Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλησπέρα, πως είστε εγκυούλες;

Κι εγώ δεν μπορώ να πω πως είμαι ιδιαίτερα τρυφερή αν και με πιάνω πότε πότε να χαϊδεύω ασυναίσθητα την κοιλιά μου! :oops: Αλλά δεν του μιλάω ιδιαίτερα, περιμένω μάλλον να το νιώσω κανονικά να κουνιέται και να μάθω και το φύλο...

Σήμερα το μεσημέρι μου φάνηκε σαν να έφαγα μία μικρή σπρωξιά αλλά δεν είμαι και σίγουρη... Πολύ διακριτικό αυτό το μωρό! Λέτε να είναι κοριτσάκι και γι'αυτό να είναι έτσι ήσυχο;

Γερο να ειναι και οτι ναναι!!!εξαρτατε οπως και ναχει ο αντρας σου την εκανε την δουλεια! Αν ειναι κοριτσι λενε οτι ειναι τεμπελης ο αντρας ενω αν ειναι αγορι λενε οτι ειναι εργατικος και δραστηριος!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω αν αυτο με το κοριτσι ησυχο και αγορι ζωηρο υσχυει

εγω που ειχα το πρωτο κοριτσι με ειχε ταραξει

και ξερω κατι αγορακια που ολημερης κοιμουνται!

νομιζω ειναι το παιδι

μια κοπελα στο αλλο καφε που γραφω εχει αγορι και το ακουσε μετα την 22η εδβ και γενικα ειναι τοσο ησυχο που το αποκαλει δημοσιο υπαλληλο! χαχαχ

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Ροδουλα , δοκιμασε βρε και το πρασινο τσαι!το λινεα σε κρυο και κανα πρασινο για ζεστο.Ειναι ωραιο ροφημα ετσι για να πινεις κατι αν δεν θελεις καφε!

Α μπορεις να βραζεις το πρασιον τσαι και για καθε ποτηρι δυο φακελακια και να το αφηνεις 5 λεπτα μεσα.Μετα γεμισε ενα ποτηρι με παγο και ριξε το τσαι μεσα βαλε και λεμονακι και ειναι σουπερ δροσιστικο.

Εγω φτιαχνω ενα μπουκαλι και το βαζω στο ψυγειο και πινω δυο μερες.

Αλλα πρασινο ε!οχι μαυρο τσαι γιατι το μαυρο εχει περισσοτερο καφεινη απο τον καφε!

το πρασινο τσαι μαρκελα μου δεν εχει καφεινη??κ παγωμενο μμμμμ

Z29ap2.png

δεν ξερω αν αυτο με το κοριτσι ησυχο και αγορι ζωηρο υσχυει

εγω που ειχα το πρωτο κοριτσι με ειχε ταραξει

και ξερω κατι αγορακια που ολημερης κοιμουνται!

νομιζω ειναι το παιδι

μια κοπελα στο αλλο καφε που γραφω εχει αγορι και το ακουσε μετα την 22η εδβ και γενικα ειναι τοσο ησυχο που το αποκαλει δημοσιο υπαλληλο! χαχαχ

κοιτα εγω δεν πιστευω στο οτι εχει να κανει με το φυλο!εμενα οι αδερφη μου εχει 3 γιους κ 3 εντελως διαφορετικες εγκυμοσυνες ολα τα παιδια τα ακουσε μετα τον 4 μηνα κ την ανηψια μου την ακουσε πρωτη φορα μια πριν την αυχενικη!οποτε δεν πιστευω οτι εχει να κανει με το φυλο απλα με το παιδι κ την μητερα.κ γενικα που μιλαω με εγκυους η καθεμια εχει κατι διαφορετικο να πει.

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Ναι, έχετε δίκιο. Ίσως κι εγώ επειδή δε θέλω να ενθουσιαστώ από νωρίς να έχω αγνοήσει πιθανά "φτερουγίσματα". Αλλά αυτή η σπρωξιά που σας λέω, νομίζω ότι ξανάγινε πριν λίγο! Το νιώθω πολύ χαμηλά και είναι σαν να πάλλεται λίγο η κοιλιά μου εσωτερικά, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω!

Γερό να είναι και αν είναι τώρα έτσι ήσυχο, ίσως να είναι και μετά και να αφήνει τη μαμά του να κοιμάται λίγο και να μην την έχει στην αϋπνία! :rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

το πρασινο τσαι μαρκελα μου δεν εχει καφεινη??κ παγωμενο μμμμμ

οχι το πρασινο τσαι εχει 0 καφεινη!ειναι οτι πιο καλο μπορεις να πιεις στην εγκυμοσυνη.Ειδικα με λεμονακι βοηθαει και στις καουρες

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι, έχετε δίκιο. Ίσως κι εγώ επειδή δε θέλω να ενθουσιαστώ από νωρίς να έχω αγνοήσει πιθανά "φτερουγίσματα". Αλλά αυτή η σπρωξιά που σας λέω, νομίζω ότι ξανάγινε πριν λίγο! Το νιώθω πολύ χαμηλά και είναι σαν να πάλλεται λίγο η κοιλιά μου εσωτερικά, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω!

Γερό να είναι και αν είναι τώρα έτσι ήσυχο, ίσως να είναι και μετά και να αφήνει τη μαμά του να κοιμάται λίγο και να μην την έχει στην αϋπνία! :rolleyes:[/QUO

ναι μωρε γερο να ειναι!!!πανω απ ολα!

οσο για τον υπνο που λες εχεις απολυτο δικαιο γιατι οι περισσοτερες λενε οτι την νυχτα δεν κοιμουνται!!!για να δουμε...υπομονη

Z29ap2.png

οχι το πρασινο τσαι εχει 0 καφεινη!ειναι οτι πιο καλο μπορεις να πιεις στην εγκυμοσυνη.Ειδικα με λεμονακι βοηθαει και στις καουρες

μμμμμμ!!!ωραια αυτο το πινω κ εχει εδω μπολικο!!!

Z29ap2.png

Λοιπόν, σκέφτηκα πως μπορεί να είναι έτσι ήσυχο γιατί έχω κόψει εντελώς τον καφέ. Είμαι πολύ φρόνιμη Μαρκέλα, μόνο χυμούς και πράσινο τσάι πίνω! Καφέ έχω να πιώ από την 6η εβδομάδα, εκτός από μια γουλιά φίλτρου που ήπια το Σάββατο γιατί μου μύρισε! Άρχισε βλέπεις να φθινοπωριάζει και το άρωμα του γαλλικού είναι ακαταμάχητο!

Διαφημίσεις

Γερο να ειναι και οτι ναναι!!!εξαρτατε οπως και ναχει ο αντρας σου την εκανε την δουλεια! Αν ειναι κοριτσι λενε οτι ειναι τεμπελης ο αντρας ενω αν ειναι αγορι λενε οτι ειναι εργατικος και δραστηριος!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ο άντρας μου ευθύνεται σίγουρα! Άραγε έτρεξαν γρήγορα τα Υ του ή την έκαναν τη δουλειά τα ανθεκτικά αλλά αργά Χ του;;;;! :tongue::tongue:

Λοιπόν, σκέφτηκα πως μπορεί να είναι έτσι ήσυχο γιατί έχω κόψει εντελώς τον καφέ. Είμαι πολύ φρόνιμη Μαρκέλα, μόνο χυμούς και πράσινο τσάι πίνω! Καφέ έχω να πιώ από την 6η εβδομάδα, εκτός από μια γουλιά φίλτρου που ήπια το Σάββατο γιατί μου μύρισε! Άρχισε βλέπεις να φθινοπωριάζει και το άρωμα του γαλλικού είναι ακαταμάχητο!

γαλλικο να πινεις αρκει να ειναι arabica ειναι πολυ ωραιος καφες!μεχρι 2 ποτηρια την ημερα.Οχι ομως νες ετσι ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

γαλλικο να πινεις αρκει να ειναι arabica ειναι πολυ ωραιος καφες!μεχρι 2 ποτηρια την ημερα.Οχι ομως νες ετσι ?

Νες δεν πίνω έτσι κι αλλιώς. Τον έχω κόψει από τα 20 μου! O Jacobs είναι arabica? Αλλά ο γιατρός μου έχει πει μόνο ελληνικό να πίνω που δεν μου αρέσει...

Ο άντρας μου ευθύνεται σίγουρα! Άραγε έτρεξαν γρήγορα τα Υ του ή την έκαναν τη δουλειά τα ανθεκτικά αλλά αργά Χ του;;;;! :tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...