Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

πω πω καλη αρχη!

προσπαθησε να το δει σαν παιχνιδι και οχι σαν καταναγκαστικη δουλεια

γιατι τοτε δεν θα του αρεσει το διαβασμα...

προσπαθω αλλα δεν ειναι ευκολο τα νευρα μου ειναι χαλια:confused::confused::confused::confused: το καλο ειναι οτι τα μαθαινει ευκολα αλλα μεχρι να κατσει ειναι το προβλημα κ τα ποιηματακια του στο προνηπιο κ στο νηπιο με μια δυο φορες τα μαθαινε κ παρακολουθει την δασκαλα ειναι ησυχος αυτο μου ειπε η δασκαλα του σημερα οτι ειναι ησυχος στην ταξη μεσα σε καμια βδομαδα θα δουμε!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!

ποπο γαμοι!

να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα , κορακοζωητοι!

εχετε δικιο για τους αντρες , ειναι οπως μαθουν απο την μαμα!

ο δικος μου τα θελει ολα τακτοποιημενα ( ιχθυης) σε αντιθεση με μενα ( διδυμος)

αλλα τα τακτοποιει μονος του!

οτσν ειμασταν νιοπαντροι ηθελα να το παιξω καλη νοικοκυρα αλλα ..............

εχω ενα θεματακι υγειας ( μια ρευματικη παθηση) και οταν με εβλεπε να κουτσαινω επιανε απο μονος του τις σκουπες και τις σφουγγαριστρες και μου ελεγε οτι του αρεσει κιολας για να μην αισθανομαι ασχημα!

καμια φορα μου εκανε και αστειακιατου τυπου : ξεκουρασου εσυ τωρα για να σε κουρσαω εγω το βραδυ!!

Οταν γεννηθηκε η Αννα εκανε ακομα περισσοτερα, πχ . μπανιο εχω να την κανω και εγω δεν ξερω απο ποτε! αν δεν ηταν αυτος που ειναι,,, δεν νομιζω να εμπαινα στην διαδηκασια να ξανω εξωσωματικη για 2ο παιδι μετα απο τοσα προβληματα!

τωρα εχουμε μια γυναικα ( 5 χρονια , οσο ειναι η αννα ) 2 φορες τον μηνα

ελεγα να την κοψω για τα λευτα αλλα μου ειπε: ολα θα τα κοψουμε την κοπελα οχι!

και οσο για αυτο που ειπε η μαριτα , ΝΑΙ

απο την πρωτη ματια το καταλαβα και εγω και εκεινος! , εγω μολις ειχα βγει απο μια σχεση σοβαρη και νομιζα οτι θα μεινω μονη μου για την υπολοιπη ζωη μου! το ειχα παρει αποφαση , και οταν τον συναντησα σε μια φιλη μου που θα βγαιναμε μεγαλη παρεα επαθα τον τουβρουτζα,!

Ενω γενικα ειμαι συνεσταλμενη γενικα , ειδηκα δεν το επαιξα δυσκολη ( μαλλον ευκολη θα ελεγα) αλλα οπως του εξηγησα εκ των υστερων ημουν τρελλαμενη!

καμια φορα μου λεει : ακομα δεν το πιστευω οτι μεσα σε 10 μερες σε εριξα

Απο την πρωτη στιγμη του ειπα για το προβλημα υγειας μου και μαλιστα στο 3μηνο πηγαμε μαζι στο καθιερομενο ραντευου με την ρευματολογο μου!

Ηθελε να μαθει , και ενημερωθηκε για ολα , τους πονους , τα φαρμακα και το πως μπορει να με στητηζει πρακτικα και ψυχολογικα ! Η ρευματολογος μου ειχε ενθουσιαστει μαζι και στο τελος της συνεδριαας του ειπε : και ποτε με το καλο θα φαμε κουφετα;;;

εκεινος της απαντησε : πολυ πιο συντομα απο οτι νομιζετε!,

Τοτε μετα εκεινη του μηλισε για τις εκγυμοσυνες , πως και τι!

Εκει εμαθα οτι θα παντρευτουμε και το ποτε το εμαθα λιγες εβδομαδες αργοτερα που με πηγε σε εναν μηχανικο για να μιλισουμε για το σπιτι μας ( μαζι με τον πεθερο μου)

σε καποια φαση οταν μειναμε μονοι μας του λεω: συγγνωμη αλλα δεν θα με ρωτησεις για ολα αυτα;;;;

και μου απαντησε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

δεν υπαρχει τιποτα να ρωτησω , με αγαπας σε αγαπω , θες παιδια και οικογενεια θελω και εγω τα ιδια ! δεν υπαρχει τιποτα να σε ρωτησω.Μονο θα ηθελα να σου κανω ενα δωρο

και εβγαλε ενα δακτυλιδι, που απο οτι καταλαβα το κουβαλουσε καμποσο καιρο μαζι του!

παντρευτικαμε στην 3η μας επετειο γνωριμιας , ενω στην αρχη ολα γιναν γρηγορα μετα μας καθυστερησε το σπιτι, αλλα δεν θελαμε να συζησουμε , οχι για ηθικους λογους αλλα για ρομαντικους!

αυτη ειναι η ιστορια μου, και τωρα μου δεν εχουμε "επαφες " μου λειπει πολυ .

Συχορεστεμε για τον χαζο ρομαντισμο μου αλλα αυτα μου βγηκαν !

rodoyla moy ekei poy diabasa gia to daxtylidi anatrixiasa!!

ti γλυκο!! να ειστε παντα ετσι ερωτευμενοι μεχρι τα βαθια γεραματα!

UzVGp2.png

προσπαθω αλλα δεν ειναι ευκολο τα νευρα μου ειναι χαλια:confused::confused::confused::confused: το καλο ειναι οτι τα μαθαινει ευκολα αλλα μεχρι να κατσει ειναι το προβλημα κ τα ποιηματακια του στο προνηπιο κ στο νηπιο με μια δυο φορες τα μαθαινε κ παρακολουθει την δασκαλα ειναι ησυχος αυτο μου ειπε η δασκαλα του σημερα οτι ειναι ησυχος στην ταξη μεσα σε καμια βδομαδα θα δουμε!

:D:D πω πω δυσκολα αυτα , θελει υπομονη

μακαρι να ειναι ησυχος και καλος μαθητης και να μην σε ταλαιπωρει:D:D

διαβασες αυτο με τα ωδια που μας εστειλε χθες η κατια?

τι ζωδιο ειναι ο γιοκας σου?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ροδουλααααααααα.....δεν ξερω αν φταιει η εγκυμοσυνη αλλα η ιστορια σου με εκανε κ ανατριχιασα....!!τελικα ολες το νιωσαμε απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι οι αντρες που θελουμε για παντα ε??εγω ημουν μεσα σε μια μακροχρονια σχεση που πιο πολυ ταλαιπωρια ηταν παρα σχεση οταν τον γνωρισα...κ μολις τον γνωρισα χωρις καν να εχει υπαρξει φλερτ...χωρισα....κ στον γαμο των παιδιων που παντρεψαμε μου εκανε κ εκεινος την δικη του εξομολογηση για εμενα...τα υπολοιπα ηρθαν με την σειρα τους κ τον χρονο τους εμας...ουτε αργα αργα ουτε γρηγορα...!ειμαστε πολυ τυχερες ΟΛΕΣ που η καθεμια βρηκα αυτο που αναζητουσε...

ritsa με το καλο το πρωτακι σου κ πιστευω οτι λιγο αν τα βαλεις κ τα 2 μαζι κατω κ κατσεις κ εσυ θα κανετε πολλες γραμμουλεςςςςς...!!!:D:D:D

τι θα γινει βρε κοριτσι με εμας???? μπας και ειμαστε διδυμες και η μαμα μας εδωσε τη μια???

κι εγω ανατριχιασα!! το εχω γραψει παραπανω

τωρα διαβασα το δικο σου!

UzVGp2.png

:D:D πω πω δυσκολα αυτα , θελει υπομονη

μακαρι να ειναι ησυχος και καλος μαθητης και να μην σε ταλαιπωρει:D:D

διαβασες αυτο με τα ωδια που μας εστειλε χθες η κατια?

τι ζωδιο ειναι ο γιοκας σου?

oxi den ta diabasa liontaraki einai

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

28!

σε 16 μερες

λιγο παραπανω απο 2 εβδομαδες

καλε θα δω τον πριγκιπα μου μεγαλο!!!! :D:D:D

α εγω 2 οκτωμβρη!! ναι θα ειναι ΜΩΡΟ!! οταν το εβλεπε ο γιος μου στον υπεριχο λεει τερας ειναι?? χαχαχα οταν το ειδε τρισδιαστατο ανοιγοκληνε το στοματακι της κ μοιαζει στα αλλα μου τα παιδια το ειπε κ ο γιατρος η μυτουλα ειναι ιδια.. didi ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ!! εμενα ειναι το τριτο κ κανω σα χαζη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα!

(μεσημέριασε δηλ, αλλά τώρα αξιώθηκα να σας γράψω...)

Καλά είμαι, τρώω και λίγα γλυκά τώρα (και μετά το μετανιώνω γιατί έχω "γλυκαδίλες" στο στόμα μου).

Ψωμί να φάω, να η γλυκαδίλα... τώρα πίνω στιμένο λεμόνι αραιωμένο με νερό και μπόλικο αλάτι για νάρθω στα ίσα μου.

Κατά τα λοιπά, παρήγγειλα 2 σουτιέν εγκυμοσύνης για τη νύχτα, μια ζώνη για την κοιλίτσα και μια φανέλα εγκυμοσύνης που στηρίζει στήθος κοιλίτσα από το mariaevita.gr.

Το στήθος και η κοιλιά μου έχουν γίνει ασήκωτα!

Κατά τα λοιπά, εκτός από δωμάτιο πριγκίπισσας για τη μικρή, (υπέροχο site το sticky.gr, νάσαι καλά μπαρμπούλα, το πριγκιπικό αυτοκόλλητο ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πάρουμε), κοιτάω και τα διπλά καρότσια για δίδυμα.

Ζαχαρώνω το bugaboo donkey twin, πανάκριβο βέβαια, αλλά ίσως βρούμε σε ελαφρώς μεταχειρισμένο, ή κάτι αντίστοιχο από το amazon...

Σήμερα έχω ραντεβού με τον ντοκ, θα κλείσουμε και ημερομηνία για Β΄ επιπέδου...

(έχω φτιάξει ατελείωτη λίστα με ερωτήσεις-απορίες, εσείς φτιάχνετε πριν το ραντεβού σας?)

εκανες κοιλιτσα christy μου ε?:D:D:D:D

ξεκινησαν οι διαδικασιες για το πριγκιπικο δωματιο???

αυτο με τα καροτσακια που λες τα διπλα με τα ιδυμακια μεσα ειναι να χαζευεις με τις ωρες!!!!!

καλη επιτυχια με τον ντοκ

περιμενουμε νεα απο τις πριγκιπισες σου!!!!

ναι εχω κανει μια φορα λιστα με ερωτησεις, τοτε στον υπερηχο αυχενικης διαφανειας

μεσα σε αυτα ηταν και για τις επαφες

εσυ την εβαλες αυτη την ερωτηση?????;););)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

α εγω 2 οκτωμβρη!! ναι θα ειναι ΜΩΡΟ!! οταν το εβλεπε ο γιος μου στον υπεριχο λεει τερας ειναι?? χαχαχα οταν το ειδε τρισδιαστατο ανοιγοκληνε το στοματακι της κ μοιαζει στα αλλα μου τα παιδια το ειπε κ ο γιατρος η μυτουλα ειναι ιδια.. didi ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ!! εμενα ειναι το τριτο κ κανω σα χαζη..

χαχαχαχαχαχαχαχα πλακα εχει ο γιος σου!!

μετα τι συναισθηματα ειχε? το φοβαται το μωρο????

UzVGp2.png

ο ΑΚΗΣ σου θα κλωτσαει τωρα καλα ε??

σημερα ξεπατωθηκα λιγο με το σπιτι και ηταν ησυχος

τωρα μου εριξε 2-3 μαλλον πειναει ή τον ενοχλει που γουργουριζει το στομαχι μου:D:D

περιμενω να κρυωσει

εκανα μελιτζανες ιμαμ μπαιλντι

στο φουρνο με φετα:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...