Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Βέβαια, σκοπεύω να του μιλάω από τη στιγμή που θα γεννηθεί και έχω επιστρατεύσει και τη γιαγιά του για να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι για τη σωστή προφορά! Λες να αρχίσω και από τώρα στην κοιλιά; Εϊναι φοβερό πάντως το πόσο εύκολα μαθαίνουν 2 γλώσσες τα μωρά, το είδα και από μένα και την αδερφή μου. Και είναι κρίμα να μην μάθει μία γλώσσα που όπως λες είναι χρήσιμη και δύσκολη. Εγώ (νομίζω λόγω διγλωσσίας) έμαθα και πολύ εύκολα αγγλικά μετά.

Ειναι σημαντικο και απο την κοιλια ακομα, γιατι τα μωρα ειναι ξενοφοβικα, καταλαβαινουν ποτε η μαμα τους μιλαει ξενη γλωσσα. Και αν συνηθισει τοσους μηνες τη φωνη σου στα ελληνικα και μετα ξαφνικα του μιλησεις γερμανικα, ισως του προκληθει καποιο στρες. Οχι τπτ σοβαρο αλλα γιατι να μη το αποφυγεις; Εγω επειδη δεν το "εχω" με την μονοπλευρη επικοινωνια, σκεφτομαι να αρχισω να του διαβαζω παραμυθακια. Μπορει να ακουγεται "καπως" αλλα ρε παιδι μου, δε μου βγαινει καθολου να μιλαω στην κοιλια μου! χαχα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα θα κοπουν ετσι ειπε ο γιατρος. κ το διαβασα κ στο ιντερνετ καπου.. δεν ξερω αν το κοψανε η θα το κοψουν. εχουμε της δεης.. το ικα εδηνε που ακουγα κοπελες 2500ε μετα απο καθε γεννα η δεη εδηνε 1000. δεν ειναι καλο ταμειο η δεη γιατι πληρωνεις ολους τους γιατρους κ με τις αποδηξεις σου δηνουν κατι λιγα η κ τιποτα. ειναι τα προνομιακα επιδοματα που λενε το τελευταιο καιρο οτι θα κοψουν..

κριμα:(:(:(:( υπολογιζα σε αυτα τα λεφτα....

UzVGp2.png

κριμα:(:(:(:( υπολογιζα σε αυτα τα λεφτα....

οταν πας στο γιατρο ρωτησε ποσο ειναι η κλινικη κ αν παιρνεις χρηματα εγω οταν παω θα τον ξανα ρωτησω αν εχουμε κανενα νεο...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι ριτσα μου μαλλον θα τον ρωτησω

αν μας πει οτι δεν το δικαιολογει το ταμειο, βλεπω τον αντρα μου να αυτοκτονει απο το μπαλκονι του γραφειου! :|:-|:|

κοριτσια επειδη ανησυχω λιγο θελω μια επιβεβαιωση:

ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα που εφερα παραδειγμα τα τουρκικα....:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

αν μας πει οτι δεν το δικαιολογει το ταμειο, βλεπω τον αντρα μου να αυτοκτονει απο το μπαλκονι του γραφειου! :|:-|:|

ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα που εφερα παραδειγμα τα τουρκικα....:oops::oops::oops:

κοιτα μπορουμε να μας παρακολουθει κ αν δεν μπορουμε οικονομικα παμε νοσοκομειο δεν εχει προβλημα νομιζω ο γιατρος.. κ κατι αλλο που σιγουρα θα σου πει ειναι οτι μπορεις να του τα δινεις σιγα σιγα τα χρηματα ετσι μου ειπε εμενα. συγκεκριμενα μου ειπε κ σε 10 χρονια να του τα δωσω δεν τον πειραζει.. αυτο που φοβαμαι εγω ειναι αν γινει καμια πτωχευση τι κανουμε??? που δεν θα εχουν λογικα αξια τα ευρω κ τι θα γινετε πως εκει τρελενομαι.. εγω ειπα αν μπορεσω μεχρι τοτε κλινικη ειδαλως νοσοκομειο τι να κανω να πνηγω???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

αν ρωτας κ εμενα για τα τουρκικα οχι δεν με νοιαζει.. μονο την ασι βλεπω κ το μοιραιο ερωτα.. αφου δεν εχει τιποτα η τηλ τι να κανουμε που ειμαστε ολη μερα σπιτι???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχα, οχι ρε συ! εκφρασου ελευθερα! Κι εμενα μου τη σπανε απιστευτα τα τουρκικα σηριαλ, δεν μπορω να παρακολουθησω ουτε 5λεπτο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

μπορεις να παρεις καλαθουνα θα την χρειαστεις κ ειναι κ πιο οικονομικη απο το λικνο αν θες να το βγαλεις γρηγορα απο κοντα σου.. εγω ειχα καλαθι που ηταν απο του γιου μου το καροτσι κ οταν βγαινεις απο την κλινικη το εχεις εκει μεσα κ ειχα την μικρη στο καλαθι κατω στο πατωμα μεχρι να σαραντιση κ μετα την εβαλα στο κρεβατακι της... οσο για το παρκο δεν ειναι μονο για παιχνιδι κοιμουντε κ εκει..

Α, ωραία! Αυτό θα κάνω τότε! Σε ευχαριστώ πολύ! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ειναι σημαντικο και απο την κοιλια ακομα, γιατι τα μωρα ειναι ξενοφοβικα, καταλαβαινουν ποτε η μαμα τους μιλαει ξενη γλωσσα. Και αν συνηθισει τοσους μηνες τη φωνη σου στα ελληνικα και μετα ξαφνικα του μιλησεις γερμανικα, ισως του προκληθει καποιο στρες. Οχι τπτ σοβαρο αλλα γιατι να μη το αποφυγεις; Εγω επειδη δεν το "εχω" με την μονοπλευρη επικοινωνια, σκεφτομαι να αρχισω να του διαβαζω παραμυθακια. Μπορει να ακουγεται "καπως" αλλα ρε παιδι μου, δε μου βγαινει καθολου να μιλαω στην κοιλια μου! χαχα!

Χαχα! Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά είναι που δεν ξέρω και το φύλο και του μιλάω σε ουδέτερο γένος! :?

Λες να πάρω και εγώ κανένα παραμυθάκι και να αρχίσω; Δεν είναι κακή ιδέα! Και μετα θα του τα διαβάζω και όταν βγει και θα του φαίνονται οικεία! :tongue:

Ως προς τα προνοιακά επιδόματα, έχει ακουστεί ότι ίσως τα κόψουν όλα αυτά. Αν και ακόμη δεν έχω ακούσει για το επίδομα τοκετού συγκεκριμένα. Ελπίζω να προλάβουμε να το πάρουμε γιατί είναι σημαντική βοήθεια. Πάντως εγώ έτσι κι αλλιώς σε δημόσιο σκοπεύω να πάω

Διαφημίσεις

κοιτα μπορουμε να μας παρακολουθει κ αν δεν μπορουμε οικονομικα παμε νοσοκομειο δεν εχει προβλημα νομιζω ο γιατρος.. κ κατι αλλο που σιγουρα θα σου πει ειναι οτι μπορεις να του τα δινεις σιγα σιγα τα χρηματα ετσι μου ειπε εμενα. συγκεκριμενα μου ειπε κ σε 10 χρονια να του τα δωσω δεν τον πειραζει.. αυτο που φοβαμαι εγω ειναι αν γινει καμια πτωχευση τι κανουμε??? που δεν θα εχουν λογικα αξια τα ευρω κ τι θα γινετε πως εκει τρελενομαι.. εγω ειπα αν μπορεσω μεχρι τοτε κλινικη ειδαλως νοσοκομειο τι να κανω να πνηγω???

δεν το ηξερα οτι μπορω να με παρακολουθει και να γεννησω νοσοκομειο...

αν συμβει κατι τετοιο ομως δεν θα με ξεγεννησει αυτος ετσι δεν ειναι??

δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλο!!!! θελω αυτον...

UzVGp2.png

αν ρωτας κ εμενα για τα τουρκικα οχι δεν με νοιαζει.. μονο την ασι βλεπω κ το μοιραιο ερωτα.. αφου δεν εχει τιποτα η τηλ τι να κανουμε που ειμαστε ολη μερα σπιτι???

εχεις δικιο! το εχουν ξεφτυλισει αλλα τους ειναι πιο φτηνο απο το να γυρνανε νεες παραγωγες

ειπαμε κριση!!!

παντως εγω εβλεπα και το χιλιες και μια νυχτες;)

οταν ημουν μικρη ειχαμε επιδημια με τα βραζιλιανικα!!!

παολινα 4ever:D

UzVGp2.png

δεν το ηξερα οτι μπορω να με παρακολουθει και να γεννησω νοσοκομειο...

αν συμβει κατι τετοιο ομως δεν θα με ξεγεννησει αυτος ετσι δεν ειναι??

δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλο!!!! θελω αυτον...

Αυτός μόνο σε ιδιωτικό είναι; Ο δικός μου συνεργάζεται και με δημόσιο και με ιδιωτικό.

χαχα, οχι ρε συ! εκφρασου ελευθερα! Κι εμενα μου τη σπανε απιστευτα τα τουρκικα σηριαλ, δεν μπορω να παρακολουθησω ουτε 5λεπτο!

κατι ειπες το πρωι οτι ειναι η τριτη γλωσσα που μιλας και ειπα μην παρεξηγηθω...:tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...