Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα ρομαντικές μου ψυχές!!

Οι ορμονες μας εχουν λιώσει μου φαίνεται!!

Η Μαρκελα παντρευεται σημερα??!!! Γιουπι!!!! Με το καλό και οι υπόλοιπες!

Real thing wowwww...εχω μεινει αναυδη!

Ritsa...σε βλέπω και για 4ο ε?

Didi...το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο!

Cristy προσπαθω να καταλαβω πώς τα χανεις αυτα τα κιλα!!! Πρεπει να ιδρωνεις σαν τρελλη, κανεις δουλειες, δε τρως...??? Τι κανεις και δε μας δινεις επιτελους??!!

Εγω κοριτσια Σουζυ τρως και ψευδεσαι και τρως που λεει και η Βλαχοπούλου. Χτες για να κανω το χατηρι του αντρα φαγαμε κινεζικο. Σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια και κοντεψα να λιποθυμισω...+2 κιλα αυτο το μηνα!! Τι θα γινωωω??? Φαλαινα? Και δε τρωω υπερβολικα ρε κοριτσια...αλλα δε κινουμαι, εκτος απο τις δουλειες του σπιτιου και κανα 10 λεπτο περπατημα, δε κανω τιποτα! Είπα απο σημερα να κοψω λίγο τη μεριδα του μεσημεριανου μηπως φταιει αυτο. Τι να πώ...κλαψ και πάλι κλαψ, γιατι οποιος με βλεπει μου λεει καλα δεν εβαλες κιλα ακομη...και λεω πλακα μου κανουνε ή εχει χαλασει η ζυγαρια μου (πραγμα αδυνατο..)

Αχ να σας πω λοιπον κι εγω το ρομαντικο μου στορυ: εγω δευτεροετής αυτός 6.5 χρονια μεγαλύτερος, ειχα παέι για "οντισιον" να το πω ετσι σε ενα συγκροτημα εντεχνο-λαικο από φοιτητες στο εξωτερικο που σπουδαζαμε, για να κανω δευτερη φωνη στον τραγουδιστη. Αυτος επαιζε τουμπελεκι και μπασο...

Ε μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο κόλλησε...πώς ειναι οι ταινίες που ανοιγει η πορτα και ο πρωταγωνιστης κινειται με αργη κινηση και θολη εικονα οταν βλεπει τη κοπελα απεναντι του...ε κατι τετοιο!!Αχαχχαχαχαχ!! Εγω γαιδουρα αναισθητη...ειδα αλλα εκανα πώς δεν ειδα...ημουνα και μικρουλα λεω τι να κανω με αυτον το "πάππου"!!?? Και τελικα κουτσου κουτσου, φιλοι στην αρχη, πήγαμε και ενα τριημερο με τη παρεα, κάναμε λίγο παρέα τα δυο μας, πολλά κοινά, πολύ ρομαντισμός...ε μετα απο πολλη "φιλία" τα φτιαξαμε! Σπουδασαμε μαζι, αυτος τελειωσε πριν απο μενα, πήγε φαντάρος, τελειωσα κι εγω, αρραβωνιαστηκαμε μετά από 7 χρόνια σχεση κι ενα μονοπετρο που εκρυψε μέσα σε μια τσαντα ταχυδρόμου (λες και δε το ειχα καταλαβει τι εκανε με τη τσανταρα στον ωμο στην ακρογιαλια!!) και μετα παντρευτηκαμε...όλα αυτά από το '99 μεχρι σημερα που ειμαστε μαζι και περιμενουμε το δευτερο νινι μας!

Αυτα από μενα...κλαψ

Σημερα πάω για ανταυγειες επιτελους να γινω παλι ανθρωπος!! 26 εχω τη Β'επιπεδου αν δω τη διμετρη ποση εχει γινει και παιρνω εγω κιλα!!!

για 4ο???? μα ουτε για το τριτο ειχαμε σκοπο ηρθε καλοριζικο να ειναι αλλα θα προσεχουμε παρα πολυ μετα.. αν κανω 4ο θα παω για το τρελοκομειο δεν ειναι ευκολο τα παιδια μας ειναι κολλημενα μαζι μας κ οτι κ αν κανουμε οπου κ αν παμε ειναι κ αυτα δεν εχω δηλ καποιες ωρες ηρεμιας να μου λειψουν τελος παντων ασε το οικονομικο οτι χειροτερο που αυτο με στενοχωρει πιο πολυ!! καλα να ειναι αλλα πολλα ειναι κ τα τρια αυτη την εποχη τωρα αν ειναι τυχερο για 4ο τι να κανω να το πεταξω?? με τιποτα!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Τι ωραίες ιστορίες είναι αυτές!!! Συγκινήθηκα...

Να σας πω λοιπόν και τη δική μας ιστορία...

Εμείς ήμαστε συνάδερφοι και να πω την αλήθεια εγώ δεν τον είχα πολυπροσέξει... βέβαια αυτός με γλυκοκοιτούσε (από ότι μου είπε αργότερα χαχα). Για την ακρίβεια επειδή μιλούσε συνέχεια με εκνεύριζε... δε μπορούσα να ακούω ούτε τη φωνή του!!!

Κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να συνεργαστούμε, ε... αυτό ήταν... αναθεώρησα κι από εκεί ξεκίνησαν όλα... μετά από περίπου ένα μήνα ήμαστε ζευγάρι και 4 χρόνια μετά παντρευτήκαμε!

Τώρα είμαστε 6 χρόνια μαζί με τον γλυκό μου και δε μπορώ να πω... παράπονο δεν έχω, όλα τα χατίρια μου κάνει!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Cristy προσπαθω να καταλαβω πώς τα χανεις αυτα τα κιλα!!! Πρεπει να ιδρωνεις σαν τρελλη, κανεις δουλειες, δε τρως...??? Τι κανεις και δε μας δινεις επιτελους??!!

Εγω κοριτσια Σουζυ τρως και ψευδεσαι και τρως που λεει και η Βλαχοπούλου. Χτες για να κανω το χατηρι του αντρα φαγαμε κινεζικο. Σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια και κοντεψα να λιποθυμισω...+2 κιλα αυτο το μηνα!! Τι θα γινωωω??? Φαλαινα? Και δε τρωω υπερβολικα ρε κοριτσια...αλλα δε κινουμαι, εκτος απο τις δουλειες του σπιτιου και κανα 10 λεπτο περπατημα, δε κανω τιποτα! Είπα απο σημερα να κοψω λίγο τη μεριδα του μεσημεριανου μηπως φταιει αυτο. Τι να πώ...κλαψ και πάλι κλαψ, γιατι οποιος με βλεπει μου λεει καλα δεν εβαλες κιλα ακομη...και λεω πλακα μου κανουνε ή εχει χαλασει η ζυγαρια μου (πραγμα αδυνατο..)

Αχ να σας πω λοιπον κι εγω το ρομαντικο μου στορυ: εγω δευτεροετής αυτός 6.5 χρονια μεγαλύτερος, ειχα παέι για "οντισιον" να το πω ετσι σε ενα συγκροτημα εντεχνο-λαικο από φοιτητες στο εξωτερικο που σπουδαζαμε, για να κανω δευτερη φωνη στον τραγουδιστη. Αυτος επαιζε τουμπελεκι και μπασο...

Ε μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο κόλλησε...πώς ειναι οι ταινίες που ανοιγει η πορτα και ο πρωταγωνιστης κινειται με αργη κινηση και θολη εικονα οταν βλεπει τη κοπελα απεναντι του...ε κατι τετοιο!!Αχαχχαχαχαχ!! Εγω γαιδουρα αναισθητη...ειδα αλλα εκανα πώς δεν ειδα...ημουνα και μικρουλα λεω τι να κανω με αυτον το "πάππου"!!?? Και τελικα κουτσου κουτσου, φιλοι στην αρχη, πήγαμε και ενα τριημερο με τη παρεα, κάναμε λίγο παρέα τα δυο μας, πολλά κοινά, πολύ ρομαντισμός...ε μετα απο πολλη "φιλία" τα φτιαξαμε! Σπουδασαμε μαζι, αυτος τελειωσε πριν απο μενα, πήγε φαντάρος, τελειωσα κι εγω, αρραβωνιαστηκαμε μετά από 7 χρόνια σχεση κι ενα μονοπετρο που εκρυψε μέσα σε μια τσαντα ταχυδρόμου (λες και δε το ειχα καταλαβει τι εκανε με τη τσανταρα στον ωμο στην ακρογιαλια!!) και μετα παντρευτηκαμε...όλα αυτά από το '99 μεχρι σημερα που ειμαστε μαζι και περιμενουμε το δευτερο νινι μας!

Αυτα από μενα...κλαψ

Σημερα πάω για ανταυγειες επιτελους να γινω παλι ανθρωπος!! 26 εχω τη Β'επιπεδου αν δω τη διμετρη ποση εχει γινει και παιρνω εγω κιλα!!!

αχχχχ, ωραιο στορυ!!! με το καλο το 2ο παιδακι σας!!!

οσο για τα κιλα......γαμωτο,ζυγίστηκα χθες κ πρεπει να χω φτασει στο συνολο 6 κιλα.εχω ερθει στο πατρικό μου ολη την εβδομαδα, γιατι εχει αδεια ο αντρούλης μου κ εχω τεντωθει στο φαι!!!!! παρε κουλουρακια, παρε πιτες, εφτιαξα κ μιλφειγ κ μωσαικό για τον μπαμπα μου κ εφαγα κ λιγο......πολλοί οι πειρασμοί......:(:mad::cry:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Αυτα από μενα...κλαψ

Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!! ΑΝΤΕ Κ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

....και ΜΑΡΚΕΛΑ μου η ωρα η καλή!!! να στε παντα τυχεροι και ευτυχισμενοι μαζι! κι οπως λενε και στην κρητη ...

Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός ευτυχισμένα χρόνια

Να τους αξιώσει ο θεός να δουν παιδιά κι εγγόνια.

Να ζήσει χρόνους εκατό ετουτο το ζευγάρι

Και να ‘χει πάντα φώτιση απ του θεού τη χάρη.

graphics-wedding-804851.gif

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερααααααα...τι κανουμε??εγω ξυπνησα με πολυ κεφι σημερα...

1ον φτασαμε ακριβως στα μισα....

2ον αυριο θα δουμε το κουτσουνακι...

κ 3ον που ειναι αστειο κιολας γιατι επιτελους εβαλα ενα ας πουμε σαν τζινακι με ΑΘΛΗΤΙΚΑ....δεν ειχα ρουχα να συνδιασω με αθλητικο παπουτσι..ολα με εσφιγγαν...μου ειχε λειψει το αθλητικουλι μου....αχαχαχα...ειμαι τρελη...σημερα τα φορεμα κ χοροπηδουσα μεσα στο σπιτι χορευοντας....ο αμορες γελουσε μαζι μου πρωι πρωι...αχαχαχα!!

mpiskotaki κ το δικο σου στορυ τελειο ε?βγαλμενο απο ταινια...μονο που σε εσενα εχει κ την συνεχεια μετα τους τιτλους τελους που βλεπουμε το ζευγαρακι να τα βρισκει.....χαχαχαχ!!:D:D

εγω ειμαι plus 3 κιλα μεχρι τωρα κοριτσια...ουφ...σημερα εχει ριζοτο λαχανικων....κ μετα πολυ υπνο γιατι νιωθω κουρασμενη....

be happy Κ το δικο σου ρομαντζο επισης ταινια μου θυμιζει.....χεχεχε..!!

ritsa οντως το οικονομικο νομιζω παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στην αποφαση για ενα επομενο παιδι...κ ειδικα αν προκειται για 4ο..με το καλο να ερθει το 3ο δωρακι.....:D

markella σημερα ειναι η μερααααααααααα....η ωρα η καλη....κ να περασετε τελεια!:):)

Jr39p2.png

kalhmera

τι κανετε ;;;

μαρκελα η ωρα η καλη και με το καλο να σας ερθουν πολλα πολλα μωρακια

ριτσα μια χαρα ο μικρος , εμεις σημερα ειχαμε κλαματα δραματα!

οταν την αφησα στο σχολειο και μπηκα στο αυτοκινητο τα εμπηξα και εγω, και ο ροδουλος με εχει τσαντισει γιατι δεν πηρε 1 τηλ να ρωτησει για το παιδι( παει ο χθεσινος ρομαντισμος , ηρθαν τα νευρα και εκανε φτερα)

μπισκοτακι τι ομορφα και εμενα μου αρεσει και η διαφορα που εχετε ( ακου εκει παππους) εμεις ειμαστε σχεδον συνομηλικοι!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

να αλλαξουμε θεμα στο καφε και να το κανουμε "το καφε των ερωτοχτυπημενων εγκυων"!!! να στε ολες καλα με τους αντρουληδες σας και να φτιαξουμε ολες ομορφες και ευτυχισμενες οικογενειες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

behappy

1000 χρονια να εισαστε μαζι καλα και ευτυχισμενοι

με το καλο και το μωρακι σας!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

να αλλαξουμε θεμα στο καφε και να το κανουμε "το καφε των ερωτοχτυπημενων εγκυων"!!! να στε ολες καλα με τους αντρουληδες σας και να φτιαξουμε ολες ομορφες και ευτυχισμενες οικογενειες!

τι να κανουμε βρε κατια μου ; η ελληψη μας εχει βαρεσει στο δοξα πατρι!

αν και σημερα τον εχω κατι νευρα μα κατι νευρα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

τι να κανουμε βρε κατια μου ; η ελληψη μας εχει βαρεσει στο δοξα πατρι!

αν και σημερα τον εχω κατι νευρα μα κατι νευρα!

οι αντρες το βλεπουν αλλιως με τα παιδια! νομιζουν οτι πρεπει ντε και καλα, ολα (αγορια-κοριτσια) να εχουν αυτοπεποιθηση και σιγουρια, να ανεξαρτητοποιουνται γρηγορα και να ξεκολλανε απτη μαμα, οταν ερθει η ωρα για σχολειο... ε, ομως, καθε παιδι θελει το χρονο και τον τροπο του! κανε υπομονη και μη σε παιρνει απο κατω... καντου μουτρακια, αλλα οχι νευρα! κριμα ειναι να χαλας τη μερα του μωρου σου... ολα θα βρουν το δρομο τους και η μικρη θα συνηθισει!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για 4ο???? μα ουτε για το τριτο ειχαμε σκοπο ηρθε καλοριζικο να ειναι αλλα θα προσεχουμε παρα πολυ μετα.. αν κανω 4ο θα παω για το τρελοκομειο δεν ειναι ευκολο τα παιδια μας ειναι κολλημενα μαζι μας κ οτι κ αν κανουμε οπου κ αν παμε ειναι κ αυτα δεν εχω δηλ καποιες ωρες ηρεμιας να μου λειψουν τελος παντων ασε το οικονομικο οτι χειροτερο που αυτο με στενοχωρει πιο πολυ!! καλα να ειναι αλλα πολλα ειναι κ τα τρια αυτη την εποχη τωρα αν ειναι τυχερο για 4ο τι να κανω να το πεταξω?? με τιποτα!!!!!!

αχ αυτό το οικονομικό!!!! γιατι μας εχουν φτασει σε αυτό το σημειο;;;; εμεις εχουμε 3 χρονια παντρεμένοι κ επειδη ειχαμε μια βαρβατη δοση μεχρι τον φεβρουάριο, γι αυτο δεν ειχαμε μπει στην διαδικασια για παιδάκι. το εχω πει σε ολους κ θα το λέω, μακαρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω πολλά παιδιά,παρόλα τα άγχη που θα εχω για να τα μεγαλωσω, αλλά αυτό το οικονομικό πιστευω θα μας σταματησει στο δευτερο, κ δεν θελω μονο 2 παιδια:(

καλημερααααααα...τι κανουμε??εγω ξυπνησα με πολυ κεφι σημερα...

1ον φτασαμε ακριβως στα μισα....

2ον αυριο θα δουμε το κουτσουνακι...

κ 3ον που ειναι αστειο κιολας γιατι επιτελους εβαλα ενα ας πουμε σαν τζινακι με ΑΘΛΗΤΙΚΑ....δεν ειχα ρουχα να συνδιασω με αθλητικο παπουτσι..ολα με εσφιγγαν...μου ειχε λειψει το αθλητικουλι μου....αχαχαχα...ειμαι τρελη...σημερα τα φορεμα κ χοροπηδουσα μεσα στο σπιτι χορευοντας....ο αμορες γελουσε μαζι μου πρωι πρωι...αχαχαχα!!

mpiskotaki κ το δικο σου στορυ τελειο ε?βγαλμενο απο ταινια...μονο που σε εσενα εχει κ την συνεχεια μετα τους τιτλους τελους που βλεπουμε το ζευγαρακι να τα βρισκει.....χαχαχαχ!!:D:D

εγω ειμαι plus 3 κιλα μεχρι τωρα κοριτσια...ουφ...σημερα εχει ριζοτο λαχανικων....κ μετα πολυ υπνο γιατι νιωθω κουρασμενη....

be happy Κ το δικο σου ρομαντζο επισης ταινια μου θυμιζει.....χεχεχε..!!

ritsa οντως το οικονομικο νομιζω παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στην αποφαση για ενα επομενο παιδι...κ ειδικα αν προκειται για 4ο..με το καλο να ερθει το 3ο δωρακι.....:D

markella σημερα ειναι η μερααααααααααα....η ωρα η καλη....κ να περασετε τελεια!:):)

αντε barboula τον φαγαμε τον μισο τον γαιδαρο!!!!!! με το καλό τα μωρακια μας, εχουμε περιπου 2 εβδομάδες διαφορα!

ροδουλα καλημερα....ειναι αυτο που ελεγα χθες...την μια μερα τους θεωρουμε τελειους κ λεμε ποσο τυχερες ειμαστε κ την αλλη μερα κατι γινεται κ μας εκνευριζουν κ θυμωνουμε....!!αυριο παλι θα εχουμε τα ρομαντικα μας...αχαχαχα!:Dπλακα εχουμε ολεςςς!

κ εμεις εχουμε 6 χρονια διαφορα...αφου καμια φορα του λεω με πηρες μπουμπουκι κ με εκανες γαιδαραγκαθο γερο ε γερο....αχαχααχ!κ φουσκωνει σαν το ψαρι κ λεει οτι εκεινος πιανει την πετρα κ την στιβει...αχαχαχα!πλακα που εχει οταν τον πειραζω για την ηλικια του..!αχαχαχα..!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...