Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

diαβαζα , διαβαζα, διαβαζα και δεν σχολιαζα αλλα μολις διαβασα αυτο το μηνυμα πεθανα στα γελια!!! δεν μπορουσα να μην σχολιασω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εισαι τρελη το ξερεις????χααχαχαχαχαχαχαχα

τι ζωδιο εισαι εσυ???

καλε τρελη για δεσιμο ειμαι, οι ορμονες φταινε!!!! ειμαι καρκινακι.. αλλα μου εχουν πει οτι διδυμιζω γενικοτερα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααα!!! Μπαινω στα κρυφα απτο γιο μου που βλεπει dvd!! 7 h vra exoyme ενα παρτυ γενεθλιων και θα ετοιμαστουμε...

Ειδα τα ζωδια...απαπαπαπαπα...τα υδροχοακια ζορικα ε? Το κριαρακι μου ομως....τρισχειροτερο!!! Αν μου βγει κι αυτη ετσι την εβαψα!!!!

Τα λεμε το πρωι τσουπρες!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

το μηκωνιο ειναι τα πρωτα κακακια του μωρου... και συνηθως τα κανει μεσα σε 24 ωρες απτη γεννηση. αν τα κανει νωριτερα, λογω στρες ή καθυστερουμενου τοκετου, μπορει να δημιουργησουν προβλημα και στη μαμα και στο μωρο... το παιρνουν χαμπαρι αμεσα, αν παρακολουθουν με υπερηχους...

και εχει χρωμα σαν το σπανακι το βρασμενο το μηκωνιο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγω παλι ρε κοριτσια, πληρη αναισθησια. Ουτε χαιδευω την κοιλια μου, ουτε του μιλαω του μωρου ουτε τπτ. Ειχα πει οτι θα του διαβαζω, το εκανα 2 μερες και μετα βαρεθηκα. Τρυφεροτητα μου βγαινει μονο οταν το βλεπω στον υπερηχο, κατα τα αλλα το εχω στο γραψιμο το καημενο

καλησπερα σε ολες κοριτσια!!!

αισθανομαι ακριβως τα ιδια με εσενα....δεν ξερω γιατι ισως επειδη δεν εχω κοιλια κ πιο πολυ χοντρη με λες παρα εγκυο...ισως επειδη δεν κανει καμια σβουρα...αλλα δεν αισθανομαι αυτη την τρυφεροτητα που επρεπε να μου βγαινει να μιλαω δηλ με το μωρο κ τετοια...

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

πηγαμε στον αγιασμο και αυριο απεργια ! χαχαχα

μην μας πεσει και βαρη το νηπιο! ε;

τι κανετε;;;

ορεξουλες βλεπω εχετε ! και εγω επισης!αλλα ο ροδουλος λεει πως φοβαται !

τι φοβαται;;;; μαλλον επειδη χοντρινα!κλαψ!

οσο για το μωρακι ουτε εγω του μιλαω , μονο αν ειμαι μονη μου λεω ενα τραγουδακι! αυτο αλλα και παλι πολυ σπανια!

το μωρακι το ακουσα 16+4 ( την παρασκευη) αλλα απο τοτε ησυχια , και ειναι λογικο αφου ειναι πααααααααρα πολυ νωρις ακομα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

βρε μαρκελα μιας και σε βρηκα

τον ελληνικο καφε ( αυτον με το γνωστο πουλι)

να τον πινω ή να τον κοψω και αυτον

επινα 2 την ημερα αλλα τωρα 2 την εβδομαδα

και ετσι τρωω και ετσι παχαινω

λεω να τον ξανα αρχισω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλησπερα!

πηγαμε στον αγιασμο και αυριο απεργια ! χαχαχα

μην μας πεσει και βαρη το νηπιο! ε;

τι κανετε;;;

ορεξουλες βλεπω εχετε ! και εγω επισης!αλλα ο ροδουλος λεει πως φοβαται !

τι φοβαται;;;; μαλλον επειδη χοντρινα!κλαψ!

οσο για το μωρακι ουτε εγω του μιλαω , μονο αν ειμαι μονη μου λεω ενα τραγουδακι! αυτο αλλα και παλι πολυ σπανια!

το μωρακι το ακουσα 16+4 ( την παρασκευη) αλλα απο τοτε ησυχια , και ειναι λογικο αφου ειναι πααααααααρα πολυ νωρις ακομα!

καλησπερα ΡΟΔΟΥΛΑ!

Ελλαδα!να μην τα κουρασουν κιολας τα παιδια!!εχουν μηνες ακομα!!!

νωρις νωρις εκανε αισθητη την παρουσια του το μπεμπε σου!!!μπα δεν φταινε τα κιλα οι αντρες το εχουν αλλιως με το μυαλο τους οτι κ καλα μπορει να κανουν κατι κακο στο μωρο κ τετοια....

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ΡΟΔΟΥΛΑ!

Ελλαδα!να μην τα κουρασουν κιολας τα παιδια!!εχουν μηνες ακομα!!!

νωρις νωρις εκανε αισθητη την παρουσια του το μπεμπε σου!!!μπα δεν φταινε τα κιλα οι αντρες το εχουν αλλιως με το μυαλο τους οτι κ καλα μπορει να κανουν κατι κακο στο μωρο κ τετοια....

αθανατη Ελλαδα! αλλα να σου πω ειμαι τοσο πτωμα που δεν με χαλασε! χαχαχα ( ελληνιδα ειμαι ε;; )

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που δεν ειχα παρει κιλα , ειχαμε κανονικα επαφες , τωρα επειδη ειναι απο εξωσωματικη εχει τρομαξει!

λενε οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη το ακους πιο νωρις!

να σου πω δεν το περιμενα ηταν ευχαριστη εκπληξη αλλα απο τοτε φεεεεετττττττταααααααααααα το μωρακι!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

βρε μαρκελα μιας και σε βρηκα

τον ελληνικο καφε ( αυτον με το γνωστο πουλι)

να τον πινω ή να τον κοψω και αυτον

επινα 2 την ημερα αλλα τωρα 2 την εβδομαδα

και ετσι τρωω και ετσι παχαινω

λεω να τον ξανα αρχισω!

Ροδουλα παρε παπαγαλο arabica τον σκουρο αυτον να πινεις!απλα καντον πιο ελαφρυ εχει λιγοτερο καφεινη απο τον κανονικο.Ο ξανθος εχει αρκετη καφεινη γιατι ειναι απο robusta .

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αθανατη Ελλαδα! αλλα να σου πω ειμαι τοσο πτωμα που δεν με χαλασε! χαχαχα ( ελληνιδα ειμαι ε;; )

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που δεν ειχα παρει κιλα , ειχαμε κανονικα επαφες , τωρα επειδη ειναι απο εξωσωματικη εχει τρομαξει!

λενε οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη το ακους πιο νωρις!

να σου πω δεν το περιμενα ηταν ευχαριστη εκπληξη αλλα απο τοτε φεεεεετττττττταααααααααααα το μωρακι!

χααχαχαχαχ!!!!φαντασου χαρα κ τα μικρα!!ακομα δεν αρχισαν διακοπες παλι!!

παντως ναι ετσι λενε οτι το δευτερο το ακους πιο νωρις οποτε κ αυτο εκανε την εμφανιση του κ την ξαπλαρε!!!μια χαρα!!!

Z29ap2.png

Καλησπέρα, πως είστε εγκυούλες;

Κι εγώ δεν μπορώ να πω πως είμαι ιδιαίτερα τρυφερή αν και με πιάνω πότε πότε να χαϊδεύω ασυναίσθητα την κοιλιά μου! :oops: Αλλά δεν του μιλάω ιδιαίτερα, περιμένω μάλλον να το νιώσω κανονικά να κουνιέται και να μάθω και το φύλο...

Σήμερα το μεσημέρι μου φάνηκε σαν να έφαγα μία μικρή σπρωξιά αλλά δεν είμαι και σίγουρη... Πολύ διακριτικό αυτό το μωρό! Λέτε να είναι κοριτσάκι και γι'αυτό να είναι έτσι ήσυχο;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ροδουλα , δοκιμασε βρε και το πρασινο τσαι!το λινεα σε κρυο και κανα πρασινο για ζεστο.Ειναι ωραιο ροφημα ετσι για να πινεις κατι αν δεν θελεις καφε!

Α μπορεις να βραζεις το πρασιον τσαι και για καθε ποτηρι δυο φακελακια και να το αφηνεις 5 λεπτα μεσα.Μετα γεμισε ενα ποτηρι με παγο και ριξε το τσαι μεσα βαλε και λεμονακι και ειναι σουπερ δροσιστικο.

Εγω φτιαχνω ενα μπουκαλι και το βαζω στο ψυγειο και πινω δυο μερες.

Αλλα πρασινο ε!οχι μαυρο τσαι γιατι το μαυρο εχει περισσοτερο καφεινη απο τον καφε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...