Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ροδουλααααααααα.....δεν ξερω αν φταιει η εγκυμοσυνη αλλα η ιστορια σου με εκανε κ ανατριχιασα....!!τελικα ολες το νιωσαμε απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι οι αντρες που θελουμε για παντα ε??εγω ημουν μεσα σε μια μακροχρονια σχεση που πιο πολυ ταλαιπωρια ηταν παρα σχεση οταν τον γνωρισα...κ μολις τον γνωρισα χωρις καν να εχει υπαρξει φλερτ...χωρισα....κ στον γαμο των παιδιων που παντρεψαμε μου εκανε κ εκεινος την δικη του εξομολογηση για εμενα...τα υπολοιπα ηρθαν με την σειρα τους κ τον χρονο τους εμας...ουτε αργα αργα ουτε γρηγορα...!ειμαστε πολυ τυχερες ΟΛΕΣ που η καθεμια βρηκα αυτο που αναζητουσε...

ritsa με το καλο το πρωτακι σου κ πιστευω οτι λιγο αν τα βαλεις κ τα 2 μαζι κατω κ κατσεις κ εσυ θα κανετε πολλες γραμμουλεςςςςς...!!!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΤΙΑ Μου δεν επρεπε να ταλαιπωρησεις την μαμα...ας μου ελεγες να σου στειλω εγω....εχω κρατησει κ γεμιση στην καταψυξη να ξανακανω οποτε μου ερθει...χεχεχε...!!γενικως νιωθω πολυ τυχερη κ ευνοημενη με τον αμορε κοριτσια...ΑΠΟ τοτε που τον γνωρισα ειναι νοικοκυρης κ παντα βοηθαει ακομα κ αν τον διωχνω κ για να πω κ την αληθεια αν δεν ηταν ο αμορε να μου δωσει το ερεθισμα με την μαγειρικη ακομα ουτε αβγο δεν θα ηξερα να κανω...αχαχαχα...!εκεινος μαγειρευε απο παλια κ μαλιστα ετσι ξεκινησε κ το φλερτ...χανοντας ενα στοιχημα τον εβαλα να μου μαγειρευει οτι ζητησω εγω...!οποτε μετα ελεγα δεν ειναι δυνατον να μαγειρευει εκεινος κ οχι εγω...ντροπη...!!αφου τα σκ δεν με αφηνει να πλησιασω την κουζινα....μαγειρευει μονος του....

ρε κοριτσια οταν γνωρισατε τα αμορια σας δεν νιωσατε κατευθειαν οτι ειναι ο αντρας της ζωης σας...???εμεις ειμαστε συγκουμπαροι κ με το που τον γνωρισα το καταλαβα οτι κατι τρεχει με αυτο το αγορι...μαλλον με εχουν πιασει τα ρομαντικα μου....αχαχαχαχα!!:oops::oops:

ti glyko!:D:D

εμεις γνωριστηκαμε στο αεροδρομιο σε μια επεισοδιακη πτηση !

ειχαμε ενα φλερτ μετα αλλα δεν προχωρησε πολυ και διακοψαμε μετα μου εκλεψαν το κινητο εχασα το τηλ του, κι αυτος στο στρατο αλλαξε συσκευη και εχασε το τηλ μου

ενα βραδυ ειχα βγει με την αδερφη μου σε κατι γενεθλια και ηθελε σωνει και καλα να παμε παλια πολη που εχει εκει πολλα μπαρακια

ειπα οκ και εκεινο το βραδυ σκεφτομουν που ξερεις μπορει να δω τον ντιντο

ηταν μικρο τοτε 18 η αδερφη μου και ηθελε να κατσουμε κι αλλο κι αλλο κι αλλο ε δεν αντεξα αλλο (επαιρνε και η μαμα τηλ συνεχεια:evil:) και της λεω παμε! και εκει που φευγαμε τσουπ φαντης μπαστουνης ο Ντιντος!!!!(το ελεγε η διαισθηση μου εκεινη τη μερα) ανταλλαξαμε τηλεφωνα βγηκαμε 2-3 φορες...287489g47f23kdnn.gif

και μετα περασαν 6 χρονια και εχουμε και τον Ακη μας τωρα:D

UzVGp2.png

γεια σας!

ποπο γαμοι!

να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα , κορακοζωητοι!

εχετε δικιο για τους αντρες , ειναι οπως μαθουν απο την μαμα!

ο δικος μου τα θελει ολα τακτοποιημενα ( ιχθυης) σε αντιθεση με μενα ( διδυμος)

αλλα τα τακτοποιει μονος του!

οτσν ειμασταν νιοπαντροι ηθελα να το παιξω καλη νοικοκυρα αλλα ..............

εχω ενα θεματακι υγειας ( μια ρευματικη παθηση) και οταν με εβλεπε να κουτσαινω επιανε απο μονος του τις σκουπες και τις σφουγγαριστρες και μου ελεγε οτι του αρεσει κιολας για να μην αισθανομαι ασχημα!

καμια φορα μου εκανε και αστειακιατου τυπου : ξεκουρασου εσυ τωρα για να σε κουρσαω εγω το βραδυ!!

Οταν γεννηθηκε η Αννα εκανε ακομα περισσοτερα, πχ . μπανιο εχω να την κανω και εγω δεν ξερω απο ποτε! αν δεν ηταν αυτος που ειναι,,, δεν νομιζω να εμπαινα στην διαδηκασια να ξανω εξωσωματικη για 2ο παιδι μετα απο τοσα προβληματα!

τωρα εχουμε μια γυναικα ( 5 χρονια , οσο ειναι η αννα ) 2 φορες τον μηνα

ελεγα να την κοψω για τα λευτα αλλα μου ειπε: ολα θα τα κοψουμε την κοπελα οχι!

και οσο για αυτο που ειπε η μαριτα , ΝΑΙ

απο την πρωτη ματια το καταλαβα και εγω και εκεινος! , εγω μολις ειχα βγει απο μια σχεση σοβαρη και νομιζα οτι θα μεινω μονη μου για την υπολοιπη ζωη μου! το ειχα παρει αποφαση , και οταν τον συναντησα σε μια φιλη μου που θα βγαιναμε μεγαλη παρεα επαθα τον τουβρουτζα,!

Ενω γενικα ειμαι συνεσταλμενη γενικα , ειδηκα δεν το επαιξα δυσκολη ( μαλλον ευκολη θα ελεγα) αλλα οπως του εξηγησα εκ των υστερων ημουν τρελλαμενη!

καμια φορα μου λεει : ακομα δεν το πιστευω οτι μεσα σε 10 μερες σε εριξα

Απο την πρωτη στιγμη του ειπα για το προβλημα υγειας μου και μαλιστα στο 3μηνο πηγαμε μαζι στο καθιερομενο ραντευου με την ρευματολογο μου!

Ηθελε να μαθει , και ενημερωθηκε για ολα , τους πονους , τα φαρμακα και το πως μπορει να με στητηζει πρακτικα και ψυχολογικα ! Η ρευματολογος μου ειχε ενθουσιαστει μαζι και στο τελος της συνεδριαας του ειπε : και ποτε με το καλο θα φαμε κουφετα;;;

εκεινος της απαντησε : πολυ πιο συντομα απο οτι νομιζετε!,

Τοτε μετα εκεινη του μηλισε για τις εκγυμοσυνες , πως και τι!

Εκει εμαθα οτι θα παντρευτουμε και το ποτε το εμαθα λιγες εβδομαδες αργοτερα που με πηγε σε εναν μηχανικο για να μιλισουμε για το σπιτι μας ( μαζι με τον πεθερο μου)

σε καποια φαση οταν μειναμε μονοι μας του λεω: συγγνωμη αλλα δεν θα με ρωτησεις για ολα αυτα;;;;

και μου απαντησε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

δεν υπαρχει τιποτα να ρωτησω , με αγαπας σε αγαπω , θες παιδια και οικογενεια θελω και εγω τα ιδια ! δεν υπαρχει τιποτα να σε ρωτησω.Μονο θα ηθελα να σου κανω ενα δωρο

και εβγαλε ενα δακτυλιδι, που απο οτι καταλαβα το κουβαλουσε καμποσο καιρο μαζι του!

παντρευτικαμε στην 3η μας επετειο γνωριμιας , ενω στην αρχη ολα γιναν γρηγορα μετα μας καθυστερησε το σπιτι, αλλα δεν θελαμε να συζησουμε , οχι για ηθικους λογους αλλα για ρομαντικους!

αυτη ειναι η ιστορια μου, και τωρα μου δεν εχουμε "επαφες " μου λειπει πολυ .

Συχορεστεμε για τον χαζο ρομαντισμο μου αλλα αυτα μου βγηκαν !

πολυ ωραια ιστορια!!!! να ζησετε σαν τα ψιλα βουνα!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

didi Μου νομιζω οτι Πεμπτη ειχε πει πως παντρευεται δεν ειμαι σιγουρη 100%....:tongue:

νομιζα οτι σημερα ειναι πεμπτη:oops: πριν καμια ωρα το συνειδητοποιησα οτι ειναι τεταρτη

δεν εχω και μαθημα:D γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι

UzVGp2.png

Η ωρα η καλη!Να ζησουν τα παιδια και καλους απογονους!Την αλλη Παρασκευη παντρευομαι εγω.Σημερα μπηκε η αγγελια του γαμου μας!

οοοοοο με το καλο κοριτσακι !!! η ωρα η καλη και σε εσας!!!!!:D:D:D

481261nv50vl9eka.gif

θρησκευτικο κανετε ή πολιτικο?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

(μεσημέριασε δηλ, αλλά τώρα αξιώθηκα να σας γράψω...)

Καλά είμαι, τρώω και λίγα γλυκά τώρα (και μετά το μετανιώνω γιατί έχω "γλυκαδίλες" στο στόμα μου).

Ψωμί να φάω, να η γλυκαδίλα... τώρα πίνω στιμένο λεμόνι αραιωμένο με νερό και μπόλικο αλάτι για νάρθω στα ίσα μου.

Κατά τα λοιπά, παρήγγειλα 2 σουτιέν εγκυμοσύνης για τη νύχτα, μια ζώνη για την κοιλίτσα και μια φανέλα εγκυμοσύνης που στηρίζει στήθος κοιλίτσα από το mariaevita.gr.

Το στήθος και η κοιλιά μου έχουν γίνει ασήκωτα!

Κατά τα λοιπά, εκτός από δωμάτιο πριγκίπισσας για τη μικρή, (υπέροχο site το sticky.gr, νάσαι καλά μπαρμπούλα, το πριγκιπικό αυτοκόλλητο ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πάρουμε), κοιτάω και τα διπλά καρότσια για δίδυμα.

Ζαχαρώνω το bugaboo donkey twin, πανάκριβο βέβαια, αλλά ίσως βρούμε σε ελαφρώς μεταχειρισμένο, ή κάτι αντίστοιχο από το amazon...

Σήμερα έχω ραντεβού με τον ντοκ, θα κλείσουμε και ημερομηνία για Β΄ επιπέδου...

(έχω φτιάξει ατελείωτη λίστα με ερωτήσεις-απορίες, εσείς φτιάχνετε πριν το ραντεβού σας?)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

didi Που εχεις το μυαλο σου??κ εσυ επεισοδιακη κ γνωριμια πεπρομενου εε???\

ροδουλα με το καλο κ εσεις λοιπον η ωρα η καλη αλλα θα στα ξαναπουμε την αλλη εβδομαδα...!!με ποναει η πλατη μου σημερα...οφου οφου....παω να ξαπλωσω νομιζω....φιλακια κοριτσιαααααααααααααααααααα!!

Jr39p2.png

εγω ημουν 16 χρονων με περναει σχεδον 10 χρονια αλλα δεν του φενονται κ τοτε δεν το σκεφτηκα, εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα γιατι μου μιλουσε εκει που δεν μου μιλουσε κατι καταλαβα, ακουγα κιολας οτι ειναι καλο παιδι (μικρο νησι) λεει μια μερα τις ξαδερφης μου να κανουμε σχεσει εγω δεν ειπα ναι αμεσως μετα με βρηκε μια μερα μου μιλησε ε για να μην τα πολυ λογω απο τοτε ειμαστε μαζι 20 χρονων παντρευτικα κ στα 24 ειχα τον γιο μου.. δεν εχω παραμονο μαζι του δοξα το θεο ειναι πολυ καλος κ υπομονετικος εγω ειμαι πολυ νευρικια. κ με βοηθαει σε οτι μπορει!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μαριτα τα ιδια γραφουμε....αχαχα!!!ειμαστε τα ιδανικα ταιρια κ ειμαστε οι καταλληλες για εκεινους...κ ειναι οι καταλληλοι για εμας...!!!

ας πουμε εμενα ο αμορες μου τραγουδαει ...μου θυμιζεις την μανα μου.....κ μια παροιμια λενε οτι η νυφη σαν θα γεννηθει στην πεθερα θα μοιασει.....(καλα μην με φατε εγω κ να της μοιασω δεν με νοιαζει μια χαρα σχεσεις εχουμε)εεε ο αμορες λεει οτι στο θεμα σπιτιου τον κυνηγαω σαν την μαμα του...απλως εγω του κανω αλλα κολπα κ τα διορθωνει...κ γελαει κ η πεθερα μου με καμαρι....!:D

χαχαχαχαχαχα κι εμενα το ιδιο μου λεε"η νυφη απο την πεθερα θα μοιασει"χαχαχαχαχαχαχα

πολλες φορες μου λεει μην κανεις σαν την μανα μου , αν ηθελα μανα θα εμενα μαζι της και εγω του απανταω ναι αλλα η μανα δεν σου κανει ολα οσα σου κανω εγω;)

UzVGp2.png

κριστυ διδυμομανουλα....με το καλο σημερα η επισκεψη στον ντοκ κ να σου λυσει ολες τις αποριες..(ναι κ εγω γραφω οτι απορια εχω....κ ο αμορε....κ μολις παμε τον ζαλιζουμε...αχαχαχα)

εδω τα νιωθουμε ασηκωτα εμεις με ενα μωρακι φανταζομαι εσυ που εχεις 2 μεσα.....αντε μεγεια τα ψωνια κ οι αγορεςςςςςςςςςς!!!φιλακιαααααα!:P

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

(μεσημέριασε δηλ, αλλά τώρα αξιώθηκα να σας γράψω...)

Καλά είμαι, τρώω και λίγα γλυκά τώρα (και μετά το μετανιώνω γιατί έχω "γλυκαδίλες" στο στόμα μου).

Ψωμί να φάω, να η γλυκαδίλα... τώρα πίνω στιμένο λεμόνι αραιωμένο με νερό και μπόλικο αλάτι για νάρθω στα ίσα μου.

Κατά τα λοιπά, παρήγγειλα 2 σουτιέν εγκυμοσύνης για τη νύχτα, μια ζώνη για την κοιλίτσα και μια φανέλα εγκυμοσύνης που στηρίζει στήθος κοιλίτσα από το mariaevita.gr.

Το στήθος και η κοιλιά μου έχουν γίνει ασήκωτα!

Κατά τα λοιπά, εκτός από δωμάτιο πριγκίπισσας για τη μικρή, (υπέροχο site το sticky.gr, νάσαι καλά μπαρμπούλα, το πριγκιπικό αυτοκόλλητο ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πάρουμε), κοιτάω και τα διπλά καρότσια για δίδυμα.

Ζαχαρώνω το bugaboo donkey twin, πανάκριβο βέβαια, αλλά ίσως βρούμε σε ελαφρώς μεταχειρισμένο, ή κάτι αντίστοιχο από το amazon...

Σήμερα έχω ραντεβού με τον ντοκ, θα κλείσουμε και ημερομηνία για Β΄ επιπέδου...

(έχω φτιάξει ατελείωτη λίστα με ερωτήσεις-απορίες, εσείς φτιάχνετε πριν το ραντεβού σας?)

κ εγω σε αυτο που λες για ψωμια κ γλθκα το ιδιο νιωθω κ βρηκα λυση τρωω ελια ξιδατη κ το κουκουτσι το γλυφω κ δεν εχω ανακατοσουρα κ οταν νιωσω ασχημα δηλ η γευση μου θα φαω κανα δυο ελιες κ το κουκουτσι κουκουτσι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχαχαχαχαχα κι εμενα το ιδιο μου λεε"η νυφη απο την πεθερα θα μοιασει"χαχαχαχαχαχαχα

πολλες φορες μου λεει μην κανεις σαν την μανα μου , αν ηθελα μανα θα εμενα μαζι της και εγω του απανταω ναι αλλα η μανα δεν σου κανει ολα οσα σου κανω εγω;)

χαχαχαχαχαχαχα:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Άντρες άντρες...άμα τα βρισκουν ετοιμα απο την αρχη συνηθιζουν κοριτσια!! Γι αυτο εκεινο το ερμο το ποτηρι το νερό ούτε από καλοσύνη μη τους το φέρνετε στον καναπε...εκτός αν πουν σε παρακαλω. Για μενα ειναι η μαγικη λεξουλα...αλλιώς δε παει να κραζει...δε του φερνω τιποτα!

Αν και νομιζω οτι οσοι εχουν ζησει φοιτητικη ζωη καπως βοηθανε στο σπιτι...οσοι ηρθαν πακετο απτη μανουλα...βραστα! Εκτος κι αν τους εχει μαθει η μανουλα νοικοκυριο!

αχααχαχααχαααχαχαχαχαχαααχαχ δεν ειχες παει στο φοιτητικο σπιτι του ντιντου γι'αυτο μιλας!:D:D:D

και εχω παει και το εχω δει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock:

και εχω ακουσει τα χειροτερα απο τους φιλους του και τον συγκατοικο του

μωρε εμενα ειναι καλομαθημενο απο την πεθερα μου οσο δεν παει αλλο

και να σας πω και κατι .. θυμαστε τι σας ειχα πει οτι ειχε παθει στα 20 κατι του

ε η μαμα του απο τοτε ολα τα χατηρια του κανει

και να μην τον ειχε καλομαθει πριν τα 20 μετα τα 20 τον εκανε ....

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?? εγω πηγα το μικρο σχολειο κ μετα πηγα σε ενα εξωκλησσι που ειχε λειτουρια η πεθερα μου κ μεχρι να ερθω σπιτι να απλωσω ηρθε η ωρα να παρω τον μικρο απο το σχολειο.. του αρεσει αλλα τωρα που του εβαλε η κυρια τους κατι γραμμουλες να κανουνε βαριεται .. τι θα κανω?? εχω τη μικρη που παιζει κ θελει κ αυτος..

πω πω καλη αρχη!

προσπαθησε να το δει σαν παιχνιδι και οχι σαν καταναγκαστικη δουλεια

γιατι τοτε δεν θα του αρεσει το διαβασμα...

UzVGp2.png

το χειροτερο ειναι οταν σου λεει ο αλλος οτι "εισαι υπερβολικη με την καθαριοτητα"! ετσι ειναι ο δικος μου... σπιτι του π.χ. εμπαινε με τα παπουτσια τα πεταγε μεσα στο δωματιο και αν ηταν βρωμικα τα καθαριζε ΜΟΝΟΣ του, αλλα με μαντιλακι ντεμακιγιαζ... οποτε δεν σημαινει παντα οτι τους τα χαν ολα στο χερι! η didi θα συμφωνησει φανταζομαι, μερικες πεθερες ειναι "κατι λιγοτερο" στο νοικοκυριο απτις νυφες! ...και επειδη, εγω την εχω τη λοξα μου γενικα, προτιμω να τα κανω μονη μου, γιατι αμα βλεπω πασαλειμματα και τσαπατσουλιες... τα "παιρνω" και τα ξανακανω ολα με νευρα!!!:evil::evil::evil:

το ηξερες οτι θα συμφωνησω!!! με εχεις μαθει τελικα:D:D:D435914svuxqttl1u.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...