Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

οχι το πρασινο τσαι εχει 0 καφεινη!ειναι οτι πιο καλο μπορεις να πιεις στην εγκυμοσυνη.Ειδικα με λεμονακι βοηθαει και στις καουρες

Οπ οπ Μαρκελα σε τσακωσα!! Ως χρονια λατρης του πρασινου τσαγιου....το πρασινο τσαι οπως και ολα τα τέια..έχουν τείνη, το ιδιο μοριο με τη καφείνη (20mg)

Παραθετω από άρθρο...

"Είναι βλαβερό το πράσινο τσάι;

Βλαβερό δε θα το λεγες. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι το πράσινο τσάι περιλαμβάνει ενεργά συστατικά, συγκεκριμένα καφεΐνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως είναι η αύξηση των καρδιακών παλμών και η αϋπνία. Η καφεΐνη επίσης περνά από τον πλακούντα και μπορεί να βρεθεί και στο μητρικό γάλα, κάτι που σημαίνει ότι οι έγκυες γυναίκες ή αυτές που θηλάζουν, ίσως θα πρέπει να αποφεύγουν το πράσινο τσάι.

Το πράσινο τσάι περιέχει τανίνες, οι οποίες μπορεί να περιορίσουν την απορρόφηση του σιδήρου από τα φρούτα ή τα λαχανικά και του φυλλικου οξεος. Ο συνδυασμός του τσαγιού με λίγο λεμόνι (που περιέχει βιταμίνη C) μπορεί να περιορίσει την αντίδραση αυτή."

Να βαλω και τη βιβλιογραφια Biosci Trends. 2010 Oct;4(5):225-30.

Δυστυχως δεν ειναι για μας...πιστεψε με έχω άπειρες ποικιλίες τσαγιού και ειδικά τσαγερά με ποτηράκια και χιλια δυο αξεσουαρ γιατι πιστευω πολύ στο τσαι...αλλά τα αποθήκευσα για μετά το θηλασμο/!!!Το έχω ψαξει απο χιλιες μεριες! Τωρα ένα φλυτζανι δε νομιζω οτι μπορει να κανει κακο...οπως κι ο καφες!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οπ οπ Μαρκελα σε τσακωσα!! Ως χρονια λατρης του πρασινου τσαγιου....το πρασινο τσαι οπως και ολα τα τέια..έχουν τείνη, το ιδιο μοριο με τη καφείνη (20mg)

Παραθετω από άρθρο...

"Είναι βλαβερό το πράσινο τσάι;

Βλαβερό δε θα το λεγες. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι το πράσινο τσάι περιλαμβάνει ενεργά συστατικά, συγκεκριμένα καφεΐνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως είναι η αύξηση των καρδιακών παλμών και η αϋπνία. Η καφεΐνη επίσης περνά από τον πλακούντα και μπορεί να βρεθεί και στο μητρικό γάλα, κάτι που σημαίνει ότι οι έγκυες γυναίκες ή αυτές που θηλάζουν, ίσως θα πρέπει να αποφεύγουν το πράσινο τσάι.

Το πράσινο τσάι περιέχει τανίνες, οι οποίες μπορεί να περιορίσουν την απορρόφηση του σιδήρου από τα φρούτα ή τα λαχανικά και του φυλλικου οξεος. Ο συνδυασμός του τσαγιού με λίγο λεμόνι (που περιέχει βιταμίνη C) μπορεί να περιορίσει την αντίδραση αυτή."

Να βαλω και τη βιβλιογραφια Biosci Trends. 2010 Oct;4(5):225-30.

Δυστυχως δεν ειναι για μας...πιστεψε με έχω άπειρες ποικιλίες τσαγιού και ειδικά τσαγερά με ποτηράκια και χιλια δυο αξεσουαρ γιατι πιστευω πολύ στο τσαι...αλλά τα αποθήκευσα για μετά το θηλασμο/!!!Το έχω ψαξει απο χιλιες μεριες! Τωρα ένα φλυτζανι δε νομιζω οτι μπορει να κανει κακο...οπως κι ο καφες!

Καλημέρα! Πάει και το πράσινο τσάι δηλαδή... Κι ήμουν σίγουρη πως δεν έχει καφεϊνη!!! :cry: Τι να πιω πια η γυναίκα που δεν μου αρέσουν και οι σοκολάτες και τα μιλκ σεικ;;;; Μόνο χυμούς;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα! Πάει και το πράσινο τσάι δηλαδή... Κι ήμουν σίγουρη πως δεν έχει καφεϊνη!!! :cry: Τι να πιω πια η γυναίκα που δεν μου αρέσουν και οι σοκολάτες και τα μιλκ σεικ;;;; Μόνο χυμούς;

Τουλάχιστον θα παίρνεις βιταμίνες!!! χιχι

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγώ έχω θέμα όταν βγαίνουμε απογευματάκι... συνεχώς δεν ξέρω τι να παραγγείλω! Το χειρότερο είναι ότι οι χυμοί μου κάθονται κάπως στο στομάχι!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλημερα!!! Εμενα ο γιατρος μου δεν μου απαγορευσε τον καφε, απλα ειπε οτι ερευνες δειχνουν να επηρεαζει αρνητικα αν καταναλωνεται σε ποσοτητες πανω απο 3-4 φλ την ημερα. Εγω τον εχω περιορισει σε μια κουπα την οποια πινω καθ'ολη τη διαρκεια της μερας.. Και Μαρκελα μη με κραξεις αλλα πινω νες, δεν τονμπορω τον ελληνικο. Απο βδομαδα θα παρω γαλλικο που ειναι πιο ελαφρυς.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα σας, ομορφες!!! καλημερα, μπεμπουλινακια!!!

ετσι, κι εγω για το τσαι τα ιδια ξερω... και με τους χυμους να κοιτατε να μην ειναι "φρουτοποτο" ή "νεκταρ", γιατι εχουν μεγαλη προσθηκη ζαχαρης!

βεβαια, η υπερβολη ειναι αυτη που κανει τη ζημια και οχι το να πιεις μια στο τοσο 1 καφε, 1 τσαι ή οτι αλλο! μονο με το αλκοολ δεν παιζει αυτο... αν διαβασετε ποση ποσοτητα αλκοόλ ειναι ικανη να προκαλεσει βλαβες, δεν αντιστοιχει ουτε σε μισο ποτο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ προσπαθώ να πίνω φυσικούς χυμούς και όχι συσκευασμένους. Αλλά πράγματι, δεν μπορείς να πιείς και πολλούς γιατί μπορεί να σου κάτσουν στο στομάχι! Ξέρετε αν το ανθρακούχο νερό κάνει; Είναι η μόνη μου ελπίδα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κάνει κάνει ...κι εγω χτες ενα κορπη ηπια τι να κανω!! Εχουμε μπουχτισει στο ανθρακικο!

Πάντως ενα φλυτζανι τσαι, αν δε το αφησεις πολυ ωρα στο νερο (το οποιο δε πρεπει να βρασει) δεν ειναι κακο. Εγω εχω και τα φυλλα πρασινου τσαγιου δε παιρνω ποτε φακελακια και μου φαινεται οτι ελεγχω περισσοτερο πόσο τσαι θα πιω.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

:D:Dκαλημεραααα......τι κανουμε??εδω βλεπω μαχη για τσαγια κ καφεδες...κ χαιρομαι που δεν πινω τιποτα απο αυτα.....παρα μονο σπανιααααααα.....!!το εχω ριξει στους χυμους κ αντε κανενα αναψυκτικο στο τσακιρ κεφι..!αλλα το αγαπημενο μου ποτο το ΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ενω πριν την εγκυμοσυνη ουτε να το δω!χθες η πιτα μουρλια εφυγε παραπανω απο το μισο ταψι....κ ημασταν μονο 4....αχαχα...κουραστηκα παρα πολυ χθες...κ ξαπλωσα στις 7 βλεποντας τηλεοραση με παρεα...ωσπου αρχισε το αστειο...επιασε λοξυγγα το μπεμπακι μας μαλλον γιατι επι 2-3 λεπτα ειχε ρυθμικο χτυπημα...κ ξεκαρδιζομουν στα γελια εγω κ ο αμορε κ ξαδερφος με την αρραβωνιαρα μας κοιταζαν με απορεια....αχαχαχααχ...!!:cool::cool:ταβλιαστηκα στον υπνο ομως με το που τελειωσε ο αγωνας...κ σημερα ξυπναω κ βλεπω οτι αμορε εχει τακτοποιησει ολο το σπιτι...εχει πλυνει το ταψι κ τα ποτηρια(τα υπολοιπα τα ειχα πλυνει εγω)...τα ειχε κανει ολα...οπως θα τα εκανα....!!του εδωσα ενα ρουφηχτο φιλι κ μια ξεγυρισμενη κλωτσια το πριγκηπακι μας για να τον ευχαριστησουμε....!αντε κ φτανει η Παρασκευη να δουμε το μπεμπακι μαςςςςς!!

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσια μου!Ολα καλα?Εμενα παντως η γιατρος μου επετρεψε τον καφε εκτος απο νες και φραπε!Βεβαια εγω τον εχω κοψει εκτος απο κανενα ελληνικο που πινω αραια και που!Οσο για οταν βγαινω εξω...Χυμους και μονο.Τους εχω σιχαθει τελειως!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

:D:Dκαλημεραααα......τι κανουμε??εδω βλεπω μαχη για τσαγια κ καφεδες...κ χαιρομαι που δεν πινω τιποτα απο αυτα.....παρα μονο σπανιααααααα.....!!το εχω ριξει στους χυμους κ αντε κανενα αναψυκτικο στο τσακιρ κεφι..!αλλα το αγαπημενο μου ποτο το ΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ενω πριν την εγκυμοσυνη ουτε να το δω!χθες η πιτα μουρλια εφυγε παραπανω απο το μισο ταψι....κ ημασταν μονο 4....αχαχα...κουραστηκα παρα πολυ χθες...κ ξαπλωσα στις 7 βλεποντας τηλεοραση με παρεα...ωσπου αρχισε το αστειο...επιασε λοξυγγα το μπεμπακι μας μαλλον γιατι επι 2-3 λεπτα ειχε ρυθμικο χτυπημα...κ ξεκαρδιζομουν στα γελια εγω κ ο αμορε κ ξαδερφος με την αρραβωνιαρα μας κοιταζαν με απορεια....αχαχαχααχ...!!:cool::cool:ταβλιαστηκα στον υπνο ομως με το που τελειωσε ο αγωνας...κ σημερα ξυπναω κ βλεπω οτι αμορε εχει τακτοποιησει ολο το σπιτι...εχει πλυνει το ταψι κ τα ποτηρια(τα υπολοιπα τα ειχα πλυνει εγω)...τα ειχε κανει ολα...οπως θα τα εκανα....!!του εδωσα ενα ρουφηχτο φιλι κ μια ξεγυρισμενη κλωτσια το πριγκηπακι μας για να τον ευχαριστησουμε....!αντε κ φτανει η Παρασκευη να δουμε το μπεμπακι μαςςςςς!!

Καλημερα κοριτσακι μου!Δεν φερνεις κανενα κομματι πιτα και σε μας?Θα το δειτε την Παρασκευη ε?Τυχερουλα...Εμεις θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 3 οκτωβρη που θα παμε για τη β επιπεδου.Βεβαια εκει θα την ευχαριστηθουμε για μια ωρα!:P:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Barboula κι εμενα χτες το βραδυ κολυμπουσε η μπεμπα κι εκανε τρελες στη κοιλια μου!! Τωρα που εχει χωρο γιατι μετα θα αρχισει τις κλωτσιες!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα!!!

αυτο που λετε για το τσαι , το ηξερα και το ειχα πει:oops:

οποτε επειδη πινω 1 νες καθε πρωι αποφευγω οτιδηποτε αλλο μεα στην ημερα

ευτυχως λογω κρισης δεν βγαινουμε κι ετσι δεν εχω και το διλημμα τι να πιω:cool:

UzVGp2.png

μπραβο στον αμορε! ΑΞΙΟΣ!!!:tongue::tongue::tongue: περιττο να σου πω, οτι εκανα παραγγελια στη μαμα μου να μου φτιαξει και να φερει κολοκυθοπιτα! ....εχω γινει ζηλιαρα? μπα... απλα μου αρεσε η ιδεα!!! αυτο με το λοξυγγα ειναι πραγματικα φοβερο... αν ειναι δυνατον! και εμενα οταν τον πιανει μου κανει εντυπωση, γιατι κραταει 3-5 λεπτα και ειναι ρυθμικο!;););) θα ρθει και η σειρα του ξαδερφου και της αρραβωνιαρας... και τοτε θα σας θυμουνται!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μπραβο στον αμορε! ΑΞΙΟΣ!!!:tongue::tongue::tongue: περιττο να σου πω, οτι εκανα παραγγελια στη μαμα μου να μου φτιαξει και να φερει κολοκυθοπιτα! ....εχω γινει ζηλιαρα? μπα... απλα μου αρεσε η ιδεα!!! αυτο με το λοξυγγα ειναι πραγματικα φοβερο... αν ειναι δυνατον! και εμενα οταν τον πιανει μου κανει εντυπωση, γιατι κραταει 3-5 λεπτα και ειναι ρυθμικο!;););) θα ρθει και η σειρα του ξαδερφου και της αρραβωνιαρας... και τοτε θα σας θυμουνται!

κατια μου εγω δεν ζηλεψα την κολοκυθοπιτα αλλα αυτο που εκανε ο αντρουλης της:eek::D:tongue:μπραβο του αντρουλη της αξιος!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...