Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αν ειδες καλα αυτο το παρκο που σας εστειλα να δειτε εχει δυο οροφους απο νεογενητο ο πανω οροφος κ το βγαζεις κ εχει τον πατο για πιο μεγαλα μωρα, αν εχεις το κρεβατακι του στην κρεβατοκαμαρι μπορεις να παρεις ενα παρκο για να μην μπαινοβγαινεις απο εκει..

Εσύ που ξέρεις... Πόσο καιρό είναι καλό να έχεις το μωρό στη δική σου κρεβατοκάμαρα;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α, η πεθερα μου καπνιζει κι ολας, αλλα αν ερχεται στο σπιτι να το προσεξει, μαλλον θα καπνιζει κι εδω... Με τα τουρκικα δεν εχω θεμα, ειναι η τριτη γλωσσα μου! Αλλα επειδη θα μαθει γερμανικα απο μενα και ελληνικα απο το μπαμπα του, μη του φορτωσω κι αλλη!

η πεθερα μου δεν καπνιζει ειναι πιο κλασικη γιαγια, μου θυμιζει τη γιαγια μου να σου πω!

η μαμα μου καπνιζει και με εκνευριζει που καποιοι ηλιθιοι της δινουν ιδεες και τις εφαρμοζει!

πχ στην αρχη οταν πηγαινα σπιτι της δεν καπνιζε γιατι την ειχα προειδοποιησει

μετα αρχισε να μου πηγενει στο διπλα δωματιο

και πριν μια εβδομαδα μου ανοιγει η κυρια τον απορροφητηρα και καπνιζε μπροστα μου(οι ιδεες που λεω που της δινουν κατι ηλιθιοι!)

την κατσαδιασα φυσικα και της ειπα οτι αν δεν μπορει 1-2 ωρες χωρις τσιγαρο δεν θα της πηγαινω το μωρο!

κι εγω καπνιζα πριν μεινω εγκυος λιγο (γιατι υποτιθετε το ειχα κοψει κιολλας για 6 μηνες)αλλα δν καπνιζω τωρα! και δεν με νοιαζει για τους υπολοιπους που μπορει να μην σεβονται την κατασταση μου, με νοιαζει για τη μανα μου που δεν σεβεται το εγγονι της

Υ.Γ. και για να μην παρεξηγηθω για τα τουρκικα, (οπως ειπα κι εγω βλεπω τη σιλα) δεν μιλαω για τα τουρκικα συγκεκριμενα, μιλαω για την παιδια γενικα που θα παρει αν μενει με την πεθερα μου

UzVGp2.png

ριτσα μου εγω και λογω οικονομικων αλλα και λογω ιδιοσυγκρασιας, δεν ειμαι του "ξοδευειν", ακομα κι αν προκειται για το ενα και ισως μοναδικο παιδι μου. Θα παρω οικονομικα πραγματακια και ο,τι μπορουν να δωσουν οι ξαδερφες απο ρουχα, θα ειναι ευπροσδεκτο. Μας περιμενουν τοσα εξοδα οσο μεγαλωνει, που αν εχω μερικα ευρω στην ακρη θελω να τα χρησιμοποιησω εκει, κι οχι για να παρω το πιο "ιν" καροτσι η το πιο "κουλ" κρεβατακι. Μια χαρα ειναι και τα κρεβατακια του ΙΚΕΑ, γνωστη μου μεγαλωσε εκει τα 2 παιδια της μεχρι 2-3 χρονων, και μετα το εδωσε και στην αδερφη της που το κρατησε κι εκεινη 3 χρονια. Και τιποτα δεν επαθε

εγω εδω που μενω δεν εχει τετοια καταστηματα... καλα κανεις μας περιμενουν δυσκολα!!:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσα μου εγω και λογω οικονομικων αλλα και λογω ιδιοσυγκρασιας, δεν ειμαι του "ξοδευειν", ακομα κι αν προκειται για το ενα και ισως μοναδικο παιδι μου. Θα παρω οικονομικα πραγματακια και ο,τι μπορουν να δωσουν οι ξαδερφες απο ρουχα, θα ειναι ευπροσδεκτο. Μας περιμενουν τοσα εξοδα οσο μεγαλωνει, που αν εχω μερικα ευρω στην ακρη θελω να τα χρησιμοποιησω εκει, κι οχι για να παρω το πιο "ιν" καροτσι η το πιο "κουλ" κρεβατακι. Μια χαρα ειναι και τα κρεβατακια του ΙΚΕΑ, γνωστη μου μεγαλωσε εκει τα 2 παιδια της μεχρι 2-3 χρονων, και μετα το εδωσε και στην αδερφη της που το κρατησε κι εκεινη 3 χρονια. Και τιποτα δεν επαθε

Κι εγώ δεν θέλω να αγοράσω περιττά πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσω μόνο 2 μήνες π.χ. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια είναι τα απαραίτητα και ποια οι "πολυτέλειες" καθότι άπειρη! Δηλαδή χρειάζεται και κούνια και λίκνο και πάρκο και ριλάξ? Μου φαίνεται υπερβολικό! Impatient, κι εγώ θέλω να του μιλάω γερμανικά για να μάθει από μικρό όπως κι εγώ!

εγω ψωνιζω απο τωρα λιγα λιγα πραγματα για το μωρο γιατι ειναι πιο οικονομικα απο το ιντερνετ.. σχεδον τελειωσα μονο εσωρουχακια θελω κ τελος κ αυτα οχι πολλα γιατι κανουν δωρα αλλα λογο που ειναι χειμωνας κ θα βρεχει λογικα συνεχεια πρεπει να παρω τουλαχιστον 5 τεμαχια ν αδω κ τι εχω απο τα προιγουμενα παιδια κ τελος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εχετε δικιο η νεες μαμαδες να τρελαινεστε για οτι βλεπετε κ να θελετε να τα αγορασετε ολα το ιδιο εκανα κ εγω αλλα πριν 6,5 χρονια τα πραγματα ηταν διαφορετικα μπορουσαμε να περνουμε οτι θελουμε, κ εκτος απο αυτο πολλα πραγματα επειδη απλως μας αρεσουν τα αγοραζουμε κ δεν τα χρειαζομαστε στη δευτερη μου εγκυμοσυνη εκανα αγορες γνωριζοντας τι χρειαζομαι κ ποσα εννοω κ στα ρουχαλακια γιατι υπαρχουν κ τα δωρα που κανουν.. τωρα στην τριτη εγκυμοσυνη λογο κ οικονομικων προβληματων κανω πιο οικονομικες αγορες κ πιο λιγες, κ ολα αυτα σας στα λεω οχι μονο για τα οικονομικα γιατι καθε γυναικα ξερει τι κανει αλλα για να μην σας ειναι χρησιμα για λιγο καιρο, βεβαια θα κανετε κ αλλα μωρακια!! καλοριζικα να ειναι οτι αγορασετε!!!! κ οι πωλητριες θα σας τρελανουν..

ναι η αληθεια ειναι οτι τρελενομαι, αλλα δυστυχως οταν ειχα τα λεφτα ονειρευομουν ολα αυτα τα μωρουδιακα , και τωρα δεν εχω τα λεφτα...:(

και εμεις ολα οικονομικα! και ρουχαλακια δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω αλλα , του πηρα το πρωτο του φορμακι απο εμενα και αυτο ηταν

μετα μου εδωσε και η ξαδερφη μου ενα σωρο ρουχαλακια

ε σιγουρα θα μου φερουν κιολλας!!

τωρα πια εμειναν τα επιπλακια πρωτα ο Θεος και ισως καποια αλλα βασικα

παντως αποστειρωτη, το αλλο που ζεσταινεις το γαλα 2 μπιμπερο αχρησιμοποιητα και το θηλαστρο θα μου τα δωσει κι αυτα η ξαδερφη μου

ισως και την καλαθουνα της

ισως και το καροτσι της

UzVGp2.png

Εσύ που ξέρεις... Πόσο καιρό είναι καλό να έχεις το μωρό στη δική σου κρεβατοκάμαρα;

εγω το γιο μου τον ειχα μεχρι 9 μηνων νομιζω ενω την κορη μου μολις σαραντησε την εβγαλα γιατι ο γιος μου εμαθε να κοιμαται μαζι μας μεχρι μεγαλος μεχρι 5 .. κ ειναι προβλημα...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εχουμε κ την γεννα που δεν ειναι λιγα λεφτα.. κ εμαθα οτι θα κοψουν κ το επιδομα που περναμε μπορει κ να το εκοψαν κιολας..

αν δεν ειναι αδιακριτη η ερωτηση, τι ταμειο εχετε και ισως το εκοψαν το επιδομα?

UzVGp2.png

Κι εγώ δεν θέλω να αγοράσω περιττά πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσω μόνο 2 μήνες π.χ. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια είναι τα απαραίτητα και ποια οι "πολυτέλειες" καθότι άπειρη! Δηλαδή χρειάζεται και κούνια και λίκνο και πάρκο και ριλάξ? Μου φαίνεται υπερβολικό! Impatient, κι εγώ θέλω να του μιλάω γερμανικά για να μάθει από μικρό όπως κι εγώ!

Απλα σκεψου ποσο ξεκουραστα και φυσικα θα μαθει μια γλωσσα που οσο να 'ναι, ισως του φανει χρησιμη στο μελλον. Τα αγγλικα ειναι πανευκολα, το ξερω επειδη διδασκω και αγγλικα και βλεπω οτι τα παιδια δεν δυσκολευονται ιδιαιτερα να αποκτησουν ενα πολυ καλο επιπεδο. Τα γερμανικα ομως, αν δεν ειναι μητρικη σου η αν δεν εχεις ζησει χρονια εκει, δυσκολα τα κατακτας σε ικανοποιητικο βαθμο. Να του μιλας οσο ειναι στην κοιλια σου! Απο τη 18η εβδομαδα θα ακουει τη φωνη σου! Κι επισης διαβαζα ερευνες που ελεγαν οτι μεχρι 6 μηνων, το βρεφος δημιουργει τις γλωσσικες συναψεις που το διευκολυνουν στην κατανοηση και παραγωγη της σωστης προφορας της γλωσσας. Επομενως αν εχεις τετοιο σκοπο, ενημερωσου και δρασε απο τη στιγμη που θα γεννηθει. Εχω δει συναδελφους να το προσπαθουν οταν το παιδι ηταν πλεον 3-4 χρονων, με λαθος ισως τροπο, και το μικρο να αντιδρα και στην καλυτερη περιπτωση να μαθαινει καμια λεξουλα και κανενα τραγουδακι

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

κρεβατι σιγουρα το ριλαξ ο γιος μου δεν εκατσε καθολου η κορη μου λιγο κ το εχω για το τριτο.. θα δεις οταν μεγαλωσει το μωρο λιγο αν δεν ειναι υσηχο μην παρεις ρηλαξ. το παρκο το ειχα κ θα το εχω κ στο τριτο γιατι κ κοιμουντε κ παιζουν αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το παρεις αμεσως οταν γεννηθει.. εγω το πηρα γιατι πρεπει να ανεβοκατεβαινω σκαλα για να βλεπω το μωρο οταν ειναι στο κρεβατι του. οσο για το λικνο ωραιο μου αρεσει αλλα ειναι για λιγο καιρο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

αν δεν ειναι αδιακριτη η ερωτηση, τι ταμειο εχετε και ισως το εκοψαν το επιδομα?

ολα θα κοπουν ετσι ειπε ο γιατρος. κ το διαβασα κ στο ιντερνετ καπου.. δεν ξερω αν το κοψανε η θα το κοψουν. εχουμε της δεης.. το ικα εδηνε που ακουγα κοπελες 2500ε μετα απο καθε γεννα η δεη εδηνε 1000. δεν ειναι καλο ταμειο η δεη γιατι πληρωνεις ολους τους γιατρους κ με τις αποδηξεις σου δηνουν κατι λιγα η κ τιποτα. ειναι τα προνομιακα επιδοματα που λενε το τελευταιο καιρο οτι θα κοψουν..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κρεβατι σιγουρα το ριλαξ ο γιος μου δεν εκατσε καθολου η κορη μου λιγο κ το εχω για το τριτο.. θα δεις οταν μεγαλωσει το μωρο λιγο αν δεν ειναι υσηχο μην παρεις ρηλαξ. το παρκο το ειχα κ θα το εχω κ στο τριτο γιατι κ κοιμουντε κ παιζουν αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το παρεις αμεσως οταν γεννηθει.. εγω το πηρα γιατι πρεπει να ανεβοκατεβαινω σκαλα για να βλεπω το μωρο οταν ειναι στο κρεβατι του. οσο για το λικνο ωραιο μου αρεσει αλλα ειναι για λιγο καιρο..

Ναι, κρεβάτι εννοείται αλλά το θέμα είναι ότι δε θα χωράει στο δικό μας δωμάτιο. Κι εγώ δε θέλω να το έχουμε πολύ καιρό μαζί μας για να μην κακομάθει και δεν κοιμάται μετά μόνο του.. Αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να του πάρω λίκνο, έτσι δεν είναι; Που αλλού να το βάλω έστω και για 2 μήνες;

Ριλάξ θα μας δώσει μία φίλη μας έτσι κι αλλιώς, δεν θα το αγόραζα εγώ και ευτυχώς και καθισματάκι για το αυτοκίνητο και ρουχαλάκια (είναι αγορίστικα βέβαια και ακόμη δεν ξέρω το φύλο...). Αλλά νομίζω πως το πάρκο χρειάζεται για όταν είναι ξύπνιο και αρχίσει να στέκεται, σωστά;

Απλα σκεψου ποσο ξεκουραστα και φυσικα θα μαθει μια γλωσσα που οσο να 'ναι, ισως του φανει χρησιμη στο μελλον. Τα αγγλικα ειναι πανευκολα, το ξερω επειδη διδασκω και αγγλικα και βλεπω οτι τα παιδια δεν δυσκολευονται ιδιαιτερα να αποκτησουν ενα πολυ καλο επιπεδο. Τα γερμανικα ομως, αν δεν ειναι μητρικη σου η αν δεν εχεις ζησει χρονια εκει, δυσκολα τα κατακτας σε ικανοποιητικο βαθμο. Να του μιλας οσο ειναι στην κοιλια σου! Απο τη 18η εβδομαδα θα ακουει τη φωνη σου! Κι επισης διαβαζα ερευνες που ελεγαν οτι μεχρι 6 μηνων, το βρεφος δημιουργει τις γλωσσικες συναψεις που το διευκολυνουν στην κατανοηση και παραγωγη της σωστης προφορας της γλωσσας. Επομενως αν εχεις τετοιο σκοπο, ενημερωσου και δρασε απο τη στιγμη που θα γεννηθει. Εχω δει συναδελφους να το προσπαθουν οταν το παιδι ηταν πλεον 3-4 χρονων, με λαθος ισως τροπο, και το μικρο να αντιδρα και στην καλυτερη περιπτωση να μαθαινει καμια λεξουλα και κανενα τραγουδακι

Βέβαια, σκοπεύω να του μιλάω από τη στιγμή που θα γεννηθεί και έχω επιστρατεύσει και τη γιαγιά του για να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι για τη σωστή προφορά! Λες να αρχίσω και από τώρα στην κοιλιά; Εϊναι φοβερό πάντως το πόσο εύκολα μαθαίνουν 2 γλώσσες τα μωρά, το είδα και από μένα και την αδερφή μου. Και είναι κρίμα να μην μάθει μία γλώσσα που όπως λες είναι χρήσιμη και δύσκολη. Εγώ (νομίζω λόγω διγλωσσίας) έμαθα και πολύ εύκολα αγγλικά μετά.

εγω ψωνιζω απο τωρα λιγα λιγα πραγματα για το μωρο γιατι ειναι πιο οικονομικα απο το ιντερνετ.. σχεδον τελειωσα μονο εσωρουχακια θελω κ τελος κ αυτα οχι πολλα γιατι κανουν δωρα αλλα λογο που ειναι χειμωνας κ θα βρεχει λογικα συνεχεια πρεπει να παρω τουλαχιστον 5 τεμαχια ν αδω κ τι εχω απο τα προιγουμενα παιδια κ τελος..

εσεις εχετε θεμα υγρασιας? εμενα με ανησυχει κι αυτο...

σκεφτομουν να παρω ενα μικρο αφυγραντηρα που ειναι για 1 δωματιο μονο και κοστιζει 99 ευρω απλα μεταφερεται παντου

υπαρχουν και οι αλλοι που ειναι για ολοκληρο σπιτι αλλα κοστιζουν 300 -400 ευρω ισως και παραπανω και δεν θυμαμαι...

UzVGp2.png

Ναι, κρεβάτι εννοείται αλλά το θέμα είναι ότι δε θα χωράει στο δικό μας δωμάτιο. Κι εγώ δε θέλω να το έχουμε πολύ καιρό μαζί μας για να μην κακομάθει και δεν κοιμάται μετά μόνο του.. Αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να του πάρω λίκνο, έτσι δεν είναι; Που αλλού να το βάλω έστω και για 2 μήνες;

Ριλάξ θα μας δώσει μία φίλη μας έτσι κι αλλιώς, δεν θα το αγόραζα εγώ και ευτυχώς και καθισματάκι για το αυτοκίνητο και ρουχαλάκια (είναι αγορίστικα βέβαια και ακόμη δεν ξέρω το φύλο...). Αλλά νομίζω πως το πάρκο χρειάζεται για όταν είναι ξύπνιο και αρχίσει να στέκεται, σωστά;

μπορεις να παρεις καλαθουνα θα την χρειαστεις κ ειναι κ πιο οικονομικη απο το λικνο αν θες να το βγαλεις γρηγορα απο κοντα σου.. εγω ειχα καλαθι που ηταν απο του γιου μου το καροτσι κ οταν βγαινεις απο την κλινικη το εχεις εκει μεσα κ ειχα την μικρη στο καλαθι κατω στο πατωμα μεχρι να σαραντιση κ μετα την εβαλα στο κρεβατακι της... οσο για το παρκο δεν ειναι μονο για παιχνιδι κοιμουντε κ εκει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...