Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω στις 27!!!!κοριτσια μου τι κανετε?χαθηκα.φιλοξενω κοσμο και ειμαι συνεχεια στο τρεξιμο.ευτυχως πηγαν μια βολτα και μπηκα να σας διαβασω!!!εχω πονακια συνεχεια δυο μερες τωρα σαν τραβηγματα αλλα ειναι μαλλον επειδη κουραζομαι παραπανω!δεν παιρνω τον γιατρο γιατι οποτε τον παιρνω γιαυτο το λογο τα ιδια μου λεει!ηρθε και η κολλητη μου σημερα,μενει σε αλλη πολη και την ειδα λιγο αλλα περπατησα αρκετα και να τα πονακια!!!

σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ειχαμε κι εμεις φιλοξενουμενο 20 μερες!

να προσεχεις!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

real thing... ονομα και πραγμα! το μυαλο στο "real tning" απτην αρχη!!!

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχ πονηρουλα μου!!!χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

σημερα εφτιαξα τη φανουροπιτα σου και ο ντιντος εφαγε 2 κομματια! τρελη επιτυχια!!!!

αλλα μου βγηκε λιιιιιγο υγρη... μηπως ηθελε παραπανω φαρινα?? εβαλα 250 γραμμαρια απο φαρινα του κιλου

ή μηπως το ενα ποτηρι μου ειναι πολυ μεγαλη η ποσοτητα (λαδι-πορτοκαλαδα)

UzVGp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχ πονηρουλα μου!!!χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

σημερα εφτιαξα τη φανουροπιτα σου και ο ντιντος εφαγε 2 κομματια! τρελη επιτυχια!!!!

αλλα μου βγηκε λιιιιιγο υγρη... μηπως ηθελε παραπανω φαρινα?? εβαλα 250 γραμμαρια απο φαρινα του κιλου

ή μηπως το ενα ποτηρι μου ειναι πολυ μεγαλη η ποσοτητα (λαδι-πορτοκαλαδα)

ηθελε παραπανω, μαλλον... εγω βαζω ενα απο τις μικρες φαρινες... δεν πειραζει! αφου του αρεσε κι ετσι, χαιρομαι! γεια στα χερακια σου, λοιπον!!!

156882g82qpu0ale.gif

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στις νυφούλες των ημερών.

Κορίτσια να ζήσετε και να έχετε πάντα γλυκές και όμορφες οικογένειες!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό.

Τέλειες οι τσούπρες!!! (δεν υπάρχει αμφιβολία πια περί αυτού)

Β επιπέδου κανονίστηκε 10 Οκτώβρη.

Αλλάξαμε βιταμίνες ώστε να παίρνω συνδυαστικές και να είναι συνολικά λιγότερα χάπια.

Προσθέσαμε μαγνήσιο.

Βασικά σε όλα ναι είπε ο γιατρός...

Στο σεξ λιγάκι στραβομουτσούνιασε, αλλά υποσχέθηκα ότι οκ, δεν γίνεται τόσο συχνά, προσέχουμε να είναι στα "μαλακά" κλπ κλπ...

Μου έδωσε και το οκ για κολύμπι και γιόγκα και μόλις του είπα και ότι ονειρεύομαι να γεννήσω τα μπεμπουλίνια φυσιολογικά, με πήρε στα σοβαρά (έτσι φάνηκε τουλάχιστον).

Κατά τα λοιπά:

Βάρος στην αρχή της εγκυμοσύνης:62 κιλά

Βάρος τώρα: 60 κιλά

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΒΑΡΟΣ??

Οι μικρές πάλι, μια χαρά... σχεδόν 300 γραμμάρια η καθεμία!

ΜΟΥ ΡΟΥΦΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ δεν εξηγείται αλλιώς.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ελα βρε Cristy!!! τι εννοεις "ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΒΑΡΟΣ??"

εγω απορουσα πως χανετε! ...μεχρι που με τους περιορισμους της διατροφης εχασα κι εγω 1!!! αρα...ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ! :tongue::tongue::tongue: Ολα καλα με τις διδυμουλες ομως κι αυτο μετραει... 300γρ η καθεμια ε? τελεια! στον β επιπεδου θα τρελαθειτε!!! θα χουν γινει ανθρωπακια ολοκληρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω δεν σας προλαβαινω!Ριτσακι σου τα ειπα και χθες!Υπομονη με το πρωτακι σου!Λοιπον η ιστορια μου:Γνωριστηκαμε μεσω κοινης παρεας.Να σημειωθει οτι μια κοπελα απο τη παρεα(δεν ηταν φιλη μου,μην με περασετε για ανδροχωριστρα)ηταν τρελαμενη μαζι του και με ειχε κανει να τον αντιπαθησω επειδη ειχε ζαλισει τους παντες με δαυτον!Τη πρωτη φορα που τον ειδα σκεφτηκα δεν ειναι δυνατον να ειναι αυτος ο......της γνωστης!Επαθα πλακα!Μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη!Εκεινος χειροτερα τρελαμενος απο εμενα!Εγω το επαιξα και λιγο δυσκολη για να μην μου παρει τον αερα απο την αρχη!Σε λιγοτερο απο 15 μερες ειμασταν μαζι!Απο τοτε εχουν περασει 7 χρονια και δεν εχει περασει μερα που να μην ειμαι περηφανη που εχω αυτον τον ανθρωπο διπλα μου!Τα χριστουγεννα του 2010 με πηγε σε ενα ρομαντικο μερος και μου λεει:Λοιπον τι λες θα με παντρευτεις?Εγω καγκελο!Να φανταστειτε στην αρχη δεν το πιστεψα και του λεω οχι βεβαια!(καναμε τετοιες πλακες μεταξυ μας)Τοτε βγαζει το δαχτυλιδι και μου λεει:Αυτο τι να το κανω?Να το πεταξω?Λεγαμε να παντρευτουμε το καλοκαιρι του 2012 αλλα μας προλαβε η κριση και το αφησαμε!Τωρα ηρθε το μωρο και θα κανουμε πολιτικο!Πιστεψτε με δεν με πειραζει καθολου!Αχ σας ζαλισα!Με επιασε το ρομαντικο μου και ειμαι ικανη να σας γραφω μεχρι αυριο!Σορρυ για το τοσο μεγαλο μηνυμα!

μας επιασε σημερα το ρομαντικο μας! για τετοιους ερωτες αξιζει να γραφεις και μεχρι αυρι και μεχρι μεθαυριο

η ωρα η καλη!

εγω ρε κοριτσια ακριβως το αντιθετο.κολλημενη με τον πρωτο ερωτα ο οποιος με ειχε χωρισει κι εγω κλαμαααααα και μετα απο δυο χρονια που το παιζα πηνελοπη και αυτος το χαιροταν κιολας(τοσο μαλ@@@@@ς)ερχοταν οποτε του τη καπνιζε,λεω στον εαυτο μου...τι κανεις ρε χαζη,βγες να διασκεδασεις,να γνωρισεις και κανεναν αλλον,να κανεις καμια τρελα.και να η τρελα.το σχεδον one night stand,σχεδον γιατι τον ηξερα καμια βδομαδα,το παντρευτηκα.ουτε καν δε μου περνουσε απο το μυαλο.αφου κανα χρονο μονο στο σπιτι βρισκομασταν!καταλαβαινετε δηλαδη@!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

καταλαβαινουμε καταλαβαινουμε, να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

τι γλυκα, τα παιδακια σας! ανυπομονουν για τα αδερφακια!!! σιγουρα, επειδη το εζησα με τα δυο μικροτερα αδερφια μου, θα τα θυμουνται για παντα ετσι οπως θα τα πρωτοδουν! μικρα μωρουδελακια... οταν σκεφτομαι πως ηταν και ποσο μεγαλωσαν... νομιζω οτι θυμαμαι ακομα και τη μυρωδια τους! πολυ σημαντικο να εχεις αδερφια!!!

didi, σε φαγα παλι! 26 θα παω ξανα στο γιατρο! 28 εσυ? να το γραψω γιατι θα γεμισει το καφε με τις φωνες σου εκεινη τη μερα! ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ να το βλεπεις με το φατσακι του!!! θα λιωσεις... υπομονη και θα δεις!

real thing... ονομα και πραγμα! το μυαλο στο "real tning" απτην αρχη!!!

και εγω 26 , αντε χαρακι χερακι θα παμε! ( 6 το απογευμα, εσυ τι ωρα;;; )

Αλλάξαμε βιταμίνες ώστε να παίρνω συνδυαστικές και να είναι συνολικά λιγότερα χάπια.

Προσθέσαμε μαγνήσιο.

Στο σεξ λιγάκι στραβομουτσούνιασε, αλλά υποσχέθηκα ότι οκ, δεν γίνεται τόσο συχνά, προσέχουμε να είναι στα "μαλακά" κλπ κλπ...

Μου έδωσε και το οκ για κολύμπι και γιόγκα και μόλις του είπα και ότι ονειρεύομαι να γεννήσω τα μπεμπουλίνια φυσιολογικά, με πήρε στα σοβαρά (έτσι φάνηκε τουλάχιστον).

Κατά τα λοιπά:

με το καλο οι μικρες σου ρουφυχτρες!

εγω εχω παρει ενα κιλακι αλλα ολο και ανεβαινουμε ολοα και ανε βαινουμε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

και εγω 26 , αντε χαρακι χερακι θα παμε! ( 6 το απογευμα, εσυ τι ωρα;;; )

εγω εχω παρει ενα κιλακι αλλα ολο και ανεβαινουμε ολοα και ανε βαινουμε!

εγω 5:00 το απογευμα! με βαζει πρωτο πρωτο ραντεβου γιατι αγχωνομαι αν περιμενω...:oops::oops::oops: με χει παρει χαμπαρι, ευτυχως, και με προσεχει!

κοριτσια εγω εχω παρει ηδη 7 (πριν απο 1 εβδ...) και συνεχιζω... :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ηθελε παραπανω, μαλλον... εγω βαζω ενα απο τις μικρες φαρινες... δεν πειραζει! αφου του αρεσε κι ετσι, χαιρομαι! γεια στα χερακια σου, λοιπον!!!

156882g82qpu0ale.gif

βεβαια να δω πως θα το μοιρασω :rolleyes: ειναι πεντανοστιμο αλλα διαλυεται λιγο:oops:

προς το παρον εστειλα στην πεθερα μου 2 κομματια

και εμεις φαγαμε 2 ο καθενας:D

UzVGp2.png

βεβαια να δω πως θα το μοιρασω :rolleyes: ειναι πεντανοστιμο αλλα διαλυεται λιγο:oops:

προς το παρον εστειλα στην πεθερα μου 2 κομματια

και εμεις φαγαμε 2 ο καθενας:D

τωρα που δεν ειναι η γιορτη, δεν πειραζει! μπορειτε και μεταξυ σας, απλα να φαγωθει! να μην πεταχθει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Προσθέσαμε μαγνήσιο.

Κατά τα λοιπά:

μπραβο κριστυ μου τελεια τα νεα απο τις τσουπριτσες σου!!!

κιλα ξεκινησα να βαζω μετα την 15 εβδομαδα

εσυ εχεις ακομη τις αναγουλες? ισως γι'αυτο

βαλε οτι τρεχεις και λιγο με την μικρη σου...

αντε θα παρει φωτια το κρεβατι σημερα;)animal-graphics-bears-807181.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω αναγούλες τώρα... απλά αισθάνομαι ότι κάποιοι μου πιέζουν το στομάχι από μέσα...

Όσο και να πεινάω στην 4η-5η μπουκιά χορταίνω...

Είναι δυνατόν να μην το παθαίνει καμιά άλλη αυτό?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Δεν έχω αναγούλες τώρα... απλά αισθάνομαι ότι κάποιοι μου πιέζουν το στομάχι από μέσα...

δεν το παθαινω!!!

σημερα εφαγα 2 βαρκουλες μελιτζανας (σαν παπουτσακια) και ηθελα και τριτη βαρκουλα!

και μετα εφαγα 2 κομματια φανουροπιτα και με το ζορι κρατιεμαι να μην φαω αλλο κομματι

εσενα οι τσουπρες σου προσεχουν την σιλουετα σου!:D

UzVGp2.png

μαλλον, οι κορουλες θελουν τη μαμα sexy και κουκλαρα και της κανουν απο τωρα διαιτα... εγω το στομαχι το νιωθω πλεον κατω απτο στηθος και κολλημενο στην πλατη! αλλα παρολα αυτα... τρωω! πιο μικρα γευματα και πιο συχνα... μπορει να σε βοηθησει

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τεσπά, ο γιατρός χαρούμενος είναι που δεν παίρνω βάρος...

Πάω να φάω κατιτίς ακόμη και μετά κρεβάτι...

Τα λέμε αύριο.

(Θα σας γράψω και το δικό μου love story, όλες τα είπατε, εμένα ήταν πρόταση γάμου στον αέρα...)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...