Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

kalhmera

τι κανετε ;;;

μαρκελα η ωρα η καλη και με το καλο να σας ερθουν πολλα πολλα μωρακια

ριτσα μια χαρα ο μικρος , εμεις σημερα ειχαμε κλαματα δραματα!

οταν την αφησα στο σχολειο και μπηκα στο αυτοκινητο τα εμπηξα και εγω, και ο ροδουλος με εχει τσαντισει γιατι δεν πηρε 1 τηλ να ρωτησει για το παιδι( παει ο χθεσινος ρομαντισμος , ηρθαν τα νευρα και εκανε φτερα)

μπισκοτακι τι ομορφα και εμενα μου αρεσει και η διαφορα που εχετε ( ακου εκει παππους) εμεις ειμαστε σχεδον συνομηλικοι!

Ροδούλα δεν εμεινες κ εσύ στο σχολείο; απο 2 γνωστούς μου έμαθα οτι τις πρωτες μερες πηγαίνουν κ οι μαμαάδες κ κάθονται εκεί για να μην αποξενώνονται αμέσως τα μικρούλια κ κλαίνε!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

eleni ολοι μου ελεγαν οτι θα περασει ο καιρος στην εγκυμοσυνη χωρις να το καταλαβεις κ θα κυλαει αργα μονο εκει στον 8ο-9ο....κ πραγματι περασε ο καιρος χωρις να το καταλαβω...ειχα να δω μια υπευθυνη εδω απο την δουλεια απο την μερα σχεδον που της ειπα οτι ειμαι εγκυος(ειναι κ εκεινη εγκυος 6 μηνων αλλα με πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη κ μιλουσαμε απο την 1η μερα για να με συμβουλευει...)κ την ειδα σημερα ξανα κ μου λεει ποσο εισαι τωρα???κ της λεω 20 εβδομαδων...κ εκει συνειδητοποιησα ποσο γρηγορα εχει περασει ο καιρος...!!:D:D

Jr39p2.png

Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!! ΑΝΤΕ Κ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!:P:p

εμεις ειμαστε μαζι απο το 2004, περάσαμε τα 7 χρονια γρουσουζιας κ συνεχίζουμε!!!χαχαχα εχουμε 6 χρονια διαφορα, πιπινάκι με γνωρισε (21 χρονων), αλλα κ αυτός σχετικά μικρούλης ήταν.....χαχαχα;)

ολες εχετε διαφορα, ρε κοριτσια? μονο εγω τον πηρα πιτσιρικα? με περναει ακριβως 1 μηνα... :tongue::tongue::tongue:

θα μπορούσα να σε πω κ τεκνατζού!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εμεις ειμαστε μαζι απο το 2004, περάσαμε τα 7 χρονια γρουσουζιας κ συνεχίζουμε!!!χαχαχα εχουμε 6 χρονια διαφορα, πιπινάκι με γνωρισε (21 χρονων), αλλα κ αυτός σχετικά μικρούλης ήταν.....χαχαχα;)

απτο 2004 κι εμεις! ειμασταν 22 χρονων... γνωριστηκαμε σε παρτυ γνωστης μας και σε 10 μερες δεν διανοουμασταν να μην βρεθουμε τουλαχιστον μια φορα τη μερα και να μιλησουμε αλλες 10 στο τηλεφωνο!!! εεε...τωρα μιλαμε λιγοτερο, αλλα τα λεμε ολα με τα ματια... 8 χρονια κλεινουμε σε λιγο!:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

οι αντρες το βλεπουν αλλιως με τα παιδια! νομιζουν οτι πρεπει ντε και καλα, ολα (αγορια-κοριτσια) να εχουν αυτοπεποιθηση και σιγουρια, να ανεξαρτητοποιουνται γρηγορα και να ξεκολλανε απτη μαμα, οταν ερθει η ωρα για σχολειο... ε, ομως, καθε παιδι θελει το χρονο και τον τροπο του! κανε υπομονη και μη σε παιρνει απο κατω... καντου μουτρακια, αλλα οχι νευρα! κριμα ειναι να χαλας τη μερα του μωρου σου... ολα θα βρουν το δρομο τους και η μικρη θα συνηθισει!:tongue:

χαχαχα μολις με πηρε! θα ειδε τους καπνους που εβγαζα! :evil::evil::evil:

μακαρι αν προσαρμοστει γρηγορα γιατι περυσι μια ολοκληρη χρονια κλαιγαμε, δεν θα το αντεξω και φετος!

ροδουλα καλημερα....ειναι αυτο που ελεγα χθες...την μια μερα τους θεωρουμε τελειους κ λεμε ποσο τυχερες ειμαστε κ την αλλη μερα κατι γινεται κ μας εκνευριζουν κ θυμωνουμε....!!αυριο παλι θα εχουμε τα ρομαντικα μας...αχαχαχα!:Dπλακα εχουμε ολεςςς!

κ εμεις εχουμε 6 χρονια διαφορα...αφου καμια φορα του λεω με πηρες μπουμπουκι κ με εκανες γαιδαραγκαθο γερο ε γερο....αχαχααχ!κ φουσκωνει σαν το ψαρι κ λεει οτι εκεινος πιανει την πετρα κ την στιβει...αχαχαχα!πλακα που εχει οταν τον πειραζω για την ηλικια του..!αχαχαχα..!:D

ετσι ειναι ! ποσο ρομαντικη να εισαι οταν βλεπεις και την ατσαλια μες το σπιτι( ειχε βγαλει τις καλτσες και τις ειχε κρεμασει στο καγκελο της σκαλας:shock::shock::shock:) πως του ηρθε δεν ξερω, τωρα που πηρε τον ρωτησα αν ειναι καθαρες ( και καλα) και μου λεει : ωχ βρε αγαπη μου τις ξεχασα!

Ροδούλα δεν εμεινες κ εσύ στο σχολείο; απο 2 γνωστούς μου έμαθα οτι τις πρωτες μερες πηγαίνουν κ οι μαμαάδες κ κάθονται εκεί για να μην αποξενώνονται αμέσως τα μικρούλια κ κλαίνε!

δεν με αφησε ελενη μου να μεινω , μονο οι μαμαδε απο τα προνηπια μεινανε! εμεις ουστ! αλλα της ειπα αν χρειαστει να παω να την παρω νωριτερα!

ολες εχετε διαφορα, ρε κοριτσια? μονο εγω τον πηρα πιτσιρικα? με περναει ακριβως 1 μηνα... :tongue::tongue::tongue:

και εμενα ενα χρονο!

α δεν σας ειπα εκανε δηλωση ο αντρας μου

μεχρι να γεννησω θα εχει χασει 10 κιλα χαχαχαχα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ...

Μαρκελλίτσα η ώρα η καλή!!!

κοριτσακια απαντηστε μου αυριο...

ματωνουν τα ουλα σας οταν πλενετε τα δοντακια σας??

εμενα βγηκε κοκκινος ο αφρος τωρα που επλυνα τα δοντακια μου, λετε επειδη χρησιμοποιησα νεα οδοντοβουρτσα ?

αλλα και παλι... δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω νεα οδοντοβορτσα...:|

Αυτό είναι από τα κλασσικά συμπτώματα εγκυμοσύνης.

Επειδή αυξάνει ο όγκος του αίματος, δημιουργείται υπεραιμία ιδιαίτερα σε ούλα και ρινικό βλεννογόνο, τα οποία ματώνουν πάρα πολύ εύκολα.

Στην 1η μου εγκυμοσύνη το πάθαινα σπάνια, τωωώρα... ματώνουν συνέχεια... και ούλα και μύτη. Ευτυχώς δεν έχω ρινορραγίες, αλλά κάθε φορά που καθαρίζω τη μύτη μου (το physiomer έχει γίνει ο πιο κολλητός μου φίλος καθώς είμαι συνέχεια μπουκωμένη - κι αυτό σύμπτωμα είναι) όλο ματωμένα πράγματα βγαίνουν.

καλημερα, εγω το ειχα κ το εχω δεν τρωω για δυο χορταινω γρηγορα μου φερνει δυσφορια δηλ ουτε κανονικη μεριδα αλλα τωρα αρχιζω σιγα σιγα κ τρωω πριν δεν επινα σιδηρο λογο εμετων κ ισως να ηταν κ απο εκει τωρα πινω κ ειμαι πιο καλα δεν εχω κ εκεινες τις τρελες ταχυπαλμιες που χτυπουσα ακομη κ 120 παλμους, δεν θελω να βαλω κιλα αλλα ουτε κ εκεινο το μαρτυριο θελω προτειμω να τρωω κ οσα βαλω μεχρι κ πριν μια εβδομαδα εβαλα 2 κιλα τωρα δεν ξερω αν εβαλα κανενα ακομη δεν εχω ζυγαρια θελει μπαταρια κ δεν βαζω για να μη μετριεμε συνεχεια..

Γεια σου βρε Ρίτσα, πάλι καλά που είσαι κι εσύ και δεν αισθάνομαι τελείως ούφο!

Εγώ μόλις συνηδειτοποίησα ότι δεν έχω χάσει βάρος, στη ζυγαριά του γιατρού μου 60 ήμουν και αρχικά, 62 ήμουν στου εξωσωματικού τη ζυγαριά, απλά είχε περάσει πολύς καιρός που έλειπα Κρήτη και τα είχα μπερδέψει. Και στη δική μου ζυγαριά 60, σα να κόλλησε η βελόνα.

Ταχυπαλμίες τρελές έχω κι επιπλέον, ο σφυγμός μου ακούγεται τόσο έντονα στο αριστερό αυτί, που κοντεύω να τρελαθώ. Από δουλειές, δεν κάνω σχεδόν τίποτα. Ευτυχώς ο καλός μου κάνει όσο περισσότερα γίνεται κι εγώ τεμπελιάζω στο κραβάτι όσοσ περισσότερο μπορώ. Αδημονώ να βάλω λίγο βάρος, να σταθώ λιγάκι στα πόδια μου!!!

(Πρώτη φορά παρακαλάω να βάλω βάρος!!!)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

απτο 2004 κι εμεις! ειμασταν 22 χρονων... γνωριστηκαμε σε παρτυ γνωστης μας και σε 10 μερες δεν διανοουμασταν να μην βρεθουμε τουλαχιστον μια φορα τη μερα και να μιλησουμε αλλες 10 στο τηλεφωνο!!! εεε...τωρα μιλαμε λιγοτερο, αλλα τα λεμε ολα με τα ματια... 8 χρονια κλεινουμε σε λιγο!:rolleyes:

εμεις 11/7 τα φτιαξαμε κ παντρευτήκαμε 11/7/2009. ο αντρας μου λεει πάντα οτι τα κανόνισε για να παίρνει 1 δωρο για επέτειο γάμου-γνωριμίας, συν τα γενεθλια μου που ειναι 16/7.....χαχαχαχα!!!!! ο τσιφούτης!!!!!;):tongue:

εμενα πάντως με εχει στα ωπα ωπα!!! σε αλλη περίπτωση θα με νευριαζε κ εμενα. το μονο προβλημα ειναι που ειναι απαιτητικός με το θεμα του φαγητού κ κυριως των γλυκων...:evil: το καταλαβαινω ομως οτι φοβαται για το παιδάκι μας!

Διαφημίσεις

εμεις 11/7 τα φτιαξαμε κ παντρευτήκαμε 11/7/2009. ο αντρας μου λεει πάντα οτι τα κανόνισε για να παίρνει 1 δωρο για επέτειο γάμου-γνωριμίας, συν τα γενεθλια μου που ειναι 16/7.....χαχαχαχα!!!!! ο τσιφούτης!!!!!;):tongue:

εμενα πάντως με εχει στα ωπα ωπα!!! σε αλλη περίπτωση θα με νευριαζε κ εμενα. το μονο προβλημα ειναι που ειναι απαιτητικός με το θεμα του φαγητού κ κυριως των γλυκων...:evil: το καταλαβαινω ομως οτι φοβαται για το παιδάκι μας!

επετειο γνωριμιας 16-10-04 και γαμου 14-5-11... γεννεθλια, γιορτες απεχουν, οποτε πολλα τα δωρα! ....μμμμ... με τα γλυκα εχει θεμα και μενα, αλλα ευτυχως δεν εχω τρελη επιθυμια στην εγκυμοσυνη! στα ωπα ωπα κι εγω τωρα, αν και μολις θα ρθει ο γιος φανταζομαι θα πεσω λιγο και θα παρει αλλος τα πρωτια!!! δεν πειραζει ομως... τον εχω προετοιμασει οτι και γω τα ιδια θα κανω...;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ροδουλα μαλλον μυριστηκε τους καπνους οπως το ειπες κ εσυ κ σε πηρε τηλ...αχαχαχαχα....!!!οσο για τα 10 κιλα....μεγαλος στοχος....πες του να ξεκινησει γυμναστικη μαζευοντας τις καλτσες του....αχαχαχαχα!!εμενα εχει χασει 4 απο τοτε που εμεινα εγκυος...τρωει οτι τρωω.....!!

καλημερα κριστυ κ σε εσενα!!!:D

εσυ τεκνατζου κ παιδεραστου σε καταλαβαινω....απο την 1η μερα που ημασταν μαζι δεν περασε μια μερα να μην βρεθουμε εστω για 5 λεπτα..κ τα κινητα ειχαν παρει φωτια....αφου ειχε εταιρικο κινητο κ ολοι ειχαν καταλαβει οτι βρηκε κοπελα αφου ερχοταν 100 ευρο το κινητο καθε μηνα...μεχρι που πηραμε καρτουλες...γιατι δεν συμφεραμε οικονομικα....!!αχαχαα....!!:D:D:D

Jr39p2.png

επετειο γνωριμιας 16-10-04 και γαμου 14-5-11... γεννεθλια, γιορτες απεχουν, οποτε πολλα τα δωρα! ....μμμμ... με τα γλυκα εχει θεμα και μενα, αλλα ευτυχως δεν εχω τρελη επιθυμια στην εγκυμοσυνη! στα ωπα ωπα κι εγω τωρα, αν και μολις θα ρθει ο γιος φανταζομαι θα πεσω λιγο και θα παρει αλλος τα πρωτια!!! δεν πειραζει ομως... τον εχω προετοιμασει οτι και γω τα ιδια θα κανω...;););)

εγω τωρα που διανύω τον 5ο εχω τρελαθεί, θελω σοκολατες!!!! πηρα μάλλον 2 κιλά αυτόν τον μηνα.

ποσο μ αρεσει οταν καθεται χαιδευει-φιλάει κ κανει διαφορες αλλες χαζομαρούλες στην κοιλιά μου, εχει ενα αγγελικο προσωπο.:D

Μα κι εγω στο τελος πιστευω εχουμε τη καλυτερη διαφορα...οι μικροτεροι πάντα μου φαινοταν σαχλοι και ανωριμοι! Κι ειδικα οι συνομιλικοι μου...μπλιαχ. Φυσικα δεν ειναι οτι ειχα και τις τρελλες εμπειριες, μια σχεση ειχα κι εγω σαν 17χρονο και τιποτα αλλο...γι αυτο ηρθε ο πριγκηπας μου και δεν ηθελα κανενα μετα!

Αχχχ...θα μας πιασουν τα ζουμια πρωι πρωι!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...