Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

KAΛΗΜΕΡΑ mpiskotaki...αντε καλο αγιασμα κ εσυ....αχαχαχαχαχα!!!

κατια καλημερα κ σε εσενα....κ να ηθελε να ακουμπησει το στηθος μου ο οποιοσδηποτε δεν θα μπορουσε γιατι η πρωτη μου αντιδραση θα ηταν να τον χτυπησω....χαχαχαχαχα!!ετσι πονουσε σε καθε μου περιοδο κ το εχει μαθει πλεον ο αμορε κ ουτε πλησιαζει την περιοχη...!ειχα πει στον γιατρο για το οτι ποναει παρα πολυ κ μου ειχε πει οτι ειναι λογικο...κ ισως κ δω σταγονες...μεχρι τωρα κοριτσια εχω ακριβως οτι εγκυμοσυνη ειχε κ η μαμα μου...ολοιδια....αχαχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ανωμαλιαρικα ονειρα κ εσυ impatient ε??εγω εχω δει οτι να ναι αυτες τις...μμεχρι κ οτι με πυροβολησαν κατι πιτσιρικαδες εν ψυχρω στο κεφαλι κ πεθανα.....αλλα πλεον δεν δινω σημασια...ξυπναω κ γελαω..

παντως σε ολα οσα ειπες που ειναι απο ορμονες οπως ολοι λενε το πρασινο ειναι ελπιδα κ χαρα.....!!αχαχαχα...τα αλλα αστα στην ακρη...!:P:p

Jr39p2.png

KAΛΗΜΕΡΑ mpiskotaki...αντε καλο αγιασμα κ εσυ....αχαχαχαχαχα!!!

κατια καλημερα κ σε εσενα....κ να ηθελε να ακουμπησει το στηθος μου ο οποιοσδηποτε δεν θα μπορουσε γιατι η πρωτη μου αντιδραση θα ηταν να τον χτυπησω....χαχαχαχαχα!!ετσι πονουσε σε καθε μου περιοδο κ το εχει μαθει πλεον ο αμορε κ ουτε πλησιαζει την περιοχη...!ειχα πει στον γιατρο για το οτι ποναει παρα πολυ κ μου ειχε πει οτι ειναι λογικο...κ ισως κ δω σταγονες...μεχρι τωρα κοριτσια εχω ακριβως οτι εγκυμοσυνη ειχε κ η μαμα μου...ολοιδια....αχαχαχα!!:D:D

...το λεω γιατι οι αντρες ειναι... αψυχολογητοι! εμας απτην αρχη απαγορευεται το σεξ, αλλα ετσι οπως εχω πρηστει στο στηθος (η μπισκοτακι Παμελα κι εγω Ντολυ παρτον!) ολο και το "γυροφερνει" ο αντρουλης μου... ευτυχως μετα τον 6ο δεν ποναει πλεον, παρα μονο αν π.χ. κοιμηθω χωρις σουτιεν! κορη της μαμας δηλαδη 100%!!! ολα να ναι καλα και οι πονοι στο στηθος... λεπτομεριες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ανωμαλιαρικα ονειρα κ εσυ impatient ε??εγω εχω δει οτι να ναι αυτες τις...μμεχρι κ οτι με πυροβολησαν κατι πιτσιρικαδες εν ψυχρω στο κεφαλι κ πεθανα.....αλλα πλεον δεν δινω σημασια...ξυπναω κ γελαω..

παντως σε ολα οσα ειπες που ειναι απο ορμονες οπως ολοι λενε το πρασινο ειναι ελπιδα κ χαρα.....!!αχαχαχα...τα αλλα αστα στην ακρη...!:P:p

μωρε δεν με συγχιζουν τα ονειρα, ισα ισα χαιρομαι που επιτελους καταλαβε και το υποσυνειδητο οτι περιμενουμε μωρακι. ειδα και το what to expect when you're expecting προχτες και οσο να 'ναι, επηρεαστηκα, εξ ου και τα "σπρωξε σπρωξε". παντως για τεταρτη φορα χτες στον υπνο μου το μωρο ηταν κοριτσακι ενω ολοι μου λενε θα κανω αγορι και ο μπαμπας και η αδερφη μου και μια φιλη ειδαν στον υπνο τους οτι θα ειναι αγορι...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα!!

impatient μου μηπως το πλακωνεις στον υπνο σου?

εμενα κοριτσια το μεγεθοε μου ηταν 75Β και τωρα εχει γινει80C αλλα σταματησε να πριζεται(νομιζω , αφου δεν ποναει πια αλλο)

barboula εγκος εισαι χαλαρωσε και λιγο!

το ιδιο κι εσυ μπισκοτακι!! ακους εκει γενικη!!καλη αρχη στον μικρουλη σου!!! πιπιλα γιοκ τελος?? τα καταφερατε???

κατια μου ολα καλα? τι κανει ο μιχαλιως μας???

το ονειρο που με ξυπνησε σημερα: καθομουν διπλα στην αδερφη μου και αναβει τσιγαρο(η αδερφη μου δεν καπνιζει) και την επιασα στο ξυλο που καπνιζει διπλα σε εγκυο και δεν σεβεται το ανηψακι της

ειχα πολλα νευρα και μου ανεβηκε η πιεση και ξυπνησα για να μην αγχωνω και αδικα τον μικρο Ακη(για ενα ονειρο!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι κορη της μαμας οπως ακριβως το ειπες....ακριβως τα ιδια ολα απο την αρχη...!!μονο εγω ελπιζω να γεννησω πιο ευκολα απο την μαμα οταν ερθει η ωρα....πρωτα ο θεος....!!!:D:Dοχι εμενα ενταξει εχει γινει απαγορευτικη ζωνη κ το καταλαβαινει απο μονος του κ ειναι μονο ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ......γιατι εχουν γινει κ εμενα .....να πω κ εγω jessica biel με simpson μαζι....αχααχ!!:D:D

Jr39p2.png

καλημερα didi μου! ολα καλα εμεις! ο μιχαλιος μου ξυπναει πρωινος πολυ και αρχιζει τα πειραγματα στη μαμα! μου ριξε μια δυνατη 6:30, μαλλον για να αλλαξω πλευρο... μετα κοιμηθηκε ξανα μεχρι τις 8:00 που μας ξυπνησε ο μπαμπας μας για να παει στη δουλεια και ηθελε να τον ακουσει... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: εσεις? κλωτσατε?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα didi ενταξει δεν ξεθεωθηκα κιολας....με διαλειμματα οσο λειπει ο αμορες....μετα με βοηθαει κ εκεινος φουλ κ φωναζει οπως εσυ...αχαχαχα!!μην φανταστεις οτι ειμαι συνεχεια ετσι με πιανει Κ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΜΟΥ....κ αν με πιασει δεν κουναω....!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ωραιο ονειρο κ εσυ didi....μπραβο μας...

Jr39p2.png

ναι ναι κορη της μαμας οπως ακριβως το ειπες....ακριβως τα ιδια ολα απο την αρχη...!!μονο εγω ελπιζω να γεννησω πιο ευκολα απο την μαμα οταν ερθει η ωρα....πρωτα ο θεος....!!!:D:Dοχι εμενα ενταξει εχει γινει απαγορευτικη ζωνη κ το καταλαβαινει απο μονος του κ ειναι μονο ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ......γιατι εχουν γινει κ εμενα .....να πω κ εγω jessica biel με simpson μαζι....αχααχ!!:D:D

ολα καλα θα πανε, βρε και στη γεννα... ταλαιπωρηθηκε η μαμα σου? εκανε πολλες ωρες? εγω σκεφτομαι μονο να ερθει εκεινη η ωρα μετα τις 36 εβδ και αν ταλαιπωρηθουμε και λιγο ή πονεσουμε, θα χουμε τετοια χαρα με το μωρο αγκαλια, που θα τα ξεχασουμε ολα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Βλεπω ολες μας ηθικο ακμαιοτατο!Εμενα το στηθος μου εχει πρηστει αλλα για να ειμαι ειλικρινης ο εντονος πονος που ειχα,εχει περασει!Ποναει ακομα αλλα οχι οπως στο πωτο τριμηνο!Α κατι αλλο που ηθελα να σας ρωτησω ρε κοριτσια...Πολλες φορες αν φτερνιστω η μου ερθει αναγουλα νιωθω για δευτερολεπτα κατι μικρα τσιμπηματακια στο στηθος!Τα νιωθετε και εσεις?barboula και mpiskotaki απορω που βρηκατε την ορεξη για δουλεις!Εγω και μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

στον αδερφο μου εσπασαν τα νερα κ πηγε στο νοσοκομειο κ πηγαν να πεθανουν κ οι 2 απο μυκωνιο...κ ενω περασε ολους τους πονους...την εβαλαν εκτακτως για καισαρικη γιατι φοβηθηκε ο γιατρος επειδη ηταν αγορακι μην σκασει(η μανα μου δεν ηθελε να μαθει το φυλλο σε κανενα απο τα 2 της παιδια...επειδη δυσκολευτηκε πολυ να μεινει εγκυος...κ της εδιναν λιγες ελπιδες για να μεινει εγκυος φυσιολογικα...κ τελικα τα καταφερε απλως χωρις αγχος κ στους 2)

σε εμενα ειχε αποκολληση,,.,ειχαν κανει λαθος οι γιατροι κ της ελεγαν οτι δεν ειμαι αρτιμελης (δεν ειχα χερια ελεγαν κ γι αυτο ειμαι ταμενη στο 2ο μου ονομα)κ ηταν ετοιμη να με ριξει....μετα τελικα διαπιστωθηκε το λαθος...κ επρεπε να μεινει στο κρεβατι..αλλα επειδη ειχε τρεξιματα με τον μπαμπα μου σε νοσοκομεια για χειρουργειο στην καρδια κ δεν εκατσε καθολου ξαπλα....κ τελικα με γεννησε με καισαρικη εκτακτως 8 μηνων γιατι ενιωθε οτι πεφτω....αχαχαχαχα!!!δεν με νοιαζει να ταλαιπωρηθω απο θεμα χρονου κ ωρας.....απλα να πανε ολα ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΟΠΩΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

Jr39p2.png

στον αδερφο μου εσπασαν τα νερα κ πηγε στο νοσοκομειο κ πηγαν να πεθανουν κ οι 2 απο μυκωνιο...κ ενω περασε ολους τους πονους...την εβαλαν εκτακτως για καισαρικη γιατι φοβηθηκε ο γιατρος επειδη ηταν αγορακι μην σκασει(η μανα μου δεν ηθελε να μαθει το φυλλο σε κανενα απο τα 2 της παιδια...επειδη δυσκολευτηκε πολυ να μεινει εγκυος...κ της εδιναν λιγες ελπιδες για να μεινει εγκυος φυσιολογικα...κ τελικα τα καταφερε απλως χωρις αγχος κ στους 2)

σε εμενα ειχε αποκολληση,,.,ειχαν κανει λαθος οι γιατροι κ της ελεγαν οτι δεν ειμαι αρτιμελης (δεν ειχα χερια ελεγαν κ γι αυτο ειμαι ταμενη στο 2ο μου ονομα)κ ηταν ετοιμη να με ριξει....μετα τελικα διαπιστωθηκε το λαθος...κ επρεπε να μεινει στο κρεβατι..αλλα επειδη ειχε τρεξιματα με τον μπαμπα μου σε νοσοκομεια για χειρουργειο στην καρδια κ δεν εκατσε καθολου ξαπλα....κ τελικα με γεννησε με καισαρικη εκτακτως 8 μηνων γιατι ενιωθε οτι πεφτω....αχαχαχαχα!!!δεν με νοιαζει να ταλαιπωρηθω απο θεμα χρονου κ ωρας.....απλα να πανε ολα ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΟΠΩΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

να μας φυλαει ολες η Παναγια! ποσα συμβαινουν... αστα! να χουμε πιστη οτι ολα θα πανε καλα και την προστασια Της! μπραβο ομως, στη μαμα! τα καταφερε και με πολλες δυσκολιες... να ναι καλα τωρα, αφου ειναι δυνατος ανθρωπος, για να σε βοηθησει με το μπεμπακι σου!!! δεν ειναι μεγαλη φανταζομαι... οποτε θα μπορει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΤΑ....!!μηπως προσπαθεις να μην τρανταξεις την κοιλιτσα σου κ γι αυτο ζοριζεσαι κ νιωθεις τα τσιμπηματακια στο στηθος???γιατι εγω οταν φτερνιζομαι κραταω την κοιλιτσα μου για να μην πονεσω...!

Jr39p2.png

μεγαλη δν ειναι αλλα νιωθει μεγαλη με τοσα που εχει περασει...γιατι μας μεγαλωσε μονη της για 7 χρονια απο τοτε που πεθανε ο μπαμπας μου κ βρεθηκε ο πατριος μου....δοξα τον θεο...!!αλλα θα ξανανιωσει τωρα με το εγγονακι...αυτο μου λεει κ της λεω συνεχεια...θα χαζεψει....!!;):D;):D

ο θεος μας δινει τοσο πονο οσο αντεχουμε....αυτο εχω μαθει εγω τοσα χρονια....!!ο πονος μας κανει πιο δυνατους κ πιο ετοιμους.....για οτι θα ερθει...!!κ πιο συγκρατημενους...!!

Jr39p2.png

καλημερα didi μου! ολα καλα εμεις! ο μιχαλιος μου ξυπναει πρωινος πολυ και αρχιζει τα πειραγματα στη μαμα! μου ριξε μια δυνατη 6:30, μαλλον για να αλλαξω πλευρο... μετα κοιμηθηκε ξανα μεχρι τις 8:00 που μας ξυπνησε ο μπαμπας μας για να παει στη δουλεια και ηθελε να τον ακουσει... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: εσεις? κλωτσατε?

κι εμεις κλωτσαμε!!!!!

βρε κοριτσια νομιζω δεν θελει χαδια ο γιος μου...:oops:

οποτε βαζω το χερι μου με κλωτσαει....:oops:

καλημερα didi ενταξει δεν ξεθεωθηκα κιολας....με διαλειμματα οσο λειπει ο αμορες....μετα με βοηθαει κ εκεινος φουλ κ φωναζει οπως εσυ...αχαχαχα!!μην φανταστεις οτι ειμαι συνεχεια ετσι με πιανει Κ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΜΟΥ....κ αν με πιασει δεν κουναω....!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ωραιο ονειρο κ εσυ didi....μπραβο μας...

σε καταλαβαινω , τα ιδια κι εδω κανω οσα μπορω και τα υπολοιπα ο ντιντος!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...