Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γλωσσα δεν βαλατε μεσα παλι!!!

Καλησπερα και καληνυχτα σε ολες βλεπω ολα μια χαρα!!

Σχολειο , πρωτακια , μωρα , κοιλιες , κιλα ,σεξ ,γιατροι , γαμοι και υπερηχοι ολα τα εχει ο μπαξες!!!

Φιλακια κοριτσαρες παω γιατι αυριο εχω μεγαλη μερα!φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Σχολειο , πρωτακια , μωρα , κοιλιες , κιλα ,σεξ ,γιατροι , γαμοι και υπερηχοι ολα τα εχει ο μπαξες!!!

Φιλακια κοριτσαρες παω γιατι αυριο εχω μεγαλη μερα!φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααα

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Z29ap2.png

κοριτσακια απαντηστε μου αυριο...

ματωνουν τα ουλα σας οταν πλενετε τα δοντακια σας??

εμενα βγηκε κοκκινος ο αφρος τωρα που επλυνα τα δοντακια μου, λετε επειδη χρησιμοποιησα νεα οδοντοβουρτσα ?

αλλα και παλι... δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω νεα οδοντοβορτσα...:|

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

γειααααααααα...τι κανουμε???εγω πηγα για ψωνια για ρουχαλακια αλλα γυρισα με ψωνια απο σουπερ μαρκετ κ κατι ρουχα απο κουμπαρα κ μαμα....!!προς το παρον δεν βρηκα τιποτα που να με ενθουσιαζει...θα βαζω κολλαν κ πολλα μπλουζοφορεματα τον χειμωνα.....κ πολλες φορμουλες...!τι να κανουμε....

kristy τελεια τα νεα σου με τις μπεμπαρες σου..μια χαρα....!φτου φτου...!!εγω ζυγιστηκα σημερα κ εχω παρει 3 κιλα...κ φρικαρα..φωναζα στον εαυτο μου...κ προσπαθουσε ο αμορε να με συνεφερει,,,,αχαχαχ,,,κ στο τελος μου λεει να κερασω σουβλακι που εχεις να φας καιρο.??αχαχα!

didi θελω κ εγω φανουροπιτα κ ας ειναι κ υγρη δεν με νοιαζει καθολου.....

εγω παντως κοριτσια τρωω οσο ετρωγα...πολλες μεριδες απο λιγο....σημερα ομως δεν ειχα πολυ ορεξη...ειμαι με 2 κομματια κολοκυθοπιτα κ 2 φετες μερεντα...!:D:D

δεν περνανε οι ωρες για την Παρασκευηλ..ουφφφ...!!

Μαρκελα κ παλι η ωρα η καλη ευχομαι...!!

ritsa Κουραγιο κ δυναμη με τον μικρουλη σου...!!:|:neutral:

καλο βραδυ κοριτσουδες.....νυσταξα.....!!!!!:?:?

Jr39p2.png

ααα didi κ εμενα ματωνουν τα ουλα μου ηθελα να σου πω τις τελευταιες μερες αλλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι μπορει να συμβει..... παρτε κ εναν υπολογισμο μηνων κ οχι εβδομαδων ....

http://www.baby2see.com/weeks_months_convertor_1.html

Jr39p2.png

εμενα βγηκε κοκκινος ο αφρος τωρα που επλυνα τα δοντακια μου, λετε επειδη χρησιμοποιησα νεα οδοντοβουρτσα ?

Κοριτσακια μου τωρα καταφερα να μπω!Λοιπον για να απαντησω στο θεμα ως ειδικη(δουλευω σε οδοντιατρικη κλινικη)αυτο συμβαινει πολυ συχνα στην εγκυμοσυνη!Πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτειτε οδοντιατρο μετα το περας της εγκυμοσυνης και ειδικοτερα περιοδοντολογο!Τωρα και να πατε δεν μπορει να σας κανει κατι ιδιαιτερο!Απλα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καντε οσο καλυτερη στοματικη υγειινη μπορειτε!Εκτος απο το καθιερωμενο βουρτσισμα με την οδοντοβουρτσα να χρησιμοποιειτε και νημα καθε μερα!Η περιοδοντιτιδα ειναι μια παθηση των ουλων που χτυπα δυστηχως συχνα και εντονα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης!Ειναι η συνεχεια της ουλιτιδας!Δεν ειναι κατι σοβαρο και δεν επηρεαζει καθολου το μωρακι! Σας φιλω γλυκα και ονειρα γλυκα σε ολες σας!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Η ωρα η καλη! ! !Παντα ευτυχισμενη!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Δεν έχω αναγούλες τώρα... απλά αισθάνομαι ότι κάποιοι μου πιέζουν το στομάχι από μέσα...

Όσο και να πεινάω στην 4η-5η μπουκιά χορταίνω...

Είναι δυνατόν να μην το παθαίνει καμιά άλλη αυτό?

καλημερα, εγω το ειχα κ το εχω δεν τρωω για δυο χορταινω γρηγορα μου φερνει δυσφορια δηλ ουτε κανονικη μεριδα αλλα τωρα αρχιζω σιγα σιγα κ τρωω πριν δεν επινα σιδηρο λογο εμετων κ ισως να ηταν κ απο εκει τωρα πινω κ ειμαι πιο καλα δεν εχω κ εκεινες τις τρελες ταχυπαλμιες που χτυπουσα ακομη κ 120 παλμους, δεν θελω να βαλω κιλα αλλα ουτε κ εκεινο το μαρτυριο θελω προτειμω να τρωω κ οσα βαλω μεχρι κ πριν μια εβδομαδα εβαλα 2 κιλα τωρα δεν ξερω αν εβαλα κανενα ακομη δεν εχω ζυγαρια θελει μπαταρια κ δεν βαζω για να μη μετριεμε συνεχεια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα didi κ εμενα ματωνουν πολυ!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα νυν και μέλλουσες μαμάδες! :P

Cristy, κι εγώ τώρα τελευταία χορταίνω πολύ εύκολα και δεν μπορώ να φάω πολύ ενώ πριν έτρωγα σαν τρελή! Απλά τώρα ξαναπεινάω γρήγορα και έτσι προσπαθώ να τρώω πολλά μικρά γεύματα.

Didi, κι εμένα ματώνουν τα ούλα μου. Μαρίτα, εγώ έχω κανονίσει ένα καθαρισμό σύντομα. Να τον ακυρώσω και να πάω αφού γεννήσω; Πάω κάθε εξάμηνο, είμαι πολύ τυπική σε αυτό.

Επίσης, πολύ συχνά νιώθω μπουκωμένη τη μύτη μου και όταν τη φυσάω έχω αίμα. Έχω ακούσει ότι είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης όμως. Το έχει καμία;

Μαρκέλα, η ώρα η καλή! Να έχετε μία τέλεια μέρα να τη θυμάστε!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα ρομαντικές μου ψυχές!!

Οι ορμονες μας εχουν λιώσει μου φαίνεται!!

Η Μαρκελα παντρευεται σημερα??!!! Γιουπι!!!! Με το καλό και οι υπόλοιπες!

Real thing wowwww...εχω μεινει αναυδη!

Ritsa...σε βλέπω και για 4ο ε?

Didi...το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο!

Cristy προσπαθω να καταλαβω πώς τα χανεις αυτα τα κιλα!!! Πρεπει να ιδρωνεις σαν τρελλη, κανεις δουλειες, δε τρως...??? Τι κανεις και δε μας δινεις επιτελους??!!

Εγω κοριτσια Σουζυ τρως και ψευδεσαι και τρως που λεει και η Βλαχοπούλου. Χτες για να κανω το χατηρι του αντρα φαγαμε κινεζικο. Σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια και κοντεψα να λιποθυμισω...+2 κιλα αυτο το μηνα!! Τι θα γινωωω??? Φαλαινα? Και δε τρωω υπερβολικα ρε κοριτσια...αλλα δε κινουμαι, εκτος απο τις δουλειες του σπιτιου και κανα 10 λεπτο περπατημα, δε κανω τιποτα! Είπα απο σημερα να κοψω λίγο τη μεριδα του μεσημεριανου μηπως φταιει αυτο. Τι να πώ...κλαψ και πάλι κλαψ, γιατι οποιος με βλεπει μου λεει καλα δεν εβαλες κιλα ακομη...και λεω πλακα μου κανουνε ή εχει χαλασει η ζυγαρια μου (πραγμα αδυνατο..)

Αχ να σας πω λοιπον κι εγω το ρομαντικο μου στορυ: εγω δευτεροετής αυτός 6.5 χρονια μεγαλύτερος, ειχα παέι για "οντισιον" να το πω ετσι σε ενα συγκροτημα εντεχνο-λαικο από φοιτητες στο εξωτερικο που σπουδαζαμε, για να κανω δευτερη φωνη στον τραγουδιστη. Αυτος επαιζε τουμπελεκι και μπασο...

Ε μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο κόλλησε...πώς ειναι οι ταινίες που ανοιγει η πορτα και ο πρωταγωνιστης κινειται με αργη κινηση και θολη εικονα οταν βλεπει τη κοπελα απεναντι του...ε κατι τετοιο!!Αχαχχαχαχαχ!! Εγω γαιδουρα αναισθητη...ειδα αλλα εκανα πώς δεν ειδα...ημουνα και μικρουλα λεω τι να κανω με αυτον το "πάππου"!!?? Και τελικα κουτσου κουτσου, φιλοι στην αρχη, πήγαμε και ενα τριημερο με τη παρεα, κάναμε λίγο παρέα τα δυο μας, πολλά κοινά, πολύ ρομαντισμός...ε μετα απο πολλη "φιλία" τα φτιαξαμε! Σπουδασαμε μαζι, αυτος τελειωσε πριν απο μενα, πήγε φαντάρος, τελειωσα κι εγω, αρραβωνιαστηκαμε μετά από 7 χρόνια σχεση κι ενα μονοπετρο που εκρυψε μέσα σε μια τσαντα ταχυδρόμου (λες και δε το ειχα καταλαβει τι εκανε με τη τσανταρα στον ωμο στην ακρογιαλια!!) και μετα παντρευτηκαμε...όλα αυτά από το '99 μεχρι σημερα που ειμαστε μαζι και περιμενουμε το δευτερο νινι μας!

Αυτα από μενα...κλαψ

Σημερα πάω για ανταυγειες επιτελους να γινω παλι ανθρωπος!! 26 εχω τη Β'επιπεδου αν δω τη διμετρη ποση εχει γινει και παιρνω εγω κιλα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Μαρκέλα μου με το καλό!!!!!!!:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...