2) θέσεις η ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) στην Κρήτη και καθώς αποτελούσε όνειρό μου η Υπηρεσία αυτή, το παλεύω σκληρά και πετυχαίνω.

Ονειρευόμουν ότι πλέον θα άλλαζε και η συναισθηματική μου ζωή και η "τύχη" μου που λένε και στο νησί μου.

Αμ δε! Ο καιρός περνούσε κι εγώ, ώριμη κοπέλα πια, είχα περάσει τα 30 προ πολλού, αποφασίζω να ξεχάσω γάμους, παιδιά, νοικοκυρέματα κλπ και να κάνω την τρέλα μου: Γράφομαι στη σχολή πιλότων για ερασιτεχνικό δίπλωμα.

Μετά από καμιά 10αριά μαθήματα, ο εκπαιδευτής μου και ιδιοκτήτης της σχολής, μου ανακοινώνει ότι έρχεται καινούργιος εκπαιδευτής από Αγγλία, Ελληνοβρετανός που η οικογένειά του ζει στην Κρήτη κι ότι θα με αναλάβει αυτός.

ΝΕΥΡΑ εγώ: πως είναι δυνατόν να σου αλλάζουν εκπαιδευτή στο αεροπλάνο, πριν καν το 1ο σόλο (1η πτήση μόνος στο αεροπλάνο)???

Ότι και να μου έλεγε για τον εκπαιδευτή, ότι είναι νέος, ελεύθερος, καλό παιδί, μπλα μπλα, εμένα μου φαινόταν παραμύθια και απλά ήμουν σίγουρη ότι δεν με υπολόγιζε όσο τους άντρες υποψήφιους πιλότους...

Κι έρχεται εκείνος...

Μετά τα πρώτα κάνα δυο μαθήματα, με έβαζε πάντα τελευταία πτήση της ημέρας ώστε μετά να έχουμε χρόνο για "briefing", να κάνουμε δηλαδή σχολιασμό και ανάλυση των λαθών που έκανα, προετοιμασία για τα επόμενα κλπ...

Καταλήξαμε μετά το "briefing" (για την ακρίβεια "debriefing") να πηγαίνουμε για καφέ - μπάνιο - τάβλι στην παραλία...

Στο μήνα πάνω και πριν ακόμη προκύψει "μοιραίο" ήμουν σίγουρη ότι αυτός ο άντρας θα μείνει στη ζωή μου και η σχέση εξελίσσεται πέρα από κάθε μου φαντασία...

Μόλις 1 χρόνο και κάτι ψιλά μετά, κι ενώ ετοιμαζόμουν για το μεγάλο ταξίδι σόλο προκειμένου να δώσω τις πτητικές εξετάσεις για το δίπλωμα πιλότου ( προ εξετάσεων ο υποψήφιος πρέπει να έχει βάλει κάποιες ώρες πτήσης μόνος του στο αεροπλάνο, εκ των οποίων πρέπει να έχει κάνει και το λεγόμενο "τριγωνικό" ταξίδι, δηλαδή να φύγει από το αρχικό αεροδρόμιο, να προσγειωθεί σε άλλα δύο διαφορετικά και να γυρίσει πίσω), μου λέει: "αύριο το πρωί σε θέλω 7 η ώρα στο αεροδρόμιο, πριν αρχίσει η κίνηση, να κάνουμε "emergency landings".

Νωρίς νωρίς, αναμαλλιασμένη, στο αεροπλάνο και οι δυο, να μου μειώνει στροφές κινητήρα και να προσπαθώ να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω προσγείωση και να φτάσω το διάδρομο από οπουδήποτε...

Και ξαφνικά, μετά το χειρότερο σενάριο emergency, ενώ στο τσακ στρώνω το αεροπλάνο και προλαβαίνω να ζητήσω άδεια για προσγείωση, ακούω τον πύργο να λέει:

Κάνω επανακύκλωση (go around) αναγκαστικά μέχρι να καταλάβω τι παίζει... Ο δικός μου από δίπλα είχε κοκκινήσει και προσπαθούσε να φτιάξει την καμπαρτίνα του (είχε κάτσει πάνω στην τσέπη με το περιεχόμενο από το άγχος του...)

Το δαχτυλίδι φάνηκε στο ...επόμενο σενάριο emergency... όπου άνετη η δικιά σου ... safety goes first δε λένε:

2. τον μουτζώνω

4. ξαναπιάνω χειριστήρια

6. κάνω άψογη προσγείωση

οοοοοοοοο, προταση στον αερα!!!!υπέροχα!!!:D

ΑΧΧΧ mpiskotaki αυτο με τα μονοπετρα κ τα λεφτα ασε το εχω φαει στα μουτρα...εμενα μου εκανε την προταση γαμου μεταξυ σοβαρου κ αστειου στο καμπινγκ που ειχαμε παει περυσι οταν παραπονιομουν γελωντας παιζοντας με ενα αγορακι ποτε θα γινω μανα....?η επισημη προταση ηρθε στις διακοπες μας με ενα υπεροχο δειπνο....στην Ζακυνθο....κ ολα ηταν υπεροχα....!!μετα σαν Κρητικος θεωρησε οτι πρεπει να ερθει να με ζητησει κ απο τους δικους μου μαζι με τους δικους του...κ ηρθε τα Χριστουγεννα μαζι με την οικογενεια με καινουριο μονοπετρο κ σταυρο...λεω φτανει μεχρι εδω....εεε λεει τι δεν θα κανουμε κ αρραβωνα να ερθει κοσμος να γλεντησουμε???λεω φτανει με τους αρραβωνες κ τους λογους...λενε τα πεθερικα μα εμεις παραγγειλαμε κοσμηματα....λεω λεφτα για να σκορπαμε δεν υπαρχουν κ παιρνετε χρυσαφικα που θα τα βαλω μια μονο φορα...??(κ ηταν κ απαισια)αντι να τα κρατησετε για μια ωρα αναγκης...για το σπιτι για βοηθεια...για το οτιδηποτε?τελικα τα χρυσαφικα παρθηκαν κ εγω με την φορμα μου οπως κ ο αμορες....κατσαμε κ μας τα φορεσαν το πασχα με βαρια καρδια...σκεπτομενοι να τα δωσουμε κ να παρουμε λεφτα πισω....κ μετα απο ενα μηνα που εμαθα για την εγκυμοσυνη κ τους το ειπαν..κοπανιοντουσαν οτι ειχαμε δικιο κ δεν επρεπε να παρουν κοσμηματα...αλλα τωρα ειναι αργααααααααααα!!!

Jr39p2.png

Κι έρχεται εκείνος...

2. τον μουτζώνω

4. ξαναπιάνω χειριστήρια

6. κάνω άψογη προσγείωση

βρε, κοριτσι μου... τι να πρωτοσχολιασω... τα της πτησης, τα του ερωτα, τα της προτασης!!! να στε παντα καλα!!! και να δωσεις το στορυ για ταινια! κριμα ειναι... εγω ειχα αγωνια διαβαζοντας το, φαντασου με εφε, ηχο και εικονα! ΤΕΛΕΙΑ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

kristy ΜΟΥ θεωρω πως ολες οι προτασεις γαμου ειναι τελειες αλλα η δικη σου ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ρε παιδακι μου.....τρομερη προταση....μπραβο στον εκπαιδευτη λοιπον.....!!:Dχεχεχε....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...