Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

το δωματιο του μπεμπινο μας....το φανταζομαστε καπως ετσι....με πολυ δουλεια δικη μου του μπαμπακουλη κ του μπαμπα μου πιστευω θα βγει τελειο αν οντως ειναι αγορακι οπως ακουγεται....αχαχαχαχα!!

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%82+%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%B1%CF%82&num=10&hl=el&biw=1219&bih=368&tbm=isch&tbnid=zhzN70ka4a6qRM:&imgrefurl=http://www.eimaimama.gr/2010/04/blog-post_29-7.html&docid=t6jsdvGOkGc7NM&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_712QZYjLt60/S9nU_xpG1HI/AAAAAAAAAgM/VwCuCFfQ3i4/s1600/prince1.jpg&w=604&h=453&ei=ivtOUICxH8rUtAaFxoGwAg&zoom=1&iact=hc&vpx=464&vpy=72&dur=1203&hovh=194&hovw=259&tx=162&ty=176&sig=113642113765358050661&page=2&tbnh=114&tbnw=149&start=20&ndsp=25&ved=1t:429,r:20,s:20,i:196

διδυμακι μου , σου ειχα πει οτι σκεφτομουν αρχικα τον μικρο πριγκιπα ε?

τελικα ομως αλλαξα γνωμη

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατια κ εγω θα βαλω το χερακι μου...δεν γινεται να μεινω απραγη κ να κοιταζω....κ αν τελικα ειναι κοριτσακι θα το γεμισω με τις νεραιδες μου τις μινιατουρες κ θα του ζωγραφισουμε κ ενα νεραιδοχωριο.....χεχεχε.....αν κ πριγκηπακο το κοβω..ηδη το παραμμυθακι το εχω απο δωρο του μπαμπα πριν καν μεινω εγκυος..κ τωρα του το διαβαζουμε παρεουλα κ κλωτσαει....χεχεχε..!:cool:

δεν το πιστευω! τι θα γινει με μας μου λες???

νεραιδες και νεραιδοχωρα σκεφτομουν για κοριτσι!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

μπραβο ριτσακι! καλη αρχη!!! ...πως περναν τα χρονια, ε??? το καταλαβες? ...σε 6 χρονια θα χουμε κι εμεις πρωτακι! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευχαριστουμε!!! μπα περασανε τα χρονια κ του χρονου θα παει κ η μικρη πρωνηπιο! θα περασουν κατια μου τα χρονια κ θα εχεις κ εσυ ενα πρωτακι κ ευχομαι να κανεις κ αλλα παιδια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσια!!! σημερα ειχαμε αγιασμο αγορασαμε κ τα σχολικα απο αυριο τους δηνουν βιβλια κ ξεκινανε κανονικα!!! ολες καλα απο οτι προλαβα να διαβασω!!

καλη αρχη με πολλες επιτυχιες ριτσα μου!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Αστα did μου ξεφτιλα εχω γινει!Αφου και η κουμπαρα μου,μου λεει μπορεις να μην ασχολησαι ολο με την κοιλια σου και να με ακουσεις που σου μιλαω?χαχαχα!Σκεφτειτε οτι αυτη ειναι στον ογδοο τωρα!:P:p:p

Εγω παλι ρε κοριτσια, πληρη αναισθησια. Ουτε χαιδευω την κοιλια μου, ουτε του μιλαω του μωρου ουτε τπτ. Ειχα πει οτι θα του διαβαζω, το εκανα 2 μερες και μετα βαρεθηκα. Τρυφεροτητα μου βγαινει μονο οταν το βλεπω στον υπερηχο, κατα τα αλλα το εχω στο γραψιμο το καημενο

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ευχαριστουμε!!! μπα περασανε τα χρονια κ του χρονου θα παει κ η μικρη πρωνηπιο! θα περασουν κατια μου τα χρονια κ θα εχεις κ εσυ ενα πρωτακι κ ευχομαι να κανεις κ αλλα παιδια!!

ευχαριστω, κοπελα μου! να δινουν ο Θεος και η Παναγια την ευλογια τους σε ολα τα σπιτια, σε ολα τα ανδρογυνα, σε ολες τις γυναικες ...και μαζι με ολους και σε μας!!!

δεν εκανε ντροπες ο γιος? πως του φανηκε? γνωρισε παιδακια?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα ritsa....με το καλο κ πολλες επιτυχιες το μαθητουδι σου....ευχομαι τα καλυτερα...!!κ καλη αρχη...!!

διδυμακι μου οχι δεν το θυμαμαι με τον μικρο πριγκηπα αλλα δεν μου κανει εντυπωση πια....αχαχαχαχαχα...!!!ουτε για τις νεραιδες....!!εεε ρε γελια...!!!διαβασα κ εγω για το υδροχοακι κ οντως θα καλοπερασουμε...αχαχαχα!!κ να φανταστεις οτι κ το βαφτηστηρι μου κ ο κουμπαρος μου κ ο ξαδερφος μου κ ολους τους ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση.....χαχαχαχαχα!!μαλλον μεγαλωνοντας το μωρουλι θα αλλαξω γνωμη...αχαχαχα!θα αρχισω να εχω εκτιμηση στις μαμαδες τους.....αχαχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

Εγω παλι ρε κοριτσια, πληρη αναισθησια. Ουτε χαιδευω την κοιλια μου, ουτε του μιλαω του μωρου ουτε τπτ. Ειχα πει οτι θα του διαβαζω, το εκανα 2 μερες και μετα βαρεθηκα. Τρυφεροτητα μου βγαινει μονο οταν το βλεπω στον υπερηχο, κατα τα αλλα το εχω στο γραψιμο το καημενο

χαχαχα!Ετσι ημουν εγω στην αρχη!Μεχρι να ερθει η ωρα να παω στη γιατρο ουτε που θυμομουν οτι ειμαι εγκυος!Ασε που εκνευριζομουν κιολας που δεν μπορουσα να κανω ολα αυτα που εκανα πριν...!(γυμναστηριο,βολτα με τις φιλες για ποτακι.τσιγαρο,τις δουλειες μου)Τωρα που εχει μεγαλωσει η κοιλια μου και εμαθα και φυλο εχω αρχισει να συνηδητοποιω πληρως τι μου συμβαινει!Μαλλον ετσι ειμαστε οι σημερινες μοντερνες μαμαδες!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλημερα κοριτσια!!! σημερα ειχαμε αγιασμο αγορασαμε κ τα σχολικα απο αυριο τους δηνουν βιβλια κ ξεκινανε κανονικα!!! ολες καλα απο οτι προλαβα να διαβασω!!

Καλημερα ριτσακι και καλη αρχη στο κουτσουνακι σου!Εχεις διαβασματα φετος δλδ!Κουραγιο!χαχαχα:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

χαχαχα!Ετσι ημουν εγω στην αρχη!Μεχρι να ερθει η ωρα να παω στη γιατρο ουτε που θυμομουν οτι ειμαι εγκυος!Ασε που εκνευριζομουν κιολας που δεν μπορουσα να κανω ολα αυτα που εκανα πριν...!(γυμναστηριο,βολτα με τις φιλες για ποτακι.τσιγαρο,τις δουλειες μου)Τωρα που εχει μεγαλωσει η κοιλια μου και εμαθα και φυλο εχω αρχισει να συνηδητοποιω πληρως τι μου συμβαινει!Μαλλον ετσι ειμαστε οι σημερινες μοντερνες μαμαδες!:P:p:p:p

μωρε μια χαρα συνειδητοποιω οτι ειμαι εγκυος και δεν με εκνευριζει τπτ, δεν μου λειπει τπτ απο την προ εγκυμοσυνης εποχη (αυτον τον πονο στο πλευρο να μην ειχα), αλλα δεν εχω δεθει καθολου με το μωρο. Ισως φταιει που δεν το εχω νιωσει ακομα. Ισως αν το νιωσω να αρχισω να φερομαι και σα μανα λιγακι.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

...σε οσες αρεσουν τα ζωδια, ριξτε μια ματια εδω!

http://www.heliofoto.gr/gr/paidiki.htm

Το διαβασα!Ε ρε τι εχουμε να τραβηξουμε!Τουλαχιστον τα παιδακια μας θα ειναι ευφυη και πολυ προχωρημενα στο μυαλο!Ελπιζω αυτα τα χαρισματα να τα χρησιμοποιουν στο σχολειο και στο διαβασμα τους και οχι στο να ανακαλυπτουν νεους τροπους σκανταλιας!Εγω και με μπαμπα υδροχοο κλαφτε με!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ευχαριστω, κοπελα μου! να δινουν ο Θεος και η Παναγια την ευλογια τους σε ολα τα σπιτια, σε ολα τα ανδρογυνα, σε ολες τις γυναικες ...και μαζι με ολους και σε μας!!!

δεν εκανε ντροπες ο γιος? πως του φανηκε? γνωρισε παιδακια?

ντρεποτανε δεν εφευγε απο διπλα μου κ οταν μπηκανε στην ταξη τους για μιση ωρα δεν ηθελε κ οταν βγηκε του αρεσε, για να δουμε!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα ritsa....με το καλο κ πολλες επιτυχιες το μαθητουδι σου....ευχομαι τα καλυτερα...!!κ καλη αρχη...!!

διδυμακι μου οχι δεν το θυμαμαι με τον μικρο πριγκηπα αλλα δεν μου κανει εντυπωση πια....αχαχαχαχαχα...!!!ουτε για τις νεραιδες....!!εεε ρε γελια...!!!διαβασα κ εγω για το υδροχοακι κ οντως θα καλοπερασουμε...αχαχαχα!!κ να φανταστεις οτι κ το βαφτηστηρι μου κ ο κουμπαρος μου κ ο ξαδερφος μου κ ολους τους ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση.....χαχαχαχαχα!!μαλλον μεγαλωνοντας το μωρουλι θα αλλαξω γνωμη...αχαχαχα!θα αρχισω να εχω εκτιμηση στις μαμαδες τους.....αχαχαχα!!:D:D

ευχαριστω πολυ!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...