Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ κι εγω ετσι ημουν το πρωτο τριμηνο(που τοτε απαγορευοταν:D)!

αφου σημερα σκεφτηκα αυτος γιατρος πια οποτε τον ρωταω αν κανει , ολο ναι μου λεει! μπας και εχει απωθημενα με την γυναικα του?:rolleyes:

χαχαχαχα!πολυ καλο!!!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

ε μα δεν εξηγειται αλλιως!!! ειχα ουρολοιμωξη , τον ρωταμε κανει?κανει μας λεει:shock:

εχω φαγουρα τον ρωταω κανει? κανει μου λεει:shock:

Εχεις δικιο!Απωθημενα θα εχει!Δεν εξηγηται αλλιως!Θα τα πουμε αυριο!Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλημερα κοριτσια!! Τι κανετε? Εμεις καλα. Αν και εχω θεμα με το σουτιεν... Κατω απο το αριστερο στηθος, πρεπει να με χτυπαει στο κοκκαλο, και το βραδυ ποναω αφορητα... Και φανταστειτε τα σουτιεν που εχω ειναι εγκυμοσυνης, ουτε μπανελες ουτε τπτ. Ακομα και ολοκληρη μερα να μη φορεσω, παλι ποναω το βραδυ. Χρειαζομαι 3 μερες σερι χωρις σουτιεν για να μη ποναω. Εχει καμια το ιδιο προβλημα?

Barboula καλως ηρθες!! Χαιρομαι που περασατε καλα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κοριτσια!! Τι κανετε? Εμεις καλα. Αν και εχω θεμα με το σουτιεν... Κατω απο το αριστερο στηθος, πρεπει να με χτυπαει στο κοκκαλο, και το βραδυ ποναω αφορητα... Και φανταστειτε τα σουτιεν που εχω ειναι εγκυμοσυνης, ουτε μπανελες ουτε τπτ. Ακομα και ολοκληρη μερα να μη φορεσω, παλι ποναω το βραδυ. Χρειαζομαι 3 μερες σερι χωρις σουτιεν για να μη ποναω. Εχει καμια το ιδιο προβλημα?

Barboula καλως ηρθες!! Χαιρομαι που περασατε καλα!

καλημερα, impatient! θα πρεπει να βρεις ενα σουτιεν που να σε βολευει... γιατι 3 μερες χωρις σουτιεν οσο περναει ο καιρος, νομιζω οτι ειναι αδυνατον! εγω και στον υπνο τα φοραω πλεον, γιατι αλλιως ψιλοποναει... να δεις καποια που ειναι σαν μπουστακια, βαμβακερα και με μαλακο λαστιχο απο κατω μηπως σε αφησει ο πονος στο πλευρο. ουτως η αλλως και μετα τη γεννα θα πρεπει να το φορας συνεχεια και με επιθεματα... νομιζω!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα, impatient! θα πρεπει να βρεις ενα σουτιεν που να σε βολευει... γιατι 3 μερες χωρις σουτιεν οσο περναει ο καιρος, νομιζω οτι ειναι αδυνατον! εγω και στον υπνο τα φοραω πλεον, γιατι αλλιως ψιλοποναει... να δεις καποια που ειναι σαν μπουστακια, βαμβακερα και με μαλακο λαστιχο απο κατω μηπως σε αφησει ο πονος στο πλευρο. ουτως η αλλως και μετα τη γεννα θα πρεπει να το φορας συνεχεια και με επιθεματα... νομιζω!

ναι, 3 μερες ειναι αδυνατον, πρεπει να μη βγω καθολου απο το σπιτι... θα κοιταξω τα μπουστακια που ειπες, μηπως και με βολεψουν. μετα τη γεννα ελπιζω να μην ειναι τοσο χαλια η κατασταση..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδες τι κανουμε????ολες καλα βλεπω οσες εμφανιστηκατε απο χθες.....!!κ εγω μια χαρουλα....!λιγο κομματια...σημερα που τα εχω ολα μαγειρεμενα αποφασισα να φτιαξω κολοκυθοπιτα αλμυρη παλι..θα εχουμε επισκεπτες το απογευμα κιολας τον ξαδερφο με την αρραβωνιαρα του μεχρι το βραδυ οποτε....!χθες το βραδυ ειχε ωραια δροσουλα κ βγηκαμε κ για περπατημα...μια χαρα...

impatient Κ εγω πλεον το στηθος μου το νιωθω ανυποφορο...κ ποναωωωω....πηρα κατι σουτιεν αθλητικα απο τα jumbo ετι με 4 ευρο...κ ενω μεχρι τωρα δεν φορουσα καν τωρα πια την εχω καταβρει με αυτα....προς το παρον...οταν μεγαλωσει κ αλλο θα χρειαστω σιγουρα πολυ μεγαλυτερο!εγω κατι μερες τωρα οταν ξυπναω βλεπω στο μπλουζακι μου σταμπες απο το ενα στηθος μονο σαν γαλα....αλλα ολη μερα τιποτα....μονο το βραδυ..!

didi μου η μουσουδιτσα απο το μεσημερι που παω σπιτι μεχρι κ το βραδυ που θα βγουμε βολτα για περπατημα ειναι παντα διπλα μου λες κ με προσεχει κ με προστατευει..κ αν ξαπλωσω ανεβαινει με τα 2 ποδαρακια της στην ακρη του κρεβατιου κ βαζει την μουσουδα της στην κοιλιτσα μου..κ εχω απο την μια τον αμορε κ απο την αλλη το μουσουδακι της...κ να φανταστεις οτι λενε οτι ειναι πολυ ζηλιαρικα αυτα τα σκυλια..:D:D

Jr39p2.png

καλημερα τσουπρες...!!

Μετα απο μια γενικη στο σπιτι καθισα να σας διαβασω! Εχω τον αγιασμο στο παιδικο σημερα και πηρα μια αδειουλα και μεπιασε η νοικοκυροσυνη μου!!!

Καλέ...τι ορεξεις ειναι αυτες?? Εγω και ναι και οχι...μαλλον του δινω και καταλαβαινει στα ονειρα και στον ξυπνιο μου βαριεμαι!! Εγινα και Παμελα αντερσον και δε ξερω σε ποια body να τα στριμωξω να φαινονται ωραια...αχαχχαχχαχα...πάνε τα σεξουλιαρικα Ντίντι πάνε!! Στενά μου είναι και αυτα πλέον!!! Πρέπει να παω και για εσωρουχα βαμβακερα και να περάσω στο medium γιατι στριμωχνομαι πολυ και δε τη παλευω/!!

Μαρκελα...σορρυ νο ντεκαφ νεξτ ταιμ!!

Μαριτα κι εγω πρωην νυμφομανης (αχαχχαχαχχαχ) κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης...μετά...το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας!!Αχαχχαχαχχχαχχα!!! Ο γιατρος μου ειναι διστακτικος...αλλα οπως δε μαφηνει να κανω και δουλειες και να περπαταω κτλ κτλ...τοσο τα κανω εγω!! Το απαγορευμενο λοιπον...μας τραβαει νομιζω!!!

Barboula και γλυκακι??? Ασε εγω κατεβασα 3 κομματια κεικ κακαο το πρωι μαζι με το γαλα...νομιζω τα εκαψα με τοσες δουλειες!!

Λοιπον σας αφηνω να βγω για τραπεζες, λογαριασμους και λοιπες υποχρεωσεις και επανερχομαι μετα τον αγιασμο...μπας και αγιασω κι εγω με τα 3χρονα και τα 4χρονα!!

Φιλακια

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

εγω κατι μερες τωρα οταν ξυπναω βλεπω στο μπλουζακι μου σταμπες απο το ενα στηθος μονο σαν γαλα....αλλα ολη μερα τιποτα....μονο το βραδυ..!

ρωτα και τον γιατρο σου, γι αυτο... και την ωρα της "γυμναστικης" (αλλα και γενικα) δεν θα πρεπει να πειραζουμε τις ρωγες (ζουλαμε, πιπιλαμε, κλπ)...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εμενα ο γιατρος μου παντως μου τονιζει συνεχεια "κανε σεξ!!" χαχα! Μου εδωσε την αδεια απο αυχενικη και μετα βεβαια, το πρωτο τριμηνο λογω παρελθοντος μου απαγορευοταν. Η ορεξη μου στον τοπο της, δεν πτοουμαι ουτε απο τα μη σεξι εσωρουχα ουτε απο την κοιλιτσα τυπου "εχω καταπιει μπαλα ποδοσφαιρου". Προς το παρον δεν μας εμποδιζει, θα δουμε αργοτερα. Και οσο για τα ονειρα, επι 3 μερες βλεπω οτι α) πανε με 2 αλλες κοπελες να γεννησω, βλεπω οτι με κοβουν και η μια κοπελα γενναει νεκρο μωρο

β) με βαζουν να γεννησω κανονικα, μου λενε σπρωξε, τους λεω μα με καισαρικη γενναω και λενε δεν πειραζει, σπρωξε παραυτα και μετα ερχεται ο γιατρος μου, τη λεει στις μαιες και με ντυνει στα πρασινα γ) εχω γεννησει 3δυμα, εχουν φτασει 6 μηνων και εχω ξεχασει να τα θηλασω.. Πρεπει να τους κανω γαλα και δεν ξερω πως, βαζω τη μικρη στο στηθος και αναρωτιεμαι αν εχω γαλα και η μικρη με διαβεβαιωνει οτι εχω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...