Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια μου εγω δεν ζηλεψα την κολοκυθοπιτα αλλα αυτο που εκανε ο αντρουλης της:eek::D:tongue:μπραβο του αντρουλη της αξιος!!

...ας ειμαστε ρεαλιστριες! για να κανει ο αντρας μου οτι ο αμορες, πρεπει να γυρισω το χρονο πισω... πριν 8 περιπου ετη... και να διαλεξω καποιον αλλο!!! δεν πειραζει ομως... γι αυτο απλα τον θαυμαζω και δεν τον ζηλευω τον νοικοκυρη αμορε! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...ας ειμαστε ρεαλιστριες! για να κανει ο αντρας μου οτι ο αμορες, πρεπει να γυρισω το χρονο πισω... πριν 8 περιπου ετη... και να διαλεξω καποιον αλλο!!! δεν πειραζει ομως... γι αυτο απλα τον θαυμαζω και δεν τον ζηλευω τον νοικοκυρη αμορε! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κ εμενα κοριτσια δεν ειναι τρελα ενεργος με το νοικοκυριο(ειδικα στο πατρικο του δεν εβαζε ουτε μονος του να φαει)αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη με βοηθαει πολυ.Ενα χρονο τωρα που μενουμε μαζι εχω δει σημαντικη βελτιωση!Τι να τους κανουμε?Εγω ζηλευω τους αντρες που θεωρουν αυτονοητο οτι θα βοηθησουν τη γυναικα τους χωρις να νιωθουν οτι της κανουν χαρη!Αυτοι που ξερουν να τα κανουν ολα και ας μην χρειαστει ποτε!Τι λετε?

o5etp3.png?xVMpoyHp

χαχαχαχαχαχαχ κι εγω 6 χρονια πισω:D:D:D

ναι μωρε με την καλη εννοια ζηλευω

κι εγω εχω αποδεχτει τον ντιντο

αν ηταν πριιιιιιιιννννν θα ειχε μορμουρα

τωρα πια ο,τι μπορει να κανει απο μονος του ας το κανει!

ειχα μια τετοια συζητηση με τον κουμπαρο μια φορα γιατι μου ελεγε για τον ντιντο και για τη συμπεριφορα του στο σπιτι και στις δουλειες, οταν ηταν εδω ,(θυμαστε!) και ειπα στον κουμπαρο "κοιτα κουμπαρε , τον παντρευτηκα κι αφου τον παντρευτηκα, τον διαλεξα οπως ειναι με τα ελλατωματα του. 5 χρονια ο,τι καταφερα να αλλαξω , ο,τι δεν καταφερα, δεν πειραζει δεν ασχολουμε πια , αυτον παντρευτηκα και το εχω πλεον αποδεχτει, ετσι δεν τσακωνομαστε πια ;)"

UzVGp2.png

ΚΑΤΙΑ Μου δεν επρεπε να ταλαιπωρησεις την μαμα...ας μου ελεγες να σου στειλω εγω....εχω κρατησει κ γεμιση στην καταψυξη να ξανακανω οποτε μου ερθει...χεχεχε...!!γενικως νιωθω πολυ τυχερη κ ευνοημενη με τον αμορε κοριτσια...ΑΠΟ τοτε που τον γνωρισα ειναι νοικοκυρης κ παντα βοηθαει ακομα κ αν τον διωχνω κ για να πω κ την αληθεια αν δεν ηταν ο αμορε να μου δωσει το ερεθισμα με την μαγειρικη ακομα ουτε αβγο δεν θα ηξερα να κανω...αχαχαχα...!εκεινος μαγειρευε απο παλια κ μαλιστα ετσι ξεκινησε κ το φλερτ...χανοντας ενα στοιχημα τον εβαλα να μου μαγειρευει οτι ζητησω εγω...!οποτε μετα ελεγα δεν ειναι δυνατον να μαγειρευει εκεινος κ οχι εγω...ντροπη...!!αφου τα σκ δεν με αφηνει να πλησιασω την κουζινα....μαγειρευει μονος του....

ρε κοριτσια οταν γνωρισατε τα αμορια σας δεν νιωσατε κατευθειαν οτι ειναι ο αντρας της ζωης σας...???εμεις ειμαστε συγκουμπαροι κ με το που τον γνωρισα το καταλαβα οτι κατι τρεχει με αυτο το αγορι...μαλλον με εχουν πιασει τα ρομαντικα μου....αχαχαχαχα!!:oops::oops:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχ κι εγω 6 χρονια πισω:D:D:D

ναι μωρε με την καλη εννοια ζηλευω

κι εγω εχω αποδεχτει τον ντιντο

αν ηταν πριιιιιιιιννννν θα ειχε μορμουρα

τωρα πια ο,τι μπορει να κανει απο μονος του ας το κανει!

ειχα μια τετοια συζητηση με τον κουμπαρο μια φορα γιατι μου ελεγε για τον ντιντο και για τη συμπεριφορα του στο σπιτι και στις δουλειες, οταν ηταν εδω ,(θυμαστε!) και ειπα στον κουμπαρο "κοιτα κουμπαρε , τον παντρευτηκα κι αφου τον παντρευτηκα, τον διαλεξα οπως ειναι με τα ελλατωματα του. 5 χρονια ο,τι καταφερα να αλλαξω , ο,τι δεν καταφερα, δεν πειραζει δεν ασχολουμε πια , αυτον παντρευτηκα και το εχω πλεον αποδεχτει, ετσι δεν τσακωνομαστε πια ;)"

Αυτο λεω κ εγω!Οταν αποφασιζεις να εισαι με εναν ανθρωπο τον δεχεσαι οπως ειναι!Προσπαθεις να βελτιωσεις καποια πραγματα,αλλα δεν περιμενεις θεαματικες αλλαγες!Να γκρινιαζουμε κ συνεχεια κουραζει ακομα κ εμας!

o5etp3.png?xVMpoyHp

κοριτσια σημερα δεν παντρευεται η μαρκελα μας???

η ωρα η καλη κοριτσι μου και πολλους απογονους!!!!

clip-art-kissing-991371.jpg

Η ωρα η καλη!Να ζησουν τα παιδια και καλους απογονους!Την αλλη Παρασκευη παντρευομαι εγω.Σημερα μπηκε η αγγελια του γαμου μας!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ΚΑΤΙΑ Μου δεν επρεπε να ταλαιπωρησεις την μαμα...ας μου ελεγες να σου στειλω εγω....εχω κρατησει κ γεμιση στην καταψυξη να ξανακανω οποτε μου ερθει...χεχεχε...!!γενικως νιωθω πολυ τυχερη κ ευνοημενη με τον αμορε κοριτσια...ΑΠΟ τοτε που τον γνωρισα ειναι νοικοκυρης κ παντα βοηθαει ακομα κ αν τον διωχνω κ για να πω κ την αληθεια αν δεν ηταν ο αμορε να μου δωσει το ερεθισμα με την μαγειρικη ακομα ουτε αβγο δεν θα ηξερα να κανω...αχαχαχα...!εκεινος μαγειρευε απο παλια κ μαλιστα ετσι ξεκινησε κ το φλερτ...χανοντας ενα στοιχημα τον εβαλα να μου μαγειρευει οτι ζητησω εγω...!οποτε μετα ελεγα δεν ειναι δυνατον να μαγειρευει εκεινος κ οχι εγω...ντροπη...!!αφου τα σκ δεν με αφηνει να πλησιασω την κουζινα....μαγειρευει μονος του....

ρε κοριτσια οταν γνωρισατε τα αμορια σας δεν νιωσατε κατευθειαν οτι ειναι ο αντρας της ζωης σας...???εμεις ειμαστε συγκουμπαροι κ με το που τον γνωρισα το καταλαβα οτι κατι τρεχει με αυτο το αγορι...μαλλον με εχουν πιασει τα ρομαντικα μου....αχαχαχαχα!!:oops::oops:

Εγω τον γνωρισα μεσω κοινης παρεας και εχεις δικιο!Απο την πρωτη στιγμη ενιωσα οτι κατι συμβαινει με το παλλικαρι!χαχαχα!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλα δεν το συζητω..απο την στιγμη που κανεις την επιλογη σου ξερεις οτι θα δεχτεις κ τα καλα κ τα ασχημα....!!ασχετα που εμεις οι γυναικες παντα βρισκουμε κατι να μας ενοχλει...αναλογα με την μερα μας κ τον μηνα μας....!!δλδ εγω που ειμαι κ τρελη γενικως κ αλλοπροσαλη εχω παρατηρησει οτι πραγματα που αλλες φορες δεν με ενοχλουν καν μπορει μια στο τοσο να με τρελανει κ να γινω υστερω....αχαχαχαχα!!!

αλλα κ εκεινοι εεε??τι κοριτσια εχουν παρει...??μας διαλεξαν κ τους διαλεξαμε για καποιον λογο κ σιγουρα οχι ασημαντο....!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Κ εμενα κοριτσια δεν ειναι τρελα ενεργος με το νοικοκυριο(ειδικα στο πατρικο του δεν εβαζε ουτε μονος του να φαει)αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη με βοηθαει πολυ.Ενα χρονο τωρα που μενουμε μαζι εχω δει σημαντικη βελτιωση!Τι να τους κανουμε?Εγω ζηλευω τους αντρες που θεωρουν αυτονοητο οτι θα βοηθησουν τη γυναικα τους χωρις να νιωθουν οτι της κανουν χαρη!Αυτοι που ξερουν να τα κανουν ολα και ας μην χρειαστει ποτε!Τι λετε?

εμεις 1.5 χρονο συγκατοικησης μαθαμε να βαζουμε φαι μονοι μας, να το ζεσταινουμε στο φουρνο μικροκυματων, να βγαζουμε τα παπουτσια πριν μπουμε στο σπιτι, να μην πεταμε τα απλυτα στο πατωμα, να διπλωνουμε τις πιτζαμες, να βαζουμε τα πιατα στο νεροχυτη, αντε και να μαζευουμε τα απλωμενα ρουχα! αλλα μεχρι εκει... εγω εχω 3 αδερφους και οποτε ερχονται σπιτι μου, τωρα που ειμαι ξαπλα μεχρι που μου μαγειρεψαν, εβαλαν πλυντηριο, εκαναν swiffer... κλπ. ξερουν τα παντα! οπως τους μαθει η μαμα τους ειναι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα δεν το συζητω..απο την στιγμη που κανεις την επιλογη σου ξερεις οτι θα δεχτεις κ τα καλα κ τα ασχημα....!!ασχετα που εμεις οι γυναικες παντα βρισκουμε κατι να μας ενοχλει...αναλογα με την μερα μας κ τον μηνα μας....!!δλδ εγω που ειμαι κ τρελη γενικως κ αλλοπροσαλη εχω παρατηρησει οτι πραγματα που αλλες φορες δεν με ενοχλουν καν μπορει μια στο τοσο να με τρελανει κ να γινω υστερω....αχαχαχαχα!!!

αλλα κ εκεινοι εεε??τι κοριτσια εχουν παρει...??μας διαλεξαν κ τους διαλεξαμε για καποιον λογο κ σιγουρα οχι ασημαντο....!!:D:D

Ποσο μοιαζουμε εμεις οι δυο!Κ εγω μια απο τα ιδια!Πραγματα που μπορει να μην τους δωσω σημασια τη μια φορα,την αλλη θα ωρυομαι!Ετσι αφου με ανεχεται και αφιυ βλεπω οτι ειναι πολυ θετικος στο να με βοηθησει και να ειναι ενεργος μεσα στο σπιτι γενικοτερα,ε δεν του γκρινιαζω πια!:P:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

εμεις 1.5 χρονο συγκατοικησης μαθαμε να βαζουμε φαι μονοι μας, να το ζεσταινουμε στο φουρνο μικροκυματων, να βγαζουμε τα παπουτσια πριν μπουμε στο σπιτι, να μην πεταμε τα απλυτα στο πατωμα, να διπλωνουμε τις πιτζαμες, να βαζουμε τα πιατα στο νεροχυτη, αντε και να μαζευουμε τα απλωμενα ρουχα! αλλα μεχρι εκει... εγω εχω 3 αδερφους και οποτε ερχονται σπιτι μου, τωρα που ειμαι ξαπλα μεχρι που μου μαγειρεψαν, εβαλαν πλυντηριο, εκαναν swiffer... κλπ. ξερουν τα παντα! οπως τους μαθει η μαμα τους ειναι...

Συμφωνω απολυτα!Ακριβως τα ιδια και ο δερφος μου!Οταν ακομα ημουν στο πατρικο να καθομαι εγω με τη μανα μου αραχτη στον καναπε και ο αδερφος μου να σιδερωνει το παντελονι του θεωρωντας το αυτονοητο και φυσιολογικο!Εμενα ο δικος μου εχει το καλο οτι ειναι τακτικος!Μπορει να μην σφουγγαριζει ,σιδερωνει,μαγειρευει,αλλα θα μαζεψει παντα τα ρουχα του,θα τακτοποιησει τα πραγματα του,δεν θα λερωσει γενικως τπτ!Να σκεφτεις τα ρουχα του τα βαζει μονος του στην ντουλαπα οπως θα φτιαξεο και τη βαλιτσα οταν φυγουμε ταξιδι!Μηπως ειμαι εγω απαιτητικη?

o5etp3.png?xVMpoyHp

συμφωνω απολυτα Κατια...κ εμενα δεν θα τα μαθαινε ολα αυτα αν οι δικοι του δεν τον αφηναν μονο του συνεχεια τα σκ κ δεν του πετουσε η μαμα του τα delivery για να μην παραγγελνει κ δεν το ηθελε δεν θα γινοταν ετσι....ας πουμε εδω κ 1,5 χρονο που μενουμε μαζι να εχω βαλει πλυντηριο εγω 20 φορες ολες ....τα βαζει,τα απλωνει..(τα απλωνε οπως να ναι αλλα το διορθωσε)...δεν θελει λεει οτι γουσταρει τα πλυντηρια....εχει βελτιωθει στην ντουλαπα του που ητα βομβα....εχει σταματησει μολις κανει μπανιο να πεταει κατω την πετσετα κ να την παταει...εχει κανει πολλα...δεν μπορω να πω....!:D:Dμην ειμαι κ αχαριστη!

Jr39p2.png

μαριτα τα ιδια γραφουμε....αχαχα!!!ειμαστε τα ιδανικα ταιρια κ ειμαστε οι καταλληλες για εκεινους...κ ειναι οι καταλληλοι για εμας...!!!

ας πουμε εμενα ο αμορες μου τραγουδαει ...μου θυμιζεις την μανα μου.....κ μια παροιμια λενε οτι η νυφη σαν θα γεννηθει στην πεθερα θα μοιασει.....(καλα μην με φατε εγω κ να της μοιασω δεν με νοιαζει μια χαρα σχεσεις εχουμε)εεε ο αμορες λεει οτι στο θεμα σπιτιου τον κυνηγαω σαν την μαμα του...απλως εγω του κανω αλλα κολπα κ τα διορθωνει...κ γελαει κ η πεθερα μου με καμαρι....!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...