Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

στον αδερφο μου εσπασαν τα νερα κ πηγε στο νοσοκομειο κ πηγαν να πεθανουν κ οι 2 απο μυκωνιο...κ ενω περασε ολους τους πονους...την εβαλαν εκτακτως για καισαρικη γιατι φοβηθηκε ο γιατρος επειδη ηταν αγορακι μην σκασει(η μανα μου δεν ηθελε να μαθει το φυλλο σε κανενα απο τα 2 της παιδια...επειδη δυσκολευτηκε πολυ να μεινει εγκυος...κ της εδιναν λιγες ελπιδες για να μεινει εγκυος φυσιολογικα...κ τελικα τα καταφερε απλως χωρις αγχος κ στους 2)

σε εμενα ειχε αποκολληση,,.,ειχαν κανει λαθος οι γιατροι κ της ελεγαν οτι δεν ειμαι αρτιμελης (δεν ειχα χερια ελεγαν κ γι αυτο ειμαι ταμενη στο 2ο μου ονομα)κ ηταν ετοιμη να με ριξει....μετα τελικα διαπιστωθηκε το λαθος...κ επρεπε να μεινει στο κρεβατι..αλλα επειδη ειχε τρεξιματα με τον μπαμπα μου σε νοσοκομεια για χειρουργειο στην καρδια κ δεν εκατσε καθολου ξαπλα....κ τελικα με γεννησε με καισαρικη εκτακτως 8 μηνων γιατι ενιωθε οτι πεφτω....αχαχαχαχα!!!δεν με νοιαζει να ταλαιπωρηθω απο θεμα χρονου κ ωρας.....απλα να πανε ολα ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΟΠΩΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

πως το καταλαβαν αυτο με το μυκωνιο?

και με εσενα >???εισαι πολυ μικρουλα???

σε εμενα δεν υπηρχε υπερηχος ενα χωνι ειχαν!

ουτε φυλο ηξεραν, ουτε αποκολλησεις εβλεπαν

μαντεψια ολα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο θεος μας δινει τοσο πονο οσο αντεχουμε....αυτο εχω μαθει εγω τοσα χρονια....!!ο πονος μας κανει πιο δυνατους κ πιο ετοιμους.....για οτι θα ερθει...!!κ πιο συγκρατημενους...!!

συμφωνω, δυστυχως ετσι ειναι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi κ μετα λες για εμενα...αχαχαχα!!οσο για τις κλωτσιες μαλλον κλωτσα για να μας δειξει οτι του αρεσουν τα χαδακια μας αφου δν εχει αλλο τροπο να μας το δειξει.....χεχεχε...!!κ εγω ελεγα με καμαρι οτι κλωτσαει μονο εμενα κ τον αμορε κ αυτο οποιος βαζει το χερι του τον κλωτσα...ουφφφφ!!:D:D:Dκοινωνικο το παιδι απο την κοιλια της μαμας του..α.αχαχαχα!

Jr39p2.png

πως το καταλαβαν αυτο με το μυκωνιο?

και με εσενα >???εισαι πολυ μικρουλα???

σε εμενα δεν υπηρχε υπερηχος ενα χωνι ειχαν!

ουτε φυλο ηξεραν, ουτε αποκολλησεις εβλεπαν

μαντεψια ολα!

Στην αδερφη μου που ειναι του 89, ειχε κανει η μαμα μου τον πρωτο υπερηχο στον 8ο μηνα και της ειχαν πει αγορι.. Επλυνε κι αυτη τα μπλε και βγηκε ενας κοριτσαρος! Σε μενα επειδη ηταν Βορεια Αφρικη, η εξεταση γινοταν με το χερι! Και μετα με το χωνι που λεει h didi

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

didi κ μετα λες για εμενα...αχαχαχα!!οσο για τις κλωτσιες μαλλον κλωτσα για να μας δειξει οτι του αρεσουν τα χαδακια μας αφου δν εχει αλλο τροπο να μας το δειξει.....χεχεχε...!!κ εγω ελεγα με καμαρι οτι κλωτσαει μονο εμενα κ τον αμορε κ αυτο οποιος βαζει το χερι του τον κλωτσα...ουφφφφ!!:D:D:Dκοινωνικο το παιδι απο την κοιλια της μαμας του..α.αχαχαχα!

αχαχαχ το ιδιο κανει κι εμενα!! κλωτσαει οποιον βαλει το χερι του

φοβαμαι μη δεν ειναι κοινωνικος και ειναι αντιδραστικος....

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

didi μου οταν ημουν εγω υπηρχαν κανονικα οι υπερηχοι...οχι με την συχνοτητα κ την ευκολια που τους κανουμε τωρα αλλα υπηρχαν....ειμαι 24....!!κ ομως απο τοτε λαθη...το μυκωνιο δεν ξερω πως το καταλαβαν να σου πω την αληθεια....θα σε γελασω...!!!μπορει κ να μου εχει πει η μαμα μου κ να εχω ξεχασει....αχαχαχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

Στην αδερφη μου που ειναι του 89, ειχε κανει η μαμα μου τον πρωτο υπερηχο στον 8ο μηνα και της ειχαν πει αγορι.. Επλυνε κι αυτη τα μπλε και βγηκε ενας κοριτσαρος! Σε μενα επειδη ηταν Βορεια Αφρικη, η εξεταση γινοταν με το χερι! Και μετα με το χωνι που λεει h didi

ναι κι εμενα η αδερφη μου του 88 και ειχε παει σε αλλον γιατρο λογω οτι ειχε δει αιμα και εκεινος ειχε υπερηχο και εκανε η μαμα μου 1-2 υπερηχους νομιζω της ειπαν να της πει φυλο και δεν ηθελε...

δεν θυμαμαι και καλα

UzVGp2.png

ο δικος μου, μωρε, οταν εχει κοσμο και φασαρια δεν κλωτσαει... ουτε οταν βαζουν ξενοι το χερι στην κοιλια! εμας κλωτσαει οταν σταματησουν τα χαδια... μαλλον θα βγει ζουζουνιαρης!!! :tongue::tongue::tongue: αλλα κι οταν του μιλαω κλωτσαει... οταν πω "ριξε μια καλη, μιχαλιω, να σ ακουσει η γιαγια" τσουπ! :P:p:p θα ναι και υπακουος...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi μου οταν ημουν εγω υπηρχαν κανονικα οι υπερηχοι...οχι με την συχνοτητα κ την ευκολια που τους κανουμε τωρα αλλα υπηρχαν....ειμαι 24....!!κ ομως απο τοτε λαθη...το μυκωνιο δεν ξερω πως το καταλαβαν να σου πω την αληθεια....θα σε γελασω...!!!μπορει κ να μου εχει πει η μαμα μου κ να εχω ξεχασει....αχαχαχαχα!!:D:D

μα αυτοι οι αντρες να χ*ζουν οποτε θελουν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

ο δικος μου, μωρε, οταν εχει κοσμο και φασαρια δεν κλωτσαει... ουτε οταν βαζουν ξενοι το χερι στην κοιλια! εμας κλωτσαει οταν σταματησουν τα χαδια... μαλλον θα βγει ζουζουνιαρης!!! :tongue::tongue::tongue: αλλα κι οταν του μιλαω κλωτσαει... οταν πω "ριξε μια καλη, μιχαλιω, να σ ακουσει η γιαγια" τσουπ! :P:p:p θα ναι και υπακουος...:tongue::tongue::tongue:

το ζουζουνι μου!!!!433965qzur0la2nd.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

το μηκωνιο ειναι τα πρωτα κακακια του μωρου... και συνηθως τα κανει μεσα σε 24 ωρες απτη γεννηση. αν τα κανει νωριτερα, λογω στρες ή καθυστερουμενου τοκετου, μπορει να δημιουργησουν προβλημα και στη μαμα και στο μωρο... το παιρνουν χαμπαρι αμεσα, αν παρακολουθουν με υπερηχους...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το μηκωνιο ειναι τα πρωτα κακακια του μωρου... και συνηθως τα κανει μεσα σε 24 ωρες απτη γεννηση. αν τα κανει νωριτερα, λογω στρες ή καθυστερουμενου τοκετου, μπορει να δημιουργησουν προβλημα και στη μαμα και στο μωρο... το παιρνουν χαμπαρι αμεσα, αν παρακολουθουν με υπερηχους...

ναι το ηξερα τι ειναι αλλα νομιζα το κανουν μετα τη γεννα

οχι και μεσα στην κοιλια!!!:shock::shock::shock:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...