Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μωρε μια χαρα συνειδητοποιω οτι ειμαι εγκυος και δεν με εκνευριζει τπτ, δεν μου λειπει τπτ απο την προ εγκυμοσυνης εποχη (αυτον τον πονο στο πλευρο να μην ειχα), αλλα δεν εχω δεθει καθολου με το μωρο. Ισως φταιει που δεν το εχω νιωσει ακομα. Ισως αν το νιωσω να αρχισω να φερομαι και σα μανα λιγακι.

Κ εγω αυτο πιστευω...Μην αγχωνεσαι!Οταν θα τα παρουμε στην αγκαλια μας τοτε πιστευω αυτο που θα νιωσουμε θα ξεπερναει καθε προσδοκια!Εγω σου λεω ημουν χειροτερη..Εκνευριζομουν κιολας που στερουμαι πραγματα!Γαιδουρα τελειως!Τωρα εχω συνελθει!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ριτσακι και καλη αρχη στο κουτσουνακι σου!Εχεις διαβασματα φετος δλδ!Κουραγιο!χαχαχα:P:p:p:p

ευχαριστω πολυ!!! ναι διαβασμα αααααααχχχχχ!! κουραγιο κ υπομονη αχ που να την βρω???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

νιωθω κουρασμενη ξυπνησα απο τις 7 πηγα σχολειο στις 8 κ μεχρι τις 11 ημουν ορθια, ηρθα εβαλα πλυντηριο μαγειρεψα τωρα πρεπει να απλωσω κ ειναι χαμος απο παχνιδια κ πιατα απλυτα, αχ ποσο χανουμε τις δυναμεις μας, μαζευα πριν κ ειχα λαχανιασει κ μου λεει ο γιος μου γιατι κανεις ετσι?? κ ακομη ειναι νωρις ειναι δυσκολο τελικα με 2 παιδια κ ενα στη κοιλια!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κ εγω αυτο πιστευω...Μην αγχωνεσαι!Οταν θα τα παρουμε στην αγκαλια μας τοτε πιστευω αυτο που θα νιωσουμε θα ξεπερναει καθε προσδοκια!Εγω σου λεω ημουν χειροτερη..Εκνευριζομουν κιολας που στερουμαι πραγματα!Γαιδουρα τελειως!Τωρα εχω συνελθει!

Marita απο οτι βλεπω ουτε κι εσυ το εχεις νιωσει το μωρουλι σου ε? Να παρηγοριεμαι που δεν ειμαι η μονη (αν και η μονη σε τοσο προχω εβδομαδα). Σε 2-3 βδομαδες ειπε ο γιατρος, αναμενουμε στο ακουστικο μας μεχρι τοτε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

ριτσα....πολυ τρεξιμο εχεις ριξει....παπαπα....!!μαλλον μου φαινεται θα τεμπελιασω για τους υπολοιπους μηνες κ δεν θα κανω τιποτα...αχαχαχα!!

impatient κ εγω μεχρι να αρχισω να νιωθω τις κλωτσιες του δεν ενιωθα καν την εγκυμοσυνη..ενιωθα κακουργα που δεν μου εβγαινε ουτε να χαιδεψω την κοιλιτσα μου ....ουτε να μιλησω....ουτε τιποτα...μετα τις πρωτες κλωτσιες αρχισα να χαζοχαμογελαω...κ να κανω πραγματα ασυναισθητα για το μωρακι που δεν εκανα πριν...!οποτε μην σκας βλεπεις κ η μαριτα σε ιδια κατασταση ηταν..εκνευριζοταν κιολας..μολις το παρεις πρεφα οτι κλωτσαει θα γελας κ εσυ ολη την ωρα...κ θα λες με καμαρι για τις κλωτσιτσες./..!!

Jr39p2.png

ριτσα....πολυ τρεξιμο εχεις ριξει....παπαπα....!!μαλλον μου φαινεται θα τεμπελιασω για τους υπολοιπους μηνες κ δεν θα κανω τιποτα...αχαχαχα!!

impatient κ εγω μεχρι να αρχισω να νιωθω τις κλωτσιες του δεν ενιωθα καν την εγκυμοσυνη..ενιωθα κακουργα που δεν μου εβγαινε ουτε να χαιδεψω την κοιλιτσα μου ....ουτε να μιλησω....ουτε τιποτα...μετα τις πρωτες κλωτσιες αρχισα να χαζοχαμογελαω...κ να κανω πραγματα ασυναισθητα για το μωρακι που δεν εκανα πριν...!οποτε μην σκας βλεπεις κ η μαριτα σε ιδια κατασταση ηταν..εκνευριζοταν κιολας..μολις το παρεις πρεφα οτι κλωτσαει θα γελας κ εσυ ολη την ωρα...κ θα λες με καμαρι για τις κλωτσιτσες./..!!

απλα διαβαζω εσας τις υπολοιπες και νιωθω πολυ αναισθητη! Που θα παει, θα ερθει η ωρα που θα προηγηθω (λογω καισαρικης) και μετα θα διαβαζετε εσεις για το μωρο μου και θα σας τρεχουν τα σαλια!!!! Θα παρω το αιμα μου πισω λεμε!!

ευχαριστω πολυ!!! ναι διαβασμα αααααααχχχχχ!! κουραγιο κ υπομονη αχ που να την βρω???

θα σε βοηθησει λιγο και ο αντρας σου με το διαβασμα, μη τα παρεις ολα πανω σου. Εσυ θα εχεις το μωρακι, δεν εχεις 10 χερια να ασχολεισαι με τα παντα.. Ζητα βοηθεια κι απο τους δικους σου αν τους εχεις κοντα

Marita απο οτι βλεπω ουτε κι εσυ το εχεις νιωσει το μωρουλι σου ε? Να παρηγοριεμαι που δεν ειμαι η μονη (αν και η μονη σε τοσο προχω εβδομαδα). Σε 2-3 βδομαδες ειπε ο γιατρος, αναμενουμε στο ακουστικο μας μεχρι τοτε!

Οχι δεν την εχω νιωσει!Κ εμενα σε κανα δυο εβδομαδες μου ειπε η γιατρος μου θα αρχισω να το αισθανομαι!Αντε να δουμε!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ετσι θα παρεις το αιμα σου πισω που λεει κ ο κιαμος....αχαχαχα..!!κ εμεις θα περιμενουμε να γεννησουμε κ εσυ θα το εχεις αγκαλιτσα σου κ θα μας κανεις νια νια νια νια...ζηλια ψωραααααα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:αμεεεεε!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτα!Εγω κοριτσια σας λεω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!Αφου καποιες φορες σκεφτομουν τι μανα θα γινω αν εκνευριζομαι απο τωρα για καποιες μικρες θυσιες που πρεπει να κανω!Αφηστε που ενιωθα τρελες τυψεις που καποιες κοπελες δυσκολευονται να μεινουν εγκυος και εμενα που μου ηρθε τοσο ευκολα παραπονιεμαι για αυτες τις βλακειες!ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!Τωρα ομως ολο χαζευω την κοιλια μου και χαζογελαω!Τη φανταζομαι οταν θα γεννηθει,μεχρι και το γαμο της εχω φανταστει!Αφηστε κοριτσια...τελειως αλλοπροσαλη!Απο το ενα ακρο στο αλλο!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ετσι θα παρεις το αιμα σου πισω που λεει κ ο κιαμος....αχαχαχα..!!κ εμεις θα περιμενουμε να γεννησουμε κ εσυ θα το εχεις αγκαλιτσα σου κ θα μας κανεις νια νια νια νια...ζηλια ψωραααααα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:αμεεεεε!!!

ναι, κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου για να παρω τη ρεβανς!!! Εκτος αν με δειτε να μπαινω μεσα και να σας λεω "εχω να κοιμηθω μια βδομαδα, κλαιει συνεχεια, κανει κακα και εμετο παντου, τι τυχερες που ειστε που τα εχετε ακομα στην κοιλια σας!"

μπα το 1ο που λες θα γινει Impatient....θα ειναι ακομα κ τα ξενυχτια τα ομορφοτερα απο ολα τα ξενυχτια.....μην σκας....ολα τελεια θα ειναι....κ θα ξεκινησουν σε λιγες μερες που θα κλωτσησει τα ΤΕΛΕΙΑ......ΚΟΙΤΑ η Μαριτα τι ασπλαχνη μανα ενιωθε κ πως κανει τωρα...!:tongue::tongue:

σχολαω σε 10 λεπτακια οποτε χαιρετω κ οταν ετοιμαστει κ η πιτα θα μπω παλι πρωτα ο θεος.....αρκει να προλαβω πριν ερθουν οι επισκεπτες αλλιως αυριο...!φιλακιαααα!:cool::cool:

Jr39p2.png

μπα το 1ο που λες θα γινει Impatient....θα ειναι ακομα κ τα ξενυχτια τα ομορφοτερα απο ολα τα ξενυχτια.....μην σκας....ολα τελεια θα ειναι....κ θα ξεκινησουν σε λιγες μερες που θα κλωτσησει τα ΤΕΛΕΙΑ......ΚΟΙΤΑ η Μαριτα τι ασπλαχνη μανα ενιωθε κ πως κανει τωρα...!:tongue::tongue:

σχολαω σε 10 λεπτακια οποτε χαιρετω κ οταν ετοιμαστει κ η πιτα θα μπω παλι πρωτα ο θεος.....αρκει να προλαβω πριν ερθουν οι επισκεπτες αλλιως αυριο...!φιλακιαααα!:cool::cool:

καλο μεσημερι! και καλη επιτυχια με την πιτα

ναι, κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου για να παρω τη ρεβανς!!! Εκτος αν με δειτε να μπαινω μεσα και να σας λεω "εχω να κοιμηθω μια βδομαδα, κλαιει συνεχεια, κανει κακα και εμετο παντου, τι τυχερες που ειστε που τα εχετε ακομα στην κοιλια σας!"

diαβαζα , διαβαζα, διαβαζα και δεν σχολιαζα αλλα μολις διαβασα αυτο το μηνυμα πεθανα στα γελια!!! δεν μπορουσα να μην σχολιασω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εισαι τρελη το ξερεις????χααχαχαχαχαχαχαχα

τι ζωδιο εισαι εσυ???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...